Банер
f81740c2d06a9738bd923e87b5ecaba5.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

НАЙ-ВИСШАТА ДАРБА НА ФЕНОМЕНАЛНИТЕ СПОСОБНОСТИ Е РАЗБИРАНЕТО ИМ

Маг СеленаМаг Селена е третата по величина ясновидка след Ванга и Вяра Кочовска. Тя е потомствена ясновидка. Напълно осъзнава ненадминатата си ясновидска дарба след тежкото изгаряне, което сама е предсказала за себе си. Понастоящем е засипана с лични посещения, писма и имейли по интернет на изпаднали в беда хора от цял свят.

Маг Селена притежава най-висшия ранг на високо квалифициран и духовно ерудиран окултен специалист. Години наред се е самообразовала в областта на психологията и психиатрията, била е профайлър като нещатен сътрудник към МВР още по тоталитарно време. През 1991 год. тя минава на широко профилирано обучение по биоенергетика в Асоциация "Феномени“ по официална и природна медицина, анатомия, физиология и обща патология на човека, биоенергетика и специална биотерапия, хатха йога и дихателна подготовка, радиестезия и специална психоенергометодика, акупресура, физиотерапия, диетични режими и методика на психотренинга.

Минава през експериментални клинични изпитания свързани с над 500 човека, документирани от д-р Славчев и екип от учени в срок от 3 месеца. Така маг Селена е доказала невероятната си лечителска дарба в широк диапазон на различни видове заболявания. Единствено тя през 1991 год. демонстрира за пръв път в България ясновидско майсторство от най-висша класа пред аудитория от 5000 човека в НДК.

През 1995 год. привлича вниманието на международния център "LOTUS CURE &TRANING CENTER“ и е квалифицирана от специална комисия като екстрасенс-инструктор от международна категория. Обучена и посветена в тайните на психотрониката, на медитативния автотрениг, менталното биолечение и въздействие, и придобива статут с още по-висока квалификация като прогнозист във всяка една област.

В България единствено тя през 2004 год. се подлага на специално медицинско изследване от ерудиран медицински екип, което научно доказва ясновидските й способности. През 2006 год. тя приема посвещение в крия-йога от Духовния Учител Махариши Шибендо Лахири от Индия, династичен представител и правнук на Лахири Махасая - ученик на Бабаджи. Махариши Лахири посвещава маг Селена в най-съкровените тайни на крия йога. Така тя получава едно от висшите духовни посвещения и става духовен просветител от висш порядък.

Основател и ръководител на Окултен Център "СЕЛЕНА“ - един от най-успешните български екипи за окултна информация и помощ с постоянна клиентела в България и в целия свят, чийто патентован девиз е:

"ПРАВИМ ЗА ВАС ТОВА, КОЕТО ДРУГИТЕ САМО ОБЕЩАВАТ!“

Ра­боти безпогрешно в областта на ясновидството, нумерологията, здравната диагностика, кармичната психология и кармичния анализ, където е неоспорим авторитет. Прави и аурична диагностика, както и диагностика на самите чакри, работи и чрез методите на физиогномика, графология, цветотерапия и литотерапия. Маг Селена се връща безпроблемно назад във времето, където може да види предишните прераждания на човека. Тя безпогрешно и с абсолютна точност може да издири изчезнал човек, животно или предмет. Помогнала е на безброй объркани, наранени, болни и онеправдани хора както в България, така и по целия свят. С нея се консултират стотици известни личности от Испания, Германия, Гърция, Турция, Русия, Австрия, Италия, Англия, Холандия, Норве­гия, Швеция, Швейцария, Нова Зенландия и други.

КНИГА ЗА СЕЛЕНА

Срещи с Маг Селена
 
Сходни статии
За сайта
© 2018 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .