Банер
0_2f8ab_6773793a_XL.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Маг Лъчезар Живин

Маг Лъчезар ЖивинМаг Лъчезар Живин e носител на престижни награди за постижения и за цялостна дейност. Неоспорим авторитет в сферата на Висшата, Кармичната и Приложната магия. Член на авторитетни български и международни окултни асоциации и организации. Дългите години на духовни търсения събуждат у него нуждата да помага на ближните си и да им дава възможност да се справят с несполуките в живота чрез могъществото на магията и духовните консултации в часовете си за личен прием или задочно чрез кореспонденция.Магическата му дарба се проявява още в най-ранна възраст, но до избора на попрището си професионалният маг изминава дългият и трънлив път на духовното израстване, без което дарбата е безплодна. Този период му дава възможност да овладее няколко езика, да се запознае с множество култури и езотерични традиции и магически практики, да направи забележителни преводи на философска, религиозна и окултна тематика. Професионален индолог. Специализирал е в световнопризнати източни окултни центрове и при редица изтъкнати майстори на магията. Автор на сериозни студии и монографии в сферата на Висшата и Приложната магия в специализираните издания и пресата.


Дългогодишен главен експерт по магия в Окултен Център "СЕЛЕНА“ - един от най-успешните български екипи за окултна информация и помощ с постоянна клиентела в България и в целия свят, чийто патентован девиз е:

"ПРАВИМ ЗА ВАС ТОВА, КОЕТО ДРУГИТЕ САМО ОБЕЩАВАТ!“

Експерт в редица магически традиции и практики, сред които по-известни на широката публика са: Висша магия, Кармична магия, Индийска магия Уика, Лунна магия, Природна магия, Ангелична магия, Кабалистична магия, Темпорална магия, Келтска магия, Вуду, Разваляне на магия, Изработване на талисмани и амулети, Руническа магия, Таро, Енер­гийни корекции, Радиестезия, Магически Прогнози, Акупресура, Класи­ческа Тантра-магия и др
Открива, изчиства и напълно премахва на нежелани черномагически и нежелани енергийни въздействия от всякакво естество: магии, проклятия, енергиен вампиризъм, преки енергийни въздействия и удари върху психиката, аурата, чакрите, физическото тяло.
Създава позитивни желани събития, спомага за възстановяване след нежелани черномагически въздействия или преки псивъздействия, възобновяване на стари и изграждане на нови отношения, корекция, хармонизация, потръгване, оптимизация, градивност, обновяване, в сферите на любовта, бизнеса, брака, личните проблеми, здравето.
 
Сходни статии
За сайта
© 2018 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .