Банер
img_185893_2114043_l.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВРЕМЕТО
Написано от Катерина Найденова   
Сряда, 09 Юли 2008 00:00
До сега няма информация за успешен опит. Но защо се получава така?

За много хора векове наред е било интересно как човек може да пътува времето. Били са правени много опити, които да направят такива машина.  Да разгледаме времето като процес на движение.



В днешно време на времето се гледа единствено от гледна точка на движението на звездите (Слънцето и Луната и други разбира се). Но ако оставите една чаша вода днес, то утре пак ще я намерите на същото място и в същото количество. Единствено структурата може да и се променила. След 1 година водата може да се изпарила.

И какво представлява времето? Процеса на промяна на дадени клетки и организми? Ако замразят нещо, за него времето спира. За това може и хората, които живеят по студените части на планетата да имат много силно изразени гени. При тях се запазва структурата на клетките за по-дълго.

Стареенето е процеса, който може да измери времето най-точно и ясно. Но при всеки организъм този процес протича различно. Тогава какъв е отговора на времето. Може ли да се нарече постоянна единица. за всеки времето е различно. И ако някои реши да пътува в него трябва да схване основния принцип на движенито му. Универсалния закон.

Не коментирам случаите, когато човек вижда в бъдещето, защото все пак той не е там, а само може да засече какво става. Това е друг момент, който ще коментираме надявам се заедно по-нататък.

Какви ли са принципите на физиката на Марс, на Юпитер или на някоя друга планета. Ако наистина искаме да пътуваме във времето трябва клетките ни да могат да го позволят. Да не се разрушат, ако опитаме такъв процес.

Темата е много интересна, но замислете се ако можем да пътуваме във времето и да видим какво ще е бъдещето и какво е било миналото… ще имаме друга представа за всичко. Ако видим една постъпка до какво ще доведе, може да не я правим или да направим по-настоятелно.


И кой контролира клетките на човешкия организъм? Мозъка. А мозъка е подвластен на нашия ум и мисълта. Когато придобием контрол над ума и клетките може да променяме всичко и да влияем на света (надявам се положително). Хипотетично това е възможно. Има и дори доказани резултати. Монаси от източните школи, могат със силата на ума си да накарат едно цвете да порастне за минути. Могат да влияят много на нещата около тях. Но те знаят, че не трябва да се месят в законите на природата.

Интересували ли сте се от монасите на Шаолин. Една много интересна школа, която има разрастване по цял свят. От тази школа, и по-вероятно много преди нея, хората могат да влият на въздействието на света върху тях. Удрят ги с копия, чукове, мечове, лежат на пирони…. и им няма нищо. Дори изглеждат все едно нищо не се е случвало. Ако сложим човек от ежедневието в такава ситуация… о той ще бъде много наранен. И при тях целия контрол идва от ума! Ума може всичко. Добре е да го изучим и да развием неговите способности.

Мислите ли, че не можете да влияете на бъдещето? Да предизивквате събития в живота си? Обедих се сам, че това е напълно възможно. И определено, когато човек осъзнае това… малко е стряскащо. Докосва се до нещо много силно! Все пак за човек с добри намерения. Постепенно човек се научава и да влияе на своя организъм. Да контролира и управлява процесите в него.

Така като гледам хората по улиците как се разхождат и всеки има някакви проблеми в главата и си мисли основно как излгежда, къде ще иде да яде или пие, какво да направи за да задоволи неговото его… странно е… имаме много голям отенциал и може да постигнем много много големи неща, но не за да задоволим някои свои нужди, а за да усвоим своя живот пълноценно - това което сме ние хората.

Все пак.. ако света е едно прекрасно място за живеене, в което цари хармония, сила и мъдрост, вибрацията на цялата планета ще е различна. Хората са по Божии образ и подобие!


И така цялата сила и знание е достъпна за всеки, тя е в нас самите! Винаги се е писало, че опасно ценна информация да е в ръцете на "прост" човек. И какво става? Идва 2012 година. Може би тогава всички хора ще бъдат подложени на изпит, ако заслужават да носят силата (или знанието или както искате го наречете), то те ще живеят. Ако не заслужават това, ще загинат. Наистина не звучи добре… но трябва да си помагаме и да разберем истината за нас самите!

Изпитанието пред което ще изложим може да бъде много силна енергия, която ще облъчи Земята и ще повлияе на всяка клетка и организъм. И тази енергия ще засили или отключи същността на организма. Ак в него е затаена злоба, омраза, страх или нещо по законите на Вселената нехубаво, то клектата ще изгори. В добрия случай ще се трансфоримира и ще разцъфти… пребъде.

Думите, че каквото правим днес това ще бъде утре е много правилна. Клетките в организма на човек се делят постоянно. Като постоянно умират старите и се раждат нови. В зависимост от начин на ядене, на мислене, на дишане, на движение, се раждат новите клетки, като в тях е запечатана информацията и така се развива тялото.

Защо според Вас злобните хора са слаби и жилести, тези които гледат леко на живота и гледат да се наслаждават на "благата" са закръглени и в някои случаи доста пълни.

Всичко се базира на начина мислене и това как разбираме света, дали като място за ядене, място за надмощие над другите или като нещо съвършенно, в което ние сме господарите и трябва да се вземем в ръце, защото нещата не вървят на добре.

Топят се ледници, отровни газове навсякъде, никой вече не знае какво яде и какво пие, лекарствата са вече нормална част от ежедневието на хората … картинката е много пъстра, но не е приятна… какво ще оставим на поколенията след нас… на децата ни… на бъдещето!

Идването на 2012 година е един прекрасен момент да се сложи край на всичко това и се уверих, че доста хора го желаят независимо какви са последствията. Така или иначе има мъка навсякъде… някои дори гледат на 2012 година с надежда за едно ново начало, което да няма повече "черно".


И ако научим как да управляваме своя организъм, да осъзнаем света около нас, да разберем какво е истинското в него, може да намерим ключа към своята същност. Това какво сме ние. Не просто форма на живот. Как мислите и една мравка и един слон имат еднакви истинкти?

Разликата в размера е много голяма, а работят на един и същи принцип. Ако видите животно, майка с малки, която е застрашена и малките й също са в опасност - тя пречупва всички граници и се бори настина много. Тази борба за живот е вродена във всеки на тази планета, защо хората са загубили тази жилка?!

Ако наистина успеем да пътуваме във времето и видим какво ни чака, със сигурност ще знаем какво да правим. Но има ли време човек да се замисли за това, в натовареното ежедневие?

Всеки сам определя своите приоритети в живота и към каквото се насочи, може да го постигне… стига да му се отдаде. Може да му струва лишения, но … ще е сбъднал стремежа на сърцето си и може да постигне нещо, което си струва в този живот.


Факта, че живеем в това време и имаме тези знания и интереси… нищо не е случайно. Трябва да продължаваме напред, заедно, ръка за ръка и да се развием.

ДНК-то ни се променя, начина на мислене, всичко се променя… сега е момента да бъдем каквито сме!

 info2012.org



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .