Банер
526813_445903392152965_1386684995_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Тъмната Нощ на Сърцето
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 05 Ноември 2012 13:39

Последни стъпки на Посвещение, за да отидете в Петото Измерение. Финални крачки на посвещение за прехода в пето измерение

Адама: Приветствам ви с любовта на сърцето и мъдростта на душата. Как се чувстваш днес, възлюбена?

Аурелия: Добре, но все още усещам умора във физическото ми тяло и до известна степен все още преминавам през Тъмната нощ на Сърцето. Все още изпитвам силна болка в сърдечния център и по цялото тяло, въпреки цялата проведена от мен работа по лечението в последните няколко години. Много се проточи и стана досадно. Още колко ли години ще ми трябват, за да се излекувам и отново да се чувствам добре, да се възродя?

Адама: В момента работиш върху голяма част от планетата. Концентрираш много енергия, предназначена за човечеството и Възнесението на Земята. С това се обяснява твоята болка. Ти се занимаваш с това доста дълго време, но сега много е заложено на карта, а ти допълнително нощем вършиш много от работата на вътрешните нива. Затова сутрин се събуждаш, чувствайки силна умора. Нужна ти е голяма почивка. 

Аурелия: Да, но в момента имам толкова работа, че дните ми се струват кратки. Ако не правех това, което работя, Лемурийското учение нямаше да се разпространява така бързо. То се развива стремително бързо и сега доста се присъединяват към него. 

Адама: Ние разбираме, че си изтощена от тези продължителни пътешествия и е дошло времето за последните крачки в завършващия етап на твоето Възнесение. Ти почти си го достигнала, но все още си в триизмерното. Все още се държиш за триизмерни модели и вибрации и докато не ги освободиш напълно, ти няма да можеш да се придвижиш напред в процеса на Възкресение. Ако се постараеш да направиш последния скок в своето съзнание, за което имаме намерение да разкажем днес, ще можеш да се окажеш "у дома" много по-скоро и повече никога да не изпиташ умора, ще превъзмогнеш ограниченията.

Ти си по-близо до Възнесението, отколкото си мислиш, но последните стъпки са най-трудни и често най-болезнените. Всеки майстор, възнесъл се някога на това ниво, е бил длъжен да премине през същите тези процеси, както и ти. Това се отнася и за всички нас от Телос, и за петизмерната Лемурия.

Ти служиш на целия свят и много пътуваш. По време на пътешествията ти много хора ще получат своите първи представи за новата енергия. Трябва да се очистваш преди пътуване, трябва да оставаш в рамките на своето Висше АЗ и никога да не си позволяваш нещо да те дразни, и особено да не си позволяваш да показваш каквато и да било реакция, независимо от това, което виждаш, изпитваш или как се отнасят към теб някои хора. Никога повече не си позволявай да се ожесточаваш, да се обиждаш или да осъждаш нещо или някого. Това те задържа в третото измерение.

Сега ти достигна висока енергийна честота, която се предава на всички, които се срещат с теб и ние искаме ти да знаеш това. Тази енергия ще работи с теб и за теб. Колкото повече време прекарваш в тази енергия, толкова повече ще оставаш в своите високи вибрации, в обятията на своята Божественост, още повече, че ще намериш поддръжка. Ако понижиш вибрациите си до ниво, което не съответства на тази енергия, ще почувстваш силна умора, като че потъваш в дълбоки ниски енергии.
 
Затова настъпи времето да направиш съзнателно усилие, за да оставаш в тези вибрации всеки ден, час, денонощия. Голяма част от това, което казвам се отнася и за всички читатели - това се отнася и за теб, и за читателите. И те в това число трябва да преминат този път, както и ти. Въпреки, че всеки си има своите особености, всички като цяло си приличате.

Енергията, за която говорим, в много отношения съответства на тази, която вие наричате Майка Мария. Ние те молим всеки ден да я каниш в своето поле и да молиш нейната енергия да остане с теб в течение на дни, закриляйки те. Можеш ли да направиш това?


Аурелия: Да.

Адама: Ще има периоди, когато ще се появят в теб енергии, които ще потърсят изход. Те ще имат вибрации на мъка, болка или тъга по повод на ставащото наоколо и на планетата. Когато почувстваш това, насочвай ги към Мария. Тя ще ги очисти за теб. Такова е желанието й да ви помогне. Можеш ли да направиш това?


Аурелия: Да.

Адама: Ние те молим да постъпиш така, защото по време на пътешествията към теб ще се насочват много енергии. Ще бъдат много повече, отколкото в миналото, но ти ще се справиш. Ще правиш това на по-високо ниво в сравнение с миналото. Ти си готова да навлезеш в това ниво, но трябва да останеш балансирана, в равновесие. Много е важно при това да разпознаваш своята енергия, степента на контрол над нея и това, което става.

Можеш бързо да намериш баланс между разграничаването на това, което ти можеш да направиш и това, което трябва да направи Мария. Когато почувстваш, че твоята енергия започне да се колебае, веднага вземи решение, доколкото можеш да осъзнаеш, че можеш сама веднага да повишиш вибрациите си или да поправиш енергиите. Това ще бъде ново вълнуващо преживяване.

Шест седмици пътешествия ще ти дадат много опит, свързан с изучаване на собствените си енергии и причините за умора, пречещи в изпълнение на мисията ти. Но трябва да се довериш на това - трябва да разбереш, че действително притежаваш способността да видиш това. Учи се да управляваш своите енергии и да определяш присъствието на чужди енергии, които те изтощават. Сега най-после ти ще се учиш по новому да работиш със своите вибрации, точно както и с много от тези, с които ще се свържеш. Това понятно ли е?


Аурелия: Да, ще се постарая.

Адама: И така, помни: ще има ситуации, когато ще почувстваш, че в този момент не можеш да се справиш с тях - те ще трябва да бъдат прехвърлени във висшите сфери. Никога не се опитвай да ги разрешиш сама - твоите наставници са редом, за да те поддържат. В такива случаи без колебание разумно използвай тяхната помощ. Когато почувстваш присъствието на поддържащите енергии и разбереш, че твоите собствени енергии се разширяват, следвай ги. Когато почувстваш, че някакви неконтролируеми енергии или ситуации не ти осигуряват подкрепа, знай, че не си в състояние да се справиш с тях сама и ги насочвай към нас.


Аурелия: Аз щателно планирах пътуването, толкова подробно, колкото е възможно в моето измерение, но въпреки всичко знам, че всичко може и да не стане по плана.

Адама: Ние бихме могли да ти кажем, че детайлите по пътуването ти като цяло ще съответстват на твоя план, но в действителност те не са истински пътешествия. Истинското пътуване е всичко това, което се разкрива пред теб; това, което ти още не знаеш. Съветваме те да останеш отворена за това. Енергиите ти трябва да бъдат отворени към тези, които ще контактуват с теб - така, както е било в миналото. Контактите, осъществени на ниво дълбоко съзнание често се оказват най-важните и най-силни за теб. И някои от тях станаха продължителни. Това се отнася и за бъдещите пътувания. Също така разбери, че ти си представителят на тези енергии и колкото по-дълбоко ги усвоиш, толкова по-добре ще можеш да ги споделяш с другите.


Аурелия: Мислиш ли, че съм готова?

Адама: Ние знаем, че ти си готова. Нашата история е предназначена, за да научиш и ти за това. Довери се на себе си. Всеки път, когато ти се стори, че още не си готова, пренасочвай го към нас. 

Вярата - това е, което ще те държи в новата енергия. Всеки път, когато ти имаш работа с енергиите, които не ти съответстват или предизвикват дискомфорт, пренасочвай ги към нас.  Време е да разбереш, че има големи разлики между енергиите, идващи от сърцето и съответните им вибрации и неадекватните реакции и съждения, принадлежащи на ума, което може да те подведе. 

Колкото по-дълбоко осъзнаеш, че нямаш нищо общо с тях и трябва да ги насочваш към Бога, толкова по-дълго ще можеш да оставаш в търсените от теб вибрации, които те поддържат. В този момент ти можеш да направиш петизмерно пътуване, ако това е твоят избор. Но само ти самата трябва да създадеш такава възможност и да поемеш отговорност за избора си, при това запазвайки състоянието на баланс. Време е всички вие напълно да разберете това и да научите всичко, което е необходимо за запазване на баланса с новите енергии, пребиваващи на планетата. 


Аурелия: Трябва ли да прекарам повече време в усамотение?

Адама: Времето, проведено в усамотение е винаги ценно. Надяваме се, че по време на третата си визита ще разбереш, че не трябва да се раздаваш изцяло, както често правеше в миналото. Трябва да оставяш повече време за себе си, в това число и за презареждане на своята вътрешна батерия. Намери си място, където можеш да останеш сама, без придружители. Избери си време за разходка по улиците сама, за да бъдеш сред хора. Прави такива разходки сама всеки път, когато ти е нужно. Това ще ти предостави две възможности. Първо, възможност да се справиш със своите собствени енергии - това е особено важно. Второ, възможност да споделиш тези енергии с онези, които не са били на твоите семинари. Време е да излезеш пред света. 


Аурелия: Това е важно за мен. Винаги съм избягвала разходките сред хора, особено в големите градове и многолюдните места.

Адама: И те са чудесни. При това, по време на тези разходки ще намериш тази енергия, която ти липсва. Причина за липсата на енергия, която усещаш се крие в това, че не се намираш в енергията, която те поддържа. Време е да излезеш и да получиш енергиите, които ще те подкрепят. Отдавай на Бога всяка ситуация, която те озадачава, кара те да се вълнуваш или изпитваш болка. Обръщам се не само към Аурелия, но и към тези, които четат това. Сега тя се явява ваш представител. Всички вие имате проблеми и въпроси, повече или по-малко сходни с нейните проблеми и въпроси.


Аурелия: Аз не разбирам нещо: вече не съм ли в енергия, която ме поддържа?

Адама: Така е.


Аурелия: Не разбирам това.

Адама: Ти вече се премести в енергия с по-високи вибрации или по-голяма част от теб, но въпреки това, останала е една част, която изпитва потребност от подкрепа на старите енергии. Това не значи, че трябва да напуснеш планината Шаста или работата си. Ти можеш да правиш всичко това в пето измерение, оставайки в своето трето. Така да се каже, човек до човека, сърце до сърце, всички вие заедно ще създадете около себе си петизмерната действителност и завинаги ще промените трето измерение. Така вие ще създадете Рая на повърхността, както ние го създадохме в Телос. Старите енергии вече няма да ви подкрепят.


Аурелия: Какво трябва да променя?

Адама: Да промениш енергията на осъждане, енергията на очакване, енергията на вина и срам. Всички тези
 енергии са с нисши вибрации - част от съществуването на трето измерение, а това вие вече не искате. Всеки път, когато почувстваш, че те се надигат в теб, помни: те нямат реална почва, а верни или неверни съждения не съществуват. Никой не е казал, че в пето измерение трябва да изразяваш своите мнения. Сега ти сама можеш да се ориентираш, когато в твоето енергийно поле, разум, мисли, сърце се появяват оценки/осъждане и после да ги освобождиш и пренасочиш.

Но това не значи, че трябва да си мислиш: "правя нещо неправилно" - понеже това е вече оценка. Ти просто разпознаваш различията във вибрациите. Учи се да усещаш това, което отличава тримерната вибрация от петизмерната.


Аурелия: Защо чувствам умора?

Адама: Защото даваш оценка на това измерение. Винаги, когато чувстваш умора помни, че заемаш осъждаща позиция в трето измерение и можеш да преобразиш и трансформираш такава енергия. Това е за домашна работа, която всеки трябва да направи, за да премине в честотата на пето измерение. Нужно ви е да освободите всичко онова, което се отнася към парадигмата на трето измерение и да научите новия начин на живот. Крачката от трето измерение в пето за повечето от вас е огромна. Започнете да променяте съзнанието си всеки ден и, в края на краищата, ще стигнете нивото на пето измерение. Вие буквално трябва да пожелаете да направите стъпка на съзнанието в неизвестността. 


Аурелия: Няколко дни се чувствах напълно щастлива и се стараех на никого и за нищо да не правя оценки. Затова не би трябвало да се чувствам уморена.

Адама: Ние ценим твоите усилия, скъпа, но реалните промени са по-фини, отколкото ти мислиш. Да, щастието много зависи от твоите оценки и присъди. Когато нещо ти носи щастие, ти правиш извод: това беше хубав ден. Ако си недоволна от така стеклите се обстоятелства, оценяваш деня като лош. 

В действителност твоята енергия може да има по-високи вибрации още сега, в този момент, ако ти пожелаеш. Но за тази цел ти трябва да освободиш всички мисли, думи, постъпки, действия и желания, които те задържат в това измерение, което си готова да напуснеш. Сега ние имаме предвид не физическите аспекти на твоя опит, а емоциите и мислите, задържащи те в по-ниските вибрации.


Аурелия: Нима моите вибрации и енергия не намаляват заради материално-финансовото въздействие?

Адама: Да, по принцип. Свързано е с това, къде именно пазиш своята енергия. Ако я концентрираш върху преценката за някого или за самата себе си, твоите вибрации падат. Ако се фокусираш върху очакванията на нещо определено, твоята енергия пада. Когато задържаш вниманието си върху оценката за нещо като тежката работа или борба, енергията ти намалява. Осъзнай: всеки момент ти твориш нещо. С всяка мисъл или емоция ти създаваш нещо или позитивно, или негативно. Всичко това влиза и влияе на твоя външен живот, препятствайки прехода към пето измерение. 


Аурелия: Трябва да престана да мисля или чувствам?

Адама: Добре щеше да е. Наистина това би било много хубаво за теб. Ти губиш твърде много ментална енергия, обмисляйки какво трябва да бъде, какво трябва да направиш, как трябва да изпълниш всичко, което, според теб, ти трябва да извършиш и т.н. Разумът ти е постоянно зает с множество въпроси, опитвайки се да направи живота ти по определен начин. А ние ти казваме, че няма нищо, което трябва да се случи и няма нищо, което ти си задължена да правиш. Това е илюзия!

Аурелия: Казваш, че няма нищо, което да трябва да правя! Значи аз не трябва да завърша тази книга, не трябва да продължавам да пътувам, не трябва да си изкарвам прехраната, да изплащам сметките си или да отговарям на писма, касаещи моите дела и т.н.

Адама: Това е, което ти сама ще избираш. Започни да гледаш на всички свои "списъци за това, което трябва да направя", а те при теб са много, като на нещо, което ти избираш да правиш, а не на нещо, което си задължена да правиш. В действителността, във вибрациите на пето измерение няма нищо, което задължава или принуждава да го правим. То е винаги наш избор. Докато тази разлика не стане за теб очевидна, ти продължаваш да стоиш във вибрациите на трето измерение. Това е твоето пътуване, Аурелия: да разбереш "истината" вътре в себе си и напълно да я изживееш.


Аурелия: Е, нас никой не ни е учил в детството ни да мислим по този начин. Малко са тези, които мислят така.

Адама: Ние знаем. Именно затова ти даваме тази нова информация, а ти на свой ред ще я споделиш с другите. Вие всички се намирате в една и съща лодка на третото измерение; много малко внимание отделяте на това, което се явява най-важно за всички вас при прехода към петизмерното съзнание. Ти и всички, които желаят да преминат в царството на светлината, през следващите няколко години навлизате в един нов живот, обличате нова рокля и нови обувки. Ако е такъв вашият избор, то това ново пътешествие ще започне да се появява пред вас по чудесен начин.

Обвързването към миналото и към бъдещите събития ви задържа в трето измерение. Време е да се отворите напълно към всички възможности, свързани с новия начин на виждане, разбиране, правене и съществуване. Бъдете готови и пожелайте да живеете в настоящия момент, без очаквания и се отворете към цялата тази магия, величие, лекота и красота, които очакват онези, които ще преминат в петизмерния начин на живот.

Пожелайте да преживеете удивителните чудеса и промени, които ще се проявят пред вас. Осъзнайте със сърцето и разума си този факт, че те са невъзможни до тогава, докато се задържате  в това, което се нарича триизмерен живот. Пето измерение - това е вибрация, нов начин на живот в сравнение с това, което сте принудени да правите, за да оцелеете тук.  
 
Такива са истинските препоръки за прехода в Пето Измерение. 


Аурелия: Всичко, което сега ми казваш и по-голяма част от написаното по-рано в книгата, е съвсем просто. Даже Сананда ми каза колко е просто всичко това. И все пак, не можем да хванем същността. Това е твърде лесно.

Адама: Това е, защото разумът усложнява всичко. Нееднократно сме казвали, че истинската духовност е много проста. Цялата информация за това би могла да се събере в малка брошурка. Тя е толкова лесна, че повечето от вас не желаят да й обърнат внимание. Пробуждащите се винаги търсят допълнителна информация, последните новости от царството на светлината, други ченълинги, техники, активации и т.н. Виждаме, че значителен процент от хората пропускат информацията през разума и не усвояват голяма част от нея. 

Вие прочитате веднъж, възможно е два пъти и преминавате към следващата книга, следващия ченълинг и забравяте голяма част от прочетеното или чутото веднага, след като откриете някой друг текст или семинар. В действителност вие интегрирате само част от цялата тази духовна информация, която изучавате. Ако положехте усилия, да усвоите много повече и въплътите всичко в живота, то повечето от вас сега щяха да са постигнали своето възнесено състояние. Казваме ви, че именно умът, а не сърцето ви заставя да постъпвате така. Много от вас удовлетворяват разума в ущърб на сърцето. 

Сърцето вече знае всичко това и, разбира се, знае вашия най-кратък път за там, където вие искате да попаднете и да получите духовна свобода посредством Възнесението. На сърцето му е известен най-простия път, а разумът се опитва да ви принуди да повярвате, че този път е сложен и труден. Когато ние даваме прости препоръки за прехода към честотата на пето измерение, мнозина даже не желаят да ги четат - скучно ви е. Казвате: остави това, Адама, чували сме го и по-рано. Така е, вие нееднократно сте чували това и не ви интересува такава проста информация. Задържате се все още тук в болка и борба, в измерението, което вече не считате за свое. 


Аурелия: Излиза, че трябва да изключим разума си?

Адама: Разумът не трябва да се изключва. Човечеството притежава разум и той съществува с определена цел. Физическото тяло също има свой собствен разум, той е част от вашата цялост. Вие знаете, че непознатите ви вибрации идват през сърцето, но ние не можем да направим това за вас. Не  можем да ви дадем списък с крачките към прехода в тези вибрации. Вие трябва да пуснете тези вибрации и да ги пускате отново и отново без каквито и да било ограничения, забрани или преценки за това по какъв начин трябва да се проявят пред вас. 

Вие сте много силни творци и ако задържате някакви определени очаквания, то нищо не може да се направи. Учете се да позволявате на вътрешния Бог, вашата Божествена Същност, да управлява вашето пътешествие и да ви показва пътя към дома стъпка по стъпка. Всички вие станахте специалисти по вършене на грешки и усложнения на собствения си живот с болезнени начини. Вие задържате в себе си структурата на това как всичко трябва да бъде и нищо не може да се промъкне през нея. В това е вашата велика сила, но тя не ви помага зад пределите на триизмерното съзнание.


Аурелия: Но така са ни учили да правим. Определяме какво искаме да направим, изказваме намерението си и се концентрираме върху него. На такава алхимия са ни учили.

Адама: Но, когато напишеш целия списък,  съществува разлика между това да решиш какво ти е нужно на теб, да откриеш истинските си желания и това как трябва да се реализира в живота ти. В момента практически вие не умеете да различавате едното от другото. Вие дълго време сте се намирали в парадигмата на ограниченията, затова сега ви е трудно да се отървете от тях. Сега ще ви помолим да направите едно просто упражнение, да свикнете с него и да го усвоите. 

Отхвърлете всички очаквания за това как трябва да бъде и какво вие трябва да имате, просто отхвърлете всичко и с радост и благодарност започнете да живеете в настоящия момент! Отворете се широко към желанията на сърцето си, без да очаквате предварително някакъв планиран резултат. Просто позволете да бъде и бъдете отворени за изненади. 


Аурелия: Да изхвърля всички очаквания! Нас ни учеха да очакваме. Очакваме чудеса, очакваме това или онова...

Адама: Сега ви казваме: изхвърлете всички очаквания. Следващата стъпка - захвърлете всички разсъждения и оценки. Ето две много големи крачки за теб и за всички вас. Вашият разум твърде дълго е бил концентриран на тези две неща. Те са били вашите, така да се каже, сламки в това въплъщение. Подреждали сте мнения до мненията за мненията на мненията... Ще постъпя така, ако стане това. Ще постъпя иначе, ако стане еди как си. 

И отново, всичко това не засяга едно или друго, а избора, който правите свободно и по желание, идващо от вашия сърдечен център. Това се отнася до състоянието на радостно служене в ежедневния живот не защото са ви казали, че така трябва, а защото вие желаете да се занимавате с това. Това не е защото очаквате, че когато преминете в пето измерение, ще се отървете от страданията и болката. А това е, че вие преминавате във вибрациите на пето измерение, заради това, което сте вие самите - което е вашата истина и вашата следваща стъпка.

Знайте, че в пето измерение ви предстои да се срещнете с нови предизвикателства. Според очистването на вашето тяло и вибрации вие се развивате и премествате на новото ниво. Мнозина от вас не осъзнават все още, че Възнесението не свършва с пето измерение. Това е само началото на едно безкрайно пътуване. Знайте, че от този момент вие ще продължите да се възнасяте от едно ниво на друго, ще се придвижвате от една слава към още по-голяма. И това ще продължава вечно. Това пътуване към Възнесението никога няма да свършва. Такава е вашата съдба и е ваше право.

Необходимо е да излезете от борбата, която сега водите, без да очаквате нищо. Просто имайте желанието да излезете от нея и позволете на всичко останало да се отвори пред вас, без мнение за това какво и как трябва да стане. Това е по силите ви, вие сте по-способни, отколкото ви се струва. Ние нищо не можем да направим за вас до момента, в който вие сами не започнете да се променяте. 


Аурелия: Ти разрушаваш всички мои планове. Това, което пиша сега, съвсем не съответства с плановете ми за третата книга. Когато се готвех да напиша книгата за ученията на пето измерение имах доста събрана информация, предадена от Възнесените Майстори за последните 40 години. Някои неща са неизвестни за болшинството. Измислих интересен макет-оформление за тази велика книга, но напоследък работата ми почти не помръдна от мястото си. Не усещах присъствието на вашите енергии за начало на ченълинга на недостигащата информация и попълване на книгата с ваши мъдрости.


Адама: Изненадана ли си?

Аурелия: Не разбрах защо това не стана.


Адама: Знай, че ако енергията не е в нужните вибрации, ние, като правило, не предлагаме своята помощ. Радвам се, че си забелязала това и не продължи работата над книгата, защото тя би била написана в погрешните вибрации. Информацията, която ти искаше да съобщиш в книгата е вярна и бе предадена от много възнесени Майстори от миналото. И въпреки, че тя все още носи истина от пето измерение, не е изчерпателна.

Информацията, която притежаваш бе дадена от гледна точка на третото измерение с цел да се помогне на Работниците на Светлината да бъдат по-близо до разбирането на висшето съзнание в миналото. Там нещо липсва и сега ние ще дадем допълнителна информация. Простите истини, описани от нас в тази книга носят честотата на пето измерение. По-рано беше невъзможно да се дадат в този прост вид, защото човечеството не бе готово за това. Човешкият разум тогава, а и до ден днешен, търси много сложни духовни пътеки и не обръща внимание на тези от тях, които се оказват твърде прости. 

За да можеш да пишеш за пето измерение в новата енергия, ти трябва да издигнеш своите вибрации да неговото ниво или поне близо до него. Затова по-рано нашите енергии не бяха до теб. Този процес не бива да се игнорира. Отначало трябваше да получите информация на ниво разум, за да може част от нея да влезе в сърцето ви. Тя бе дадена в старите вибрации и прекрасно се справи със задачата си. Тя помогна на човечеството да развие съзнанието си до съвременното ниво. Но сега вие се намирате в нови вибрации и старата информация е вече недостатъчна за вашето физическо Възнасяне. 

Сега главната роля принадлежи на сърцето, защото, както бе споменато по-рано, именно то се възнася най-напред, а след това - всичко останало.

Информацията, която толкова цениш, възлюбена, прекрасно изигра своята роля и ви доведе на сегашното ниво. Без нея нямаше да стигнете до това, което имате сега. Но сега чувствате, че стоите на едно място и затова молите да ви се покаже пътя. Казвате ни, че не знаете накъде да се движите занапред, нали? Знай, че  за писане на нова информация за петото измерение ти трябва сама да повишиш своите вибрации, иначе нямаше да има смисъл за теб да пишеш за това, което още не си усвоила и разбрала. Поздравяваме те за придвижването ти напред. Знаем, че не беше леко. Сега, стигнала до това разбиране, ти ще можеш да се освободиш от Тъмнината на Сърцето. Почти си готова за излитане. 


Адама: Сега с теб иска да поговори Анамар.

Анамар: Приветствам те, възлюбена, аз съм Анамар - Любовта на сърцето ти. Аз съм запознат прекрасно с енергията ти, затова разбирам твоето разочарование и нетърпение. Твоите предишни опити не дадоха резултат, нали? Ти още не си постигнала планирания резултат - това, на което се надяваше. Много пъти ни казваше, че целта ти е Възнесението, прехода от трето измерение към по-висша действителност. Направи ли го?


Аурелия: За сега не. 

Анамар: Цялата изучена за 40 години информация за висшето съзнание, целия багаж от познания и всички изпълнени упражнения бавно, но сигурно те доведоха до тук, където се намираш сега - пред вратите на пето измерение, образно казано. И сега ти чувстваш, че стоиш на едно място и не знаеш как да извървиш оставащия път. Просто още не ти се е удало да "Бъдеш тази". Обърни внимание, ние не казваме "Да направиш това", защото то е начин на живот. Казвам ти „Бъди Тази“ изцяло, стани Любовта, която си и напълно влез в новите вибрации, освобождавайки всичко старо. В предишните години ти изучаваше всичко заради търсенето на вълшебното ключе, посетила си толкова семинари и занятия, премина през толкова курсове, изпълни толкова медитации и активизации, и въпреки всичко не постигна целта си. Нали?


Аурелия: Да.

Анамар: Сега аз ти казвам: ела си у дома, любима. Там те очаква много, включително моята вечна любов към теб. Просто кажи с огромно желание: "Целите ми, свързани с Възнесението, не бяха постигнати с помощта на усилията, които полагах в течение на живота ми, затова повече не желая да използвам тези методи. Ще се отворя за всички нови начини, които вие ще ми предоставите." 

Всичко, научено в миналото ти помогна да стигнеш до нивото, на което си сега. Но всичко това бе във вибрациите на трето измерение. Всички предишни знания вече няма да са полезни за теб в новите вибрации и честотите на пето измерение. Защо ти е да продължаваш да се държиш за методи, които не работят за теб? 


Аурелия: Защото не знам други, които според теб са по-ефективни. Никой никога подробно не е разказвал за тези прости начини, на които вие ме учите сега. Правех това, което ме учиха до сега.
 
Анамар: Сега ви даваме други методи. Ти почти постигна целта си. Променяйки малко съзнанието и отношението, ще можеш за относително кратък промеждутък от време да преминеш пътя. Моля те да обикнеш себе си толкова, че да преодолееш Пътя към Дома. Дойде време ние с теб да се свържем на едно по-осъзнато ниво и отново да навлезем в Божествения и свещен съюз на душите, в две тела, но с едно сърце.


Аурелия: Добре, слушам те.

Анамар: Предложихме ти да поправиш всичко, което не съдейства на твоето очистване и не те поддържа в пето измерение. И, знаейки или не за това, ти чувстваш тази разлика. Усещаш разликата в сърцето си, но сама трябва да направиш избора за себе си, ние не можем да направим това за теб. 


Аурелия: Имаш предвид да го пренасоча към Бог или Мария? Знаеш ли, част от мен не желае да го пренасочва към Бог, защото се отнасям към това като към боклука, натрупан във времето. Не желая да предам на Бога своя боклук. 

Анамар: Бог знае същнотта на това, което наричаш "свои боклуци" и също знае за това, че сърцето ти се опитва да се освободи от гнета на трето измерение. Бог радушно приема тази енергия и казва: "Ако ни предадеш тази енергия, която задържаш около себе си, ние ще я преобразуваме и ще я пренасочим като благословия за другите. Той не само премахва ограниченията от теб, но и, трансформирайки я, ще я насочи натам, където имат нужда от нея". Всеки път, когато ти отдаваш нещо, изпълняваш велика работа не само за себе си, но и за всички нас. Когато се освобождаваш от тази енергия, помоли да получиш от нея мъдрост и можеш да станеш свободна. 


Аурелия: Това е доста просто. Мислех, че на Бог може да се отдава само нещо хубаво. 

Анамар: Не, и не е твоя работа да решаваш това, защото тук ти имаш работа със своите разсъждения и очаквания. На този етап ти не си най-добрият съдия за това кое е добро за теб и кое не. Молим те просто да започнеш да действаш на ниво вибрации. Искаме да започнеш да разпознаваш и различаваш вътре в себе си моментите, когато си хармонична и се намираш в измерението, което не те ограничава, и всичко останало да пренасочваш. 

Време е да определиш разликата между твоята истинска същност и илюзиите. Това трябва да стане посредством разпознаването в сърцето ти, а не чрез нашия призив към ума ти: "Когато ти правиш така, се намираш в своето истинско състояние, а когато правиш иначе, не се намираш в него. Или, ако ти постъпваш така, оставаш в трето измерение, а ако постъпиш иначе, ще преминеш във вибрациите на пето измерение". Това е курс за Майсторство, любима, твоите занимания по различаване и новия облик на теб самата. Докато не започнеш да правиш всичко това сама, няма да успееш да се задържиш във вибрациите, които те задържат в честотите на пето измерение.

Вероятно ще ти се наложи да дадеш своя принос и да провериш себе си, когато се съмняваш. Или ще ти е необходимо да си изработиш свой специален метод, който ще ти позволи да получиш ясно потвърждение. Ти ще решиш как да постъпиш по този въпрос. Всеки път ти ще гледаш и ще казваш: "Това се намира в трето или в пето измерение? Ако е в трето, ще го насоча към Бога и ще помоля да ми открие мъдростта, която трябва да получа от това".  И позволи на своята Божествена енергия да очисти такива твои вибрации. Задачата ти е просто да го изпълняваш с доверие и с любов за своето изцеление и да наблюдаваш резултатите, без никакви очаквания и нетърпение. Ако стане така, то ти ще можеш да сложиш край на своите постоянни опити да пробиеш една и съща стена с челото. Ще постъпиш ли така, както те съветваме?


Аурелия: Да, обезателно ще опитам. Силно желая да се свържа с теб във вечен Божествен съюз. И искам да направя, всичко, което се налага, за да преодолея пропастта, която ни разделя в съзнанието и физическата реалност. 

Анамар: Добре е, че действаш заради желанието да бъдеш отново с мен, но това не трябва да бъде твоя единствена причина. Време е да разбереш, че можеш лесно и бързо да изразиш своята Божественост и да  изследваш Божествения съюз, отначало със собственото ти АЗ, а след това с мен.

Когато ти пътуваш и напускаш планината Шаста, излизайки в света, всеки срещнат човек ще носи своите отличителни вибрации. Ще почнеш да разпознаваш вибрациите на всеки човек и тяхната същност, не оценявайки, а различавайки. Ще виждаш красотата не само на индивидуалните вибрации, но и на общия поток, преминаващ през хората. Трябва да правиш това не само защото си вършиш работата, но и защото ти работиш за себе си, за своето собствено развитие. Такова пътуване ще стане за теб сериозно обучение, любима, и знай, че аз ще бъда до теб, обичайки те и поддържайки те до самия му завършек във вид на Възнесение. Знай, че аз съм винаги с теб. Няма да се разделим дори за миг.


Аурелия: Защо до този момент изпитвам страх преди всяко пътуване и когато напускам комфортния си дом?

Анамар: Страхът не е свързан с пътуването. Той възниква, защото е необходимо да напуснеш дома си - това е просто реакция на тялото, защото не желае да отпусне територията, която дълго време е била негова защита. Всяко пътуване включва отваряне. До сега, въпреки всички страхове, ти изпитваше удоволствие от всяко пътуване, нали? И се срещна с множество хора, с които установихте топли сърдечни отношения. Това никога нямаше да стане, ако си останеше в къщи, нали?


Аурелия: Така е. Всичко беше чудесно и съм благодарна за това. Но въпреки всичко нервнича преди пътуване. Боя се да летя в самолет. Мисля си, че ми е нужен космически кораб, за да мога да отида там, където е необходимо. В Телос има много такива кораби, може би ще ми дадете един назаем, заедно с командира му? (Смях)

Анамар: Във всяко пътуване имаше много от това, което трябваше да научиш. Егото ти казва, че неизвестността не е съвсем безопасна - това е страшно нещо, което може да ти навреди. Но ако послушаш сърцето си, то ще ти каже, че неизвестността е нещо чудесно, съдържа безкрайни възможности за изпълнение на твоите желания. Ти правиш съзнателен избор да следваш сърцето си в неизвестното и да изпиташ цялото това вълшебство, с което пътешествията могат да изпълнят живота ти. Благодари на егото и ума си за грижите им и им кажи просто да се отдръпнат настрана или в този момент ги пренасочи към Бога. Не спори с егото, защото това е негова територия. Просто го изпрати и отново премини във вибрациите на сърцето, които поддържат в теб желанието да пътуваш. Ти направи избор в полза на пътешествията, защо да не се подкрепиш и да стигнеш до комфорта, укрепвайки и съживявайки себе си? Защо да продължаваш да поддържаш в себе си способи, които те уморяват и предизвикват вътрешен смут?


Аурелия: Не разбирам как става това.

Анамар: И ние ще ти го обясним.


Аурелия: Затова слушам.

Анамар: Започни да го практикуваш. Ти няма да можеш да свириш на пиано и да изпълняваш соната, ако предварително не си се упражнила. Трябва да я научиш нота по нота, защото с ученето нараства твоята сила и към теб се връщат всички дарове на Богинята, която си ти. Всяка нота е нов тон, който трябва да научиш в своето пътуване и тогава целия набор от тонове ще застане пред теб във вид на песен. Сега ти свириш тонове от всички твои прераждания на тази планета. И всеки от тези тонове, изсвирени ясно и силно, ще отвори още една страна на твоята Божественост. 

В края на краищата ти отново ще станеш господарка на самата себе си. Невъзможно е да го направим вместо теб, защото тогава няма да бъдеш господарка на себе си. Трябва да се стремиш към това с всяка фибра на своето същество толкова силно, че да пожелаеш да отключиш всичко, което си чула и научила. Намери сили да направиш тази крачка в неизвестното, където те очаква изпълнението на всички твои желания.


Аурелия: Какво ще кажете за моята къща, котка и бизнес? И тях ли трябва да напусна?

Анамар: Не, можеш да живееш своя живот. Можеш да освободиш само това, което те ограничава. Освобождаваш само това, което те задържа във вибрациите на трето измерение. 


Аурелия: Не разбирам добре как става това.

Анамар: Но ти го разбираш. Ти прекарваш много време планирайки и казвайки: "Така, това мога да направя, когато отида там. Мога да направя онова, когато стане ето това." Остави го, това не си ти. Всичко, което ти е нужно да знаеш сега е - коя си ти във всичките тези енергии. Трябва да можеш да правиш разлика между своите вибрации и вибрациите, които те обкръжават. 


Аурелия: Без повече планове?

Анамар: Разбира се, че можеш да правиш планове, но не прикрепяй към тях нищо повече. Ако чувстваш, че това е твой избор в момента - направи го, но помни, че в следващия момент можеш да направиш друг избор. Започни да работиш с творческите енергии и разбери, че когато наистина искаш нещо от Вселената, просто се отдръпни от този труден път и позволи всичко да се случи! Отдръпни се от пътя - освободи всички очаквания за това как и какво да се случи. Очаквай цялата радост и благодарност за изненадите. Знаеш ли, ние, в нашия свят, обичаме изненадите. Това значително ще улесни живота ти, тъй като в резултат на желанието ти става все по-ясно, че изборът пред теб се стеснява. 


Аурелия: Аз не мислех, че имам толкова много очаквания.

Анамар: Уверена ли си? Ти, скъпа, имаш толкова очаквания, че ако ги запишем в нашето Кралство на Светлината, то списъкът ще заеме метри и метри хартия. 


Аурелия: (смее се) Хайде стига... преувеличаваш!

Анамар: О, ние чуваме думите ти: "Пето измерение ще изглежда така, в пето измерение ще стане така, мога да разбера това и да имам достъп до всички познания, ще мога да се телепортирам и да летя, мога да си планирам дълъг отпуск, мога да направя ..." Безкраен списък от очаквания! Знай, че често твоят списък силно ни изненадва.


Аурелия: Знам, че е така, но не виждам нищо страшно в това да имам такива очаквания. Извън това, аз се опитвам да разбера някои неща. В края на краищата, това не означава "имам очаквания".

Анамар: Когато искаше нещо да разбереш, това означаваше, че твоят ум създава набор от очаквания. "Ако успея да разбера това, ще мога да създам образ и да се доближа до него". Но ти няма да се доближиш до него. Вместо това, трябва да се преместиш във вече съществуващата вибрация и, намирайки се в нея, да се слееш с нея и след това остави всичко бъде. Когато навлезеш напълно в нея, в теб може да възникне съвсем друго желание.

Когато възстановиш своето съзнание напълно, ще се появи съвсем друга от предишната гледна точка за това какво искаш за себе си и планетата. Сега можеш да се гмурнеш все по-дълбоко и по-дълбоко в Божествената си Същност. Всичко, което е извън теб е само илюзия. Така че, защо са ти нужни очаквания, касаещи как да изглежда твоя дом или обкръжаващите те хора или целия свят? Вибрацията, която търсиш, се намира вътре в теб и никъде другаде. Ти знаеш това. 

Докато не освободиш всичко това, което се намира вън от твоето АЗ СЪМ, ти няма да преминеш в желаните от теб вибрации. От този момент външните събития няма да имат никакво значение, просто няма да имат никакво значение. Освободи всички връзки към това, което трябва или може да стане. Можеш ли да го направиш?


 Аурелия: Ще се постарая. 

Анамар: Това не значи, че не трябва да участваш в делата на външния свят. Дори ще пожелаеш да се занимаваш
 още повече с тях, защото когато осъзнаеш, че това няма значение, а ти нямаш никакви очаквания или преценки, най-накрая напълно ще се вживееш във всичко това. Собствените ти енергии най-после ще станат достъпни до теб с вибрации, които ти търсиш навсякъде, само не в себе си. Само вътре в себе си можеш да търсиш истинския съюз с цялата си същност и когато навлезеш в този съюз, ще получиш всичко. Повече няма да е нужно да търсиш. Обичам те повече, отколкото можеш да си представиш в момента.


Аурелия, обръщайки се към Анамар: 

Преди да завършим, искам да те попитам още нещо по повод на моите пътешествия. То ме безпокои заради моите енергийни полета. Французите по целия свят и, до колкото ми е известно, всички хора с латински корени, имат навик автоматично да се прегръщат и да целуват тези, с които се срещат, даже когато това е първа среща. Те правят това естествено и с любов, но не питат дали това е приятно за другия. Сега се каня да отида в Испания за няколко седмици и не знам какво ме очаква там. Много хора не смятат, че трябва да попитат дали могат да прегърнат някого, да го притиснат към себе си и да се разцелуват, обменяйки енергии чрез сърдечната чакра. Те смятат това за изразяване на любов и приемане, но аз го приемам като нахлуване в личното пространство и прекалено взаимодействие с моите енергийни полета.

В някои области на Франция е станало традиция четирикратното целуване на всеки, по два пъти за всяка буза и те настояват за това, независимо как се отнасяш към такова приветствие. Това няма нищо общо с любовта и ми напомня как се кълват птиците. Не ми харесва. В САЩ не е толкова разпространено. Обикновено ние минаваме с ръкостискане. Те очакват положителна реакция на своето клюнокълвене, а ако това не стане, се обиждат и се чувстват отхвърлени. Те не знаят как ще им повлияе този енергообмен на тези, които са силно чувствителни съм него.

При среща с един-двама души това не е проблем. Но при среща с десетки или стотици хора едновременно по време на конференции и тренинги, това действително влияе на моето самочувствие, особено пушачите. Чувствам как тяхната никотинова същност изтегля енергия направо от белите ми дробове, които след това започват да ме болят. Заради това белите ми дробове не са съвсем здрави, имам вродена склонност към туберкулоза и на няколко пъти боледувах от бронхопневмония. Нямам желание да обиждам никого, но не мога да позволя всичко това да ме отслаби до толкова, че да ме разболее. Това става при моите пътувания.

Ако се отдръпвам от тях или им показвам, че е неприемливо за мен, те се обиждат или реагират негативно. Тръгвам за няколко седмици и ще се срещам с хиляди хора. Всеки път някой ще иска да ме прегърне, защото те високо ценят това, което правя и културата им е такава. Всеки път чувствам как енергията се изсмуква от мен и след няколко поредни срещи се чувствам изтощена, нямам време да се презаредя. След завръщането си у дома, аз се чувствам болезнено и ми трябва седмица за възстановяването ми. Как да постъпя в такива случаи, за да не обидя някого? Мисля, че можем силно да се обичаме един другиму, без да изсмукваме  енергията си един от друг.

Анамар: Ще предам този въпрос на Адама.

Адама: Признателен съм, че задаваш сега този въпрос, защото хората трябва да знаят и разбират тези процеси. Въпросът засяга уважение на собствените енергии и енергиите на другите. Ние забелязахме колко неприятности донесе на физическото ти тяло тази културна привичка при срещи с другите хора по време на пътуване и те поддържаме напълно. Това се отнася към процесите в пето измерение, макар да е с друг характер, но все пак е важен.

Хората трябва да разберат, че не винаги е подходящо да се допират до непознати или до такива, с които все още не е установена някаква връзка чрез сърцето, дори когато е с добри намерения. Изключение правят само спешните случаи и подобните обстоятелства. В края на краищата, независимо от степента на чистота в намеренията, хората повече ще вземат, отколкото да отдават - такъв е характерът на този обмен и единственото, което можеш да направиш е да ги избягваш. Те рядко стават на осъзнато ниво. Сега не засягаме взаимоотношенията с близки членове на семейството и децата. 

Всички желаещи да преминат във вибрациите на пето измерение трябва да се избавят от триизмерните вибрации на културните традиции и привички, които няма да са нужни в пето измерение. В нашата култура е прието да се поздравяваме един на друг с жест на дружелюбие, съединявайки дланите на ръцете и докосвайки сърдечната чакра и очите, свързвайки сърцата с леко кимване и усмивка. Често ние дори не произнасяме нищо на глас, а думите ни, обикновено простички, са като телепатично послание: "Мирът да бъде с теб" или нещо подобно. При това ние предаваме един на друг любов и приемане, които се приемат със сърцето. Това е всичко необходимо за проява на любовта и почитта към човека (хората), които срещаме.

В нашето измерение се счита за голяма чест, когато на някого е позволено да се докосне до този, който не е член на семейството и рядко правим такова нещо. Трябва да има специална причина и, "задължително", разрешение. Така стоят нещата с това в нашето измерение и, освен това, в голяма част на галактическата цивилизация. Ние не изпитваме потребност да се допираме един до друг така, както правите вие във третото измерение. За да преминете в по-висока вибрация ви е необходимо да усвоите и това.

Ние не се опитваме да променим вашата култура или традиции. Просто ви казваме, че има и друг начин  и вие имате право да решите свободно да се възползвате от това или не. Молим ви от сега нататък да уважавате тези, които повече не желаят да практикуват стария начин. На тях това им е нужно, за да поддържат своите духовни вибрации и енергия на комфорт за тяхното ниво.
 
Именно вашата потребност и недостиг на любов към себе си предизвикват постоянното желание да извършвате този обмен на енергии. Няма нищо общо с любовта, то просто е влязло като навик във вашата култура. Има такива, които съзнателно или несъзнателно ходят от човек на човек за прегръдки и целувки. В действителност в тях се проявява сериозна потребност от енергията на другите, защото не я получават от своето АЗ. За да компенсилат този недостатък, те изсмукват енергия от всички онези, към които се докосват. 

Те постъпват така в името на любовта, но ние ви казваме, че това няма нищо общо с любовта. Тази негова проява е на нуждаещ се от нечия любов и топлота, защото има много малко любов в себе си. Когато прегърнете някого, се получава енергообмен от сърдечната чакра на двамата. Не винаги е разумно да се допуска такъв обмен, особен с хора, които не познавате добре. Често по такъв начин се предават "същности", които вие наричате „навлеци“ от по-ниски нива. Това става много често, приятели мои, и ние постоянно виждаме хора, намиращи се в състояние на умора и стрес след събирания, на които те са позволили на много хора да се приближат към тяхната сърдечна чакра. Така в тяхната аура проникват нежелани енергии. 

Често това става причина за внезапно ментално заболяване в тези, които са били напълно здрави преди това. Учете се да запазвате и защитавате целостта на личната ви енергия. Това е важно, за да придобиете безсмъртие. Вие сте изцяло отговорни за зрялото управление на своето енергийно поле. Тези хора обикновено не знаят какво се е случило с тях и често дълги години живеят в стрес и дискомфорт, предизвикани от "навлеци", които са приели преди много години. И ви казвам: Всички вие, които желаете да преминете в честотите на пето измерение, не трябва повече да участвате в такива "меки" форми на обмен.  В действителност не ни е приятно да засягаме този въпрос в тази книга, но смятаме, че сега ви е необходимо напълно да осъзнаете къде може да отива енергията ви и как може да се злоупотребява с нея. В нашето измерение не може да стане такова нещо, нещо повече, ние дълбоко уважаваме енергиите си, нашите и на другите. Това е една от причините, заради които ние поддържаме вечен живот.

Когато се научите да си отдавате любов, идваща от Божествената същност на вашето същество и изпълните сърцето си, повече няма да ви се налагат тези културни традиции. Появили са се от конкретни потребности и мислим, че повече не ви е необходимо да ги проявявате по този начин. Това е ваш избор. 

Не искаме да кажем, че те са съвсем неуместни, но подчертаваме, че такава традиция е проява на триизмерно поведение, което преди ви е носило полза,  но в новите енергийни вибрации вече няма такова нещо. Ако искате да преминете в по-високи вибрации, е нужно вашето поведение да съответства на това измерение, в  което вие се стремите да попаднете. Желаещите да останат в трето измерение ги съветваме да продължават да правят това, което ви задържа в него. 

Независимо от това колко топли и многозначителни могат да бъдат тези обмени, в тях винаги има такива, които приемат енергии и такива, които ги отдават. Това е неизбежно, с изключение на случаите, в които и двамата притежават еднакви нива на духовна енергия. Но все пак вие знаете ли това, когато се срещате с някого за първи път или когато общувате с повече хора?
 
Време е, Аурелия, да се научите да се защитавате и да съобщиш това важно учение на хората, на които за постигане на Майсторство ще им потрябва тази мъдрост. Всички вие сте Майстори, преминаващи през различно нива на обучение и ако пожелаете да придобиете пълно майсторство, обезателно ще ви е нужно да започнете да действате като майстори, та в един прекрасен ден да постигнете Възнесението. 


За каналите: 
 
Забележка от преводача: („канали“ -  хората, които установяват контакт с Възнесени Същества.)
Искам да кажа още нещо. В чакрите на канала преди и след ченълинга стават многоизмерни процеси. Съприкосновението с енергиите на Възнесените Същества може да са затруднени за човека, особено ако е дълготраен процес. Един час ченълинг може да се приравни към 10 часа умерена физическа работа във вашето ниво. 

Това са многоизмерни процеси, освен че са дар за канала, но и често цялата тази енергия се разсейва преди да бъде усвоена. Повечето канали не знаят за това и след контакта рядко отделят време за усвояване на тази енергия. Те обикновено взаимодействат с тези, които изпълняват ченълинга, а чудесните и полезни енергии се загубват. Освен това аудиторията, независимо от нейното число, НЕ трябва да се доближават, докосват или да се опитват да прегръщат канала непосредствено преди и след ченълинга. 

Ние съветваме да не се докосвате до канала, около два часа преди и след ченълинга, процеса на контакт. В идеалния вариант след контакта каналът трябва да бъде в спокойна обстановка, дори по-дълго време. Разбираме, че не е толкова лесно на канала да се изолира от слушателите веднага след контакта, но даваме най-добрата препоръка от гледна точка на енергиите. 

Канали, колкото повече почивка си позволите след ченълинга, за да усвоите получените енергии, толкова повече полза ще извлечете за себе си. Колкото по-активно участвате в ежедневието и общуването с другите хора веднага след ченълинга, забравяйки току-що получения опит, толкова по-малко ще бъде влиянието за вас. Ние, Майсторите от Кралството на Светлината предаваме тези послания не за ваше развлечение. Не ни е нужно това. Целта на нашите послания е да ви помогнем да напреднете в развитието си и да изпълните вашите духовни цели. 

Има такива, които се местят от един ченълинг на друг за да имат постоянно новата информация, без да са усвоили нито капка от тази мъдрост, която са получили от предишните ченълинги. Често такива хора се жалват, че каналът не е казал нищо ново за тях. На такива хора ние казвам: "Съвършено невъзможно е ние постоянно да съобщаваме нещо ново за вашия ум, защото всичко казано като неизвестно е вече известно вътре във вас. 

Но сърцето винаги може да получи тази информация на по-високо ниво на разбиране. Всяко предаване на
 Светлина, от което и да било Възнесено Същество е предназначено за усвояване от сърцето, иначе няма да имате никаква полза от него. Умът може просто да чуе това, но не може да го усвои".

Ето и въпрос, който бихме задали на вас: какво направихте вие с вече получената от вас информация?

Защо не постигнахте значителен напредък по пътя си или защо все още не сте постигнали Възнесение? Знаете ли вие, че изречените думи не са толкова важни за нас като енергия и потоци светлина, които ви се предават във всеки ченълинг? Нима не разбирате, че ако сте решили да получите енергията от посланията, то вие поемате върху себе си духовната отговорност за приемане на енергиите и последиците от действието или бездействието? 

Във вашето измерение има изказване: "Незнанието е щастие." Независимо, че това изказване не е вярно и няма никакво отношение към душата, ние ще добавим, че да получиш светлина, без да я използваш е по-голяма грешка, отколкото ако въобще не я получаваш. Заедно с тези енергии вие получавате и кармична отговорност за тях. С голяма любов и чест ние споделяме тази мъдрост и истина с вас. С нетърпение очакваме вашето връщане при нас в пълна осъзнатост. 

Аз, Адама, съм готов да споделя с вас всички ключета към мъдростта, която ще ви трябва за продължаване на великото пътешествие към Лично и Планетарно Възнесение. Ние в Телос ви изпращаме своята любов и поддръжка по време на вашето връщане у дома. И така да бъде.


"Протоколите на Петото Измерение",
Диалог между Аурелия, Адама и Анамар,
Превод: Лиляна Димова
Източник: "Телос" (книга 3)


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2018 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .