Банер
full1285617342.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

През бариерите на Ню Ейдж религията към Възнесението - 2 част
Написано от Маг Селена   
Вторник, 31 Юли 2012 14:01

Аз съм Архангел Разиел, Аз Съм Тайната на Бога! Аз Съм този, който знае всички тайни на Вселената!

Привет малки Ангели на Земната планета, привет Богоподобни и Богородни! Продължавам разговора си вас...Много от земляните са наясно от преди колко време драконианското племе е обсебило вашата планета. Неговите форми са многообразни, преминаващи и преливащи се от една форма в друга; от един вид в...друг. Мимикрията на Драконите е невероятна в сравнение с развитието на човешките индивиди като цяло. Те идват преди еони време на Земята, защото виждат най-благоприятната тенденция за своето оцеляване и развитие; те са космически нашественици, които прелитат от съзвездието Дракон. Успяли са да плячкосат една цяла Локална Вселена, когато са съзрели нашата Небадон.

Незабавно са се внедрили в нея и са се насочили директно към Слънчевата Галактика, тъй като тя била най-обещаващата, която би могла да им предостави най-добрите условия за популацията на вида им. До този момент драконианците са успели да плячкосат поне 10-на планети в Царството на Соларите/Грахасите и по настоящем застрашават вече цялата Вселена Небадон - не само Гея, не само Слънчевата ви система, не само и Галактиката, в която се намира Слънчевата ви система. Драконианският вид са студенокръвни същества, които виреят най-лесно там, където има много топлина; където има мощен топлинен източник. Най-древните от тях са така наречените Котилозаври.

Драконианците искат власт и...храна. Храна от човешките същества, които са ДНК-носители на поне 13 вида извънземни раси, включително и тяхната ДНК. Енергията излъчвана от човешките тела е една от най-ценните и питателни във Вселената Небадон. И драконианското племе не би желало по никакъв начин да се лиши от нея. Но...за целта то трябва да властва изцяло над човечеството и планетата Гея. Това е една и от причините да създава непрекъснато мистериозни илюзии, а впоследствие жестоки и унищожителни войни, които човешките същества понастоящем възприемат за...чистата апокалиптична истина.

След многохилядно приналагане на власт и контрол, чрез скрито и открито насилие над земляните, които са използвани единствено като роби и донори за енергийна, дори и органична храна, а и не само!, впоследствие те се разделят на две фракции: на Мрака, и на Светлината - на "Черния" и "Бял Дракон", като втората фракция имитира хитроумно и гъвкаво само блясъкът на Светлината, със скритите намерения да запази изцяло властта за себе си, както и контрола над Планетата Гея, и населението й, което ще остане твърде малобройно по численост върху нея. И поради своята непреодолима кръвожадност и алчност двете фракции започнаха да враждуват помежду си.

Сиящи малки Богоподобни, тук трябва да отбележа, че и двете фаркции използват едни и същи методи и похвати за въздействие, контрол и манипулиране с единствената разлика, че Бялата страна използва лостовете на Ню Ейдж Религията, т.е. Новата Световна Религия. Инициалите на Новия Световен Ред се припокриват идеално с тези на Ню Ейджа: НСР = НСР - това не е случайно.

Искам да ви предам чрез канала си, малки Божествени Същества, откъде идват всъщност Ню Ейдж ченълингите?! От кои изкуствено присъздадени и привнесени енергийни полета?! Началото им се води още от доктрините на Елена Блаватска, Алис Бейли, Рьорих, Рудолф Щайнер и др. окултни и духовни земни деятели, като е била използвана тяхната съвършено структурирана и предадена чрез Небесните Творци информационна база за налагането на пълно и тотално подтисничество върху човешкото съсловие.


4. Спускането на Втората Информационна Завеса в 3D - най-съвършенния модел на Илюзията в Илюзията

Създадени са 2 основни направления за подмолно въздействие чрез внушение/сугестиране и НЛП (невролингвистично програмиране) на човешките маси: първото е свързано с ченълинги диктувани от етерните, астралните и менталните ниско енергийно-вибрационни полета и структури, подвластни изцяло на Черните Архонти от нисшите ментални полета и измерения на 4D. Всичко в тях е свързано с предаването на информация от холографски структури, в която липсват конкретни, ясни и точни данни, и ниформация, както и показатели съотнесени към Твореца, и към всичко произлизащо и от него, и свързано с него. Така се внушава пълно безхаберие и бездействие на човешките същества.

Изграждат се информационни структури от моделите на фината астрална материя в по-високите честоти на 3D и първите нива/тонове на октавата в 4D под формата на астрални черупки, честотите на които се разпростират до 4,30 мерни единици; тези вълни се преобразуват като носители на мнима/псевдо висша духовност под формата на изкуствено пресъздадени вибрациони структури, наложени като Илюзия в Илюзията на менталните полета на човешките индивиди, вибриращи на не по-високи от средните тонове от Първата Водеща Октава.

Именно Черните Архонти от 4D имитират послания от така наречената "галактическа федерация", която отдавна
 съществува под съвсем друга Вселенска, Галактическа и Планетарна форма, и название. 70 % от така начерените от вас ченълинги се диктуват лично от тях, като антипод на Посланията от Висшите Йерархични Структури на високовибрационните измерения и планове. Черните Архонти се преобразяват словесно чрез свръх-емоционалната сетивност на определени снизходили души като са афишират за представители на Светлината като Архангели, Ангели, Извисени Учители, Извънземни добронамерени същности, Галактически Федерации и т.н. от рода. 

В посланията диктувани и пречупвани през черната призма на Архонтите от Мрака се повтарят все едни и същи рефрени за нереализирани събития като предстоящи в близък план на реализация; едни и същи лъскаво-розови и подплатени с бронзов варак на сладникаво-меден привкус слова за "светлината", "ангелите, "архангелите" и "висшата духовна йерархия"...Повтарят се едни и същи рефрени за справедливи въздаяние и подобни предстоящи цели, връщане на материалните блага на народите, предстоящи арести на окултната Клика, която им служи с пълна охота. Спекулира се с Висшите Духовни Структури за да може да се създаде Втората Завеса на Заслепението - НЮ Ейдж/НСР.

Целият този процес се разпространява, разиграва и изпълнява в пълна сила чрз Ню Ейдж религията/Новата Световна Религия, изцяло служеща за каузата на Черните Архонти и Кликата им. Тя е проявлението на Втората Завеса създадена чрез невероятната находчивост на Черните Архонти от нисшите структури на 4Д. За техническите апаратури и свръх-технологии в областта на квантовата физика, които се използват също за много видове манипулации и контрол няма да говоря, тъй като доста от вас са запознати с тях.
Но...нека точно тук да не пропускаме и вашата компютърна система, която е една изключително добра виртуална сцена за реализирането на спускането на Втората Завеса.


5. Шаблонните модели на Ню Ейдж са въображаемо изграждане на виртуални реалии:

Компютърните Матрици са използвана база за целта, както и социалните мрежи. Основните компоненти на това изграждане са на принципа на ектоплазмените зловредни същности чрез менталните полета на не-човешките и снизходили индивиди с ниски честоти. Под не-човешки индивиди се разбират всичките онези представители на Земята, които нямат никаква връзка с Душата си - по правило те нямат Души. Под снизходили същества се разбират всичките онези Хора, които са деградирали в духовното си развитие и изобщо не могат да си спомнят, а и не искат да си спомнят, кои са в същност.

Манипулацията, която се извършва върху подсъзнанието и дълбоко безсъзнателните нива и рефлекси на човешката същност ограничава и разгражда окончателно представата и наличието на всякакви духовни ценности, които водят към Пътя на Прозрението, към духовно развитие и прогрес. Но...затова пък водят към Тоталното Двойно Заслепението. Така, например Ню Ейдж е изкуствено създадена конструкция на "духовна" система, изградена от най-ниските честоти в емоционалния ментален порядък, която трябва непрекъснато да се захранва и поддържа.

Това се реализира чрез различно подпъхване в подсъзнанието на емоционални драми от всякакво естество, свързани с лимбичната система на човека. Това блокира неговите свръх-естествени сетива и дава възможността за размах и контрол над подсъзнанието, съзнанието и...безсъзнателните процеси. Така се създават безумни марионетки подвластни на Кабал Кукловодите, които по този начин утвърждават своя Нов Световен Ред.

Така например, Ню Ейдж отрича и отхвърля учението на Гуру и Сат-Гуру?! Защото? Защото той дава верен и точен ориентир за Истината. Защото той сочи конкретния път, конкретния начин как да постигне човека сам себе си; как да се самопознае, да се самоконтролира, как сам да води живота си чрез предоставените му от Божествения Творец свободна воля и право на избор.

Малки мои Богоподобни Човешки Същества, къде и в какво се проявяват силовите полета наложени от модела на новата религия Ню Ейдж в живота на човешките индивиди, ще попитате вие? Те се изразяват и проявяват в наложените шаблони на само-сугестията чрез бушуващия неконтролиран емоционален заряд, въздействащ върху третото ниво на съзнанието - безсъзнателните процеси. Това е твърде дълбоко въздействие и е свързано от своя страна със силната привъзаност към старите модели на човешките индивиди и не-хората- тяхната масова  необразованост в примитивната им природа в областта на знанието и преди всичко на Познанието. Именно те са най-добрата база за блокирането на 3-те потока в матриците на менталните човешки нива : съзнателни, подсъзнателни и несъзнателни мисловни процеси, като 97% от човешкото население на Земята е подвластно на тях.

Едва след целия този грандиозен астрален и ментален спектакъл идва ред на второто подмолно направление във великото заблуждение, което е подплатено с псевдо екзо-наука и екзо-политика. Псевдо-екзо науката бива поднасяна по най-пикантен начин от ярки окултни представители, които в минали животи са достигнали високо стъпала на канализиране чрез по-висшите духовни структури. А на екзо-политическата сцена са подвизават главно действащи лица на отцепниците от "Черния Дракон" преобразувани във фракцията на "Белия Дракон".


6. Спускането на Третата Информационна Завеса в 4D 

Неговото начало ще бъде отбелязано в най-грандиозния спектакъл на Черните Архонти по време на Олимпийските игри.

Третата Завеса е свързана със затварянето на естествеността на свърх-сетивните пътища в човешкото проявление с цел изолирането на човешките същности от директната им връзката с Божествения Творец. Чрез чипизирането, което отдавна е силно наболяла тема във вашите разговори, както и другите технически свръх-устройства Черните Архонти, Илюминатската Клика и техните черни слуги ще се опитат да блокират свръх-сензитивните възприятия на човешките индивиди и личности, така че те да бъдат изолирани, ако не завинаги, то за един достатъчно дълъг преиод от време, в който да му служат най-безпрекословно и най-безропотно.

Чрез наночипизирането ще се постигне калибровката на вибрационната структура 666 свързана със старата кристална решетка на по-нисш енериген поток и така човешките индивиди ще бъдат лишени от достъп до 5-тото измерение. Те по този начин трудно ще реализират преминаването си от Старата Кристална решетка в Новата, която е от много по-висш енергиен порядък на вибрационното структуриране 999 или така нареченото 5-то измерение (силициевата квантова структура и въглерод: 6-6-1). 


7. Преминаването и преодоляването на Третата Информационна Завеса и издигането чрез Възнесение

Но...мили мои малки Божествени Чудотворци, дори да се случи това злокобно намерение на Черните Архонти и подопечната им Световна Черна Клика, то ще трае за сравнително кратък период от време, като впоследствие внедрените хитро и насилствено чипове ще бъдат деактивирани при Прехода на Земята в Новата вибрация на Кристалната Решетка 999.

Издигането протича на всички планетарни нива:
- 3 измерение;
- 4 измерение;
- 5 измерение;
- 6 измерение;
- 7 измерение.

Издигането протича и във всички земни царства:
- минералното в растително;
- растителното в животинско;
- животинското в човешко;
- човешкото към Висшата Духовна Йерархия;
- Висшата Духовна Йерархия към Божествените нива от 7 и 8 измерение.

За да се стигне до окончателинят процес на Извисяването човекът трябва да е разчел и усъвършенствал вибрациите на всички честоти от тоновете на по-нисшите октави, които обхващат минералното, растителното, животинското и човешкото царства. Чакричните системи на същностите от царствата под човешкото са с различен строеж от този на човешките същества и са разположени в по-ниските музикални тонове и честоти. Затова е необходимо да се обърне внимание предимно на анти-чакрите и чакрите от основната водеща октава на 3D.

Всяка октава представлява събирателна струна от 7 основни тона, 12 полутона и от 16-40 обертона. И за да може да направи връзка с Душата си всеки един човешки индивид трябва да се научи сполучливо да ги владее в житейския си танц и план на 3D, защото това е първата врата към контакта с Монадата и нейното всеобщо личностово настройване. Това означава да закрепиш над главата си чакрата Звездата на Душата играеща ролята на първия тон от струната на Втората Октава - октавата на 4-то измерение. Едва тогава човешкото същество ще се превърне в съответната Личност, която ще започне изчакването си към Извисяването на вибрациите и тоновете от Третата Октава, съотвестваща на 5-то измерение.

Мнозина заблудени Души считат, че вече са постигнали своето окончателно Извисяване в земния план и им
 предстои да се възнесат, но това не е така; те са в дълбока грешка, защото са служители на Ню Ейдж религията. Мнозита Души считат, че техните ДНК вериги вече са се разгърнали в своите 12 вериги, но и това не е така...

Малки мои Богоподобни, преходът от земно в планетарно ниво е много дълъг и труден период съизмерим с вашите понятия за време и в момента вие изкачвате по-висшите слоеве на 3-то и по-нисшите слоеве в 4-то измерение, където повечето стремящи се към познанието земляни са зацикли много тежко и сериозно. Именно те са носителите на новата мракобесна Ню Ейдж религия. Тези от тях, които циклят в струната по-високите тонове и честоти на 3-то измерение от Първата Основна Октава все още нямат връзка дори със своята Душа, за да могат да претендират за зараждаща се настройка към съпрекосновението им с Монадата. При тях има зачатие на третата верига ДНК, която тепърва ще се развива. Техният Коефициент на Светлина все още не повече от 45%.

Онези стремящи се, които са в по-нисшите слоеве на 4D им предстои да се слеят с Душата си, но за сега те само се докосват нежно до нея. И едва, когато те се слеят с Душата си ще могат да се кандидатират вече за връзка с Монадата си. Те са носители на 3-та верига ДНК и техният Коефициент на Светлина е не повече от 55%. Това е една и от основните причини невежите и спящи хора да импонират на тази светлинна честота, тъй като по-високо процентния Коефициент на Светлината просто ги заслепява/изгаря и те не виждат нищо; докато 55%-ния светлинен коефициент ги гали и води примамливо към капана-пропаст, сътворена им от драконианското племе.

Това вече е заблуда от много високо ниво; това вече е болест еднакво на ума и мозъка. Затова е необходим оздравителен душ за онези индивиди, които вибрират в честотите на 3D и по-ниските тонове на 4D.


8. Шоковата терапия за Изцелението чрез Рубинения Огнен Кристал

Чрез пренастройката на всичките ваши чакри и аурични слоеве ще се даде възможността на всеки един от вас за пълно изцеление на хитро наложените калъпи и шаблони от драконианските същества и техните черни слуги в най-дълбоките нива на съзнанието ви; ще бъдат изчистени не само вашите лични енергийни духовни матрици, заедно с тази функция ще бъде изцелена и балансирана функцията на физическото ви тяло.

Една от най-важните функции на Рубинения Огнен Кристал ще бъде елиминирането на гнева и агресията, наслоени толкова дълбоко във вашите сърца и подсъзнателни равнища; така ще елеминира всички вътрешни нагласи на онези човешки същества (независимо от факта какъв е техният изначален корен и произход). Той ще стимулира вашата Сърдечна Чакра в цялостно проявление на състраданието на всички равнища, едновременно във всички земни царства: минералното, растителното, животинското, елфийското и човешкото.

Рубиненият Огнен Кристал за да осигури интуитивни прозрения в отношенията със своя партньор, за насърчаване на чувството на любов и състрадание към всички същества, за защита, както и за стимулиране на Тантра енергия; за детоксификация на организма да се намали треската при проманата на вибрационните честоти; и не на последно място за поддържането на правилното кръвообращение.

Едва след евентуалната шокова терапия на Изцелението ще се отвори реалната възможност за заблудените индивиди, но стремящи се към познанието, да преодолеят тежката вибрация от ниските тонове на 4D, Втората Небесна Октава от планетарно естество. В тази фаза човекът развива/разтваря своите чакри от 8 до 15; тогава за него настъпва времето за пълното сключване на контакта му с Личната Монадата; едва тогава той ще започне да свети с Коефициент на Светлината от 65% и в тялото му ще заработи Четвъртата Верига на ДНК. Едва тогава всеки стремящ се землянин може да се докосне до Светлите Селения на истинските планетарни водачи, духовни Майстори и Владетели; едва тогава ще спре ченълирането на дезинформация изтеглена от изкуствено изградени астрални черупки, както и от полето на фалшиво кодирани Акаша Хроники.


9. Голямото приключение на Будните Буди

Оттук точно започва Голямато приключение на Будите/будните. Когато определените човешки индивиди се слеят изцяло със своята Монадична Структура, тогава ще преминат чрез личните си вътрешни настройки в 5-то измерение, или Третата Небесна Октава. Така, настроени на по-нисшите тонове в него те ще продължат да се себе-усъвършенстват като отворят своите чакрични структури от 16 до 22 тон/чакра. По този начин те ще отключат функцията на 5-та верига ДНК и техният Коефицент на Светлината ще се увеличи на 75%. Но с това танцът по Струните на Времето не приключва, а продължава все по-нагоре и все по-нагоре към Планетарното Издигане.

Когато Личната Монада вече е станала достатъчно зряла , наситена със Светлина и абсолютно компактна, тогава тя прехвърля нашите Светлинно-Кристални Тела вече в 6-то измерение/Четвъртата Небесна Октава. В 6D вие, малки Ангелоподобни ще отворите вашите чакри от 23 до 29 като с това ще активирате изцяло всичките си аурични пластове от тялото, за да започне същинския процес на Издигането. Тогава вашият Светлинен Коефициент ще е активиран до 83-85%; а ДНК веригите ви ще съчетаят в себе си вече разгръщата се 6-та поред двойка.

Същинското Издигане се реализира в 7-то измерение/Петата Небесна Октава, тогава, когато вече са разгърнати в пълен план и развитие чакрите от 30 до 36; а Светлинният Коефициент е активиран до 92-95%. След Издигането вече спокойно се реализира самото Възнасяне в...8 измерение, където Земната Инициация приключва и от там нататък започва Планетарната.

Така и така ще бъде.

Аз съм Архангел Разиел, Аз Съм Тайната на Бога! Аз Съм този, който знае всички тайни на Вселената!


© Канализарал посланието - Н.Т.Н.Селена-Суварна Вишудха, 
отваряне на втория пакет информация - 28.02.2012 г. 
Всички права запазени. Текстът може да се разпространява 
единствено със знака за запазено авторско право и 
без каквото и да било изменение!!! 
(край) 


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .