Банер
Макош-2.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Божествените Разрешения
Написано от Маг Селена   
Сряда, 25 Април 2012 15:52

Глава втора от "Изменението на Земята и 2012"

Съществува аспект на Бога, който все още се развива. Крайно проста алегорична и метафорна аналогия е такава: В процеса на изследването на Своето Творение, Бог се е учил по метода проби и грешки, които работят или не работят във връзка с еволюцията на душата. За да поправи "грешката" в първоначалния проект, периодично е извършвал "корекции" под формата на Божествени Разрешения. Вие бихте могли да кажете, че Божествените Разрешения – това е реакцията на Бог на проблемите, присъщи на системите на вселените, надарени със свободна воля.

На много души е трудно да приемат положението, че Съвършенството на Творецът е и неговото несъвършенство, но именно по този начин болшинството от душите изследват проявеното Творение. Важно е да се излезе от съжденията и просто да се приеме, че творението има и несъвършенства. Нека вземем за пример програмата за един от вашите компютри. Вие знаете, че за да се оправят проблемите на предишните версии, периодично програмите се актуализират. И колкото и да ругаете предишните версии, вие просто приемате реалността на актуализиране на вашата компютърна система.

Друга уместна аналогия - измененията и допълненията на конституциите, управляващи много страни в света. В някои развити страни има поправки на първоначалните документи, които се появяват тогава, когато в първичните правила и принципи възникват проблеми.

В Своята Безкрайна Мъдрост и Състрадание, Бог издава укази и декларации, които променят универсалните закони и принципи или съдържащите се изключения. В тази глава ще разгледаме различните модификации, които са предназначени за тази локална Вселена.


Важни разрешения

От Божествеността са произлезли няколко основни Разрешения, които са важни за вашето развитие като индивидуални души. Ето техния списък в хронологичен ред:
(1) Отговорът на отделянето (падането от благоволението)
(2) Галактически скокове, настъпващи приблизително на всеки 108 милиона години в тази Слънчева система.
(3) Прецесионното изравняване на осите на Земята, което се случва приблизително на всеки 25920 години
(4) Колелото на прераждането, инкарнацията
(5) Спиралата на Възнесението
(6) Масовото възнесение
(7) Намесата на Помощниците на Бога в основните цивилизации и космическите цикли
(8) Появата на просветени деца (същества от по-висока плътност/ниво/, въплътени в човешка форма)


Първо Божествено Разрешение – отговор на падането от благоволението

На Земята има различни учители и учения, които са описани в детайли в първото Божествено Разрешение. По-долу е дадено едно обяснение, основано на една от вашите ченелингови книги - Курс на чудесата 3  (3 Курс Чудес. М, София, 2002). В нашата дискусия, ще използваме терминологията, съответстваща на терминологията в тази книга.

Най-простата дефиниция на "падение" - "склонността на душите да се отъждествяват със сферата, която изследват". Отговора на падението и възникналата като резултат вяра в отделянето от Бога се проявява като програма, имплантирана и отпечатана в ДНК-то на падналите души. Без такъв механизъм за вмешателство решението на душите да се развиват би се отдавало само по усмотрението и преценката на свободната воля.

В продължение на милиони години след появата на душите от Божественото, много души са се оказали толкова заплетени в по ниските плътности, че те никога не са могли да си спомнят своя Божествен Произход и не са направили изборите, необходими за избавлението от пътя на отъждествяването с материалната форма. По този начин, заедно със падението е съществувал и отговора.

Във вечността, всичко се случва СЕГА, така че между проблема и отговора няма промеждутък от време. В случай на падение, отговорът - това са сложни набори от импланти и отпечатъци в ефирното, и етерното поле на всяка душа под формата на серии от кодове и ключове ДНК, които предизвикат пробуждането през различни интервали от време. Тази система работи и оказва съществено влияние върху функционирането на свободната воля. 

И въпреки, че душата може все още да се вслушва във вътрешния Глас на Бога (същността на душата) в полза на гласа на егото (части отъждествявайки се с материалната форма), на нея, душата става все по-трудно да игнорира сигналите, изпратени от Бога чрез активиране на кодовете и ключовете на възнесението. Един от ключовете, които са вградени в ДНК-то е майстора на шаблона на възнесението. Този шаблон е активиран в периода на петото Божествено Разрешение - спиралата на възнесението (за което ще говорим по-долу).

По същество, първото Разрешение установява постоянна връзка между отделящите се души и техните висши „аз“ (аспекти на душата, обитаващи плътност от 5-та до 12-та). Въпреки, че тази връзка е вечна и никога не може да бъде разрушена, като периода от време (от земните години), необходим на всяка душа за да възстанови връзката, може да се окаже твърде дълъг, за да настъпи в Творението подобие на ред.

Както знаете, за душите е свойствено да се губят в лабиринта на свободната воля и да предоставят всичко на преценката на свободната воля. В такъв случай им е било нужно твърде много време за да изучат дори най-основните уроци. Затова Божествеността е решила да осигури определен път назад, за да може душата да си спомни за своето Единство с Източника. В някои души първото Разрешение се проявява като съвест или неясни и фини напомняния за това, че има по-добър начин на живот, отколкото отъждествяването с егото. Именно това е, което ви  кара да се надявате, когато всичко изглежда безнадеждно.

Сега ние ще обсъдим Второто Разрешение, което приема формата на периодично космическо събитие или космически цикъл.


Второто Разрешение – галактически скок

Второто Разрешение - галактическия скок, той ще бъде подробно обсъден във втората част на тази книга.
 Галактическия скок – това е излъчването от Великото Централно Слънце на всяка галактика, което мие въртящите се звезди и слънчеви системи избухвайки на излъчвания с висока честота на периодични интервали по време на всяко въртене на галактиката около Централното Слънце. В галактиката на Млечния път, за звездите и слънчевите системи, намиращи се в ръкава на галактиката, в която се намира и Земята, такъв скок се извършва приблизително на всеки 108 милиона години. 

Всеки път Земята и съседните звезди и планети преминават през този лъч светлината. В това, доминиращата вибрация на атомните структури на звездите и планетите се измества към следващото ниво на плътност чрез процеса, известен под различни имена, включително влизане във "фотонния пояс", преминаване през " звездната врата " или "портал" или движение през „електромагнитната нулева зона.“

Вие можете да си представите галактическия скок като спирала във формата на пружина или макара. При преместването по макарата, вие отново и отново се оказвате на едно и също място на спиралата с изключение на това, че се измествате към по-високо положение на макарата. Когато вие гледате на своята галактика от вертикална позиция над равнината на спиралата, представете си, че за въртящите ръкави на спиралата съществува само едно измерение. 

В действителност, галактиката повече прилича на такава макара, така че с всяка витка вибрацията са променя и вие се оказвате в по-високо положение. Така че, на всеки 108 милиона години (половината от един оборот около Централно Слънце) се извършва скок на по-висока честота на светлината. Във втората част ще обясним разликата във времето между галактическия скок и в продължителността на един оборот на галактиката.

Галактическия скок – това Разрешение е предвидено за обозначението на горната граница на времето, колко дълго душите могат да се задържат в определената сфера и без да демонстрират  конкретни признаци на ръст и еволюция. Тъй като Бог е знаел, че не всички души са били готови да се подложат на скок в периода на естествения цикъл от време, е било прието решение да се преместят "изоставащите" души на планетата в други региони на галактиката, за да им се даде повече време да се подготвят за скока. Механиката на скока ще бъде подробно описана в глава 8.

На вашата планета има учения, които твърдят, че причината за многото проблеми на Земята е свързана с "изоставащите" души, които са били изгонени от други светове и са въплътени в този свят. До известна степен това е вярно, въпреки че някои души въплътявайки се на Земята първоначално са дошли от светове, които са готови за възнесение. Те са се оказали не готови да извършат скока и са били пренесени на Земята като планета за ученици, които изостават с обучението си. Сега на тези души им се дава още един шанс за освобождаване, и някои ще направят това сега. Други ще бъдат изпратени на друга планета за трети опит.

В някои редки случаи, душите не успяват да се развият дори след многократни преходи на много бавно развиващи се планети. Отлагането на галактическия скок е невъзможно. Това е неизбежно. В крайна сметка, всички души трябва да преминат през този процес. Душите, които са неспособни да издържат скока (и са изчерпали своите възможности за пренасяне) преминават през това, което се нарича "втора смърт." 

Втората смърт - това е само нановото събиране или повторното използване на матрица на душата в Божествеността. В някои отношения това подхожда на едно ново начало с нова матрица на душата. Такива души ще се слеят с Божественото, а по-късно отново ще се върнат към Творението. Това е единственият случай, в който душите наистина се сливат с Божественото, и както казахме по-рано, такива случаи са изключително редки.


Третото Разрешение – Прецесионното изравняване на Земята

На всяка планета, въвлечена в падението, Божествеността предоставя шанса да извърши периодични скокове или мутациите присъщи на нейните видове (хуманоидни или не хуманоиди). В случая на планетата, това се постига чрез създаване на начин да се приведе в съответствие (изравни) с някои нейни изригвания от центъра на галактиката, или близо до него (по-малко отколкото излъчването в случай на галактически скок, но все пак достатъчно мощни). В случая на Земята такова изравняване на осите протича един път в периода на прецесия на всяка от осите. Механиката на изравняването на осите с енергийните изригвания са описани в глава 7.

Приблизително на всеки 25 920 години Земята преминава през енергиен скок, който ускорява еволюцията на организмите, които присъстват в момента на нейната повърхност. Както и в случая на галактически скок, не всички организми, могат успешно да преминат през скока. Много видове ще изчезнат (напуснат своята физическа форма) и ще получат възможност да се превъплътят по-късно на Земята или на друга планета. Прецесионното изравняване ще бъде подробно описано във втората част. Това ни води до Четвъртото Разрешение.

Когато душите от началото са започнали да изследват външните светове, на телата, в които те са влизали, са били проектирани (от нас или други Богове - Творци), така че за да служат толкова, колкото е необходимо. Само тогава, когато душата е видяла всичко, че той или тя са искали да видят и преживеят в дадената реалност, тя, душата напуска тялото и се превръща в състояние на чист дух, подготвяйки се за следващото си пътуване. Теоретично, тялото, в което се "облича" душата, може да послужи за неопределено време и в началото болшинството от душите са живели в тях хиляди земни години.

С течение на времето, душите все повече и повече са се отъждествявали с по-ниските светове, които са изследвали и телата им са започнали да се разрушават и разпадат все по-бързо и по-бързо. Душите са влизали в по ниските светове, а телата им са умирали вече само за няколко стотин години. В такива души са останали много ненаучени уроци и незавършени проекти. 

В резултат на рязкото спадане във вибрациите, на душите им е било почти невъзможно да се върнат в домашното си състояние (7-ма плътност), не оставяйки парчета от себе си, разпръснати в по-ниските измерения. Този процес е известен като "фрагментация на душите" и ще бъде обсъден подробно в Глава 5. Физическото разложение и смъртта протичат само в четирите по-ниски плътности, които са явяват сфери на ентропията (втори закон на термодинамиката, принуждавайки енергиите с течение на времето да стават все по-малко подредени и хаотични).

За да се позволи на душите да завършат своите задания и да съберат своите фрагменти, е било изобретено колелото на прераждането. Сега душите не е нужно да се връщат в дома си от 7-ма плътност преди да се превъплътят отново. По същество, те всеки случай вече загубили тази способност. Ето защо до появяването на това Разрешение, много души са се скитали, губели и пребивавали на толкова много астрални и физически планове, обкръжаващи световете, в които те, душите са се въплътили. Сега в процеса на прераждането, такива души и фрагменти на душите биха могли отново да влязат в света, който те току що са напуснали и да продължат да учат уроците си в друго тяло.

На душите им е позволено да се прераждат толкова пъти, колкото е необходимо, докато те не научат всичко, което са искали да научат в този конкретен свят, и докато всички парченца и фрагменти не се свържат в едно цяло. След като е станало съединението, душата придобива способността свободно да се върне в началното, домашно състояние (7-ма плътност), а след това да изследва другите светове и нива на плътност.

Това повдига въпроса за кармата или незавършените дела. Ще поговорим за това в глава 5, но сега ми позволете да кажа това: Идеята, че за деяния, извършени в предишни животи, душата трябва да бъде наказана в бъдещия живот, е погрешна. На тази концепция са изградени много религии. В действителност, това е една усъвършенствана форма на вина и вяра в гряха. Душите се превъплъщават за това, за да завършат уроците, а не като резултат от някои вътрешни дефекти. Основната сила, която стои зад решението на прераждането - желанието да се узнае всичко за Творението, а не вярата в това, че трябва да се молим за миналите си грехове.


Четвъртото Разрешение – Колелото на Превъплъщението

Когато душите от началото са започнали да изследват външните светове, на телата, в които те са влизали, са били проектирани (от нас или други Богове - Творци), така че за да служат толкова, колкото е необходимо. Само тогава, когато душата е видяла всичко, че той или тя са искали да видят и преживеят в дадената реалност, тя, душата напуска тялото и се превръща в състояние на чист дух, подготвяйки се за следващото си пътуване. Теоретично, тялото, в което се "облича" душата, може да послужи за неопределено време и в началото болшинството от душите са живели в тях хиляди земни години.

С течение на времето, душите все повече и повече са се отъждествявали с по-ниските светове, които са изследвали и телата им са започнали да се разрушават и разпадат все по-бързо и по-бързо. Душите са влизали в по ниските светове, а телата им са умирали вече само за няколко стотин години. В такива души са останали много ненаучени уроци и незавършени проекти. 

В резултат на рязкото спадане във вибрациите, на душите им е било почти невъзможно да се върнат в домашното си състояние (7-ма плътност), не оставяйки парчета от себе си, разпръснати в по-ниските измерения. Този процес е известен като "фрагментация на душите" и ще бъде обсъден подробно в Глава 5. Физическото разложение и смъртта протичат само в четирите по-ниски плътности, които са явяват сфери на ентропията (втори закон на термодинамиката, принуждавайки енергиите с течение на времето да стават все по-малко подредени и хаотични).

За да се позволи на душите да завършат своите задания и да съберат своите фрагменти, е било изобретено
 колелото на прераждането. Сега душите не е нужно да се връщат в дома си от 7-ма плътност преди да се превъплътят отново. По същество, те всеки случай вече загубили тази способност. Ето защо до появяването на това Разрешение, много души са се скитали, губели и пребивавали на толкова много астрални и физически планове, обкръжаващи световете, в които те, душите са се въплътили. Сега в процеса на прераждането, такива души и фрагменти на душите биха могли отново да влязат в света, който те току що са напуснали и да продължат да учат уроците си в друго тяло.

На душите им е позволено да се прераждат толкова пъти, колкото е необходимо, докато те не научат всичко, което са искали да научат в този конкретен свят, и докато всички парченца и фрагменти не се свържат в едно цяло. След като е станало съединението, душата придобива способността свободно да се върне в началното, домашно състояние (7-ма плътност), а след това да изследва другите светове и нива на плътност.

Това повдига въпроса за кармата или незавършените дела. Ще поговорим за това в глава 5, но сега ми позволете да кажа това: Идеята, че за деяния, извършени в предишни животи, душата трябва да бъде наказана в бъдещия живот, е погрешна. На тази концепция са изградени много религии. В действителност, това е една усъвършенствана форма на вина и вяра в гряха. Душите се превъплъщават за това, за да завършат уроците, а не като резултат от някои вътрешни дефекти.

Основната сила, която стои зад решението на прераждането - желанието да се узнае всичко за Творението, а не вярата в това, че трябва да се молим за миналите си грехове.


Петото Божествено Разрешение – Спиралата на Възнесението

Процесът на превъплъщаването има много предимства, но той е и много неефективен, защото всеки път, когато душата се въплъщава, голяма част от паметта от миналите животи е изгубена или се скрива зад завесите, обвиващи планетата на по-ниска плътност. По този начин, голяма част от времето и вниманието, се изразходват за повторение на вече научени уроци и спомняне на уроци от предишни животи. В допълнение на това, самите процеси на раждането и смъртта създават в душите много травми и фрагментации. Това е равносилно да се каже, че всеки път, когато душата се въплътява, на нея се налага да направи две стъпки напред и една назад.

Бил е разработен процес, чрез който душата би могла да се развие направо в следващото ниво на плътност, без да напуска физическата си форма. Това позволява на душата да влиза в следващата серия от уроци без повторение на наученото, без да си спомня, без да се налага да се минава през травмата на раждането и смъртта. Този процес е известен като спиралата на възнесението. За съжаление, доскоро само на много малък брой души се е отдало да преминат през този процес, защото той изисква балансирането на определено количество карма и свързването на определено количество критичен брой на фрагментите, преди душата да намери достатъчно количество съвкупна енергия за извършването на такъв скок.

Въпреки, че идеята за кармата се явява илюзия, във времето на падението значително се е усилила вярата във вината и греха. Тя се е усилила толкова много, че душата се е заключила в патерните, моделите на негативността и по ниските плътности . За да се справи с тези проблеми, са се появили допълнителни разрешения.

Веднага след като душата е придобила осъзнание, достатъчно за да премине през физическото възнесение, са се активирали предварително установени системи на задействане (включително и майстор шаблон), осъществяващ автоматичен процес, който превръща физическото тяло в ефирно. Подобен процес се случва тогава, когато душата се развива от ефирното, етерното тяло в звездно, в плътност от 7-ма до 9-та (макар и хуманоидната форма да престава да съществува над 7-ма плътност).


Шестото Божествено Разрешение – масовото възнесение

Когато влезете в спиралата на възнесението, изискванията са много строги. Душата трябва да балансира почти всичката карма, да събере всички фрагменти и да бъде в състояние да премине през завесата на безпаметността (амнезията), присъщи на по-ниските светове. Това се е оказало много трудна задача и чак до 1950 г., когато се е появило Шестото Разрешение, когато само около 300 души са успели да излязат от колелото на прераждането и да влязат в спиралата на възнесението. 

Тези 300 души са и резултат от близо 10 милиона години от обитаването на хора на Земята. Много души са достигнали големи висоти на осъзнаване само тогава, когато телата им са се разрушавали в резултат от падението на основните цивилизации (в резултат на катастрофи, причинени от приключването на циклите прецесията, войни, намесата на негативно поляризирани извънземни, или други звездни събития).

По същество, Шестото Разрешение е "указ" на Божествеността, което е установило, че душите може да не са завършили цялата карма или да са събрали всички малки парченца, преди да им е позволено да се възнесат на следващото ниво на вибрация.

Масовото възнесение – е в резултат на това Разрешение – което се планира да се осъществи поетапно, като да започне от 2012 г. и да приключи през 2030 година. Космическите цикли и скокове ще послужат като катализатори само за основните периоди на възнесението. Душите ще продължат да се възнасят и между основните вълни на възнесение, но не в такъв масов порядък, като през 2012 г., 2017 г. и 2030 г. – години, съответстващи на основните звездни събития. Звездните събития променят електромагнитното поле около Земята, което от своя страна, води до мутации в ДНК на хора и някои други форми на живот. Подробно описание на това, как това работи може да бъде намерено по-късно в тази книга.

Когато душите се възнасят във физическото тяло, те влизат в състояние на съзнанието от 5-та плътност. Но отначало на Земята ще се пребивава в състояние на 4-та плътност, и по-голямата част от душите, които ще оцелеят след промените на Земята, ще пребивават в 4-та плътност.

До 2030 г. приблизително 15-30 млн. хора ще трябва да преминат през физическото възнесение на Земята. Те ще вибрират в 5-та плътност.

Както планетата Земя ще се движи в полосата на по-интензивните честоти на галактическия скок (между 2015 и 2035 година, което ще бъде обсъдена по-късно). Тя и 1-2 милиарда. души ще се преместят в 4-та плътност едновременно с тези, които преминават през спиралата на възнесението в 5-та плътност. Други 4-5 млрд. Хора ще бъдат неспособни да извършат скок от 3-та плътност в 4-та, те ще напуснат Земята и ще се преродят на други планети, с по-подходящо ниво на растеж на душите им (и това, е това "прехвърляне", за което говорихме в раздела на Второто Разрешение). Този процес е описан подробно в следващите глави.


Седмото Разрешение – намесата на Помощниците на Бога

За да помогне на душите в подготовката им за възнесението и онези души, които не са готови за възнесението, но желаят да останат на Земята по време на преход на планетата от 3-та до 4-та плътност, се е появила и Седмото Разрешение. То дарува съществата от по-високите плътности с разрешение да се намесват в делата на човечеството.

Това Решение се състои от две части. (1) Обучение и помощ в процеса на растежа и еволюцията. (2) Намесата в програми в областта на ядрените, неутронните, електромагнитните и химически оръжия на Земята.

През 1940, когато човешките същества са започнали да изпитват атомната бомба, е станало ясно, че те са придобили способността не само да унищожат физическия живот на Земята, но и значително да забавят способността на душите да се възнесат. Тези оръжия не само унищожават астралните ефирните,и етерни полета около Земята, както и физическите, но и влияят също така на съседните планети. Ето защо, на извънземни цивилизации с високо развити технологии е било позволено да дойдат на Земята, за да не позволят на човечеството да се самоунищожи чрез ядрени оръжия. От 1940 към списъка, одобрен за интервенция са добавени и други класове оръжия.

Решенията, касаещи това, какъв вид оръжия подлежат на неутрализация, са се основавали на принципа на критичната маса (да не се бърка с критична маса при ядрения разпад). По времето, когато Божествеността е приела такова решение, на Земята вече са се развили достатъчно на брой души, за да служат за оправдание на такива драстични мерки. 

Било е решено, че мирните, любещи души на Земята, които искат да се придвижат в 4-то измерение заедно с Земята, а така също душите, преминаващи през възнесението, трябва да имат безопасни небеса в различни части на света, където те ще бъдат защитени от радиоактивно замърсяване и електромагнитни разрушения в резултат на войни. Били са забранени само тези оръжейни системи, които са могли да унищожат цялата планета. Враждуващите хора са свободни да се бомбардират само с традиционни оръжия, а в същото време по-просветените представители на човешката раса ще бъдат препращани в безопасни небеса.

Именно тази намеса се случва сега на планетата Земя. Започвайки от 1962 г., вашите ядрени оръжия са неутрализирани в пет различни случаи. Първата подобна намеса е била един инцидент в близост до Залива на прасетата на Куба. По късно интервенция е извършена в Съединените щати и Съветския съюз. Най-последната намеса е била предприета през есента на 2007 г., когато група изменници са се опитали да започнат война между Иран и Ирак, или по-скоро между Иран и окупационните сили в Ирак.

Групата се е опитала да запусне ядрена ракета от територията на Иран. Ракетата не е излязла от стартовата шахта, тъй като стартираните кодове са били веднага неутрализирани от една от приятелските групи, които помагат на Земята.

От страна на така наречените "Илюминати" и техните тайни привърженици са били предприети опити да се създават и използват химически, неутрони и електромагнитни оръжия срещу нищо неподозиращите "врагове". Разкриването на такива оръжия е трудно, но с комплекс от ясновидство и наблюдение на електромагнитните полета на Помощниците на Бога се е удало да предотвратят всяко широкомащабно използване на тези оръжия. Около системата на електромагнитната решетка на Земята са се събрали големи групи извънземни, които работят за предотвратяване на използването на електромагнитните оръжия и други негативности за създаването на аномалии в ефирното, етерно поле на планетата.

Линиите леи и вихрите, от които се състои електромагнитната решетка на Земята – това са по същество, портали, позволяващи взаимодействието между физическите и ефирните, етерни светове. Напредналите цивилизации използват линиите на решетката като точки за влизане и излизане от вашия свят. Именно системата на решетката балансира вашата Земя и нейния ефирен двойник. Ако линиите на решетката се унищожават над определена граница, това може буквално да разкъса плътното време и пространство и да направи живота на Земята невъзможен. Разрушаването на електромагнетизма така също може да застраши живота в цялата Слънчева система. (Повечето от другите планети във вашата Слънчева система са обитаеми на ефирни и звездни планове.)

Системата от решетки на Земята може да излезе от равновесие не само в резултат от използването на ядрените и електромагнитни оръжия, но също така и от голямото количество негативност (страх и други мисъл-форми, които се усилват благодарение на големия брой души, които споделят тези мисли). Ето защо на тези места, където много души са заседнали в негативизъм, често има "негативни вихри". (Тук, по дефиниция, негативност означава нещо в съзнанието, стремящо се по-естествен начин да затрудни или възпрепятства растежа и развитието на душата.) Появата на негативни вихри вследствие концентрацията на негативно мислене е друга причина, за това група от просветени души са били изпратени за да се намесват в делата на Земята.

Феноменът, известен като "житните кръгове или кръгове в полето", които вие виждате в пшеничените полета, - това е страничния продукт от работата с решетката, извършвана от различни извънземни групи. Балансирайки и укрепвайки системата на решетката около планетата, те често оставят своите свещени символи "система за активиране", за да ви помогнат за вашето пробуждане. Изображенията оставени на полета, са направени чрез създаването на мини-вихри с помощта на извънземна технология, която се намира на борда на космическите кораби. Същото оборудване се използва за да се придвижват техните кораби. Специална група, отговаряща за болшинството от житните кръгове – са плеядинците от 4-та плътност, които работят под надзора на арктурианците от 7-ма плътност.


Осмото Разрешение – Проявлението на просветените деца

В началото на 1950 г., Божествеността е осъзнала следното: за да запази свободната воля просветените души на
 Земята е трябвало да направят вътрешна промяна. Най-добрият начин да се направи това - да се въведат високо развити души, чрез процеса на въплъщение, тъй като обикновено е твърде рисковано да кацат космически кораби на Земята и да се позволи на техните екипажи свободно да ходят по Земята сред въплътените хора (въпреки, че няколко групи, са постъпили именно така).

Да се възползваме от метафората. Бог вдигнал ръка и попитал: "Кой иска доброволно да дойде на Земята и да помогне в това критично време? Имам нужда само от най-добрите и ярки души."

"Ние, ние!" - завикала развълнуваната тълпата. И ето сега те са тук, дошли във вашия свят от цялата Вселена. Преди да дойдат на Земята, някои от тях са обитавали 7-ма плътност, и като такива те са успели да запазят голяма част от екстрасензорните и интуитивни си способности. Това са миролюбиви души, не търпящи насилие и омраза. Те са наясно с риска от идването си на Земята и искат да се възползват от тази възможност да придобият опит зад завесата на илюзията.

Имало е три вълни на такива души: първите са дошли по време на бума на раждаемостта през 1950-1960, вторият - през 1980-1990, а третия протича в момента на Земята. На тези периоди са им давани различни имена, включително Индиго (първата вълна), Кристалните деца (втора вълна), и Деца на Дъгата (Третата вълна). Всяка идваща група е по-високо развита, отколкото на предишната. Това се прави с определена цел - защото вибрациите на Земята се увеличава бързо и душите, идващи по-късно имат по-големи възможности да издържат на вибрациите на Земята, без да губят съзнание.

Много от децата Индиго сега са вече възрастни и сами раждат Кристалните деца и Деца на дъгата. Тези родители са достатъчно осъзнати, за да насърчават децата си да развиват своите екстрасензорни и интуитивни способности. Някои деца имат развити телепатични способности и могат да предизвикат спонтанно изцеление. Други притежават възможностите на психокинезата (придвижването на обекти намирайки се в близост до тях със силата на мисълта) и телекинеза (придвижването на обекти на разстояние от мисълта). Постепенно те ще се научат да се придвижват с техниките на левитацията, телепортацията и пребиваването на две места едновременно.

Противно на информациите, циркулиращи в някои групи на Земята, само няколко души имат способността да се превръщат в други форми на живот. Тази способност се е съхранила в онези души, които са се развили до 9-та и по-висока плътност. И само някои от новодошлите от тези нива на осъзнаване се проявяват във физически тела на Земята, тъй като това е рисковано дори и на тяхното ниво. Това, че погрешно се приемат за изменението на формите - в действителност, е частичното или пълното обладаване на хора от астрални извънземни същности, които имат нехуманоидна форма. В следващите глави ние ще обсъдим темите за обладаването на хора като драконови, орионци, сириусианци, и някои представители на Зета Мрежата.

Към настоящия момент, ние сме създали основа за по-нататъшно обсъждане и можем да се опитаме да дадем кратка история на Земята. Осъзнаването на това, което се случва във вашия свят към настоящия момент ще ви помогне много да разберете предстоящите промени.


Откъс от: "Послания на Основателите.
Изменението на Земята и 2012." 
Автор: Сей Рейчъл



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .