Банер
1506010_481197848657286_1271106509_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Истината за квантовия преход през 2012 год.
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 08 Февруари 2010 10:20

 

Неразбирането на живота и действието на всяка една причинно-следствена връзка в него е изключително пагубно за цялото човечество. То може да породи само и единствено страдание и в страданието агонизираща болка - плод от страха и ужаса за неизбежната погибел на всичко живо в света.

Така например през целият си живот съм слушала и чела какво ли не за приближаващия Апокалипсис, Армагедон, Страшния съд и т.н. На 16.10.1991 год. в една от залите на НДК посмях да заява пред масовата аудитория най-отговорно, че през 2000 год. няма да има никакъв потоп, и че за да се случи нещо подобно трябва да настъпят глобални промени не само със Земята, ами и с всички планети в Слънчевата система, в цялата Галактика също, че дори и Вселената, в която се помещаваме. Но дори и това да се случи пак няма да има край на живота в системата на Земята и съществуването на човешкия род ще продължи - независимо под каква форма ще е то.

2000 год. дойде, мина и замина и естествено както виждаме всички светът продължава да съществува. Апокалиптичният Армагедон се отложи нещо ...Понастоящем вече считам, че мога съвсем спокойно да обясня на обикновените хората от обществото ни за какво иде реч по-точно, когато стане дума за Апокалипсис, още повече че такъв сега е прогнозиран отново през фиксираната 2012 год.

По принцип Земята е създадена като основна експериментална база за изследването на процесите на Единението. Тя служи и ще послужи за Център на същото това Единение. Поради тази причина през планетарната й зона преминават и ще преминат много голям брой Души, който ще се сдобият с духовни умения за реализирането на самото Единение. Периодът, през който протича един такъв цикъл се вмества в рамките на 500-1000 год. Краят на този процес съвпадаше с въпросната 2000 год.

Точно тогава Единението трябваше да се реализира в своята пълна сила и истински образ, и човечеството да се изкачи една скала по-високо в духовното си развитие като се сдобие с прозрението на осъзнатата личност, в измеренията на всички нива в съзнанието. Да, но това не се състоя като събитие, защото по-голямата част от човечеството не беше пробудено в духовно отношение.

Затова Висшата Космична Йерархия отстрочи прехода като го отложи за 2012 год. До тогава всяка една Душа чрез своя житейски опит трябва да се сдобие с готовността за протичането и реализирането на всички процеси в квантовия преход преминавайки през уроците на живота не само в планетарно-земен мащаб. Всяка Душа има своя потенциална жизненост, в която се вместват нейното желание и лично намерение за участие в процесите на промяната. В това отношение всяка Душа трябва сама да направи своя личен избор за участие в този грандиозен скок.

Никой в обозрението на целият Космичен Свят не може и няма правото да упражни никаква принуда над което и да било човешко същество за да следва насилствено пряко свободна си воля великия процес в квантовия преход. Това е един от основните принципи на Вселенските закономерности, въз основата на който подобно събитие не се планира.

В днешното съвремие нови реалности се създават всяка една секунда. И привъзването на съзнанието ни към различните възможните бъдещи варианти и тенденции съотнесени към 2012 г., независимо от това дали са в отрицателната или положителната сфера, затрудняват своевременното включване на алгоритмите за структуриране на информационните вещества, което води към повишена енергозагуба необходима за скока в квантовия оптимизационен процес.

С една дума хората са склонни да израждат във воъбражението си всякави различни картини за апокалиптични процеси заличаващи живота на земята или пък обратното - представят си как Ангели Небесни ще слязат да ги избавят от тежките им несрети като ще накажат жестоко и безмилостно всички нечестиви злосторници. С тези свои действия те вредят като забавят все повече издигането в по високо вибрационно ниво на човечеството и всичко останало в живата природа на Земята.

Висшата Духовна Йерархия най-официално уведомява всички, че през 2012 год. не е планувана никаква катастрофа от планетарен мащаб. Обединеният Съюз на Висшата Космична Йерархия е разработил специален план за протичането на процеса в квантовия преход без каквито и да било глобални катастрофи. Понастоящем Йерархията е наясно, че на Земята същестува голямо информационно объркване и неяснота съобразно прехода от едно измерение към друго или така нареченото още Възнесение.

Но истината е, че просто - дори и в момента! - протича меко Възнесение.

Какво ще рече това?! Мекото Възнесение е станало възможно само благодарение на преобразуването на кармата в планетарен мащаб. Мекото Възнесение е възнесение без катастрофи, развиващо се посредством редица етапи или нива. Процесът продължава дотогава, докато човек не стане духовно извисено същество от светлина.

Висшата Духовна Йерархия разглежда и предоставя дадената ситуация като естествен еволюционен процес изразяващ издигането и преобразуването на човешкото съзнанието на много по-високо ниво от сегашното - еднакво в индивидуален и колективен аспект. Така, че периодите на хаотичните и безумни схващания за катастрофални апокалиптични бедствия на Земята ще отминат, тъй като това е един закономерен и последващ етап по Пътя за установяването на Колективното съзнание или така нареченото още Единение.

Йерархията ще продължи да внася яснота и информационна светлина. Тя обръща голяма внимание на човешкото съсловие, че ще прави това чрез просветлените и с по-богат духовен опит Души способни да отсяват и систематизират вярната информация от заблуждаващата. И за да няма големи психически сътресения предизвикани от страх провокиран от фалшивата и зловредна информация е добре да следят за в бъдеще именно техните изказвания по въпроса.

В настоящия момент вече живеем в света на четвъртото измерение – това на астралния свят. И това е благодарение на извършените промени в структурите на енергийните решетки на планетата ни още през 1992 год. На 5 май, 1992 год. процеса за окончателните им благотворни настройки е приключил. Центробежните сили на Земата са фиксирани и уравновесени в правилната посока, което от своя страна прави устойчив баланса на земните полюси. Този именно факт отменя физическото погибелно изместване на същите.

Ако не е била направена промяната в земните енергийни решетки, неустойчивата промяна в посоката на енергията би предизвикала физическото преместване на земните полюси в отстояние само на три възможни месеца или за още по-кратко време. Така, че на този етап от нашето духовно и физическо развитие Апокалипсиса е предотвратен и останал далеч зад гърбовете ни.

Единственото, което трябва да направим понастоящем е да се настроим към новите установени духовни вибрации и да се слеем с Божественото Единение. Всеки един от нас трябва да се приобщи към Истинското Възнесение - било то неговото собствено или пък колективно.

Какво е нужно за това ще попитате?! За Възнесението е нужно толкова време, колкото трябва, защото човечеството като колективна група решава, кога да стане това велико събитие. Не бива да бъде оказван натиск върху свободния избор, дори с най-висши намерения, дори и за да бъде сътворено самото Възнесение.

И това,което трябва да правите е да бъдете безпощадни в оценката за живота си, очистете всичко, което не ви носи радост. Позволете на старите емоции и проблеми да си идат, защото те консумират енергията, чрез която можете да усещате радост.

Ако се съсредоточите върху този процес и се фокусирате върху задачата да живеете в радост, приемайки това като Пътя на Посвещението, така се превръщате в адепти и духовни майстори, такива, каквито толкова ви се иска да бъдете. И със своето присъствие ще помагате на всички, които срещате. Така ще закотвяте енергията на радостта и за планетата Земя, като и помагате да роди ново проявление на всичко съществуващо върху е в нея.

Написа: Н.Т.Нанева-СЕЛЕНА

(с авторско право)


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2022 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .