Банер
11825554_1721680898043400_2978470291811099494_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Архангел Метатрон. Енергиите 11:11:11 - 2 част
Написано от Маг Селена   
Сряда, 16 Ноември 2011 16:22

12-те изначални Слънчеви Дискове


Вече ви казахме за това, че Арканзас ще е един о най-мощните вихрови-портали на планетата към 2012 г., и това вече се случва. Кристалите настройват Слънчевия Диск и аналогично настройват Кристалната решетка.

Златните Слънчеви Дискове са възникнали по времето на Лемурия. Те са оповестени/настроени от Алианса Сириус-Плеяди по определени места на Земята, за да програмират и съгласуват енергийните честоти.

Текущото препрограмиране на Слънчевия Диск е насочено за оказване помощ на Земята към нейната способност за саморегенериране и самореформиране, превъръщайки се в аспект от шаблона ДНК или плана за Новата Земя, тъй като Земята разширява пространственото си поле в кристалния аспект. Дисковете излъчват енергийни спирали. Фактически, те повече са спирали, отколкото дискове, но изглеждат като дискове.

На планетата има 12 основни диска и някои от предишните модели и места на разположение са се сменили. Всеки от 12-те има конкретна цел и код и всеки захранва 12 сателита... 12-те се съединяват в 144 в сложна гео-симетрия.

Космическата същност на слънчевите дискове е закодирана в кристалната кохерентна светлина на висшето измерение. Енергията на дома. Земната същност на честотната хармония в Слънчевия Диск, е кристално-електромагнитна, но синергизирана с човешката Тета-решетка. Първата създава втора, а втората на свой ред, поддържа първата. Всичките предлагат важни пътища за подсилване човешкото съзнание и са ключови елементи на Подема.

Колкото повече човечеството осъзнава, че неговото собствено висше съзнание е основано на моделите свещени геометрически светлинни кодове, толкова повече геометрията става многомерна и по такъв начин геометричното изражение на това ще се премести в полето Мер-Ка-На. Това се случва сега, виждате ли го? Това ще е първата крачка, след това ще има втора, точно както Земята сега е триизмерна, след това ще стане 5-измерна и така до 12.

Кое ще е това нещо, което ще я премести в 5-ото измерение? В 12-тото? Не е статичното съзнание, а динамичното активиране на висшето съзнание. Активацията на съзнанието се подсилва от интелект-решетката, която при активирането си, взаимодейства с космоса и отново се отразява обратно през Слънчевия Диск. Разбираме, че това е сложно, но ви уверяваме, че в източника на висшата ви перспектива, вие достатъчно добре разбирате, как работи всичко това. А при това придвижване от земното към космическото, роля играят милиарди фактори.

Сега от всички Слънчеви Дискове само два са изцяло Кристални. Първият, очаква прекодиране и е в Кристалния Вихър на Арканзас. Това ще стане на 11/11/11. Вторият е в Минас-Жерайс, Бразилия и ще се прекодира на 12/12/12. Глобалната мрежа ще се промени на 21 декември 2012 г. Това ще е невероятно събитие, обединяващо пробуждането на Майстор-Кристалите, завършването на Решетката 144 и построяването на пълната глобална мрежа Слънчеви Дискове на Кристалната Решетка. 

    Местоположение на 12-те първични Слънчеви Диска
    Арканзас – Пинакъл Маунин
    Бразилия – Сан Томас де Ле Тре, Минас Жерайс
    Боливия – езерото Титикака (около острова на Слънцето)
    Шотландия – параклиса Рослин
    Русия – Урал
    Русия – езерото Байкал, Сибир
    Египет – Гиза
    Африка – Килиманджаро
    Китай – пирамидите Сиан
    Френска Полинезия – Муреа
    Австралия – Улуру
    Шри Ланка 

Отново подчертаваме, че всеки от 12-те основни диска поддържа 12 сателита. Всеки от 144-те сателита е разположен стратегически. При някои от тях сигналът е по-мощен, с по-голям честотен диапазон според енергосистемата и възлите, в които са разположени. 

Кивотът от Закона на Единното

Териториите, които днес се наричат Арканзас и Бразилия , са били колонии на „Закона на Единното” в Посейда. Били са специално избрани, защото там са най-големите на планетата минерални местонаходища на кварцови кристали. Алианса Сириус-Плеяди е прекарал хиперпространствени тунели от Посейда до
 Арканзас и Бразилия за съхраняването на масивни залежи от кристали. Заради наситената с радий вода природните пещери и магнитната руда на Арканзас са избрани като област за програмиране на бързо развиващия се процес в тези пещери. Много известни учени жреци на Атла-Ра Закона на Единното са работили в тези пещери с цел да заредят кристалите с определени модели.

Трите атлантически Кристала на Мъдростта и Изцелението, които някога са излъчвали великолепна светлина и божествени енергии в Храма на Изцелението, Храма на Единното и Храма на Знанието в Посейда, са сложени в пространствения замък в атлантическите Кристални полета на Арканзас.

И сега активират Златния Слънчев Диск, разположен в Арканзас и настроен към 12-те еднакви модела, пръснати по планетата, с модела на 12-те кристални Черепа при формирането на свещения 13-ти шаблон. Както виждате, това е 13-20-33.
    
Призваните и дошлите в Арканзас, ще участват в това пробуждане като в част от древен договор, свещена клетва, чието време вече е дошло. Мнозина вече са там, призвани да живеят в пределите на този кристален вихър, който ще се въведе в действие напълно, през 2012. След това, по време на оставащите портали с тройни дати, тези, които принадлежат към Закон на Единното, ще бъдат призвани и тогава Кристалите няма да се ползват неправилно, няма да бъдат в ръцете на алчни тъмни сили.

Сега активирането на кристалите не е за вас, нито заземяването на вихъра, по-скоро вие трябва да се приесъедините към този завършек в рамките на тази активация и това астрономическо заземяване на квантовото кристално поле. Призовете Учените жреци, Кристалните Майстори Атла-Ра и Пазителите от Храма на Посейда и Закона на Единното.

Майстори, по това време, чийто завършек вие чакахте цяла вечност и Атла-Ра и Пазителите на Кристалните Храмове на Посейда, ще чуят призива. Майстор-Кристалите от Златния век на Атлантида, сега отварят многоцветен размерен достъп, което ускорява планетарното и личното възнесение. Това е удържаната клетва, свещения завършек.

Безусловно, можете да получите ефирен достъп до поддържащите енергии и мъдростта на атлантическите Кристали на Изцелението и Знанието. Не е нужно физически да сте в региона на Арканзаския вихър, за да получите и приемете участие в тази активация. Но има полза за тези от вас, които са призовани да посетят вихърът и да обиколят кристалните полета. Тези от вас, които искат да посетят свещените земи на Арканзас, ще могат да открият собствен кристал, изпълнен с енергиите от Златния век на Атлантида.

Имате разрешението за това и кристалите ви се предлагат, с тази и много други цели. Представители на Сириус, Арктур и Плеядите, отсега подготвят сцената и очакват присъединяването ви. Изпратете енергиите си, изпратете светлината и намерението си за най-висшата полза на Платинения Кристал с биоплазмено Взаимодействие, Кристала на Платиновия Лъч – Лъча на Баланса и Знанието. Някога, той е царствал в мъдрост и светлина в храма на Посейда и мнозина от вас отново ще го видят ясно с вътрешното си зрение и ще го почувстват в сърцето си със сълзи на радост. 

Атлантида – Храмовите Майстор-Кристали на Свещенния Кивот

Атлантида наистина е липсващото звено от Пангея, разположено в средата на Атлантика. По-долу подробно ще ви разкажем историята й. Но знайте, Майстори, не всички велики храмови кристали на Атлантида са загубени. Всъщност някои от вас са били привлечени за спасяването им.

Първият спасен храмов кристал е бил Синият Кристал на Знанието. Той е под земята под коронния вихров център, наречен Талимен Ридж, в древен свещен долмен. Синият кристал на Знанието е разположен вертикално и е 48 фута висок с диаметър 12 фута (приблизително висок 14,5 м и диаметър 3,5 м). Той вибрира и излъчва дъгата на сребърното, тюркоазеното и кобалтово-синия цвят, тъй като се активира от свещения договор. Той съдържа многомерна мъдрост и знание. Вторият спасен е Изумруденият Кристал. Сега той е под планината Мега, сърдечният център на кристалния вихър Арканзас. Висок е приблизително 20 м и с диаметър 5 м. Третият кристал се намира в Кивота – Платиненият.

Платиненият Кристал под Магнетик Маунтин, близо до Еурика Спрингс, и се пробужда на 11/11/11. Той е с много чист цвят, но излъчва трепкащи петна платиново-сребърно, състоящи се о субатомни частици, наричани Био-Плазма. Био-Плазмата е съзнателно поле, притежаващо самосъзнание.Това поле, излъчвано от Платинения Кристал, хармонизира спектърът в местата на стиковане във физическата материя с антиматерията. Всички вие съществувате и в измеренията на антиматерията. И веществената структура там е съвършено различна от тази на физическата материя. За нея е характерна по-висока честота (тази тема е разглеждана в други послания).

Платиненият Кристал е огромен – повече от 100 метра височина и е по-дълбоко в земята, отколкото другите. Той има космическа сфера на влияние и енергиите му към 2012 ще обхващат планетата, в единна мрежа с другите кристали и разпространени чрез Кристалния Слънчев Диск. 

Атлантида – истинската легенда за падението 

Скъпи, тези кристали са били спасени от разрушения и сега ви се дава възможност да си спомните защо. Тъй като тези великолепни кристални същности, ви предлагат толкова много на всички вас. Разширение, свещен завършек – отнася се до всички. Време е да си спомните, какви сте били и всички да станете тези, които сте, по времето на пробуждане – това е завръщане към квантовото кристално поле. 

Атлантида е била Златно Време, великолепна епоха с незавиден край. И затова ви разказваме истинската история на това падение. Тя е съществувала преди повече от 200 000 години. В голямата си част, времената на Атлантида са били в епохата на светлината. Само заключителната фаза – от 17500 до 10500 г. до
 н.е., според термините ви е бил в тъмната ера, но в същото време това е ценен урок. 

Златният век

Фактически, Златният период на Атлантида е бил най-висшето ниво на световно съзнание, постигано някога на земен план, от която и да е цивилизация – по-висше от Лемурия, от Му, от Рама. Някак си стана модерно, Лемурия да се разглежда като идеална цивилизация и макар те наистина да са постигнали относително недълга фаза с високо съзнание, като цяло, през тази ера, са живели не във физически тела, а по-скоро в ефирно състояние, подобно на девичанското и не са имали трудностите на физическото земно съществуване. 

В действителност, Лемурия никога не е постигала толкова високо ниво, подобно на това, в Златната фаза на Атлантида, от 40 000 до 18 000 г. до н.е., време, в което Боговете са били сред хората и всички са познавали радостното проявление. Това е било свещено време, когато повечето от вас са дошли като Звездни Деца и след това са избрали биологията и цикличните уроци на превъплъщението в Синята Планета, наречена Земя.

Затова, когато разглеждате Атлантида, не си спомняйте само печалното й падение. Това е била една кратка фаза на великолепния древен свят, за която все пак не трябва да се забравя, тъй като от осмислянето й можете да получите толкова много. Скъпи мои, време е да си спомните.


Ченел: © Джеймс Тиберон. Всички права са защитени с авторско право.
Източник: earth-keeper.com
Превод: Анита


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2018 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .