Банер
Svarog-2006.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Геоложки, географски и климатични изменения
Написано от Маг Селена   
Петък, 10 Август 2012 15:14
Австралия

Страната, която вие наричате Австралия – е и остров и континент. Душите, които се привличат към живота на този конкретен континент, ще обладават голямо разбиране за света на природата, отколкото много души в други места на планетата. Голяма част от този континент е необитаем или рядко населен, така че природата ви заобикаля, дори и ако вие живеете в градовете.

За възнесението е съществено разбирането на Майката Земя. Тя представлява част от вашето същество, която ви подхранва и подкрепя. Важно за качествената подготовка към възнесението, е вашето хранене и поддържането на физическото си тяло.

Свързаните със Земята души в Австралия, са аборигените, които ще са съществена част от трансформацията и възнесението.

Важно е да обладавате и земната и космическа мъдрост. Аборигените са народ, който трябва да приеме своето звездното наследство и родословието на предците си на Земята. Тези, които често "витаят в облаците", от време на време трябва да се приземяват на Земята – да се заземяват.

Това, което се отнася до самите изменения, и как те ще повлияят на вашата страна,вече можете да видите в крайностите на климата. Имало е силно засушаване и много реки са пресъхнали. В същото време, се наблюдават силни циклони. Това ще продължи. Ще трябва да се научите да ползвате земята за много цели, като не изтощавате нейните хранителни вещества. Вслушайте се в гласа на местните земеделци. Те разбират духа на земята, и как да живеят  в хармония с нея.

Бреговата линия тук е малко размита, но не толкова, колкото в северното полукълбо. На платото над морето има много обработваема земя, и за години напред вие ще трябва да разчитате на нея за отглеждането на храната.

Както и във всички други страни, ще се наложи да се промени диетата като се ориетира от повече месо към вегетарианство, и не защото, че такава храна е по-здравословна, а защото тази храна използва по-малко природни ресурси. Слушайте тялото си. То ще ви покаже правилната диета и начин на живот, за да посрещнете измененията.

Ще внасяте голяма част от технологията и храната си от морето. През следващите години ще трябва да станете по-самостоятелни. Вие не можете да продължавате да разчитате на далечни земи. Правителството и обществото ще трябва да приемат ставащите изменения. Всичко се развива в съответствие със съвършенния Божествен План.


Азия

През следващите години, хората, които живеят в Азия, ще бъдат изправени пред много измемения на околната среда. Градовете са силно замърсени и пренаселени. Земята повече няма да подкрепя разточителния начин на живот. Това не означава, че не може да имате истинско благосъстояние и просперитет. Въпреки това, трябва да се научите да осъзнавате какво влияние оказва върху равновесието на планетата увеличаващото се потребление. Много хора следват примера на западните страни в областа на вулгарното потребление и духа на печалбата. Внимателно погледнете в западния свят, той буквално тъне в отпадъци. Не правете повече същата грешка. Още не значи по-добре. Решението – по-високо качество на съзнанието, а не повече вещи.

В Азия голямата част от земята се намира на морското ниво, като през следващите години, тези райони ще продължават да страдат от по-големи и по-големи наводнения. Хората, които живеят покрай крайбрежието ще загинат. Земите във вътрешността на континента, ще страдат от засушаване. В някои региони, вие сте отрязали голяма част от дърветата. И това ще доведе до силна ерозия.

Вашите проблеми са много сложни и отчасти възникват в резултат на лошото разпределение на благата, деспотичните или равнодушните правителства и липса на далновидност. Все пак, много от работниците на светлината на Азия се събуждат за истинската си мисия. Вслушайте се в мъдростта на просветените деца. Те ще привнесат идеите за това, как да се издържате сами.


Африка

Много племена в Африка – са превъплъщение на лемурийците и другите народи, които обладават високоразвити интуитивни и екстрасенсни способности. Вие сте се научили да живеете в хармония със земята. Това не е било лесно. Много народи преминават през много трудно време, тъй като деспотичните им правителства са отнели земята им и племенните обичаи. Различни раси са в силен сблъсък.

Околната среда страда от неправилното използване на земя от ревностни лидери. Освен това, в голяма част на континента се разпространява сушата, като обработваемата земя намалява. В много страни върлуват епидемии и
 имуннатата им система се срива.

Както и в други региони на Земята, има групи от африкански работници на светлината, които се пробуждат и излизат с нови идеи за това как да се оцелее от сушата и епидемии. Те ще поведат хората по пътя на разрешаването на споровете за земята и военните конфликти.

В някои райони на Африка има промишленост и свързаните с нея проблеми на замърсяване, също имат нещо общо с проблемите на Северна Америка и Азия. В тези места трябва да се измени начина на живот в посока на хармонията със земята.

През следващите години, климатът ще става все по-промелив, от засушаване и наводнения. Река Нил ще разлива необичайни патерни и сезоните на земеделието ще се променят. Както и в повечето страни на Земята, с времето земята на морското равнище ще потъва.


Северна Америка

Вие отдавна се смятате лидери в технологиите, но технологиите имат и обратна страна. Вие сте замърсили земята и водата, с много токсични химикали – като странични продукти на заводите и пазарните стопанства. През последните години вие сте преместили по-голямата част от заводите си в Азия и в момента внасяте повечето от стоките. За да си осигурите неудържимото потребление сте силно зависими от Азия.

Бивайки най-големия потребител в света, можете да произведете много отпадъци, транспортната система, която работи на бензин, също така замърсява околната среда. Скоро трябва да се намерят чисти начини за придвижване.

Бреговата ивица значително ще се разрушава, особено това, което наричате Мексикански Залив. Част от щата Флорида ще изчезне в морето. Развиващата се област на Калифорния скоро ще стане вътрешно море, което драстично ще намали производството на селскостопански продукти.

Правителството игнорира предупрежденията на по-просветените учени. Правителствата на САЩ, Мексико и Канада са напълно заети, с "бизнеса както обикновено". Поради измененията на тях ще им бъде много трудно.

Въпреки това, работниците на светлината в САЩ и Канада са силни и многобройни. Те ще помогнат за превеждането на тези страни през бързо надигащата се селскостопанска криза. Ние ще говорим повече за това в раздела по икономика.

В САЩ и Канада ще има голямо засушаване и проливни дъждове в крайбрежните ройони, също така ще има значително затопляне. На запад, всяко лято вече бушуват много горски пожари, и на юго-изток са засегнати от суша. Мексико ще продължи да се превърща в тропик (ще е повече топъл и влажен в повечето региони).


Южна Америка

Вашите проблеми са сходни с проблемите на Африка тези страни, които в много подражават на Северна Америка и Азия в областта на технологиите и индустрията. Позитивната страна - ниското ниво на замърсяване в повечето части от вътрешните региони. Въпреки това, крайбрежните градове ще са силно замърсени, а изсичането на тропическите гори вече е причинило голямо нарушаване на баланса на Майката Земя. Сега Тя предприема строги мерки за възстановяване на баланса. Очаквайте, че с времето местата, опустошени от сечта на дървесината с времето ще се превръщат в сурови, със засушаване в дъждовния сезон и дъжд по време на сухия сезон.

През следващите години източното крайбрежие ще е изложено на силна ерозия и много хора ще мигрират във вътрешността на континента в търсене на храна, вода и средства за съществуване.


Европа

С всяка година все повече и повече ще се проявяват климатични дисбаланси. Горещите вълни, наводненията и сушите ще станат често срещани явления. Голяма част от страните ще са пренаселени, и на много места има недостиг на плодородни земи. През следващите години, страните, които произвеждат голяма част от храните ще страдат от суша и глад. Важно е да се развиват приемливи и екологично чисти земеделски практики, в противен случай вие ще започнете да изпитвате огромни трудности, особено в източните и южните части на континента.

Обединеното Кралство ще страда от необичайни сезонни модели, включително топло и влажно лято. Изглежда, че топлите океански течения, бързо ще се преместват, причинявайки тежки зими в някои райони, вследствие липсата на умереното течение Гълфстрийм.


Близкия Изток

Този регион, който граничи с Европа, Азия и Африка, е въвлечен в безкрайни конфликти. Той е разположен на главната линия на леи, простираща се от Платото Гиза в Египет на север и на запад до Европа. Религиозните и землените конфликти възпрепятстват движението на съзнанието, достатъчно за това, за да се гарантира, че в следващите години ще се предотвратят мащабни природни катастрофи. Ние очакваме наводнения и климатични аномалии в зоните на пустинята, и периоди на необичайно суров студ. Вече има горещи вълни – които са естествена последица от вашата география.

Поради големите замърсявания от производството на нефт и страничните продукти на войната, имунната система на много от душите ще бъде разрушена. Неотложното решение – да се сложи край на войните за религията и нефта и съвместно да се решават сериозните проблеми. В големите градове има няколко работници на светлината, които удържат светлината. Те имат много трудна задача, за това те получават много подкрепа от страна на Галактическата Конфедерация.


Откъс от: "Послания на Основателите.
Изменението на Земята и 2012." 
Автор: Сал РакелиДобавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2020 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .