Банер
koreni.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Начини за нужното аурично поддържане
Написано от Маг Селена   
Неделя, 09 Септември 2012 10:11

Поздрави, Възлюбени! Аз съм Метатрон Владетел на Светлината и обгръщам всеки един от вас в поле на Безусловна Любов – поле на свързаност и подхранване.

Майстори, като човешки същества в дуалността вие сте толкова силно филтрирани от  истинска си същност, че не можете повече да разпознаете себе си като Божествено творение. В действителност вие сте безсмъртни същества на Божественото. Вашата природа не е материална. Това, което наричате аурично поле, е много по-близо до вашата естествена същност, отколкото биологичното облекло, което временно носите. 

По естество подсъзнателният Разум – не его мозъкът – е вашата по-възвишена самоличност. Но Майстори, знайте, че вие се намирате във физическата реалност, за да овладеете уроците на физическия дуалистичен свят. За да познаете себе си като Божествено творение, поддържането на не-физическата енергия, наречена аура, се явява основата. Това е крайъгълният камък за най-благоприятното физическо съществуване, което позволява по-нататъшното развитие по пътя ви.

Една оптимална аура може в привличането си да има неизчепаема енергийна сила. Тази сила е проекция на и от Божественото Аз, Същинското Аз,  което можете и което ще се научите с времето да изразявате физически. Съхранената в Мер-Ка-На енергия  навлиза преди всичко в цялостно аурично поле. И когато то носи тази енергия, това е истинската същност на Божественото творение. Това е вълшебният звезден прах от магическата пръчица на Мерлин. Това е горивото, газта в резервоара на сътворението. Така, че бъдете наясно, че резервоарът не трябва да пропуска, за да може да ви придвижи надалеко във физическата реалност, която обитавате. 
 

Вашите възприятия са  проектанти, а не получатели

Всичките ви сетива и всичките ви чакрични центрове са механизми на ментално творение, ускорители на мисловни частици, които творят. На практика, които формират всичко, което възприемате около себе си. 

Факт е, че сетивата ви не са развити, за да могат да дадат възможност за съзнание на вече съществуващ свят, а по-скоро, за да да го творят понастоящем. На практика всичко, което усещате е проявление на индивидуалните ви и групови „мисловни конструкции“.

Основният проблем на човечеството в разбирането на тази велика Истина, се дължи на факта, че вярвате, че невероятните образи и звуци, които виждате и чувате физически, са съществували и преди това в триизмерния свят, без значение дали ги долавяте или не. Но те не са съществували преди това във физическия свят. Вашите чакри и сетива не само интерпретират какво виждате, помирисвате, опитвате, докосвате и чувате. Те представляват истински съзидателни инструменти, които вие използвате за творенето и проявлението им в материален израз.


Приемане и задържане на силата ви

И, докато това е сложен процес, който ние няма да представяме в детайли по-нататък в това послание, ще ви кажем, че вашата мисловна енергия – вашата съзидателна енергия – е преобразувана и поддържана вътре в кристално-електрично поле или задържана вътре в човешката аура за употреба. Енергията безспорно дава възможност за подхранване на физическото проявление. Но тя трябва да бъде „задържана“, трябва да бъде преобразувана към протичане. 

Повтаряме отново, че докато подсъзнателният разум е появата на израз на творческа мисловна енергия в съзнателната мисъл, енергията за задвижване на проявлението вътре в материалния свят се задържа етерично, полуфизически, вътре в кондензатора на ауричното поле. Той съдържа подобаващите честоти на „сила“, които се използват за задвижване на волята ви. 


Кристално-електричното поле е кондензатор на Божествена енергия и сила

Oптималното кристално-електрично поле – цялостно и правилно циркулиращо – може да има безграничен и
 възобновяващ се мощен източник и сила на творческа енергия. Тази енергия е проекция на и от Божественото Аз, Цялостното Аз, което с времето ще можете да се научите да изразявате физически. Съществуват начини на регулиране. Необходимо е да се научите как да внасяте енергията, както и да я съхранявате и използвате правилно. Трябва да се научите какво действа и какво не действа. 

Тази тема ви беше вече по-рано предадена чрез този канал и това е тематика, която може да заеме много допълнителни разговори. Тя е обсъждана в посланието „Ключовете на Метатрон“. Все пак каналът желае в този определен аспект на посланието да се засегне настройката на аурата, с фокус насочен към пътуванията със самолет.


Пътуване със самолет

Пътуването със самолет е неделима част от живота за много от вас. В даден момент на почти всеки от вас му се налага да пътува със самолет от една дестинация към друга. И ние ви казваме, че такива пътувания изтощават аурата много повече, отколкото понастоящем осъзнавате.

Всъщност, дълготрайните и чести прелитания могат да съкратят продължителността на живота ви, особено на хора в средна и напреднала възраст. Континентални и презокеански полети, имайки се предвид тяхното всеобхватно разстояние и необходимо време за полет, са много по-вредни за човешкото аурично поле, отколкото краткотрайни полети в рамките на три или по-малко часа. Фактически всеки човек, прекарал между 9 и 10 часа на борда на самолет, излиза от самолета с разновидни степени на неправилни и разкъсани функции на аурата. Дълготрайните полети с посока в източното направление са най-вредните. Полети на дълго разстояние, които пресичат екватора, изтощават по вторичен и допълнителен начин вече разкъсаната енергийна мрежа. 

Разберете, че всякакви полети безспорно нанасят загуби на енергийното поле, съкращавайки цялостния ауричен поток и разкъсвайки яйцевидна обвивка на аурата. Вие, хората наричате това нарушение на биоритъма. Такова безобидно понятие е грубо умаловажаване на състоянието, тъй като то е нещо много повече от една обикновена умора, породена от разликата в часовите пояси.  

Eдин от ключовите и съществени фактори в основата на проблема е, че повечето пътнически полети летят на височина над 10 000 метра в стратосферата и фактически са извън регулиращия пулс на Шумановата честота. Резонансът на Шуман е планетарното „сърцебиене“, той е анийонен заряд, излъчван от Земята, който свързвайки се с катийонните заряди, излъчвани от стратосферата, образува електро-магнитен кондензатор около планетата на около 9 000 метра височина. Tози кондензатор формира атмосферния резонанс, който играе ключова роля в регулирането на жизнените органи и ритмите на жлезите в човешкото тяло. Самолети летящи на височина между 10 500 и 11 500 метра (повечето летят на такава височина) се намират извън този регулиращ oбхват, а и металната обвивка на самолета още повече отклонява голяма част от остатъчното поле. 

Резултатът е нарушение във физическите ритми. НАСА и международните космически станции са наясно с този проблем, тъй като той създава хронични физически неразположения при астронавтите. Те правят опити с поставянето на магнитни генератори в станциите и космическите ракети. 

Вашите лекари, които са изследвали нарушенията в биоритмите на човешкото тяло, са наясно, че полетите затрудняват работата на сърцето, а полетите на дълги разстояния водят до временно разширение на сърцето. Пилотите и самолетният персонал, пътуващи ежедневно, подлагат на абсолютен стрес телата си и ауричното си поле до степен, предизвикваща хронични заболявания и силно ускоряване на процесите на стареене. 

Съществуват вътрешни изследвания за скъсяването на продължителността на живота при самолетния персонал, но в по-голямата си част те са скрити от обществеността. Всъщност те знаят за хипобарната хипоксия (недостатъчното снабдяване с кислород на клетки, тъкани, органи или целия организъм, настъяващо при голяма надморска височина – бел. прев.), която се причинява от херметизацията на самолета, и която изменя ритмите при дълготрайни полети, независимо от броя на пресечените часови зони, също така тя значително намалява хормоналните нива на човека. 

Този проблем до известна степен се засилва и от силно ограничената подвижност за продължителен период от време, в който се затруднява отпочиването, циркулацията намалява, а тялото приема по-малко кислород, което от своя страна води до умора. Изключително сухият въздух в херметически затворената кабина, както и самата херметизация са вредни. Кабините на самолетите са с по-малко налягане от това на земната повърхност. Циклите са нарушени и на практика повечето от вас осъзнават, че е трудно тялото им да си отпочине след продължителен полет. Появяват се потиснатост и безсъние като два от многото ефекта в следствие на аурично разкъсване. 

Но нека поясним, че полети в рамките на по-малко от три или четири часа, не са до такава степен вредни, както полети продължили осем или дванадесет часа и възстановяването след тях е много по-бързо. Така други важни фактори включват времетраенето на полета, честотата на полетите, възрастта и физическото здраве на всеки един отделен човек. Но всички полети – както вече подчертахме – са вредни в различни степени. Облъчването е силно увеличено при по-голяма надморска височина.


Пресичане на екватора

Дълготрайните полети по ширините предизвикват силна умора на физическото тяло, дължаща се на промяната в часовата разлика. Toва е като допълнение към всички вече споменати фактори. Но полети по меридианите на Земята, които и допълнително преминават от южното полукълбо към северното (както и обратно), изискват друго честотно регулиране на енергията на аурата. Енергията, резонираща под екватора – при свободни и немагнетизирани условия – има естествена посока на движение по часовниковата стрелка, над него тя се движи в посока обратна на часовниковата стрелка. Затова, когато се лети в посока от юг на север през екватора и обратно, индивидуалната циркулация на аурата ще бъде неблагоприятно повлияна за определен период от време. 
 

Въпрос към Метатрон: Много хора имат такава работа, която изисква летене със самолет. Какво може да бъде направено, за да се намалят вредните ефекти?

АА Метатрон: Ефектите, отново повтаряме, се засилват според честотата и продължителността на полетите. Други фактори са основното здравословно състояние и възрастта на човека, който лети. Във всеки случай нека да се опита да се намали редовността и честотата на полетите, до колкото е възможно. Поддържайте здравословното си състояние при всяка една дейност. Когато знаете, че ще пътувате, можете да си стабилизирате до известна степен полето, носейки мед или злато на двете китки, както и използвайки определени скъпоценни камъни под формата на пръстени или украшения на врата, за да помогне на аурата да се задържи цялостна. След полета вземете солена минарерална вана и избягвайте приспивателни. Хидратирайте тялото, колкото се може повече по време на полети и след тях.
 

Въпрос към АА Метатрон: По какво може да се разпознае ауричното кръвотечение? 

АА Метатрон: Първо чрез разбирането на определени условия, които могат да създадат енергиен дисбаланс и разсейване на енергията на аурата. Тях ги изброихме по-горе...
 
Човешката аура има сигурна изградена защита. Точно, както кожата ви има трислойна защитна покривка, така можем да кажем, че вашето поле на аурата има дванадесет слоя на земно ниво. Външните три слоя са мястото, където  се появяват повечето от енергийните разсейвания, а микровълните могат да ви засегнат на много по-дълбоко ниво. 

Микровълновата храна променя молекулярната полярност на хранителните елементи при затоплянето им. Това е признат факт от някои от вашите водещи учени. Когато храната постъпи в тялото, оказва влияние на храномсилателната система и чревната флора, както на физическо, така и на енергийното ниво. 

Основна предпоставка за разпознаването е същественна, важно е първо познанието, в какви ситуации може да настъпи намеса в аурата от противоположни енергийни полета. Сетивните признаци могат да бъдат едва доловими. Първите сетивни индикатори са емоционалните спадове, усещането за умора и небалансирано състояние. Хората рядко свързват това със загуба на енергия в аурата, тъй като се случва поради факта, че в повечето домове има неблагоприятни полета, както и стресът вътре в семействата, на работа и в ежедневието имат своите стресови фактори. Фактори, които в действителност се появяват поради загубата на енергия въз основа на напрегнатия и забързан начин на живот, допълнително влошени от липсата на физически упражнения и
 неправилна диета. 
 

Въпрос към АА Метатрон: Какво може да бъде направено, за да се засили и стабилизира кристално-електричното поле на човека?

АА Метатрон: Има много начини за засилване на енергийното поле. Но като за начало, опитайте да отстраните основата на източника на разстройване и разкъсване на аурата. Спрете употребата на микровълнова храна. Ако сте принудени да прекарвате дълго време пред компютъра, както много от вас го правят, има начини, които могат да се приложат за неутрализиране на излъчването.

Упражненията за укрепване на полето на аурата са безчет. Някои от тях са традиционни методи, други не. 

Упражнения най-малко по 30 минутни на ден (тай чи, йога или разходка).
Увеличаване приема на вода и намагнетизиране на водата.
Правене на детоксикации чрез сауна, клизми, масажи.
Използване на солени и минерални бани и естествени термални извори.
Употреба на терапията с виолетовия Лъч на Тесла (озонов генератор).
Използване на магнити на стелките и на китките (най-малко 3 500 гауса).
Носене на определени комбинации от скъпоценни камъни.
Носене на благородни метали около врата и на двете китки.
Здравословно хранене.
Избягване употребата на алкохол.
Елиминиране/намаляване на токсините, тютюна и определени лекарствени препарати.
Седмичен прием на очистителни средства такива като суров чесън, джинджифил и ябълков оцет.
Работа с Фи-кристалите на Фогел за защита на аурата. 
Опушване на полето със сейдж (градински чай). 
Използване на чисти звукови честоти с помощта на кристални купи, Тибетски купи и камертон.

В допълнение на това, също бъдете осъзнати относно емоционалното си състояние. Ако страдате от апатия, хронична умора, безсъние, депресия и тревога, това непременно трябва направите изброените по-горе стъпки, но по всяка вероятност ще са необходими и други действия. Много от вас са избрали определени житейски уроци, които включват отстраняване на проблеми чрез овладяване на „клаузите на договора“. Тези клаузи на житейския договор са съществени възможности и дарове, които, ако позволите, могат да ви придвижат напред. Ако бяха лесни, нямаше да са необходими.
 
Обикновената промяна на  гледната точка към „позитивно мислене“, когато сте изправени пред житейски урок, който ви е докарал до състояние на апатична депресия, не е достатъчна. Моделът на „непоправимия оптимист“ няма да реши основния проблем; въпреки това една цялостна аура би подпомогнала преминаването на такива проблеми, но във всеки случай полето на аурата не би било цяло, докато хроничния проблем не бъде решен. Едното предизвиква другото и обратно.

Докато някои от вас могат да са нещо като „освободени от карма“, повечето от вас все още трябва да се научат да преминават през проблеми и да ги изчистват. Текущото време е подходящо за преодоляването на тези уроци; за противопоставяне и изчистване на остатъчните енерго-вирусни препядствия. С укрепването на аурата се поддържа всичко.
 

Въпрос към Метатрон: Можеш ли да кажеш дали „неутрализиращите чипове“, които са в състояние да премахнат зловредните ефекти от мониторите и компютрите, са наистина действащи?

АА Метатрон: Изключвайки индивидуалната степен на „вяра“, понастоящем те оказват много малка помощ извън „плацебо ефекта“. В настоящето „био-чип“ технологията не е достатъчно напреднала, за да бъде наистина ефективна сама по себе си. Най-благоприятната възможност за отклоняване на тези полета се проявява в пет точки. Първата точка е подходяща за засилване на полето във всякакви състояния и за отстраняване на нарушенията му.

1. Носенето на скъпоцении камъни е далеч по-подходящо, отколкото съвременните чипове за неутрализиране. Еднократно пречупващ скъпоценен камък от два или повече карата на едната ръка и двойно пречупващ камък носен на другата ръка, помагат за отклоняване на полето. Примери за еднократно пречупващи скъпоценни камъни са диамант, гранат и спинел (бледочервен рубин). Двойно пречупващи са аквамарин, сапфир, рубин, изумруд, турмалин, топаз или разновидностите на кварца като например аметист, перидот и цитрин.
 
Що се отнася до двойно пречупващите скъпоценни камъни, е по-добре, те да са с четири или повече карата. Комбинирайте ги с благородни метали на всяка китка, като най-добре това да са злато, паладий и платина. Сребро, мед, месинг, титаний и карбонова стомана също могат да помогнат, ако човек не може да си позволи благородните метали. Носете верижка със стабилизиращ камък около врата си като например лапис лазули, малахит или азурит. Чрез този процес имате великолената възможност да увеличите полето си и да отколоните вредното въздействие. Чистите камъни са чудесни проводници на високо димензионални светлинни вълни, също и увеличават аурата на човека и я задържат цялостна.
 
Не носете едновременно берил (смарагд, морганит, александрит, аквамарин) и корунд (рубин и сапфир).

2. Опитайте се да стоите на разстояние от екраните. При мониторите на компютрите това е трудно, но за телевизорите са препоръчителни минимум 4-5 метра.

3. Поставянето на йонни генератори, като например буца каменна сол и въздушни филтри, са благоприятни за възстаовяване на съотношението между анийони и катийони в стаи с компютри, микровълнови и телевизори.

4. Използвайте намотката на Тесла за виолетова светлина и прилагайте светлинен лъч в инертни газове, за балансиране на полето и за коригиране на обратни полярности и за подпомагане на закрепването на полето при изтичане на енергия от аурата.   

5. Ефективно средство за неутрализиране влиянията на компютъра е поставянето на желязно-никелов метеорит от едната страна на екрана и малахит от другата страна. Като всяко от тях е необходимо да тежи минимум 400 грама. Между 1 и 2 кг е отималната маса.


Заключение:

Майстори, отговорността ви през 2012 се увеличава. Има много повече възможности за усъвършенстване в оставащото време. Разбирането, за обширната и безчетна заплетеност и  измерност на гео-кристално-електричната природа като такава, каквато съществува, е много извън вашата дуалност. Всяка ваша мисъл, всеки ваш инстинкт, всеки ваш вътрешен импулс е различен от всички останали. Всеки е просто и ясно съставен с отличаваща се интензивност и импулсна честота. 

Всичко, което усещате, е мисъл. Всяка мисъл е снежинка, абсолютно уникален геометричен импулс, преведен в кристалинна енергия, вибриращ от сътворяването му към съзнанието, към физическата реалност през многообразие от димензионални коридори. 

Всяка една част, всеки нюанс на вашия опит е събран в едно, в специфични връзки на кристало-светлинна енергия, като всяка от тях е абсолютна и единствена по рода си. Човекът – сумата на всичко, което сте – съществува в една такава безкрайно малка свръзка, част от спектъра на Божествената енергия. Виждате ли колко е трудно да бъде разбрано това?

Това, което ви молим да разберете и приемете, е, че всеки един процес, е необходим и че поддържането на вашето кристално-електрично поле – полето на аурата – е много по-важно, отколкото смятате.

Аз съм Метатрон и споделям с вас тези Истини. Вие сте Възлюбени!

И така е това … и това е така! 


Архангел Метатрон чрез Джеймс Тиберон
Превод: Карина Кристоф
ВНИМАНИЕ: © Настоящото послание на Архангел Метатрон предадено чрез Джеймс Тиберон е защищено с авторско право. То може да се разпространява единствено под тази му форма и превод като се посочва уебсайта, където е оригинала му.
Източник: www. Earth-Keeper.com


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2021 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .