Банер
veles-2.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Сал Ракели за 2012 година
Написано от Маг Селена   
Събота, 13 Октомври 2012 13:23
Днес ще говорим за 2012 г., какво точно се случва на планетата Земя и как да се подготвим.

Обичам да използвам аналогията със слона и слепия човек. Ако погледнете на измененията на Земята от определен ъгъл, ще придобиете определено разбиране.

Но сега ще се опитаме да погледнем на измененията от много различни гледни точки: от научна гледна точка, от философска и духовна, биологична и психологична гледна точка, от гледна точка на климата и геологията или геофизичните промени на Земята – земетресения, вулкани, промени във времето; икономическите и политическите промени, какво ще се случи с икономическите системи и, разбира се, социалните промени – колко хора ще издържат на промените, онези, които ще напуснат Земята, как ще го направят.

Така, че това е наистина обширна тема. Няма да можем да разгледаме всичко за един час. Провеждал съм няколко семинара по света с различна продължителност – някои за около час, други за два часа, четири часа или цял уикенд. Но никога не сме успявали да разгледаме всичкo, дори и при най-дългите курсове. Затова ще съкратим изложението, ще изложим много информация за кратко време и се надявам, въпреки тези ограничения, да придобиете по-добра представа какво се случва.

Нека да започнем с научната гледна точка. Според нея всичко се случва в цикли.
 
Земята и Слънчевата система се въртят около центъра на галактиката Млечен път, което се случва между 216 и 227 млн. години в зависимост каква скала използвате. Има и по-малък цикъл, който наричаме „прецесионно изравняване“, който продължава около 25 920 години. Според някои системи продължителността се изчислява на 25 760 или 26 025 години и т.н.

Ще насочим вниманието си върху последния ден от календара на Маите, който според повечето експерти съвпада със зимното слънцестоене на 21 декември 2012 г., както и денят преди и след тази дата. Тези три дни отбелязват период от време, когато оста на Земята е наклонена към група звезди близо до центъра на галактиката, които често наричаме „квазари“ във физиката. Тези квазари излъчват високочестотни гама и рентгенови лъчи във високия ултравиолетов спектър, така че те са с висока честота. Това лъчение достига Земята под формата на т.нар. „скаларна електромагнитна радиация“. Това е електромагнитна радиация, която е по-малко поляризирана от нормалното. Влиянието на скаларната електромагнитна радиация е да увеличава въздействието на земните явления.

От психологична и метафизична гледна точка вашето съзнание ще бъде увеличено и разширено в резултат на това лъчение. Отчасти това ще се дължи на частичния разпад на електромагнитната полярност. Северният и южният полюс няма да си разменят местата напълно според последна информация. Това ще бъде частично обръщане на полюсите и това се отнася само за електромагнитните полюси. 

Геофизичните полюси ще си останат същите. Наклонът на оста на Земята ще се запази с незначителни промени. Слънцето ще изгрява от изток и ще залязва на запад на 22 декември и след това, както винаги. Скоростта на въртене на Земята може да се промени с няколко наносекунди. Но като цяло дните и нощите ще запазят продължителността си. Съществуват пророчества, според които ще има три дена на мрак. Това е погрешно. От физическа гледна точка няма основание това да се случи. Има само два начина това да се случи.

Единият би бил, ако въртенето на Земята се промени драстично в следствие на сблъсък с небесно тяло с огромен размер, което буквално да извади Земята от орбитата й. Или ако всички вулкани от Огнения пръстен – от Калифорния (САЩ) до Япония, Филипините, Малайзия, Индонезия и други части от този пръстен, където има стотици вулкани... Ако всички те изпуснат пепел едновременно, тогава ще наблюдаваме т. нар. „ядрена зима“ и така може да се получат три дена на мрак.

Моите наставници ме осведомиха, че това няма да се случи. Така че без масивни вулканични изригвания или нарушаване на земната орбита, няма да има три дни на мрак. Исках да спомена това, преди да продължа, тъй като се разпространява погрешна информация от доброжелателни медиуми и канали, които просто не разбират физическите измерения на това, което се случва.

Това е електромагнитен феномен. Той ще има огромно влияние върху нас, защото ние сме електромагнитни същества. Електромагнитното тяло, което често се нарича „етерно тяло“ и се състои от аурата и чакрите, ще бъде силно повлияно от колебанията в електромагнитното поле на Земята, породени от притока на радиация от квазарите близо до центъра на галактиката. Това се случва приблизително на всеки 26 000 г., както маите съвсем точно са изчислили. Всеки път, когато това се случва, Земята и цялата Слънчева система са в различна позиция спрямо Централното Слънце на галактиката.

Има и други електромагнитни фактори, които моите наставници наричат „Галактически преход“, които също оказват влияние върху прецесионното изравняване през 2012 г. Достатъчно е да кажем, че всеки път, когато преминаваме през този цикъл от 26 хил. години, интензивността на електромагнитните колебанията е различна. В някои случаи те са достатъчно силни, за да породят пълно обръщане на електромагнитната ос. В други случаи те са далеч по-малки и спокойни от тези, през които ще преминем този път.

Този цикъл е някъде по средата по отношение на електромагнитните колебания – ще има огромно въздействие върху Земята, но то няма да бъде толкова драстично, както в миналото. Въпреки това той се случва в много важно време на фона на по-голямата картина – въртенето на Земята и Слънчевата система около Централното Слънце на галактиката. Приблизително на всеки 108 млн. години Земята и цялата Слънчева система – Слънцето, газовите планети и т.н., преминават през лъч от светлина, което продължава около 150 години. Някои наричат този преход „електромагнитна нулева зона“, „фотонен пояс“ и т.н.

Той е започнал да се проявява около 1950 г. и ще завърши около 2100 г. Така че това е период от около 150 години на понижена електромагнитна полярност, подобно на понижената полярност по време на скаларните импулси в периода 20-22 декември 2012 г. Галактическият преход е доста различен от прецесионното изравняване, понеже той засяга цялата Слънчева система и особено нашето слънце. Слънчевите цикли ще бъдат силно засегнати от галактическия преход и това донякъде обяснява регистрираните промени в далечните газови планети – Юпитер, Сатурн, Уран и Нептун, както и някои необикновени слънчеви петна и слънчеви изригвания. Оказва се, че кулминацията на следващия слънчев цикъл ще бъде през 2012 г.

Така че можем да кажем, че ще има ефект на „двойния удар“ – съвпадението на активния слънчев цикъл и прецесионното изравняване. Независимо, че това са две различни събития, те ще наподобяват „буря по време на голям прилив“. Онези от вас, които живеят по крайбрежията, знаят, че, ако при определени цикли на луната, когато приливите и отливите са необикновено големи, има и буря, това може да породи големи наводнения и разрушения. Така че ще има повишено усещане за промяна поради съчетанието с този слънчев цикъл. Ще забележите на камбановидната графика, че средата на галактическия цикъл ще бъде някъде между 2015 и 2035 г.

Независимо, че силата на галактическия преход ще е през този период, относително по-малката промяна, породена от цикъла на прецесионното изравняване, ще бъде достатъчно близо, така че да се усетят допълнителните енергии на галактическия преход по време на прецесионния цикъл. Това, което всъщност ще се случи, е, че ще се наблюдава пик на скаларната енергия през декември 2012 г., както и относително рязък спад в полярността. Но този ефект няма да утихне толкова бързо между 2012 г. и 2015 г., понеже тогава ще сме във възходящата част на галактическия преход с наближаването на 2015 г. Можем да кажем, че няма да има почивка за изморените, ако мога да използвам този израз.

В допълнение, има и друг цикъл, който ще се случи през 2017 г., свързан с преминаването на комета, както и цикъл, свързан с преминаването на планетоид през 2030 г. Така че има и други две събития, които ще се случат в този период на повишена активност. Ще бъде доста вълнуващо време на Земята през следващите 20-30 г. Нищо няма да се върне към нормалното си състояние след 2012 г. Ще има рязко повишаване на скаларната енергия и понижаване на полярността й. Това ще породи промени и в нашата ДНК, което е следващата тема, която ще разгледам – биологията.

Ние сме едновременно биологични и електромагнитни същества. Така че това ще повлияе на нашето здраве, на регулаторните системи на тялото ни. На практика всеки аспект на нашето физическо съществуване ще бъде засегнат. Нашата ДНК, която определя всичко, свързано с физическата ни същност, ще се измени. Ще се наблюдава мутация на генетичния материал в нашето тяло в резултат на колебанията на електромагнитните полета. Състоянието на съзнанието ни до голяма степен ще определи колко тежки ще са тези мутации. Дали те ще бъдат позитивни, или негативни. Дали ще ускорят еволюционния ни цикъл, или ще ни задържат.

Затова съзнанието е най-важният фактор за това как ще преживеем 2012 г.
 
Ако живеем в състояние на страх, този страх ще се увеличи по време на отварянето на портала, за което ще
 говорим след малко... Страхът ще се увеличи при онези хора, които носят много страх в съзнанието си. Страхът е съпротивителна енергия в тялото. Той се съпротивлява на жизнената сила. Той усложнява нещата за развиващия се човек по време на прехода. Ако вашето съзнание е изпълнено с любов и състрадание, ако приемате висшите духовни истини и висшите метафизични реалности, за вас преходът ще бъде чудесно преживяване, защото тези чувства ще бъдат увеличени. Затова е важно за всеки един от нас да изчисти негативните си психологически проблеми, травмите, буквално „складирани“ в клетките ни.

Има няколко лечебни техники в това отношение – хипнотерапия, рибъртинг, рейки, повторна връзка, психотерапия, в т.ч. връщане в минали животи, изцеление на времевите линии, възстановяване целостта на душата, рефрейминг и др. Това са няколко средства на наше разположение, които могат да ни помогнат да разрешим психологическите си проблеми, за да излезем от страха и да преминем в състояние на любов и радост с приближаване на 2012 г. Някои от мутациите ще се случат без значение какво е психологическото ни състояние. Но понеже мутациите ще усилят и разширят съзнанието ни, отново нашето съзнание ще определи начина, по който ще изживеем тези мутации.

Нека сега да поговорим за социалните промени или това, което аз наричам „трите Земи“.
Онези, които са изследвали темата 2012 г., са чували от различни канали за трите различни Земи, които ще възникнат от този портал или звездна врата. Използваме някои термини, които имат космически характер, малко отнесени спрямо познатата наука, така че моля да ме извините. Порталите и звездните врати са като прозорци във времето и пространството. Те са малки тунелчета, които свързват измеренията. Когато полярността на електромагнитното поле частично се разпадне, вие влизате в т.нар. „нулевата точка“ – точката на нулева полярност, на пълна неутралност. Вие преминавате през тунели към по-висши или нисши измерения когато сте в точката на най-ниска полярност или нулева полярност.

В този случай няма да има пълен разпад на полярността, но тя ще се понижи достатъчно, за да се отворят прозорците към по-висшите или по-нисшите измерения. Ние ги наричаме „портали“ или „звездни врати“. В науката те се наричат „мини пространствено времеви тунели“. И така, много такива тунелчета ще се отворят през трите дни от 20 до 22 декември 2012 г. Ще се осъществят мутациите в клетките на тялото ни.

И това, което всъщност ще се случи в този момент, е известно разделяне на енергийните полета. Съществуват три основни времеви линии на Земята. Те се основават на съзнанието на човечеството. Има една група от човечеството, която наричам хора от трета плътност. Те носят манталитета „всичко си е по старому“. Те не желаят да се променят, не искат да приемат тези идеи. Те си искат футболните мачове, бирата, да работят от 8 до 17 ч. Заделят пари с надеждата да се пенсионират след 30 г. със златен часовник или нещо друго... 

Такава поне е старата програма в Америка. Те не искат и не очакват нещо да се случи, което да разстрои тяхната малка версия на реалността. Може и да не са особено щастливи от това, но те и не познават друго. Това е тунелния поглед към живота, малката кутия на система от вярвания, предадена през поколенията и т.н. Мисля, че всички разбираме какво се има предвид под „всичко си е по старому“. Това са душите, които се борят и се съпротивляват на промяната. Те изпадат в голям страх, докато промените стават все по-очевидни и все по-болезнено става ясно, че нещата не вървят „по старому“. Те ще изпитат страх и съпротивление, които ще породят проблеми на имунната им система, физическото тяло, менталното тяло, емоционалното тяло...

При едни хора тези тела ще спрат да функционират, при други ще станат хиперактивни. Ще се появят множество психически отклонения и емоционални разстройства, както и физически страдания като болести, енергийна нестабилност и други подобни.  Онези, които упорито отказват да се развият до четвърто измерение на съзнанието, ще трябва да напуснат Земята в относително кратко време.

Самата Земя преминава в т.нар. „континуум от четвърто измерение“. Може да се каже, че Земята израства от трето в четвърто измерение. Съществата, които останат с нея, ще израснат с нея. Това ще бъде планета от четвърта плътност и ще привлича жизнени форми от тази плътност. Това включва царството на минералите и скалите, царството на растения и царството на животните.

Има известно неразбиране...

Независимо, че минералите и скалите са първа плътност, растенията са втора, а животните и по-нисшите хора – трета плътност, ДНК на всички създания, които еволюират със Земята, ще бъде преконфигурирана. Тя ще се промени. Така че ще има растения от втора плътност, които ще живеят на планета от четвърта плътност. Както и животни от трета плътност, които ще се адаптират да живеят на планета от четвърта плътност. Звучи малко объркващо, но това е най-добрата терминология, с която разполагаме, за да опишем тези промени. 

Растенията, които преживеят промените, ще имат изменена ДНК. Същото важи и за животните. Вероятно около една четвърт от животните ще преминат през прехода и вероятно около половината от растенията ще преминат през прехода. Вече забелязвате стотици видове да изчезват всеки ден. Така че това вече се случва. Несъмнено ще има въпроси от публиката относно това кои животни и растения ще преминат прехода.

Моите водачи ме информираха, че повечето от домашните любимци като кучета, котки, коне, делфини, китове, някои птици и насекоми ще преминат. Много от съществата, които са на Земята, за да изпълняват цели от трета плътност, вероятно ще трябва да напуснат планетата, в т.ч. крави, свине или, по-общо, животни, отглеждани за храна. Кравите ще се превъплътят на други планети от трета плътност, където хората се хранят с телешко. Отново, ние не осъждаме месоядството, а по-скоро отбелязваме, че яденето на месо е предимно дейност от трета плътност. На Новата Земя, която ние наричаме Земята от четвърта плътност, общото правило ще е вегетарианството, като някои души ще еволюират до нивото да не се нуждаят от храна, за което ще говорим след малко.


И така, първата от трите Земи е Земята от трета плътност. И тази Земя ще се „сгромоляса“. Нещата ще се влошат значително. Ще се появи недостиг на храна и вода поради различни причини.

Но по-важното е, че ще има сривове на имунната система. Много от хората, които останат в трета плътност, ще претърпят срив на имунната си система. Причината за това е, че душата на тези хора ще си каже: „Хей, програмата на Земята се променя. Тя става планета от четвърта плътност, а аз съм същество от трета плътност. Съзнанието ми е преобладаващо в трета плътност и не съм готова да направя този преход. Затова ще отида на планета, където скоро няма да има такъв преход и където мога да продължа да бъда човешко същество от трета плътност.“

Тези души ще си завършат делата си тук, ще напуснат телата си и ще се превъплътят на други планети от трета плътност, които очакват да ги приемат. Тези планети са специално подготвени за душите, които не са готови да преминат в четвърта плътност.
Това прилича на училище с една класна статия и училището вече е препълнено. На едно място учат деца от предучилищна възраст, гимназисти, студенти. И никой нищо не може да научи, защото всичко е една пълна бъркотия. Учителите няма да могат да преподават, защото едни ученици ще са на базово ниво. Те нямат основни познания по математика, докато други искат да се занимават с диференциално смятане.

Затова Божественото Съзнание, Вселената, си казва:  „Трябва ни друго училище“.
 
И така, те създават нова сграда за блестящите ученици и няколко поправителни стаи за не толкова блестящите ученици. Минава още една година и тези ученици са преместени в тези стаи, приготвени специално за съответния клас. Така учениците от трета плътност ще бъдат разпределени в стаи от трета плътност или планети, които са подготвени да ги приемат. Учениците от четвърта плътност ще имат избор. Понеже училището с една стая ще бъде от четвърта плътност, те ще могат да изберат дали да останат в същата сграда следващата година като ученици от четвърта плътност, преминали в следващия клас. Или може да има и други планети от четвърта плътност, където да отидат. Вие имате избор дали да останете, или да отидете някъде другаде на друга планета от четвърта плътност.

Съществува и трета Земя, която аз наричам Земя от пета плътност. Това е „Възнесената Земя“, това е Възнесението, човечеството с кристално тяло от Светлина, което ще живее на етерната Земя от пета плътност. Това е Земята, на която ще общувате с феи, деви, гномове, духове, елементали и до известна степен ще можете да виждате същества от по-висшите плътности. Ще можете да общувате с различни извънземни раси от пета и по-висока плътност. 

Това ще е като пробуждане за изцяло нова Земя. Всичко ще свети и блести, с много повече цветове, отколкото сме свикнали да виждаме. Като се придвижваме към пета плътност, ще станем съзнателни за Земята от пета плътност. Земята от пета плътност вече съществува, но повече в потенциал, отколкото реално. Тя се нуждае от нашето съзнание, което да я изпълни с живот в допълнение на феите и елементалите, които живеят там. Ние като хора, когато активираме съзнанието си от пета плътност, ще можем да живеем на Земята от пета плътност и да усетим нейната пълнота, прелест и слава.


Може би се питате как тези три Земи си взаимодействат?

Дали възнесените същества все още ще могат да общуват с просветлените хора от четвърта плътност и дали хората от четвърта плътност ще могат да общуват с непросветлените хора от трета плътност. За известно време това ще бъде възможно. Ще има известна взаимовръзка между различните нива. Представете си Земята как се движи по времевата линия на графиката. Тя стига до точката, която наричаме 21.12.2012 г., и оттам нататък се разклонява в три посоки. 

С времето те се отдалечават едно от друго. И когато душите се установят на някое от тези разклонения, накрая те няма да са достъпни за другите нива. Това няма да важи в същата степен за по-висшите нива.

Хората от Земята на пета плътност ще имат по-голяма способност да пътуват между различните нива. Но особено за хората от трета плътност четвърта и пета плътност ще стават все по-трудно достъпни с времето. Накрая хората от Земята на пета плътност ще станат невидими за хората от Земята на трета плътност.


Дали това ще стане изведнъж? Дали хората, които се възнасят, ще изчезнат като дим, както се описва в Новия Завет? Вероятно не.

Според последната информация нашите тела имат стотици трилиони клетки. И докато те мутират към по-висшите
 измерения, ще отнеме време физическото тяло да се превърне в светлинно тяло. Казаха ми, че може да отнеме 10, 20, 30, 40, 50 или повече години, за да може всички клетки да се превърнат във форма на светлинно тяло. Ние ще станем същества на светлината, ще започнем да излъчваме светлина. Онези, които могат да видят това, ще ни видят като светли, излъчващи светлина същества. И накрая ще станем невидими за хората със съвсем различна вибрация.

Например съществата от ниска трета и висока пета плътност няма да могат да се виждат помежду си. Преди да станем физически невидими, ще станем психологически невидими. Психологическата невидимост означава, че оптическият нерв на окото ще продължава да регистрира, че минава човешко същество, но съзнанието, психиката на гледащия от по-ниска плътност няма да забележи, че човек от по-висока плътност току-що е минал покрай него.

Това наподобява феномен, случил се преди стотици години... Кораби плавали покрай „примитивни“ племена и понеже корабите били абсолютно непознати обекти за племената, дори когато корабите акостирали в пристанищата, хората от племето не ги забелязвали. Корабите били толкова далеч от тяхната реалност, че съзнанието им не ги забелязвало. Това се нарича психологическа невидимост. Разбира се, корабите били там и хората от племето могли да ги видят с физическите си очи, но корабите не се вписвали в тяхната реалност.


Един практически пример за психологическа невидимост...

Да си представим, че хора от висока четвърта плътност, които все още се нуждаят от храна и енергия, за да живеят на Земята, са създали красив град на Светлината – това, което наричаме самодостатъчна духовна общност. Всички хора там живеят във високата вибрация на този красив град на Светлината. През това време нещата в света от трета плътност се влошават и храната и водата стават по-оскъдни. Банди от крадци и разбойници грабят и насилват хората, за да им вземат храната и водата. Такава банда би преминала покрай тази просветлена, самодостатъчна духовна общност, без дори да я види. Това е така, защото има голяма разлика между двете нива на вибрация.

Знаете, според закон на привличането подобното се привлича от подобно.

В случая те са толкова различни, че няма да се видят един друг, подобно на кораби, минаващи през нощта. Тяхната общност ще остане в безопасност, защото съзнанието им излъчва сигурност, любов и лъчезарност. Възможно е тяхната любов и лъчезарност да достигнат до някой от разбойниците, но повечето няма да ги усетят, защото не са отворени и възприемчиви за тази вибрация. И така, това е пример за психологическа невидимост.

Не знам как сме с времето... Изглежда изминаха около 35 минути, а все още не сме разгледали цялата значимост на въпроса. Не сме говорили за икономиката и политиката. Нека да ги разгледаме наистина бързо и след това ще преминем към другите въпроси. В момента икономическите системи в света се основават на модел на недостиг, оскъдица и ограничения. Мисля, че почти всички, които гледат това видео, знаят това, но въпреки това ще го спомена. 

Икономическите системи са почти диаметрално противоположни на висшите духовни истини. С повишаването на вибрацията на Земята от трето на четвърто ниво икономическите системи ще трябва да отразяват по-високото съзнание. Тези, които не отговарят на по-високото съзнание, ще станат ненужни, ще се разпаднат и изчезнат, защото няма да са в съзвучие с преобладаващата вибрация и съзнание на Земята.


Дали това ще стане за един ден? Вероятно не.

Все още има голяма емоционална привързаност към системата, в която живеем, въпреки че тя е печално неадекватна, за да отговори на нуждите на повечето хора на Земята. Сегашната система работи на принципа „имащи“ и „нямащи“,  „повече за мен, по-малко за теб“ и т.н. Повечето от нас са свикнали да живеят в такива ограничения и не е лесно изведнъж да се пренастроим за идеята неограниченото изобилие. Обаче по-висшите измерения работят на принципа на неограниченото изобилие. Такова е естественото състояние на вселената. Някои от ядрените физици всъщност са го доказали.

Един учен дори изчислил колко потенциална енергия има във вакуума на празното пространство. В един кубичен сантиметър от този вакуум имало от порядъка на 10 на 108-ма степен джаула. Това е числото 1 със 108 нули след него. Това е невероятно голямо число, изглежда като безкрайност. Въпросът е как да уловим тази енергия, за да я използваме в ежедневието си.

Бидейки американец и свидетел на плана за спасяване на банките за 700 млрд. долара, питам се какво ли щеше да стане, ако използваха тези средства за да отговорят на този въпрос, вместо да поддържат старата система на недостиг и ограничения. Просто една мисъл. С повдигането на съзнанието на все повече хора до състояние на четвърта плътност и все повече хора започнат да приемат неограниченото изобилие, което е навсякъде около нас... Един от любимите ми цитати е: „Ние сме като риби, търсещи вода“. Имаме море от изобилие, в което живеем, но въпреки това не го виждаме заради ограничените си вярвания. Когато тези системи от вярвания се разпаднат, икономическите системи ще отразят промяната. Дали това ще стане лесно?

Вероятно не... заради множеството хора, привързани към старата система, особено онези, които имат много, т.е. „имащите“. Те не желаят да изоставят богатството си. Те на първо време смятат, че ще трябва да го изоставят богатството си, защото вярват в недостига и ограниченията, независимо че имат много пари и материални блага. Те са се вкопчили в това богатство и не искат да го споделят.

В общи линии имунната система на душите, които са заседнали в условностите на трета плътност, ще започне да се срива поради неспособността им да се справят с увеличаващите се вибрациите на Земята.

Поради процеса на изхабяване старите структури на властта ще умрат и ще бъдат заменени от новата система. Според моите наставници около 2015 г. сегашните икономически системи на света ще бъдат в състояние на разпад. Валутите на основните страни се обезценяват и това вероятно ще продължи поради необузданите дългове. Например САЩ и Обединеното кралство са технически банкрутирали страни. Дълговете вече са извън контрол, измервани в трилиони долари в САЩ и милиарди паундове в Обединеното кралство. Няма решение на този проблем, защото това е експоненциална крива. Тези правителства плащат лихва върху лихва върху лихва. Изобщо забравете за изплащане на главницата. Няма как да стане.


Има два варианта за развитие на нещата.

Или ще преживеем хиперинфлация, при което ще е необходимо много по-голямо количество валута, за да се купят същите стоки и услуги.

Или ще навлезем в т. нар. икономическа депресия, при което централната банка се опитва да ограничи паричното предлагане.

Поради това става все по-трудно да си набавите долари или паундове, или каквато валута ползвате.

Има различни сценарии за развитието на нещата. Депресията и хиперинфлацията са двете крайности, които се случват, когато са налице безконтролни дългове. Възниква въпросът: „Дали ще бъде въведена просветлена валута от просветлени хора, живеещи в просветлено общество, или страхът на множеството хора ще породи друга система, като RFID чипове под кожата, кредитна система, при която правителството следи всяко ваше движение, всяка ваша покупка.

Това е напълно възможно да се случи на Земята на трета плътност, ако много хора останат в страх. Но ако достатъчно хора се събудят и създадат просветлена икономическа система, тогава нещата бързо ще се подобрят.

Междувременно моите наставници призовават всички да станат все по-малко зависими от настоящата икономическа и политическа система. А това означава все по-независими от доставките на храна, вода, стоки и услуги, енергия – петрол, въглища, газ, ядрена енергия и пр. в полза на самодостатъчните духовни общности на Светлината, където хората използват енергия от вятъра, водата и слънцето, а в последствие и електромагнитна енергия.

Според моите наставници след 2015 г. устройствата на нулевата точка ще бъдат в масово производство, тъй като съзнанието на планетата ще бъде достатъчно високо, за да бъде това възможно. И, разбира се, отглеждането на плодове и зеленчуци на място, както се прави в някои страни по света, но не и в по-развитите страни.

Хората ще се събират в разширени семейства, живеейки в еко селища, споделяйки общ дом или комуна според предпочитанията. Там те ще бъдат много малко зависими от външния свят. Това ще бъде самоподдържаща се единица. Това обаче не е крайното решение, тъй като съществува известна степен на разделение. В истински просветлен свят ще има глобална система, но това ще бъде просветлена система за разпределение на благата. Преди това обаче е вероятно да има доста бурен период.

Поне за кратък период ще са ни необходими самодостатъчни духовни общности, разширени семейства.. Това се прави в някои страни по необходимост – хора, които са си загубили работата, не могат да си позволят къщата, се преместват да живеят при други, за да споделят разходите и т.н. Така че това се случва в известна степен.
Разгледах голяма част от материала.

Има и някои други въпроси, които ще разгледаме в оставащото време.


Първият въпрос е: „Какви са основните източници за ченълинг?“

Кои са моите основни източници за ченълинг? Аз работя с много специфична група от духове-водачи. Основният ми дух-водач е Лиа. Лиа е венерианка от шесто ниво, която е моят пламък близнак в по-високите измерения, т.е. имаме сходно родство на душата. Сега няма да отделям време, за да обяснявам какво е пламък близнак. Ще кажа само, че всички ние имаме един пламък близнак и почти винаги той е в по-високите измерения, помагайки ни, докато сме на Земята. Така е по-лесно, иначе, ако и той е на Земята по същото време с нас, може по-лесно да заседнем тук.

Работя също и с една група арктурианци. Има няколко групи арктурианци от различни нива и измерения от арктурианската система. Групата, с която работя, е от седмо ниво, което е подобно на ниските небесни сфери или ангелските планове, но те не са ангели. Те са друга група същества. Те са високи, със син цвят на кожата, полупрозрачни със синьо-бяло излъчване. Те са същества от чиста светлина, но имат човекоподобна форма.

Също така работя и с група същества, наречена „Основателите“, които са от 12 ниво. Те нямат нищо общо с човешката форма. Пред мен те се явяват като кълба от Светлина. Те са свързани със създаването на ДНК и са участвали в създаването на човешката форма. И според тяхната информация човешката форма произхожда от звездната система Лира/Вега, след което е мигрирала в Плеядите и оттам – в над сто звездни системи в тази част на галактиката. Нямаме време да навлезем в подробности по тази тема. Това е описано в книгата ми „2012 г. Измененията на Земята и бъдещето на човечеството“.

Работя също и с Господ Сананда – свръхдушата на Исус, и Изида – сирианка от осма плътност. Едно от нейните превъплъщения е на Изида, познато от египетските учения. Тя е имала храмове дълго преди това нейно въплъщение.

Понякога работя и с Архангел Михаил и други архангели и възнесени същности, но основно работя с малка група души поради две причини. Първо, заради по-голяма сигурност. Не бих искал да канализирам кое да е същество, тъй като това не е много безопасно. Има всякакви същности във Вселената. И другата причина е, че аз работя много задълбочено с тази малка група, така се опознаваме и работим много добре заедно. Така че защо да развалям нещо, което работи, така да се каже. И така, това са същностите, с които работя.

Има прекрасни същества, които предават чрез различни канали по света. Има и много шарлатани. Има и същества, които не е ясно какви са, предавани от също толкова неясни канали. Така че, когато има неясни канали и неясни духове, става истинска бъркотия. Няма да посочвам имена, но ще отбележа няколко примера.

Има канали, които казват, че ще има масова евакуация, ще ни вземат на кораби по време на най-тежките промени на Земята и т.н. Бих искал да кажа, че това са пълни глупости. Защото ние сме дошли тук, за да бъдем тук по време на трудните времена на Земята и би ни лишило от опита на душата, ако се появи група същества с комплекса на спасители –  „Вижте ни, ние ще спасим човечеството, ще ви вземем на нашите кораби, когато стане наистина зле.“ Това е „пътешествие на егото“ и тези същества не разбират човешката свободна воля. Те биха ни лишили от това преживяване на душата, ако ни евакуират от Земята, когато нещата загрубеят.

Казвайки това, трябва да отбележа, че има друга група същества, на които им е дадено правото да се намесват в нашите дела, на които им е дадено разрешение от най-високо ниво във Вселената да се намесват. Те имат различни имена – Галактическа Конфедерация /Галактическа Федерация/, Командата Ащар и други подразделения от извънземни. Те се намесват в нашите програми за масово поразяване и не ни позволяват да се самоунищожим.

Има групи от Плеядите и Арктур, които работят по електромагнитната мрежа на Земята, с което предотвратяват масови земетресения и вулкани. Те следят земетресенията да са под 9.0 по Рихтер и в много случаи – под 8. Допускат изригването някои вулкани, но не и на всичките наведнъж, за да не се допуска ядрена зима. Така че тези неща се предотвратяват с тяхната намеса. Причината да им бъде позволено да се намесват е, че вече има достатъчно много от нас, които искат да живеят на мирна планета Земя, които обичат тази планета и искат да са част от Златната Епоха. И би било нарушение на нашата свободна воля, ако ни взривят с атомни оръжия или Земята се взриви от цялата негативност, която е натрупана на различни места.

Осъзнавам, че минавам бързо по темата, но има още няколко въпроса.

Отговорихме на въпроса кои са Основателите. Те са същества от 12-то измерение, познати също като Богове-Творци, присъстващи във Вселена от милиарди години. Те идват на Земята само по време на тези повратни времена, за да проверят как се справяме. За тях можете да научите от книгата ми „2012 г. Измененията на Земята и бъдещето на човечеството“.
 

Има един такъв въпрос: „Има ли 100% точност и какви са рисковете от получаването на лоша информация“.

За съжаление няма медиуми, които да са 100% точни. Мога да заявя това с голяма увереност. Причината за това е,
 че това е планета на свободната воля. Аз мога да ви предскажа нещо, а вие да си промените намеренията и да ме опровергаете. Има също и честотна бариера или честотна ограда около Земята, воали, които правят изключително трудно да се достигне цялата информация на земен план. Можем да отидем до Акашовите записи, които са извън земния план, и да извлечем подробна информация за минали животи и уроци, за естеството на реалността, но на ниските плътности на Земята е трудно да се предаде всичко точно. Затова има и толкова погрешна информация.

Беше ми казано, че моята информация е около 90% точна, което е близо до най-високото ниво по скалата на точността. Повечето добри медиуми са между 80% и 90% точни, понякога и малко повече. Не бихте могли да разберете висшите принципи и идеи, ако нямате съзнанието да ги разберете. Поради това добронамерените същества от високите измерения предпочитат да предават телепатично, като избират своите канали според това дали този канал ще може да предаде тези идеи по приблизително точен начин.

Например, Основателите и арктурианците следват научен подход и затова избират канали, които имат поне някакво ниво на научна подготовка. Това не означава, че техните канали са по-добри от други, а просто че са по-подходящи за предаване на техните послания. Това е обширен въпрос и се извинявам, че нямаме време да му отделим необходимото внимание. Но едно нещо ще кажа – способността за разпознаване е изключително важна. А това означава вътрешно усещане за това кое работи и кое не работи за вас като душа.

Ако получите канализирана информация и тя ви прави нервни, изпълнени със страх, загриженост и притеснение, тя вероятно не е за вас. Канализираната информация, която ви кара да се чувствате разширени, увеличава осъзнаването ви, прави ви по-стабилни и центрирани – това е добър ченълинг. Това е същество, с което сте в съзвучие, така че следвайте го.

Доверете се на вътрешното си усещане, доверете се на сърцето си. Сърцето и слънчевият сплит са центърът на вашето същество. Ако усещате вътрешно, със сърцето си, че нещо не е наред, то вероятно е така. Така че обърнете внимание какво ви казва вашето тяло, вашите емоции, когато четете или слушате канализирано послание.

 
„Какво мисля за житните кръгове и защо те се появяват най-вече във Великобритания?“
 
Житните кръгове са символи, оставяни от извънземните, работещи по енергийната мрежа на Земята, а именно – плеядианци и арктурианци.

Тези кръгове биват оставяни, за да активират нашето пробуждане. Много от тях са решения на сложни математически загадки. Някои са ДНК ключове и кодове, които ни дават знания за ДНК.

Други са пророчески – показват местоположението на планетите около Слънцето, предсказвайки какво ще се случи. Понякога са просто за забавление, без дълбок смисъл. Тези кръгове се правят с електромагнитни устройства, подобно на лазери, но без да унищожават пшеницата. Те все пак променят генетичната структура на пшеницата. Причината повечето да се случват в Обединеното Кралство е, че там се намират едни от най-големите електромагнитни линии и възли. 

Например, една основна линия минава през Гластънбъри /Glastonbury/ и Ейвбъри /Avebury/ и е съсредоточена в област, наречена Алтън Барнс /Alton Barnes/, където ще видите повече житни кръгове отвсякъде другаде.

И на други места по света има житни кръгове, защото електромагнитни линии има по целия свят. В повечето случаи няма подходяща среда като посевите от пшеница и ечемик. Житни кръгове се срещат в някои части на Канада, въпреки че електромагнитните линии не са толкова силно изразени там.

Извънземните оставят тези житни кръгове там, където има най-много работа и най-голяма концентрация на линии и възли.

Близкият Изток е друга област, но там има предимно пустиня и много малко житни полета, където са забелязвани такива кръгове. Но там има най-вече пустош, както и някои пустинни растения.


Въпрос: „Какво е виждането ни за бъдещето на новите енергии?“

Енергията на нулевата точка, с която се влиза в етерното поле...

Математиката е доста сложна и аз също не съм много запознат с нея – множествени променливи нелинейни векторни уравнения, чрез които се измерва нулевото поле и как се влиза в него. Но теорията е проста.

Ако разгледаме един магнит с положителна и отрицателна полярност. Точно по средата полярностите се неутрализират, и там се наблюдава неполяризирана област в магнита. В нулевата точка между полярностите се получава ефект на тунела. Там няма движение на електрони и позитрони, които да пораждат съпротивление в тази среда. Там се образува т. нар. резонансно поле – област на малко или никакво съпротивление. Съпротивлението се създава от полярностите – от движението на електроните. И там, където няма съпротивление, има неограничена енергия. Това създава ефект на тунел към етерните сфери. Има няколко машини, работещи на принципа на нулевата точка, и те работят доста добре в присъствието на техните изобретатели.

Но поради негативното съзнание, на съзнанието на ограничение и липса, преобладаващо на Земята, това поражда поле на противоположна енергия, което не е пълно с неограничено изобилие.

И така, в присъствието на скептици, устройствата няма да работят добре, понеже съзнанието на скептиците се намесва на квантово ниво в експеримента. И така, негативната енергия на тези скептици се намесва в експеримента.

Дори когато негативното съзнание на скептиците не е достатъчно голямо, за да повлияе, и устройството работи нормално, има сили, които правят всичко, за да потиснат разпространението на такива устройства, понеже това мигновено ще сложи край на петролната индустрия и ще отнеме бизнеса на много богаташи.

Мисля, че много от вас са запознати с потискани изобретения като това, с което се постига ремисия на панкреатичния рак за три седмици в 80% от случаите, било потиснато, защото много хора биха загубили работата си.

Вероятно сте чели за Дж. П. Морган и Никола Тесла за това как Дж. П. Морган изкупува и след това потулва повечето изобретенията на Тесла. Мога да продължа с примерите, но времето ни свършва.

След 2015 г. съзнанието на Земята ще бъде достатъчно развито, за да можем да видим много от тези устройства. Това ще предизвика революция в света.

Земята от четвърта плътност, което е нивото на Златната Епоха, на просветлените хора, на просветлените самодостатъчни общности, тази така да се каже средна версия на Земята ще използва електромагнитната енергия. В един момент ще можете да се придвижвате по цялата Земя с такива устройства, които използват малко енергия, не замърсяват и са много бързи.

Използването им ще струва много евтино, ако има икономическа система. Това буквално ще промени всички страни на живота, особено транспорта.


Въпрос: „Най-големите проблеми, с които ще се сблъска човечеството в бъдеще?“

Хората от трета плътност ще се сблъскат с много здравословни проблеми. Сегашната здравна система в
 развитите страни е наистина в тъжно състояние, но е далеч от тежкото състояние в което ще изпадне, след като имунната система на все повече хора започне да се срива. Болниците и спешните отделения ще бъдат препълнени. В някои по-малко развити страни мъртвите може да се трупат по улиците.

Не звучи много позитивно, но в крайна сметка тези души ще отидат на друго място, където ще живеят по-добър живот от този на Земята. Две трети от хората на Земята не живеят добре и вече има подготвени планети, които ще приемат тези души, уморени от бедност, мизерия и глад, готови да отидат някъде другаде, където ще живеят по-добре.
След време всичко това ще се изчисти, но дотогава вероятно ще стане по-тежко за здравните системи, преди да се подобрят нещата.

И така, имунната система на много хора ще се срине. Ще изглежда сякаш са се появили екзотични болести, вируси. В момента има страх от свински грип. За човек със здрава имунна система това дори не стои като въпрос. Защо да взимаш ваксина, ако няма да се разболееш, защото се грижиш за имунната си система?


Въпрос: „Каква е ролята на музиката, на лечебните дейности и тези, които извършвам аз?“

Аз съм пианист, създавам красива, медитативна, релаксираща музика. Музиката има вибрационна честота, която директно взаимодейства с нашето електромагнитното етерно тяло. Качеството на музиката ще определи дали това ще е хармонично резонансно поле, или дисхармонично такова в етерното ни тяло. Затова е вярно, че ако слушате красива, мелодична музика, това подобрява здравето ви.

Ако слушате музика, изпълнена с омраза и гняв, това може да увеличи адреналина ви и временно може да имате повече енергия, но в по-дългосрочен план това ще навреди на здравето. Да ме извинят онези, които се занимават с рап, хип-хоп, гръндж, метал и други музикални стилове. Не ги съдя, а просто забелязвам вибрациите на различните стилове музика. Класика, ню ейдж – това са стиловете с най-висока вибрация. Част от популярната музика, племенните ритми също е от висока вибрация. Част от рок-енд-рола има висока вибрация.

Трябва да изберете за себе си, подобно на това с какво избирате да се храните. Трябва да слушате тялото си – добре ли се чувствате, когато слушате такъв вид музика или ядете такъв вид храна. Слушайте тялото си, емоционалното тяло, не само физическото, и обърнете внимание на това кое работи и кое не работи във вашия случай. Не става въпрос да се съди кой яде месо и кой не, а какво работи във вашия случай.  „Работя ли върху нова книга?“ Да. Аз записвам почти всичките си канализирани послания. Те ще бъдат събрани и редактирани, с нова информация. Така стана с предишната книга – около половината е от уъркшопите в Австралия.


Последен въпрос: „Какво ви е виждането за кухата Земя?“

В етерните сфери има куха Земя. Там се намират Посейдон, част Шамбала (частта, която е под Земята) и други подобни градове. В тези етерни сфери живеят същества. Имат собствен източник на енергия, свое слънце, така да се каже. Това е красиво място, подобно на градина, вътре в Земята. Там живеят различни същества, повечето хуманоиди. За да влезнете във вътрешната Земя, трябва да достигнете пето ниво, също както, за да влезнете в царството на елементалите, трябва да стигнете пето ниво.

В Земята от трета и четвърта плътност има твърдо, желязно ядро, както е описано от учените. Твърдо желязно ядро, което става течно към центъра. Както сте го учили в училище.  По отношение на планетите, Венера изглежда като гореща, отровна планета от трето и четвърто ниво, но като се повдигнете на пето и шесто ниво, ще видите красиво място с етерни градове и градини и прекрасни същества, откъдето е и Лиа. Това, което виждате, зависи от нивото ви на вибрация.

С това и ще завършим.


От вашето съзнание зависи какво ще видите и изпитвате.

Ако работите върху себе си, ако се научите как да се свързвате с Божественото Присъствие вътре в себе си, центъра на вашето същество, това което сте във висшите планове, толкова по-голяма ще е радостта ви по време на тази голяма промяна, която е на прага ни. Това е прекрасно преживяване.

Благодаря ви, че бяхме заедно днес.
 
Източник: youtube.com
С любезното съдействие на: ascension.bg
Автор: Сал Ракели


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2022 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .