Банер
04.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Астрологичен календар на Бъдещето
Написано от Маг Селена   
Събота, 24 Ноември 2012 15:13
2012-2013 - начало на духовна революция; масови духовни откровения и религиозни чудеса, подбуждащи хората към усещането за Единното Съзнание на Човечеството.

2013-2014 - началото на възраждаща се икономика; реформа на международната търговия; търсене на нови форми за международни икономически организации; реорганизация на световната транспортна система; изменения в конституциите на водещите страни в света.

2014-2015 - възобновяване на проекта за интензивно усвояване на Космоса; бум на наркоманията; вълнения в Близкия изток; нападения над Израел; появяване на младежко движение за екологията и разкрепостяване на духовността.

2015–2016 - засилване на атаките на религиозните терористи над западните страни.

2016 (април) - религиозни и сепаристки конфликти в Испания; заплахи за разделяне на страни; афера, свързана с финансирането на култове и църкви в САЩ; ескалиране на религиозен екстремизъм в Централна Азия и Бразилия; разрушителни стихийни бедствия по целия свят (цунами, тайфуни, наводнения, земетресения).

2017 - селскостопански и екологични реформи в развитите страни; урегулиране правата на бежанците на между-държавно равнище; нови коституционни реформи в развитите страни; взрив от недоволство на хора, борещи се за оцеляването на изтощената планета.

2018 - началото на реализирането на проекти за създаване на по-благоденстващо, духовно и екологически безопасно бъдеще.

2018-2019 - относителна стабилизация на икономиката; създаване на нови, по-икономични технологии; възраждане на религиите, свързани с преклонението към природата; финансови скандали, вълна на тоталитаризъм и силови решения на проблемите в развитите страни; реформи в здравеопазването и селското стопанство; въоръжени конфликти във Африка за природните ресурси.

2020 - нова икономическа криза, етнически конфликти в Южна и Централна Америка по повод на природните ресурси; нови въоръжени конфликти в Близкия Изток с участието на САЩ; провал на американската външна политика.

2021 – проблеми с организациите от системата за психиатрична помощ на населението и тайната власт на корпорациите; възможна ядрена техногенна авария; работа над новите технологии; масови движения на младежта за духовност и екология; изобретяване на ново течно гориво.

2022 – международен форум за съхраняването на света и здравословна околна среда.

2023 – наводнения в САЩ и Европа; процъфтяване на развлекателния бизнес/туризма; революция в организацията на работата със средствата за масовата информация.

2024 – възможен въоръжен конфликт в Азия с участието на Русия, Индия и Китай.

2025 – важни икономически и политически събития в Русия, Япония и Индия.

2026 – урегулиране на проблемите в отношенията на САЩ с Бразилия, Китай и Япония; терористически актове на
 САЩ; масови безредици по време на провеждането на международните спортни състезания.

2027 - международна конференция по ефективен контрол над ядреното въоръжение във връзка със заплахата за тяхното използване на едно от водещите страни в света (по-скоро това е САЩ); икономически срив; морски катастрофи; открития/разкрития в науката; разцвет на художествената литература.

2028 - реформи в здравеопазването; икиномическа конфронтация между САЩ, Индия, Китай и Бразилия; масови безредици в Япония; финансови афери; вълна от технически изобретения; разцвет на музикалното изкуство; участие на САЩ във въоръжен конфликт с масовото участие на ВВС.

2029 - разработка на проекти за данъчни и финансови реформи във водещите страни по света; международна мирна конференция.

2030 - разцвет на изкуствата, поразителни достижения в музиката, живописта и литературата; крупни технологични аварии; шпионаж в областта на военните технологии; транспортни катастрофи; нови въоръжени конфликти в "горещите" точки.

2031 - реформи в образованието, туризма, комуникациите и търговията; финансов скандал между САЩ и страните от Далечния Изток; епидемия от неизвестна болест; висока смъртност; преход на САЩ към конфедерационно устройство. 

2032 – големи транспортни аварии, въздушни и космически катастрофи; икономически и политически кризи в страните от Източна Африка, във Виетнам, на Корейския полуостров, Филипините и Балканите; експанзионистични стремежи в Германия; реализация на програми за социална справедливост и равенство.

2033 - преобразования в Корея; икономически упадък в САЩ; бум на религиозен екстремизъм.

2034 - напрегната политическа ситуация във Франция, Ирак, Иран; лидерство на Китай в световната политика.

2035 – икономическа криза в Китай, Корея и Япония; спорове по повод морските граници и води, течното гориво и атомната енергия; екологическа криза; вълнения в Индия и близкия Изток.

2036 – нова революция на "хладна война" за владеене на ресурсите; ескалация на насилия в Близкия Изток; ново откритие на екологично чисто гориво; нови транспортни технологии; революции и въоръжени конфликти в Африка.

2037 – урегулиране на законодателните мерки относно екологичните проблеми; бум на национализма; съпротива на противниците на новата данъчна реформа; разцвет на духовните знания и окултни практики; възможност за контакт с извънземна цивилизация на духовно равнище; реформи в корпоративната и финансовите системи.

2038 – подем на екологичното движение  по цял свят; селскостопански реформи; криза в Близкия Изток.

2039 – раждането в Близкия Изток на "дипломация" в бъдещето; повсеместен преход към екологично чиста икономика.

2040 – реорганизация на системата на правосъдието в Близкия и Среден Изток.

2041 – борба между Германия и Франция за лидерство в европейсакта политика; преустройство из основи на световната икономическа система; утвърждението на новия световен ред.

2042-2043 - забавяне на темпото в икономическия ръст на страните от Източна Европа; вълнения в Индия.

2044 – изостряне на международните отношения; финансова паника; война в персийския залив; повсеместно създаване на духовни общини на Новата Епоха.

2045 – нови съглашения в сферата на мирната търговия и високо-технологични мрежи.

2046 - небивал разцвет на изкуствата; движение за всеобщ отказ от ядреното въоръжение и технологии; масово лечение на болести чрез духовни, хипно-терапевтични практики и психоделични препарати.

2047 – бум на феминистки и екологични движения по целия мир; злоупотреба в сферата на медицината, земеделието и финансовите отношения.

2048 – подем на политическата активност в Западна Африка; обединение на всички народи по Земята в единна търговско-икономическа мрежа; повсеместен държавен контрол на раждаемостта; революция в Испания.

2049 – икономически спад, възраждане на американския хегемонизъм; установяване на пълен мир на планетата; забрана на ядреното оръжие.

2050 – окончателен обрат на общественото съзнание към духовните ценности, необходимост от духовно възраждане на планетата и създаване на световна икономическа система с хуманитарна насоченост.

2050-2060 – приключване на екологичната революция; разцвет на информационните технологии, връзки и транспорта.

2080 – създаване на ефективни обществени институти за защита на Новата Епоха.

2080–2085 – създаване на планове за колонизация на Космоса и изобретяване на способи за установяване на връзки с всяка една точка в Галактиката.

2090 – разрушително земетресение на територията на САЩ.

2095-2100 - реорганизация на системите от държавната власт в направлението за преход към изключително подбраните форми на управление, премахване на бюрокрацията, ликвидация на социални придобивки и привилегии, а също така и преразпределение на материалните блага.

2100 – нова екологична постсоциална революция.

2120 – масов духовен подем, разширение на психическите възможности на човека; началото на широкото използване на телепатията и телекинезата в интересите на единното човечество и подобрение на екологията; контакт със същества от други пространствено-времеви измерения.

Основни тенденции за развитие на човечеството през периода от 2050 до 3372 год.

2051-2066. Хората ще бъдат обсебени от жаждата на нови реформи и изобретателства. Държавна поддръжка на крупни екологични проекти. Разцвет на романтизма и хедонизма. Голямо значение ще придобият новите информационни технологии.

2066-2080. Реорганизация на трудовата дейност в планетарен мащаб. Душевни депресии или епидемии могат да доведат до държавен контрол за численността на населението. Раждане на нова научна парадигма. Съвършена система за охрана на здравето, разнообразна медицинска технология. Правата на личносттта - в центъра на вниманието на управляващите елити.

2080-2095. Човечеството е завършек на прогреса в тази форма, в която е съществувало през средата на XIX век. Разцвет на ново изкуство. Усъвършестване на духовните институти в обществото. Криза в системата на световния икономически ред, съддаден през 50-те години на XXI век.

2095-2109. Преход към нова световна икономическа система, основана на информационните технологии. Опит за преразпределение на собствеността. Реорганизация на властта. Нов клон в духовното творчество.

2109-2123. Контакт с извънземна цивилизация и други пространствено-времеви измерения. Подем на
 реформаторски и мисионерски движения. Безпорядък и хаос в управлението на Земята. Вероятност от стълкновения с различни групи хора на религиозна почва с човешки жертви. 

2123-2137. Отделяне на духовните и екологични власти от населението. Диктатура на световния елит. Разцвет на икономиката. Разработване на нови идеали на младежта в изкуството и науката.

2137-2151. Разпространения сред населението на Новата ера, управлявани от духовната част на човечеството по цялото земно кълбо. Крупни социални реформи. Изработка на нови привлекателни обществени идеали.

2151-2165. Упадък на международни икономически организации. Масово увлечение на хората в изследванията в областта на трансперсоналната  психология, телепатия и телекинеза. Контакти на земляните с разумни обитатели от други Галактики и многоизмерното пространство. Масово строителство на храмове, посветени на новата духовност.

2165-2283. Динамична епоха на новия барок. Интензивно усвояване на други планети от Слънчевата система. Космически експедиции на други звезди. Окончателно утвърждаване на обединените парадигми, религии и науки.

2283-2339. Кулминацията на Епохата на Водолея, началото на Века на Духовната Светлина. Разцвет на футоролията и пророчествата. Детайлни изследвания и посещения в бъдещето. Дейности на видни личности и велики пророци.  

2339-2385. Планетарна катастрофа, предизвикана от астрономически и околоземни техногенни фактори. Преход към управление на обществото чрез духовните принците.

2385-2878. Периодът на Века на Светлината. Духовно развитие на човечеството по пътя на активното усвояване на Вселената. Колонизация на Слънчевата система и пригодни за живот планети на Галактиката. Водеща роля в развитието на човечеството от генетичните предци на народите от Изтока. Силни духовни съ-общества и държави. възникване на нови форми на художествено творчество, отразяващо новото виждане за Космоса.

2878-3372. Разгръщане в реалностите на сакралното значение във Века на Водолея. Универсално, всечовешко братство. Неограничен достъп на всеки индивид до материалните блага, които ще се използват в количество, необходимо за неговия непрекъснат духовен ръст. Революция в земната и космическа архитектура. Разцвет на старите и раждане на нови видове изкуства. Преход към нов 4 000 годишен цикъл на развитие.


Откъс от "Бъдещето на Земята, човечеството и Вселената"
Автор: В.В.Стрелецкий
Превод: © Н.Т.Н.Селена Суварна-Вишудха


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .