Банер
526813_445903392152965_1386684995_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Как да се спасим от косопада
Написано от Румяна Алексиева   
Вторник, 20 Март 2007 00:00

Анне Хундгебурт от Асоциацията на дерматолозите в Ойскирхен допълва, че посещенията в солариумите трябва да са не повече от осем годишно, като сеансите не трябва да продължават повече от 20 минути. Препоръчително е младите хора под 18-годишна възраст да се въздържат от изкуственото придобиване на тен, защото кожата им не е развила достатъчно защитни функции.

Психоложката Констанце Факих от Берлин пък предупреждава, че съществува риск и от психологическа зависимост. "Колкото по-чести са посещенията в солариумите, толкова по-голяма опасност има младите хора да се пристрастят.

Тийнейджърите бързо възприемат идеята, че просто трябва да следват модните тенденции и че едва ли не щастието им зависи от това. Те обаче трябва да са наясно, че красотата е нещо относително - днес я има, утре я няма", обяснява Факих. Психоложката допълва, че младежите, които не могат да се преборят със страстта си, трябва да потърсят помощ от специалист.

"Доброто самочувствие, което дава шоколадовият тен, може да се постигне чрез много по-здравословни начини - отпускащ масаж или посещение в сауна", казват в заключение специалистите.

 



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .