Банер
ОЧАКВАНЕ - ОЛГА И СИНЪТ Й.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

КРЪСТНИЯТ ЗНАК УБИВА МИКРОБИ
Написано от Маг Селена   
Петък, 03 Август 2007 00:00
Кръстният знак променя почти мигновено оптическата плътност на водата. Учени доказаха експериментално, че кръстният знак убива микроби и променя оптическите свойства на водата, съобщава руският вестник "Жизнь". "Потвърдихме, че древният обичай да се прекръства храната и питието на трапезата има дълбок мистически смисъл с практическа полза: храната се очиства буквално за един миг и това велико чудо се случва всеки ден", разказва физикът Ангелина Малаховская. Изследванията на силата на кръстния знак Малаховская и нейният екип провеждат почти 10 години.

Сериите експерименти многократно препотвърждават едно и също - налице е научен феномен: открити са уникални бактерицидни свойства, появяващи се във водата от нейното освещаване с молитва и кръстен знак. Открито е и ново, досега неизвестно свойство на Божието Слово да преобразява структурата на водата, значително повишавайки нейната оптическа плътност в късата ултравиолетова област на спектъра.

Физиците проверяват действието на молитвата "Отче наш" и кръстния знак върху патогенните бактерии. За изследване са взети проби на води от различни водоеми - кладенци, реки, езера. Всички изходни проби съдържат златист стафилокок. След прочитането на молитвата "Отче наш" и прекръстването на пробата се оказва, че количеството вредни бактерии намалява 7, 10, 100 и даже повече от 1000 пъти!

По условие на експеримента - за да бъдат изключени влияния на възможно мислено внушение - молитвата е четена и от вярващи, и от невярващи хора. Броят патогенни бактерии в различните среди всеки път намалява в сравнение с контролния образец. Благотворното влияние на молитвата и кръстния знак се отразяват и върху всички участници в експеримента - при всички се стабилизира кръвното налягане, подобряват се и кръвните показатели.

Експериментът показва и още една особеност - когато участникът не е толкова съсредоточен или дори е небрежен при осеняването с кръстен знак (средата на челото, центърът на слънчевия сплит, ямките на дясното и лявото рамо), положителният резултат от въздействието намалява или дори съвсем отсъства. Учените измерват и оптическата плътност на водата преди и след осеняването с кръстен знак. Резултатите сочат, че оптическата плътност се повишава в сравнение с изходната. Според Ангелина Малаховская, това означава, че "водата сякаш "различава" смисъла на произнасяните над нея молитви, запомня това въздействие и го съхранява под формата на увеличена оптическа плътност. Тя като че ли се "насища" със светлина".

Кръстният знак променя почти мигновено оптическата плътност на водата. Оптическата плътност на водопроводната вода, над която е извършен кръстен знак, се повишава по различен начин при извършване на кръстното знамение от мирянин или от свещеник - при кръстен знак от мирянин оптическата плътност се повишава почти 1,5 пъти, а при освещаване от свещеник - почти 2,5 пъти! Тоест, водата "различава" степени на освещаването.

Интересен е резултатът при осеняване на водата с кръстен знак от човек, приел свето Кръщение, но невярващ и не носещ кръстче. Оказва се, че водата "различава" даже степени на вярата - оптическата плътност при тези хора се променя едва с 10 на сто!

Може да се каже, че кръстното знамение е генератор на светлина. При никакви други позиции на пръстите на ръцете няма никакви изменения в оптическата плътност на водопроводната вода, категорични са участниците в експеримента.

Кръстът е основният символ на християнството. В миналото от ранно детство учели децата да събират пръстчета и да се кръстят. Сега много от нас учат това движение в зряла възраст.

За невярващите това действие може и да не означава нищо, но не е така за православния християнин. Защото кръстът е неговата защита. Човек пребивава не само във физическия, но и в духовния свят. В този духовен свят ние се намираме между двата полюса - между божествената любов и противодействащата й злоба, тъмна отрицателна енергия, която народът нарича нечиста сила. И кръстът е нашата защита от нея.


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .