Банер
202030255321[1].jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

КРАЙНАТА ЦЕЛ НА ИГРАТА НА ЗЕМЯТА
Написано от Маг Селена   
Четвъртък, 24 Януари 2008 00:00
Крайната цел на Играта е превръщането на Земята в планета на последователно инкарниращи се Висши Аз – заличаване на различията, едно правителство, една валута (в Европа това е вече реалност)

Европейският съюз се превръща в САЩ на територията на Европа, събитията се режисират от последователно инкарниращи се извънземни от Орион.

Именно те въвеждат всички онези технологии на Земята преди хората да са духовно дорасли за тях. Помнете 2012 като последната година на Играта – надявам се, че повечето от нас (ако не всички) ще са напуснали преди това. Последователно инкарниращите се нямат време да забавят или спрат напредъка. Това е краят на Играта за НАС – те не могат да ни отнемат онова, което е наше, но искат да превърнат Земята в тяхна.

Друго, върху което едновременните инкарниращи се не обръщат внимание е планетарния дух на Земята. Той също се подготвя за придвижване към следващото ниво. Можете да пътувате астрално до 2200 и да видите с очите си какво имам предвид – онова, което виждате през 2200 е нещо, което ще се случи в тези дни на Играта.
Световете с последователно инкарниращи се Висши Аз са толкова сходни на техните планети.

Тези светове са хомогенни, имат едно световно правителство (даже в империите Орион и Сириус). Те не насърчават промените и независимото мислене. Това е за доброто на планетата с цената на “независимостта на индивида” – това е тяхната мантра.

Точно както през 1961 казва Джон Кенеди: “Не питайте какво може да направи вашата страна за вас. Питайте какво можете да направите за своята страна ВИЕ”. Привържениците на светлите сили възприемат това, защото те са склонни да дават всичко. Тъмните пък искат да вземат всичко.

Балансът от типа ин-ян не бива да се бърка с истинският Баланс. Ако едновременните Висши Аз управляваха, страната щеше да е тук, за да се грижи за своя народ – в противен случай светът се превръща в свят на последователно инкарниращите се с голяма доза население от любимци – това е Земята днес.

Имайте превдид всичко това, когато правите своите наблюдения.ЖИВОТИНСКИ ИНКАРНАЦИИ

Обратно на популярното вярване, няма “опашка от духове, които очакват да бъдат инкарнирани”. Не е вярно, че Земята не може да поддържа огромно население. Въпросът е КАКВО се инкарнира в излишното количество човешки тела.

Висшите Аз желаят специфични цели/преживявания на Земята от трета плътност. Съществуват множество Висши Аз, всяко със стотици хиляди инкарнации във всички времеви периоди. Идеалното количество инкарнации е било на древната Земя, където имало няколко стотин хиляди инкарнации едновременно. Днес те са милиарди.

Когато земните хора създават физически тела, те трябва да бъдат одухотворени – когато всички духове, които идват от Висшите Аз са инкарнирани, но продължават да се произвеждат тела, одухотворяващият дух трябва да дойде от груповите души на животинското царство.

Творението изисква това да бъде така и на това разчита империята Орион. Човеците одухотворени от енергията на груповата душа са от най-нисък ред – плоски и лишени от дълбочина очи (прозорците на душата) са типични за тях. Тези инкарнации, които са животински по природа, следват онези, които се грижат за тях. Те лесно се стимулират и участват в групови дейности, движат се натам накъдето духа вятъра, но се съпротивляват на промяната в техните удобства.

Монро среща нещо като “кълбо на плътските желания”. Той измъква един от кълбото и вижда празния му поглед и желанието му отново да се върне в кълбото  - това е едно място, където отиват непосредствено след смъртта си духовете на мъртвите любимци (животни в човешки тела) - в долния астрал.

Блясъкът на човешкото преживяване все още ги озарява. С времето той ще избледнее и духът ще се върне в груповата душа на животното. Този дух не може да направи преход към духовна форма на Висш Аз. Той трябва да бъде оставен да се развива по свое желание.

Някои религии (които са срещу абортите) искат населението да продължи да нараства. Защо? Броят на инкарнациите на духове на любимци вече надвишава инкарнациите на Висшите Аз. Империята иска размножаване, производство и храна, а НЕ духовен растеж.

Духове на животни оживяват излишните тела – те са повече свързани с природните духове, отколкото с инкарнациите на Висшите Аз. Те имат различна функция в своята собствена еволюция. Тъмните не са се поколебали да мутират човека на отделни полове, защо да ги е грижа за населването на тези тела от животински духове, след като служи на целите им?

Империята разбира това и насърчава производството на нови и нови тела. Казва ни се, че ако болшинството от хората на Земята поискат помощта на добронамерените извънземни, тя ще дойде. Но ако те са населени с духове на животни това болшинство няма да бъде достигнато никога – точно това искат тъмните.

Но еволюционният напредък ще се осъществи независимо от усилията на Империята и тъмните.
Напредналите, Доминантните и Финалните инкарнации няма защо да се занимават с любимците – тази информация трябва само да ви съдейства – особено ако сте Финална инкарнация.МАТРИЦАТА И ЛЮБИМЦИТЕ

Помнете, че онези, които са заспали ще направят всичко, за да запазят системата и да я защитят, затова ги считайте за пионки на враговете. Бъдете много внимателни относно това колко казвате на спящия и стойте настрани от любимците, които не могат да се събудят поради природата на своя дух. Системата на благополучието съществува, за да могат любимците да знаят кой ги храни и се грижи за тях.

Светлите и Тъмните (/в светли одежди) се обявяват срещу притежаването на лично оръжие. Причината е, че тъмните знаят какво ще стане и искат да запазят контрола си. Даже ако всички край вас искат да останат заспали, погрижете са първо за себе си – иначе няма да можете да помогнете на другите.ОЩЕ ЗА ИНКАРНАЦИИТЕ НА ЛЮБИМЦИТЕ

Съществува краен брой Висши Аз, които могат да изберат да се инкарнират на Земята в трета плътност. Ако някой не може да приеме предизвикателството, той не може да се инкарнира тук. Мнозина никога няма да изберат този маршрут. Земният дух желае онези, които са в хармония с неговата собствена природа – затова преди разделението на половете земните хора са били в рая, където е имало телепатия с животните и истински мир.

Земята реагира спрямо некомфортното за нея и мутирало население на планетата като се опитва да се отърве от онези, които не принадлежат към нея. Бедствията и природните катаклизми са два от начините да стане това. Разделените по полове хора са нещо лошо за нея, но далеч по-лошо нещо са животинските духове в човешки тела. Да, правителството наистина манипулира метеорологичното време, но има и още по-лоши генерирани от самата Земя събития. Земният дух е балансирана същност. Той чувства дисбаланса и реагира съответно.

Много пъти се правят сравнения между преживяванията на животните и хората – не се хващайте на това – животните имат различни преживявания от хората и не може да се прави подобно сравнение – вместо това, помислете за това къде стои онзи, който прави подобни сравнения.

Инкарнациите на любимци непрекъснато се опитват да сравняват човешкия живот с животинския. Опитите са да се блокира развитието на едновременно инкарниращите се Висши Аз. Болшинството от населението са от женски пол и любимци – това трябва да ви говори много за извънземната намеса.

Виждали сте хора, които опитвайки се да докажат становището се се удрят с една ръка по гърдите – това го правят маймуните като средство за общуване помежду си. Този жест се среща най-често сред негри и испаноговорящи.

Любимците се опитват да накарат другите да последват примера им, да ги накарат да се държат като тях. Онези, които имитират маймуните или други животни в живота си са обикновено любимци. Любимците са групова душа и когато някои от тях правят нещо, останалите с готовност правят същото – само дух на любимец няма да се поколебае да прекопира онова, което прави друг дух на любимец. Тъй като са много, често ще виждате любимци и край себе си и по телевизията и филмите.

Какви са спомените, вложени в духовете на любимците? Естествено животински. Това включва всеядни, плътоядни и тревоядни. Плътоядните ги привличат военните и полицейски кариери, където могат да изразяват свободно същността си. Военните и полицията ще се обърнат ли срещу гражданите, ако им бъде наредено? Ако са инкарнации на любимци – определено.

Някои си слагат отпечатъци от лапа като на пума по колите. Животни се държат като хора и хора се държат като животни. Животински инкарнации. В момента за Земята има повече животински инкарнации отколкото когато и да било от Атлантида насам.


ЖИВОТИНСКИТЕ ИНКАРНАЦИИ И ИГРАТА

Щом започнете да излизате от Играта, онези край вас започват да действат срещу вас. Дали това ще бъде семейство, приятели или колеги, те ще използват всякакви средства, за да ви уплашат, да ви накарат да се откажете от различните си мисли и да ви приспят отново. Формите на атака варират от разни изисквания до вменяване на чувство за вина.

И тъмните и светлите използват заместители (слаби, контролирани от тялото си хора), за да ви дразнят и плашат – колеги изолират онзи,    който не е с групата, съпругата на друг предявява различни неоснователни претенции. Често като оръжие срещу вас ще се използва религията.

Когато сериозно започнете да излизате от Играта вашата аура се променя. Ако вашият дух е зрял/достатъчно напреднал, той/тя се съпротивлява. Колкото повече се съпротивлявате – толкова по-силни ставате. Ако не срещнете друга напреднала инкарнация, може да се окажете съвсем сам.

Ако срещнете друг – можете взаимно да се подкрепяте и това е добре. Нека кучетата си лаят. Това е основно изпитание за вас. Вие ТРЯБВА да преминете този вид изпитания, за да получите увереността, необходима ви за по-висшите плътности. Никой не ви е казвал, че ще бъде лесно.

Има места, където любимците и извънземните предпочитат. Любимците – на спортни мероприятия – любимците са ориентирани към тялото. От тях стават отлични слепи последователи, персонал по сигурността, военни и др. подобни. Това не означава, че там не можете да намерите и инкарнации на Висши Аз от по-ниско ниво, но любимците процъфтяват там, докато другите израстват.

Извънземните са навсякъде – от планетарните, религиозни и корпоративни сили до някой, който живее в съседство. Извънземните могат да променят формата си в човешка. Те използват тази технология, за да минават незабелязани. Не са много хората, които биха избрали за президент влечугоподобно извънземно, но ако то прилича на човек – това е съвсем друго. Няма да можете да отличавате подобни извънземни докато не придобиете съответните способности.

Разбира се, те винаги ще отричат кои са. Няма да ви кажат “о, хвана ме”. Те си имат определени цели и за да ги раелизират вие не трябва да знаете – както американското правителство държи гражданите в неведение, освен когато обратното отговаря на целите им. Ако се разиграе Орионския жокер, всички ще видим извънземните като това, което са.

Карантината на Земята не е за да ни държи отделно от другите, защото сме примитивни, а за де не се заразят те от едновременните инкарнации.

Земята сега Е в центъра на вниманието на галактиката, защото САМО на Земята можете да изберете едновременния път. Играта иска да задържи вниманието ви само върху таблото, на което тя се играе – тя не иска да гледате встрани от него и правилата. Матрицата V ви води отвъд играта и ви дава тайна информация ЗА самата Игра.

Затова някои се безпокоят толкова от материалите в Матрицата V – защото използвам една предварително скрита функция на Играта (отвор за бягство) като ви казвам, че Играта трябва да продължи до своя край.


ОЩЕ ЗА ЖИВОТИНСКИТЕ ИНКАРНАЦИИ

Природната духовна реалия включва минералното, растително, и животинско царство (включително насекомите). То включва и елементите – саламандри (/огъня), ундини (водата), силфи (въздуха) и гноми и феи (земята). В някакъв момент ще бъдем в състояние да се слеем с познанието за по-висшите плътности на Висшия Аз на самия Планетарен дух.

На два пъти съм говорил за кратко с планетарния дух, който знае кой съм. Интересно същество. Той/тя е достъпен до известна степен за онези, които могат да открият мястото, където се намира. Планетарният Висш Аз предпочита да се концентрира върху своите собствени инкарнация и път. Посещенията предизвикани от любопитство не се насърчават.

Той страда поради инкарнациите на животни и безотговорните инкарнации и извънземните, но независимо от това, Планетарният дух счита това за опит и обработва информацията от него. Монро казва, че Земята ще си възвърне девственото състояние без градове, замърсяване и т.н. Виж трилогията “Пътуване извън тялото”.
Когато изчезне даден вид, това означава, че събирането на информация посредством този вид е приключило.

Това е добър знак – хленченето заради изчезнали видове идва от страна на светлите, които ценят тялото повече от духа. Те не разбират природата на пътя на природния дух и си мислят, че помагат, докато в действителност само се намесват. Тези хора погрешно вярват в това, че са с по-висше развитие – не са. Да си по-различен не значи, че си по-низш или по-висш от друг.

Самоубийството сред видовете в природата е също толкова валидно преживяване, както и това сред хората. Светлите прехвърлят своите стойности/желания към пътя на природата, който е напълно различен – те ще спрат да правят това, когато напреднат достатъчно. Те си мислят, че това е най-доброто, а не си задават въпроса и не ги е грижа защо Планетарния дух прави това, което прави.

Уважението към инкарнациите на природния дух е едно, а да ги оставиш да управляват живота ти е друго. Ходих на едно място, където собственикът не убиваше паяците, защото не искал да ги “безпокои” там, където били решили да се установят в къщата. В резултат беше пълно с паяци и паяжини.  

Балансираният подход означава да изискваш уважение към своя дом и да накараш паяците да живеят навън. Аз лично ги гоня, освен ако не плащат наем. Има хора, които са толкова раболепни пред природата, че не биха убили и комар. Така правят светлите и животинските инкарнации. Светлите постепенно ще надраснат това.

Повече не смятам да пиша за природния дух – едно е да ви дам информация за него, която да ви помага при напредъка ви, но друго – да се съсредоточавате прекалено много над това и да отвличате вниманието си от своя собствен път и развитие. Библиотеката на ниво 27 от астрала съдържа информация относно Природния Дух – можете да я получите от там.

Земните хора се предвидени да бъдат месоядни с резци и т.н. Затова ядат и растения и животни.
Растенията осъзнават и чувстват болка. Техният дух е елементален и различен от Висшите ни Аз. Не следва да се интересуваме от техния път. Постепенно ще разберете всичко за онова, което правят. Растенията реагират на позитивни и негативни вибрации.

Елементалното царство разбира своето предназначение и няма проблеми с него, докато се инкарнира правилно в растителни и животински тела. Тяхната перспектива се губи, когато се инкарнират в човешки тела. Инкарнациите на Висшите Аз трябва да се научат и се научават на уважение към тези царства и се научават да работят с тях.


ОЩЕ ЗА ЗЕМНИЯ ПЛАНЕТАРЕН ДУХ

Хората чуват за богинята Пеле в Хаваи или “богът” на Матерхорн в Швейцария. Това реални същества ли са? Да, но те не са божества. Да се поставя етикетът “божество” на различни същества е белег за недостиг на духовен напредък. Те НЕ са божества. Те са примери за инкарнациите на Земния Планетарен Дух.

Визиите, които хората имат за Пеле или други такива са нещо като зърване на по-висшите инкарнации на Земния Планетарен Дух. Някои от местата, на които можете да намерите тези същества, са вулканите, планинските вериги (Алпи, Хималаи и др.), вортексни точки и други подобни енергийни кладенци.

Няма да навлизам в подробности за това защо те са тук и какво е тяхното предназначение. Ако трябва да знаете това, ще бъдете отведени там, където можете да получите повече информация по този въпрос. Пътят на Земния Планетарен Дух се отличава съществено от този на Висшите Аз. Преживяванията са изцяло различни.

Инкарнациите на Земния Планетарен Дух включват 4 елементални духа: гноми (земни), саламандри (огън), силфи (въздух) и ундини (вода) и всичките им под-духове. Съществуват много нива на тези инкарнации и посочените по-горе същества са доста високо в напредъка на Земния Планетарен Дух. Предназначението на всичките е различно.

Животинските инкарнации, обаче, не са част от напредъка на Земния Планетарен Дух, тъй като това е пресичане на двата така различни пътя. Днес в Тайван е имало земетресение от степен 7.1 – това е пряко действие от страна на Земния Планетарен Дух, както и вулканичните изригвания и други подобни събития.

Земният Планетарен Дух има пълен контрол над своето физическо тяло (Земята) и е глупаво от страна на някои извънземни и земни да си мислят, че могат да контролират напълно посоката на пътя на Земния Планетарен Дух. Спокойно можете да считате Земния планетарен дух като природната версия на нашия Висш Аз. Планетарният дух е отговорен за всички инкарнации в природата.

 
Всички живи планетарни тела във вселената имат Планетарен дух.

Мъртвото планетарно тяло съответства на мъртво човешко тяло – Планетарният дух се е отделил. Ще ви дам още едно ниво от развитието на Природния планетарен дух. То е свързано със слънцето/звездата на тази система. Слънцето/звездата на тази слънчева система е следващата точка от развитието на Планетарния дух.

Когато умре цяла слънчева система, планетарните духове се обединяват в слънцето/звездата на тази система.  Когато това слънце /звезда умре, Планетарният дух се придвижва към следващото ниво от своето развитие. Не ме питайте нищо – когато му дойде времето и сте готови, ще научите повече.

Всяка жива планета в дадена слънчева/звездна система се счита за “инкарнация” на това слънце/звезди. Всички животни/растения се считат като инкарнации на Планетарния дух. Но този път на развитие е много по-различен от пътя на инкарнациите на Висшите аз (било последователни или едновременни).

Докато сме в земния сегмент от нашия път, трябва да се интересуваме само от развитието на нашия Висш Аз. Много по-късно ще сте в състояние да разберете предназначението и необходимостта от развитието на природния дух.

Допълнителните подробности по въпроса са страхотни, но трябва да сте готови за тях. За да станете готови за материали от по-високо ниво, трябва да излезете от Играта. Финалните инкарнации ще резонират с тази информация далеч повече, отколкото останалите.ОТКРОВЕНИЕ:

Планетарният дух има нужда от девствена чистота на Земята, за да създава това, което в книгите на Монро е наречено Loosh – това е чиста енергийна вибрация (не Любов), създавана от Планетарния дух на бъдещата земя (минус хора, извънземни, животински инкарнации и т.н.).  Планетарният дух създава Loosh (никоя друга английска дума не може да опише това), когато е в хармония със себе си.

Тази Земя с девствена чистота е населена с растения, насекоми, животни, птици и риба, чиито тела са естествени за груповата душа на Природния Дух. На времето Земята е била с девствена чистота – преди да бъде завладяна от някои извънземни от Орион и т.н. Тогава Земята е излъчвала Loosh. Впоследствие, след намесата на империя Орион продукцията бързо била увредена. Влиза Играта.

Сега Играта достига връхната си точка, след което Земята, освобождавайки се от хора, извънземни и животински инкарнации, ще  възстанови своята чистота и отново ще започне да излъчва Loosh, същевременно продължавайки своето развитие и напредък.

Монро пише, че на бъдещата Земя жънат Loosh, но не пише как и за какво го използват. Това е защото не е необходимо да се знае НА ТОЗИ ЕТАП – когато е необходимо да го узнаете, ще го знаете. Знам, че с отговора си по този въпрос предизвиквам още повече въпроси, но с времето си ще получите и отговорите за тях – междувременно, бъдете търпеливи.

"Матрицата V"
изд. Вал Валериан


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .