Банер
10922548_1607587916119366_6379954884693221898_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ЛИДЕРСТВО, ЖИЗНЕНИ ПОБЕДИ И ПОСТИЖЕНИЯ
Написано от Маг Селена   
Вторник, 02 Януари 2007 00:00

Същността на лидерството е една - да бъдеш пръв!

 

В този материал ще ви запозная с третата по ред кармична структура, която сама по себе си създава кармична програма за унищожение. Тя е свързана с линията на стремежа към лидерство, жизнени победи и постижения. Извънредния израз на тази структура води до следните пороци на духовното развитие: потискане на свободната воля на другите, нереални мечти, отричане чувствата на околните, прекалена гордост, властолюбие с елементи на вампиризъм, раздразнителност, злоба, обвързвания с обещания, злословия и склонност да се нанася вреда.

СЪЩНОСТТА НА ЛИДЕРСТВОТО

е една – да бъдеш пръв. Но мащабите и целите й са различни. Има лидери в семейството, колектива, народа и страната. Има лидери, действащи за общото благо, а има и други – обслужващи собствените си егоистични интереси. В края на краищата всеки лидер става заложник на своите интереси. Създавайки система на ред или потискане, той е принуден непрекъснато да я поддържа, изразходвайки за това все повече и повече сили. Щом околните усетят слабостта на лидера, те веднага ще се възползват от това. Лидерството е много тежка и изнурителна работа. Практически ежедневно трябва да доказваш, че си най-добрият. Много малко хора навреме и доброволно са се отказвали от ролята на лидера.

По правило лидерът прокарва някаква идея в живота с цел обединяване на хората. Лидерството без идея е равностойно на поробване.

ИДЕЯТА ПОМАГА ДА УПРАВЛЯВАШ ХОРАТА.

За основа на дадена идея се взима религията, но тя се трактува според собствените интереси. Затова никак не е чудно, че от извора на Библията са възникнали юдаизмът, католицизмът, протестантството, православното християнство, ислямът. При това основавайки се на една Вяра, посочените направления на религията смятат себе си за истински, а всичко останало – за заблуда. Обаче трябва да се разбере простата истина, че

ЖИВОТЪТ Е МНОГОПЛАНОВО, УНИКАЛНО ЯВЛЕНИЕ

И не си струва да се разглежда в рамките на дадена идея. Хората трябва да живеят, а не да обслужват някакви идеи. Ще поговоря за това, как

ЧОВЕК МОЖЕ ДА ОБВЪРЖЕ СЕБЕ СИ ЧРЕЗ ОБЕЩАНИЯ

Или дадена на някого дума. Всяко обещание е установяване на конкретна информационно-енергийна връзка между обещаващия човек и онзи, на когото се дава обещание. Информацията трябва да се излее в конкретно действие и да изчезне. Ако това не стане, възниква кармично задължение, което впоследствие ще отработват потомците или самия човек в бъдещия си живот. Отработването върви по различни пътища. Например дадено семейството цял живот се е трудило и е натрупало някакъв капитал.И изведнъж се създават обстоятелства, при които от плодовете на техния труд започват да се ползват съвсем чужди хора. Именно така кармата “постъпва” с длъжниците. Затова този процес трябва да се осъзнае и да се приеме със смирение.

СКРИТО ОБВЪРЗВАНЕ С ДУМИ

Става, когато човек даде сам на себе си някакво обещание, а след това го забрави и не го изпълни. Да речем, в детинството си може да сте извършили някаква постъпка, при която пред очите ви някой е пострадал. И вие си давате обещание повече да не постъпвате така. Например, децата се боричкат и едното без да иска наранява ръката на другото. Тогава “победителят” се вживява и без да се замисля подхвърля следната фраза: “По-добре ти да беше спечелил, отколкото да се беше случило това!” Ето, тези думи са вече напълно достатъчни, за да се образува кармична връзка на доброволно отдаване на всички собствени бъдещи жизнени победи и постижения именно на пострадалото момче. И при “победителят” нищо в живота няма вече да му върви. Затова пък “победеният” бива съпътстван от непрекъсната сполука. Ето колко струва неосъзнато изпуснатото обещание. Именно по тази причина Исус Христос е предпазвал хората от

РАЗЛИЧЕН РОД КЛЕТВИ И ОБЕЩАНИЯ

Не трябва така безотговорно и необмислено да отстъпвате своите бъдещи сполуки и победи!!! А трябва да мислите и говорите предпазливо и обмислено, иначе можете да си навлечете беда, и да отдадете жизнената си сполука, здраве, а понякога и живота си.

© Откъс из "По въглените към Светлината"
Автор: Н.Т.Н.Селена (Волхвиня Ярослава)



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .