Банер
1266000339_svatogor_t.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

РАЗБИРАНЕТО НА ЧОВЕШКОТО СТРАДАНИЕ
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 13 Август 2007 00:00
ПОМОЩТА МИ СЕ ИЗРАЗЯВА В РАЗБИРАНЕТО НА ЧОВЕШКОТО СТРАДАНИЕ - Маг Селена, на какво се дължи дълготрайността на помощта Ви в разрешаването на нещастията споходили човека?!


  • Нескромно е да свидетелствам сама за себе си и постиженията си. Но, ако има дълготрайни успехи относно помощта, която съм оказала на толкова много хора, то те са плод на житейската ми практика и богат опит от несгодите, които съм преживяла, а и не са само и единствено мои успехи.

  • Обикновено те са резултат от взаимни усилия в съвместен диалог и правилно разбиране и ориентация в отговорите, които получават от мен нуждаещите се от помощ хора. Не веднъж съм казвала, че никой не може да помогне на никого, а това означава, че някой би могъл да помогне на някого, ако самият нуждаещ се прояви активно участие в разясненията, дадени му от знаещия и виждащ истински феномен, както и правилно разбиране.

  • Отново искам да кажа, че няма готови универсални рецепти за решаване на проблеми от различни естества за различни личности, както и различни ситуации. Има единствено и само строго индивидуален подход към проблема на дадената личност и ситуация, в която се намира тя. Но ... за това са нужни невероятно много усилия и познания преди всичко в областта на духовните ценности, тъй като те именно са ръководещия фактор в живота на човека. А животът е един неизбродим конгломерат от Вселенски мащаб, той не е ограничено лично живуркане на даден, ограничен от ума си, човешки индивид.

  • Моята духовна помощ не се изразява в тесните рамки на някакъв си там универсален талисман или амулет. По-скоро подобен, ако е сътворен правилно и хармонично в резонанс с Божествените правила, би могъл да окаже само някакъв късовременен ефект и нищо повече.

  • Дълготрайността на помощта ми не се изразява и в дежурният отговор по телефона, както е при на повечето окултни феномени, че видите ли, човека който търси решаване на проблема си, задължително има направена „тежка черна, а може и кармична магия“ и ако не ми даде или изпрати веднага еди колко си пари, то ще умрат децата му.

  • Тук подчертавам, че не давам никакви консултации по телефон!!!

  • Помощта ми нито се базира на някаква институция, стояща като авторитет зад гърба ми, чрез който да заблуждавам хората, че видите ли аз съм на такова високо ниво, та работя с еди коя си световно известна фирма или организация.

  • Помощта ми не се базира и на никаква „помощ“ от някаква си уникална апаратура, която в известен смисъл би могла да направи единственото – да измери енергийният потенциал на някой от жизнените меридиани, които контролират в известен смисъл човешкото тяло и ... нищо повече.

  • Помощта ми се изразява в разбирането на човешкото страдание, в разясняването на неговата причина и произход, както и в даването на правилната насока за самостоятелното му и индивидуално разрешаване като проблем.

  • При мен има жив и двупосочен диалог със страдащия, който диалог му служи като пътеводител в решаването на проблема. А когато човека сам си помогне и сам си разреши страданието, в което е изпаднал, то едва тогава се постига дълготраен ефект в него.


- Какво искате да кажете, маг Селена?! Нима само и единствено с усилието, личната заинтересованост и участие на страдащия могат да се постигнат дълготрайни резултати в решаването на даден житейски проблем?! Няма ли други алтернативи?!


- Алтернативи колкото щете и на безбройно много окултни равнища, но дали са достатъчно ефективни и дали решават разрушителния ефект на проблема, породен от човешкото незнание и съответните нему грешки?!

Жарките обещания и шизофренични фантазии и изхвърляния, на различни окултни специалисти, придружени с всякакви апетитни и силно съблазнителни „психокуки“ под формата на всякава знойна реклама - също. По-важно е дали те наистина помагат за окончателното решение на даден житейски проблем или го засилват до фазата на неистовата агония чрез измамното обещание на алчния псевдофеномен?!

Заблуждението на страдащия е добра храна, както и невероятна „златоносна жилка“ за кесиите на измамниците на окултния пазар, но ... всъщност тук думите ми са безсилни.

Питахте ме дали само и единствено с усилието и живата заинтересованост, както и участие на страдащия, може да се постигне дълготраен и окончателен успех в разрешаването на даден негов житейски проблем?!

Отговора ми е: твърдо да. Всичко останало просто е лъжа и измама, водена от живите интереси на феномените от окултния пазар. Старата мъдрост: „Помогни си сам, за да ти помогнат и другите.“ е абсолютно валидна навсякъде и във всичко.

Моята помощ се изразява в разкриването на първопричината, която е довела човека до неговото страдание и оттам нататък в даването на правилната насока за разрешаването на този проблем. Но лично аз едва ли бих могла да разреша изцяло проблема на страдащия без неговото активно участие и желание за действие в съответната посока на породения проблем.

Страдащият е този, който трябва да разреши проблема си в резонанс на разкритата от мен първопричина. Аз не давам никакви обещания, че ще разреша абсолютно всички проблеми, с които се е сблъскал страдащия, но давам правилното си виждане за разрешаването на повечето от проблемите му.

Аз не сея илюзии, по-скоро разтърсвам човека заблуден от самите тях, взривявам го с правилното разбиране на проблема, а от там нататък осенен от благодатта на истината той сам стига до окончателното си излизане от илюзорното разбиране, хвърлило го във водовъртежа на житейските беди и страдания.

Аз не храня с болни фантазии изпълнени с психични главоблъсканици и недомлъвки въображението на страдащите хора. Просто ги изваждам от тях и ги поставят на истинския им път, който ще ги изведе до правилното разрешаване на възникналия проблем в живота им.

Но всичкото това го правя чрез Божествените закономерности и принципи, които са повсеместни за цялата Вселена и ако не съм чист техен проводник, то помощта ми просто ще е несъстоятелна във каквото и да било направление.

Ако не живея в синхрон с Твореца на всички творения във Вселената не бих била в състояние да помагам на когото и да било, не бих била такъв добър проводник на чиста духовна информация и съзидателни живителни сили, които да достигат до страдащите хора.



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .