Банер
11046535_812801388796095_125576623334447744_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

БОЛЕСТИТЕ И ЖИТЕЙСКИТЕ ПРОБЛЕМИ СА ИЗЦЯЛО КАРМИЧНИ
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 01 Януари 2007 00:00

БОЛЕСТИТЕ И ЖИТЕЙСКИТЕ ПРОБЛЕМИ НЕ СА СЛЕДСТВИЯ ОТ ЧЕРНИ МАГИИ

- Селена, много от окултистите в България твърдят, че всички болести при човека са свързани с направата на магия. Можеш ли да кажеш каква доза истина има в това твърдение?

- Неприятна тема за разговор, но въпреки това ще приема предизвикателството да отговоря на въпроса. Човека по Божи замисъл не е създаден да боледува, той е създаден да живее с хилядолетия, дори да бъде безсмъртен. Единствената и най-основна причина за болестите, от които той страда, е свързана с неговата карма. За да страда даден човек от определена болест, трябва да има задължително някаква причина и болестта да бъде само следствие от тази причина.

Във всички случаи болестта първо възниква във финните духовни планове, след това се проявява като такава в ауричното поле на човека, както и в неговите чакри. Едва тогава тя поразява физическото тяло на индивида. Всяка мисъл излъчена от нас бива записвана в Акаша, намираща се в ноосферата около земята. Всяка мисъл създава определена форма на живот, която е пряко свързана с нас чрез финните енергийни слоеве. От тук идва и заключението, че тя оказва определено въздействие върху нас. Това въздействие може да бъде позитивно, но може да бъде и негативно. Когато е позитивно е благотворно, но когато е негативно, то е силно деструктивно.

Причината пък за създаването на негативните мисъл-форми идват от нашите личностови нагласи, чувствени и емоционални възприятия, желания и най-вече привързаности към определено нещо. Ето така започва всяка болест, така се поражда всеки житейски проблем. Магията, както и проклятието могат да бъдат само допълнителен фактор, който да подсили негативното въздействие върху слабото звено при човека. Първопричината за заболяването или появата на житейски проблем си остава винаги и изцяло кармична, т.е. човека със собствения си начин на мислене и действие сам съсипва здравето и живота си. Ще ти дам пример. Наскоро при мен беше дошла г-жа Димова, която работи в Гърция.

Направих й здравна диагностика и констатирах, че сериозните заболявания при нея бяха свързани с храносмилателната й система, черния дроб, главата, имаше миома. Беше оперирана от щитовидни възли, които се бяха образували отново, т.е болестта рецидивираше. Тя потвърди, че диагностиката ми е абсолютно точна, но не разбирала защо не може да се излекува? Ако лекувала едното заболяване, то веднага на друго място се появявало второ, трето. Сподели, че имала конфликтни отношения с двамата си сина, въпреки, че им била закупила и на двамата по един апартамент и постоянно ги подпомагала финансово. Двамата й сина имаха бракове. Единият имаше син, който непрекъснато боледувал, а другия просто не можел да има дете. Направих и кармична диагностика на г-жа Димова като установих, че върху нея и синовете й действа кармична програма за унищожение. Тя ме попита може ли да бъде коригирана? Отговорих й, че може, но е много трудно, защото трябва да промени първо себе си. Обясних й, че тя страда от привързаности към морала, идеалите, способностите, мъдростта и материалните цели.

Казах й, че тези привързаности сами по себе си на подсъзнателно ниво тя ги проявява като ненавист, презрение, надменност, високомерие, завист, гняв, озлобление, обида най-вече, както и стремеж към лидерство. Г-жа Димова си призна, че прави точно така и за щастие разбра какво трябва да промени в себе си, за да бъде изчистена кармичната програма за унищожение. Разбра, че ако направи това, то болестите при нея ще бъдат овладяни, както ще бъдат коригирани и влошените й взаимоотношения със синовете й. Освен това внучето й щеше да спре да боледува, а и втория й син пък щеше да се сдобие с детенце. Каза, че се чувства много облекчена, с прояснено съзнание и непременно ще се постарае да започне работа върху себе си.

- Добре Селена, а как се отнасяш тогава към факта, че има много биоенерголечители, които лекуват нелечими от традиционната медицина болести? Какво става в този случай с кармата на излекувания човек и с тази на биоенерголечителя, както и с проблемите му?

- Аз уважавам подобни хора, но се отнасям с голямо съчувствие и състрадание към тях, защото знам просто какви са последиците и за двете страни. Както се вижда от горния случай нещата се задълбочават както в здравословно отношение, така и с проблемите в личните взаимоотношения. Ще ме попитате защо? Ами защото човек само и единствено той може да коригира собствената си карма. Никой друг не може да нанесе кармична корекция чрез външна намеса. Ако някой дръзне да направи това се случва следното: дадената болест бива повлияна в малка или голяма степен от биоенерголечителя, но за беда тя започва непосредствено да се трансформира в друг вид болест на друго място в тялото.

Същото е и с личните проблеми, и влошени взаимоотношения. А що се отнася до биоенерголечителя, то той изцяло поема върху себе си болестите на болния човек, както и неговите житейски проблеми. Само, че за това никой никъде не споменава нищо За да има правото да упражнява подобен род въздействие, то конкретния биоенерголечител, магьосник или маг трябва да притежава изцяло духовна чистота. Само подобни хора биха понесли върху себе си тежката карма на пострадалия човек. Затова аз се прекляням пред Високо Посветените Учители от миналото като Бабаджи, Лахири Махасая, Шри Юктешвар, Парамаханса Йогананда и по настоящем Шибендо Лахири. А що се отнася до повечето колеги биоенерголечители ще Ви дам два ярки примера. Единият от тях се казваше Й.Д. и беше много известен в средите ни като много добър в биоенерголечението. Лекуваше тежки и нелечими от традиционната медицина заболявания от рода на рака, инфарктите, инсултите.

Самият той преди няколко години умря именно от инфаркт! Вторият случай е свързан с една моя колежка, която лекуваше с голям успех главно остеопороза. След три-четири години работа самата тя се разболя от остеопороза, а беше прекалено млада за подобна диагноза. А други две мои колежки пък, които имаха много добри постижения в така наречената “бяла магия за любов” разбиха окончателно и безвъзвратно семействата си. Затова продължавам да твърдя най-упорито, че всеки трябва сам да коригира собствената си карма, като променя себе си в позитивните насоки. А аз определено много точно мога да дам ориентир на потърпевшия как и с какво да се справи в тази насока! Стига да бъда разбрана правилно!

- Селена, именно във връзка с това искам да те попитам хората не ти ли се сърдят или обиждат, че разкриваш и най-тъмните кътчета в душите им?

- Разбира се, че има и такива хора, но аз не страдам от това, проблема остава изцяло техен, а не мой. Аз не нарушавам с нищо етичните норми и морални принципи, като посочвам скритите им негативни проявления, които разбиват изцяло здравето и живота им. Аз се опитвам да им помогна като им давам пълно прояснение за причините на бедите, които ги спохождат. Ако подобен човек прояви търпение и смирение да ме изслуша и се опита да ме разбере, без да ми се обижда или сърди, то той със сигурност ще успее да си помогне във всяко едно отношение, защото аз ще му посоча как да излекува Душата си. А когато е излекувана Душата на човека, то и тялото му е здраво, както са решени в позитивна насока и проблемите му.

Тук накратко ще разкажа за един подобен случай. От чужбина при мен беше дошла една много богата и известна дама, поради което няма да назова името й. Ще я нарека условно г-жа Х. Бизнес делата й, които бяха от голямо значение за България, просто се проваляха. Тя дойде за помощ при мен, както и за здравна диагностика, така помежду другото. Видях, че тази жена беше изпълнена с ненавист към хората, мразеше ги, ненавиждаше ги. Проявяваше изключително голяма ярост, гняв, агресия и лицемерие във взаимоотношенията си с тях, а в същото време беше натоварена със задачата да им бъде само в помощ. Деликатно й обясних, за какво става въпрос! Тя ме разбра и коригира в известна степен поведението си, като бизнес делата й бяха разрешени в много кратък срок от време.

Що се отнасяше до диагностиката, то аз видях, че г-жа Х. имаше силно изразен хормонален дисбаланс, проблеми с храносмилателната функция, черният й дроб беше силно увеличен, а в матката виждах, че имаше образувана миома. Казах й, че има по всяка вероятност туморни образования на две места в тялото си – щитовидната жлеза и панкреаса. Тя ми се присмя и каза, че се чувства превъзходно и не направи изследванията, за които я помолих. Изминаха няколко месеца и г-жа Х. отново ме посети. Беше в окаяно състояние. Дошъл момент, в който се почувствала много зле и била откарана спешно в една болница. Там лекарите се заели да й правят щателни изследвания като установили до абсолютна точност заболяванията, за които й казах.

Тя замина скорострелно да се лекува в страната, в която живееше. Злокачественото образование на щитовидната жлеза било отстранено оперативно, като на г-жа Х. лекарите приложили лечение по най-модерните методики и технологии, с най-добрите медикаменти в света. Тя леко се стабилизирала. Впоследствие си уредила в САЩ среща с един лама. Той й дал тибетски билкови лекарства, буквално чудодейни. Изненадата й била много голяма, когато чула дословно от него същите думи по отношение на негативните й качества, които е чула и от мен. Ламата й казал да поработи върху тях, в противен случай билковите лекарства нямало да подействат изцяло. И тук вече искам да кажа, че г-жа Х. до ден днешен не промени себе си, продължава да гълта скъпите западни лекарства и чудодейните билкови хапчета от ламата, но така и не оздравява в продължение на пет години. Оставям извода за читателите.

© Откъс из "По въглените към Светлината"
Автор: Н.Т.Н.Селена (Волхвиня Ярослава)Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2018 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .