Банер
Белбог.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

МЕХАНИЗМЪТ НА КАРМАТА
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 01 Януари 2007 00:00

КАК ВЪЗНИКВА КАРМАТА, КАК СЕ ОФОРМЯ И КАК ДЕЙСТВА В ЖИВОТА НА ЧОВЕКА

Механизмът на кармата се осъществява по следния начин. Основното свойство на мисълта-причина се състои в следното:

възниквайки във вид на вибрации и мисли-форми, тя “се разхожда”, обединява се съгласно принципа на подобието и резонанса в океана от Акаша и не може в никакъв случай да изчезне от само себе си. Тя или трябва да се прояви чрез определена последица във вид на земна постъпка от човека, или да се неутрализира като се опознае и усвои от него.

В океана Акаша мисълта-причина започва да се развива във самото време, т.е. да се обединява и резонира с други вибрации и мисли-форми и да въздейства върху пространството. Между човека, който поражда тази мисъл и самата нея в океана Акаша възниква особена връзка. Тя води до промяна на нормалните характеристики на пространството и времето както в самия човек, така и извън него. Промяната на нормалните характеристики на пространството и времето води до промяна във физическите свойства на материята. Образува се микровихър за разреждане или уплътняване на веществото.
Микровихърът представлява особен канал за движение на енергията, необходима за развитие на мисълта причина в океана Акаша. За съжаление нищо не изчезва просто така. Човек не само изплита около себе си “мисловна паяжина”, но е и принуден да я поддържа енергийно. При това енергията за развитие на мисълта-причина се взема от човека, при което колкото по-негативно е неговото мислене, толкова повече се отнема от неговата лична енергия.

В зависимост от мястото на разположение на мисълта-причина, в тялото или извън него, възниква поток от енергия от човека или към човека – към различни части и органи на тялото, но и в двата случая този поток означава изпомпване на енергия от човека към мисълта-причина и е необходим за нейното развитие. Такива потоци енергия, преминаваща извън полевата форма на живот на човека и енергийните канали, изкривяват енергетиката на човека, нарушават работата на меридианите, водят до отслабване на имунитета и с течение на времето могат да доведат до възникване на лъжливи чакри и други енергийни и физиологични пороци.

Потокът на енергия, който в началото на своето развитие носи информационен характер, може интуитивно или пък насън да бъде уловен, осъзнат и ликвидиран чрез съответни действия. Ако това не стане, то потокът енергия в края на своето развитие се проявява във вид на определени ситуации или пък болести. При това потокът от енергия, формиращ се от причини към последствия, така организира пространството, че да се реализира съответното последствие, а не някакво друго. Затова има и поговорка: “Каквото посееш, това и ще пожънеш.” С други думи, различните по качество мисловни процеси пораждат и различни събития на физическото ниво на битието.



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .