Банер
04.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

КАК СЕ ОБРАЗУВА КАРМИЧНА ПРОГРАМА ЗА УНИЩОЖЕНИЕ
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 01 Януари 2007 00:00

КАРМИЧНАТА ПРОГРАМА ЗА УНИЩОЖЕНИЕ Е НАЙ-ТЕЖКИЯ ФАКТОР, ПРИ КОЙТО ПОКОЛЕНИЕТО ИЛИ СЕ ИЗРАЖДА ИЛИ СЕ ПРЕКЪСВА РОДОВАТА МУ ЛИНИЯ

Кармичната програма за унищожение се образува обикновено от съзнанието на човека с помощта на мислите, емоциите, чувствата, постъпките, настроенията и взаимоотношенията му. Те не са нищо друго, освен “пакети със зададени програми”, които се свързват енергийно със съответна структура на полевата форма на живот. По този начин “пакетите със зададени програми” стават неосъзнати, поради което формират патологично подсъзнание у човека.

Те могат и да се предадат по полевите структури на рода върху децата и роднините, “утаявайки се” във вид на “подсъзнателно тегло”. Могат да преминат дори и в околните, ако дадения човек поддържа с тях близки отношения. Могат да формират “връзвания”, различни видове мисъл-форми, както и да “облъчват” пространството и предметите.

КАКЪВ Е МЕХАНИЗМЪТ НА КАРМИЧНАТА ПРОГРАМА?!

Първоначално в съзнанието на човека възниква някаква конкретна мисъл. За да се превърне в програма обаче, на нея й е необходимо да попие енергия, която обикновено се набавя от личния жизнено-енергиен потенциал на индивида. Негативната мисъл, захранена с нужното количество енергия, “се свива” в някой от ауричните пластове на човека.

Така там тя започва да създава самата кармична програма за унищожение. Веднъж появила се, програмата ще съществува в енергийните структури на ауричното поле, ще ги деформира и ще “смуче” от тях, докато им нанесе тотални поражения. Именно така ще отслабнат защитните функции на човешкия организъм. За начина, по който се формира и задава патологичната кармична програма, можем да съдим по настроението на човека – потиснато, зло навъсено, раздразнително, тревожно, обидчиво, вулгарно, нападателно агресивно и т. н.

ПЪРВАТА КАРМИЧНА СТРУКТУРА ЗА УНИЩОЖЕНИЕ

е свързана с грижата на човека за собствения му живот и здраве. Нейната дълбока изразеност води към следните пороци в духовното развитие на човека: егоизъм, злоба, завист, коварство, предателство, самоизолиране, подозрителност, обидчивост, страх, подтискане на естествените чувства на любовта, дружбата и искреността към себе си, и другите хора. Списъкът с пороците продължава, а те са: привързаност към материалните удобства и чувствените наслади; привързаност и зависимост от яденето и парите; привързаност към навиците и вещите; неправилното разбиране на взаимоотношенията; желанието да се живее вечно, страха от смъртта, мисли за самоубийство или убийство; злословие, критикарство или склонност да се нанася вреда на хората по всякакъв начин.

Всички тези фактори на преден план създават причините за влошаване на здравословното състояние при човека. А на втори план създават и база за появата на най-различни проблеми от всякакво естество в житейския му път.

Хората обикновено възприемат постигналите ги болести или проблеми като някакво недоразумение и нещастие. Те не разбират, че болестта може да изпълнява различни функции.

ПЪРВАТА ФУНКЦИЯ НА БОЛЕСТТА Е ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО

По този начин на човека му се дава в мека форма да разбере, че той не живее както трябва, че се е отклонил от естествения си духовен път.

ВТОРАТА ФУНКЦИЯ НА БОЛЕСТТА Е

свързана с известно задържане на негативната дейност, която пречи за правилното духовно развитие на човека. Преследването на външния успех свързан с материалните блага и удобства го заслепява. И тогава при него идва болестта – тряс!!! Тя му казва:”Спри, обърни се назад, помисли дали си струва да живееш така?”

ТРЕТАТА ФУНКЦИЯ НА БОЛЕСТТА Е

отстраняването на механизмите, които дават възможност да се разпространява отрицателна информация и негативна дейност върху Единното Цяло, наречено Вселена.

Трябва да се знае, че когато човек започне да се лекува, резултатите от лечението му ще зависят винаги и изцяло от:

1) правилното разбиране и излизане от кармичните причини за болестта;

2) от степента и тежестта на кармата му;

3) от степента на осъзнаване за допуснатите нарушения и грешки; и

4) необходимото желанието те да бъдат отстранени.

В противен случай болестта може да се активира в много по-тежка форма!!! Или пък да се появи друга болест, на друго място в тялото, но много по- сериозна от предишната!!!

 

МАГ СЕЛЕНА (Волхвиня Ярослава)Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2019 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .