Банер
526813_445903392152965_1386684995_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ НА ЗЕМЯТА И ИГРАТА
Написано от Маг Селена   
Четвъртък, 17 Януари 2008 00:00
За карантината на Земята е говорено много. Твърдят, че има различни полета около земята, които държат извънземните настрани.

Това е смесица от истина и лъжа. Около земята има различни астрални полета – най-ниския астрал, описан и от Монро. Това са астрално ориентирани полета и те не пречат на извънземните, защото не са защитни силови полета.

Откакто планетата е създадена, извънземни идват тук и си отиват. Извънземните са тук и днес. Земята е избрана от Висшите аз като площадка за едновременно инкарниране. Останалата част от галактиката е площадка за последователно инкарниращите се Висши аз.

Когато извънземните идват на земята, те са все още последователно инкарниращи се.

Ако инкарнация на земно висше аз бъде отвлечена от извънземни или отиде доброволно с тях в друг свят, тя си остава едновременна инкарнация. Подобно на това, любимците, които са отстранени от земята, са все още част от Земния планетарен дух.

Центърът за контрол на инкарнациите Е Висшия Аз, независимо от едновременните или последователни инкарнационни пътища. Висшият аз може да избере да изостави последователния път и да премине към едновременния. Обратното не може да стане.

Когато извънземно умре на земята, въпросният Висш аз не бива да бъде каран насила да се инкарнира на земята – той/тя се завръща към последователните инкарнации според плана на съответния Висш аз – това важи за всички – от влечугоподобните до Плеядите.

Най-доброто, което човек може да направи в настоящите времена, е най-вече да помни кой НАИСТИНА е и да действа в съответствие с преживяванията, които НЕГОВИЯТ Висш Аз иска. Извънземните играят своите роли и игри и се опитват да ви попречат да разберете кои наистина сте.

Те ЩЕ се опитват да ви присъединят отново към Играта за сметка на вашия Напредък. Как реагирате зависи от плановете на вашия висш аз за тази уникална инкарнация.

Извънземните вече са тук. ВИНАГИ са били тук. Те, преоблечени, се разминават с вас на улицата. Имат променящи формата изображения, които ви карат да вярвате, че са земни хора. Те са на много ключови и авторитетни места.  Те се СТРАХУВАТ, че ще бъдат публично разкрити от едновременните инкарнации.

Тези, които използват вашия страх, носят мантиите на своите собствени страхове.  Те не искат Играта да свършва ... НО тя ще свърши и първите, които успеят да напуснат Играта ще бъдат онези, които са избрали едновременния път.



ПОСЛЕДОВАТЕЛНИТЕ ИНКАРНАЦИИ И МЕРКАБАТА

Много популярна техника на светлите сили е образуването на астрална конструкция, или “меркаба” около и във вашето физическо тяло. Това е капан. В центъра ще видите триъгълник обърнат нагоре над триъгълник обърнат надолу. Това е шест-върхата звезда на Давид, която няма нищо общо с онзи цар от Библията, а е била използвана от фамилията Ротшилд в Европа.

Сочещият нагоре връх на триъгълника  е символът на Орионските научни отдели (генетика и т.н.), а сочещият надолу триъгълник е символът на Орионските военни. Много от техните кораби имат шест-върха звезда върху тях, за да покажат, че са част от флотата на Орион.

Тези меркаба образувания  създават допълнителни филтри в астрала, за да се опитат да се намесят във връзката между вашия Висш аз и самата инкарнация по време на Играта. Помпозните описания на Възнесени учители слезли (колко мило от тяхна страна) до трета плътност, за да помогнат на земните да се обединят като планета и да напреднат като едно цял, е ЧИСТА намеса на последователно инкарниращите се  и част от Играта.

Това е нов опит да се добавят още филтри отвъд физическите, които тяхната генетична наука е вложила много отдавна в земните. Усилвайки тези филтри посредством астрални филтри, съответната инкарнация ще се окаже заплетена във веригата събития на светлите сили.

Отново отдавайки своята сила на външни божества, ангели и “йерархия от висши същества” е основна Ню Ейдж религия, изискваща подчинение от своите последователи. Това е част от техния план да превърнат земята в последователна планета и да се отърват от досадните едновременни инкарнации.

Чрез меркабата те искат да си поставите лични блокажи, които са много по-ефикасни от физическите импланти/контрол, които ви налагат. Единствената астрална добавка, която Монро има в своя институт, е яйцето от енергия. За тази защита използвайте златна светлина. Ако поставите сложна система от шаблони вътре в него, все едно да обвиете дома си с жици – стойте настрани от това.

Разбира се, има инкарнации, които са избрали да преживеят онова, което е свързано с меркабата – аз ви дадох какво съм открил, а решението си е ваше.



ИЗВЪНЗЕМНИТЕ И ТРЕТА ПЛЪТНОСТ

Някои се опитват да докажат, че в трета плътност няма извънземни. Самият Монро казва, че не е намирал някое от тях в трета плътност, но е намирал много в астрала. ТОВА НЕ Е ВЯРНО. В трета плътност има доста извънземни и мнозина от тях се интересуват от нашата планета.

В плътностите над трета няма нужда от материали, електроника, космически кораби и т.н. Въпреки това извънземните, които идват на земята използват космически кораби, технологии и имат нужда да се хранят. На ниво четвърта плътност и нагоре вече няма нужда от такива неща.

Желанието за контролиране на ресурсите и населението са свързани с трета плътност – в по-високите плътности съществата създават каквото им трябва със силата на волята си.

Обитателите на летящите чинии са от трета плътност, независимо дали са от нашата вселена или от паралелна. Някои се опитват да зашеметят земните с техните технологии. Всички те имат свои планове.

Андромеда казват много чрез Алекс Колиер, но досега не сме видели нищо на практика. Щели да се намесят след евентуална експлозия – ами като са толкова добри защо не се намесят преди това?

Искали да не нарушават изискването за ненамеса – но свързвайки се с него те вече са се намесили. Те си имат свой план. Щом започнат да спекулират с понятията добри и лоши, значи искат да приложат свои методи за контрол. Защо не се разкрият публично – не можели да се намесват на Земята – но го правят непрекъснато всеки ден.

Добрите оставят лошите да продължават да правят каквото си искат. Ако добрите се бяха показали и бяха разкрили какво се върши, хората щяха да имат възможност за избор. Но те не правят това. Защо? Онова, което е добро за един е лошо за друг. Добро и лошо са относителни термини.

Така игрите на полярности продължават. Помнете – земята е единственото място в галактиката, където има едновременни инкарнации. ВСИЧКИ Висши аз знаят това. Какво по-добро място за игри, когато не участваш в едновременния път!

Вгледайте се внимателно в онези, които не се инкарнират едновременно (които не са земни) и се опитайте да разберете защо постъпват както постъпват със земните. Възвърнете си силата и контрола над себе си и помнете, че напредък не става с технологии, а духовно.

Чуете ли възхвали на тези или онези извънземни, гледайте критично на нещата. Какво целят? Какво искат да спечелят ТЕ от манипулирането на земните? Какво обещават, което не изпълняват? Не се оставяйте напълно на извънземните от никоя полярност.

"Матрицата V"
изд. Вал Валериан


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .