Банер
българска-носия.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Всичко е част от Играта
Написано от Маг Селена   
Неделя, 20 Януари 2008 00:00
Страховете са част от предизвикателствата, които стоят пред вас.

АСТРАЛНИ ВЕРСИИ НА МЕЖДУПЛАНЕТНИ КОРАБИ

В астрала нямате нужда от летателни тела, от физическо тяло – там всичко е в духовна форма. Там можете да създавате всичко, каквото пожелаете. Астралът е пълен с къщи, храмове, книги и т.н.

Това включва и присъствието на летящи чинии от типа междупланетни. В астрала тези неща се използват за контрол, плашене, впечатляване и др. на онези, които са на нива по-ниски от Много напредналите.

Ако се впечатлявате от тези неща във физическото пространство, значи ще се впечатлявате и в астрала. Конфликтите между полярностите продължават и в 4-та плътност и всеки си създава онова, което му върши работа.

Има много Ню Ейдж гуру, които лансират страхопочитанието пред извънземните кораби от “други плътности”. Това е друг аспект на Играта. Той се връзва с историите за космическите братя и с идеята “извънземните са тук, за да ни помогнат”. Това кара незапознатите с нещата да служат на мита от трета плътност за превъзходството на последователно инкарниращите се отнасяйки тази лъжа в астрала  и така обвързвайки инкарнациите (доколкото е възможно) да вярват на думите на тези шарлатани.

Всичко е част от Играта.

Ако чувствате, че трябва да им вярвате и да ги следвате, значи това трябва да направите и показва къде сте в своя напредък. Ако това ви е писнало, време е да се придвижите напред, докъдето вашият Висш аз ви изведе във вашето търсене на истината.
Онези, които са Много напреднали и правилно обучени могат да се справят със заплашващия ги извънземен кораб като разпръснат енергията му за нула време. Когато станете толкова напреднал,  полярностите се научават да стоят настрани от вас с техните трикове тип трета плътност.

ЗЛАТНАТА СВЕТЛИНА може да направи чудеса, за да ви предпази и научи онези, които имат нужда от урок. Не съм чувал за кораби на ниво 27 на Монро – нивото на библиотеката. Вероятно стоят настрани от това място, защото това е сборно място за онези, които не биха толерирали тяхната драма.

В трета плътност ще видите кораби от други измерения. Не бъркайте измеренията (паралелните системи) с плътностите. Играта е ТОЛКОВА сложна, че ще бъде потресаваща за някой, който не е готов за нея да се опита да я разбере. Нашите Висши Аз напълно разбират играта и нейните аспекти. Затова ви повтарям: вярвайте във вашия Висш Аз.

Част от Играта е последователно инкарниращите се да пречат на едновременните и да се опитват да ги извадят от строя. Може би затова на земята е такъв хаос. Последователните, маскирани като различни извънземни раси, се намесват и оказват влияние върху пътищата на едновременните инкарнации.

Те си носят отговорността за това. Когато други висши аз работят срещу вас, това създава предизвикателство, което е много по-значимо и ценно. Може би това е източникът на конфликтите съсредоточени на земята.


КРАЛИЦАТА НА ОРИОН И ИЗВЪНЗЕМНИТЕ

Кралицата на Орион се СТРАХУВА от смъртта на тялото. Като такава, тя е била клонирана и предпазвана от удължаващи живота лекарства. Без смъртта не можете да получите разнообразните преживявания, от които има нужда Висшия Аз, за да напредне. Всеки Висш Аз трябва да се инкарнира в различен пол от трета плътност, различни сексуални ориентации и т.н.  

Висшият Аз, който е станал кралица на Орион, преживява много ограничено количество преживявания – само един пол и огромна доза абсолютна власт. Тя без съмнение е инкарнация от ниско ниво. Помнете, извънземните инкарнации са последователни, затова в такива Висши Аз няма постъпление на информация от други инкарнации, както при едновременните, които живеят по-кратко.

Едновременните инкарнации са започнали след като извънземните са си играли с генетиката на хората и  създали хаос на планетата. Като Феникс възкръсващ от пепелта, Висшите Аз са приели предизвикателството на земния инкарнационен път и напредват както никои други.

Създаденият от извънземните хаос изглежда е най-добрата матрица за развитие и бърз напредък на Висшите Аз. Често земните се чудят на дългия живот на извънземните – това е за сметка на бавен духовен напредък.

Пред тях има малко предизвикателства, освен ако не се сблъскат с други извънземни – както империята Орион.

Земни, които мечтаят за дълъг живот са контролирани от тялото си, защото тялото се страхува от смъртта, доколкото Висшия Аз е безсмъртен. При по-кратките си животи на земята ние събираме по-голямо разнообразие от преживявания.

В такива Висши Аз, които избират земното предизвикателство НЯМА СТРАХ независимо от страховете в отделните им инкарнации, които Висшият Аз ЩЕ преодолее.

Американците (особено) използват всевъзможни лекарства за удължаване на живота, пластична хирургия и всякакви научни достижения.

Щом стигнат до много напреднало ниво, духът надделява и спира да се опитва да удължава физическия си живот и разбИра, че начинът на смъртта е избран от Висшия Аз заради преживяването, постъпва нов поток от енергия от Висшия Аз в Доминантните, Много напредналите и Финалната инкарнация.

Диапазонът на емоциите изпитвани на земята е толкова зашеметяващ, че мнозина се опитват да ги дублират посредством технологии.  Това ми беше казано от една извънземна група докато бях в института на Монро. Когато им казах, че трябва да се инкарнират, за да ги преживеят, те отхвърлиха категорично идеята.

Разглеждайте аспектите на Играта, гледайте навътре, а не навън, защото истинското спокойствие ще дойде за вас отвътре.


ДРОГИТE И ИГРАТА

Американците са най-пристрастената към дрогите нация. По телевизията непрекъснато се рекламират лекарства за всичко – вземай хапче за сън, за болки в стомаха, за да си намалиш холестерола, прави това, прави онова.

Колегите ми масово вземат лекарства – една си ги реди на бюрото като трофеи, за да покаже на другите (които имат по-малко) как трябва да се държат с нея. Лично аз вземам само билки или хомеопатични, а от останалите – нищо освен обикновен аспирин.

Правителството оказва натиск в това отношение, за да финансира тайните си проекти, но това не е ново. Искам да ви обърна внимание на масовата консумация на дроги – законни и незаконни.

Защо Земята е планета на дрогите с център САЩ? – защото се правят непрекъснати опити да ви откъснат от вашия Висш Аз.

Използването на дроги и химически блокажи е нещо, което Висшият Аз трябва да преодолее в тази си инкарнация. Използването на дроги притъпява сетивата ви и ви прави по-податливи към ДНК-командите вградени в тялото.

Ефектът е такъв дори, ако само си миете зъбите с паста съдържаща флуорид. Опитват се да забавят развитието на едновременно инкарниращите се Висши Аз – методът няма да сработи, но това не им пречи да опитват.

Висшите Аз знаят за това и са се подготвили, както играчът на шах вижда как ще продължи играта, но последователните ще продължат да се опитват.

Използването на дроги Е преживяване и опит и множество инкарнации искат да го притежават. Те не са много напреднали при все че могат да преодолеят това и да преминат към Много напредналите в рамките на една и съща инкарнация – преодолявате заложения от последователните проблем.

Като имате предвид това, то може да ви помогне да преодолеете този проблем, защото тялото иска дрогите. Тялото работи против духа, а не заедно с него – тялото е творение на последователните извънземни. На кого мислите, че е проектирано да служи?

Тялото се бои от смъртта. Производителите на дроги се възползват от този страх. Тялото се паникьосва и завлича по-слабия дух в аптеката, за да си набави предпазващите хапчета, или тези за удължаване на живота. Дрогите ще те накарат да се чувстваш по-добре, да си удължиш живота ... довери ни се. Бъди като нас.

Не им вярвайте. В крайна сметка, решението си е ваше.


ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВРЕМЕТО И ИГРАТА

Темата се използва в много произведения и филми. Темата е сложна. Играта е като огромен пъзел и най-честата грешка е да мислиш, че като имаш някои парчета от пъзела, значи знаеш цялата картина. Пътуването във времето съдържа само няколко парченца от пъзела.
Можете да пътувате във времето като си излезете от тялото – можете да отидете където искате и да видите какво става, но не можете да променяте нищо от онова, което виждате.

Времето е илюзия.

Земните Висши Аз се инкарнират едновременно и вие съществувате във всички местности избрани от вашия Висш Аз с цел да бъдат събрани преживяванията, които този Висш Аз иска. Нашето настояще е миналото или бъдещето на някоя друга честота. Някои казват, че бъдещето още не е тук – не е точно така – всичко е въпрос на перспектива.

Висшите Аз са изключително могъщи и способни, но голяма част от способностите се държат в резерв щом Висшият Аз се съгласи да участва в Играта. Това се отнася и до двата отбора инкарнирани същества. В трета плътност ограниченията на Играта са с предимство. Висшият Аз може да се намеси, за да осъществи предварително избраните си цели и да предотврати нечия чужда намеса от други играчи в Играта.

Пътуването във времето, за да се внесат промени с цел осигуряване на съответствие между събитията и нечии цели е нарушаване на правилата на Играта.

Това желание се мотивира от тялото, не от духа. Такива промени не могат да се правят.

Съществува и историята на "Монтоук" и техните пътувания във времето. Проектът "Монтоук" включва масово участие на извънземни и техните инструкции.

Пазете се от извънземни носещи дарове! Най-вероятно имат скрит план.

Това, че някои извънземни са пожелали тъмното правителство на САЩ да притежават такава възможност само по себе си вече говори много. Това не се дава на всеки, нито дори се оповестява публично. Правят се опити за затрудняване/манипулиране на развитието на земните Висши Аз посредством дейността на тъмните намиращи се на Земята.

Проектът "Монтоук" е обгърнат в трагедии, убийства и още нещо. Само по себе си дори това е Тъмно събитие. Контролът над ума, междуизмерните експерименти и др. са причинили неприятности на Земята. Двадесет годишния цикъл и предизвиканата пукнатина във времето са нещо реално – страничен продукт от експеримента.

Чували ли сте за извънземните, които са отговорни за тази технология и които са се върнали, за да поправят щетите нанесени вследствие тяхната намеса? Разбира се, че не. Трябва да се питате какви са намеренията им. Пукнатината нямаше да съществува, ако вредите бяха възстановени. От друга страна, пукнатината нямаше да може да съществува, ако не беше част от Играта. Повтарям.  Пазете се от извънземни носещи дарове.

Прочетете материали за "Монтоук" (можете да започнете с: “Проектът Монтоук: Експерименти във времето”).

Помнете – не можете да се върнете във времето и да промените историята – на всеки, който иска един бъдещ СС има един, който иска бъдещ ММ, и друг, който иска WW. Ако историята можеше да се променя така, това щеше да става непрекъснато. Астралното пътуване във времето обаче, е чудесен начин да научите от първа ръка как е станало някое събитие.

Ориентираният към тялото би казал: “защо не отидеш да видиш какви ще са числата от тотото” – ле-лее, колко пъти ми е задаван този въпрос. Вижте, вашият Висш Аз контролира на какъв етап от развитието ви можете съзнателно да пътувате астрално – астралното пътуване изисква определено ниво на духовна зрялост. За да ви СЕ позволи астрално пътуване във времето е нужно още повече.

На всеки двадесет години пукнатината във времето създадена на 12 август  1943 (пик в биоритмите на Земята) от военните и извънземните се отваря отново.

Интересно е, че "Андромеда" сочат дата 12 август 2003 като датата за “извеждането на всички извънземни от Земята” – интересно “съвпадение”. Съветвам ви да гледате на казаното от "Андромеда" като на салата. Помните ли, че преди няколко лета щеше да има масово пристигане на кораби от "Андромеда"?

Като, че ли всички са се наговорили да пробват какво ще е поредното нещо, което тези от Земята ще повярват.

Един от страничните продукти на Проектът "Монтоук" е генерирането на страх – ето защо тъмните позволяват да излизат черно на бяло материали за това. Те искат да се чувствате застрашени и да отдадете силата си на тях, за да ви осигурят външна “защита”.

Няма от какво да се страхувате, ако вярвате на своя Висш Аз и знаете, че го има.  

Това е ключът за всеки земен Висш Аз. Направете си златна защита и вярвайте на своя Висш Аз – вие сте безсмъртни и само тялото ви кара да се страхувате. Има и други парчета от пъзела – останалите се страхуват, че ще откриете кои сте.

Проектът Монтоук е само поредния им инструмент за целта. Пъзелът, обаче, за вас няма да бъде завършен, докато вашата Финална инкарнация не слее всички инкарнация на вашия Висш Аз в една.

Филмите за пътуване във времето са интересни и забавни за гледане. Астралното пътуване във времето е още по-интересно. Но външните блокажи и страхът са неща, които трябва да преодолеете, защото те ви пречат да напреднете.

Страховете са част от предизвикателствата, които стоят пред вас.

"МАТРИЦА V"
изд. Вал Валериан


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .