Банер
1266000339_svatogor_t.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Интервю с рептилоидката Ласерта от Кухата Земя - 4 част
Написано от Маг Селена   
Неделя, 04 Март 2012 20:15
Въпрос: Добре. Нека поговорим за НЛО. Можеш ли да ми обясниш как нашите управляващи са се сдобили с НЛО материалите така, че да могат да започнат техен собствен проект? Това имаше ли нещо общо с Розуел? 

Отговор: Да, но Розуел не беше първият такъв инцидент. Не съм историк, изучавам само вашето сегашно поведение,така че познанията ми за тези ваши случаи не са много обширни. Ще опитам да ви обясня какво знам за нещата, случили се през това време. Нека помисля за секунда. От 1946 до 1953 г. по вашата времева скала, е имало 5 случая когато извънземни кораби са се разбивали на повърхността на Земята. 

В катастрофата, която вие наричате "Инцидентът Розуел", не е бил включен само един, но два кораба, които са се разбили в различни части на земята на запад – вие я наричате САЩ. (Трябва да знаете, че корабите на този извънземен вид могат да левитират във въздуха за определен период от време дори, когато са повредени – оттам и разликата в местата им на разбиване). Това не са първите инциденти, а вторият и третият поредни такива. Друг кораб се е разбил през 1946, но е бил повреден изцяло, без останки.

Едно нещо най-напред преди обяснението: със сигурност ви звучи нелепо, че такива високоусъвършенствани извънземни кораби могат просто да се разбият, и че толкова много са се разбили за сравнително кратък период от време. Обяснението е повече от странно, но е правилно. Причината не лежи в самите кораби, а в посоката на полето към вашата планета. Тези видове, които обсъждаме сега - и в този период от време те са използвали само кораби във форма на дискове - са използвали система за двигателна сила с нормални принципи за горивен синтез, но с нестандартен метод за балансиране на полето. 

Този метод е имал много предимства, но също и недостатъци. Поддържащото поле трябва да бъде в абсолютно точен ъгъл към повърхността на Земята. Този извънземен вид е използвал такава балансираща технология в корабите си, с която полето е заключвало на място всички точки от Земното магнитно поле. По това време този вид тъкмо е бил открил Земята и идвал от планета с по-стабилно магнитно поле, спрямо което били построени и корабите им. 

Магнитното поле на Земята изобщо не е толкова стабилно; то е предмет на циклични вариации. Когато кораб с подобен двигател попадне в полеви флуктуации или в силен водовъртеж, поддържащото поле изключва за кратко време и корабът се плъзга неконтролирано по траекторията си. Двигателят работи правилно със сигурност, но полето флуктуира във всички посоки и така корабът може да се разбие.  

В случая от 1947 г., за който споменахте, доколкото разбирам, единият от корабите е попаднал във флуктуации, полето му неконтролирано се е свързало с това на друг водач и така, и двата кораба са се повредили. Причината за магнитната флуктуация по това време е било най-вероятно електрическо напрежение. И двата кораба са се разбили, единият паднал близо до точката на сблъсък, а другият на 100-на км по-далеч. Всички обитатели са били убити при тази катастрофа. Тънката черупка на теиз кораби не е много стабилна сама по себе си, тъй като тези дискове не са проектирани да издържат на катастрофи и на полети в магнитни полета със силни външни влияния като земното. 

Сега, вашите военни събират отделни парчета при първия случай докато не откриват целите кораби с мъртвите същества на борда им. Незабавно всичко бива класифицирано като "Топ секрет" и е скрито във военните бази за да може да бъдат изучени и анализирани двигателните системи. Тайното начинание е имало за цел използване на извънземните технологии срещу враговете на държавата. Това е, както примитивно, така и нелепо. 

Вярвам, че си спомням - не искам да уточнявам датата - че някъде между 1949 и 1952 г се е случил инцидент по време на проучване на единия от корабите. Според това, което съм чула - това, което е било казано на моя вид от членовете на вашето управление - е последвало неволно активиране на един от компонентите на двигателя в незащитено състояние. В резултат на този инцидент се е случила, макар и за много кратко време, промяна на средата към плазма-състояние, която от друга страна, чрез друг много нелеп инцидент, е причинила превръщане на основното силово поле в магнитна пулсация с неимоверна сила. 

Имате ли някаква идея какъв ефект оказва такава плазмено-магнитна светкавица върху живите организми? Не, как бихте могли да знаете. Разбира се, че не знаете. Разстройство в структурата на полето и биоелектричните сигнали. Представете си, ако можете, човешко тяло, което е обгърнато от пламъци за 3 или 4 от вашите дни. Тези пламъци не свършват и изгарят тялото докрай. Сега имате бегла представа какво се е случило. Мисля, че 20-30 от вашите учени са загинали в тази лаборатория. 

Още две катастрофи са се случили през 1950 г. и 1953 г. във вододелната зона на Американския континент. Тези кораби са били възстановени от инцидентите почти цели. Този от 1953 даже е имал работещ двигател. Едва тогава, когато сте видели този двигател, сте разбрали, че сте го възстановили съвсем неправилно. Дори днес вие все още не можете да го реконструирате напълно. Извънземните, които са построили корабите - вид, който между другото е неприятелски настроен спрямо вас - са били естествено разтревожени от възможността за разследване на технологиите им от вашия вид. Те не са искали обаче, в такъв ранен период, да влизат в директен конфликт с вас, заради това са избрали дипломатическия път и са влезли в контакт с вашите президенти през 1960-те. 

Разбира се, те не са разкрили истинските причини за пребиваването си тук - мед, хидроген, въздух - но са се престрували на любопитни изследователи и предложили да научат хората на принципите на действие на корабите като в замяна щели да очакват някои „услуги". Тъй като вие сте простовати, сте се съгласили, разбира се...и сте били излъгани. Дали сте им суровини, дали сте им тайни места за техните бази, дали сте им достъп до най-секретните си военни данни, дали сте им достъп до вашето ДНК и много още – и всичко това от алчност за власт и информация. 

Тези извънземни бързо са забелязали, че си имат работа с простовато-мислещи същества, и са ви дали фалшива и подвеждаща информация за технологиите си. Например, казали са ви, че двигателят може да бъде конструиран само с нестабилни елементи с високи поредни номера, но са скрили от вас информацията, че може да бъде конструиран също така с различни промени за да може да работи с устойчиви елементи с по-ниски поредни номера, и че този е основният начин, по който се прави. 

Чрез тези полуистини те са ви направили зависими от синтезирането на елементи с високи поредни числа - а така и от техните технологии. Отговорите им за конструирането на вашите „НЛО“ са били давани по такива начини, че решението на старите проблеми е създавало нови такива. Те никога не са ви казвали пълната истина, а само лъжи след лъжи, които са водели до технически проблеми - и до вашата зависимост от тях. 

В последните години на вашите 1970-1980 са се случили разни неща между извънземните и вашите човешки ръководители – не искам да навлизам в детайли, тъй като има много такива, в които не съм сигурна. Всичко е било свързано с нови или по-добре казано стари технически проблеми с корабите, конструирани от вас, когато техните двигатели частично отказали да функционират при тестовите полети в отвореното пространство. 

Вашите политици и военни бавно започнали да се досещат, че 20 години са били мамени от извънземните. Нарушенията на споразуменията и договорките най-накрая довели до конфликт между вас и извънземните, чиято кулминация била вдигането на три от летателните обекти на извънземните с помощта на - как го казвате – ЕМП (електромагнитен пулс– оръжие и военна престрелка в една от техните подземни бази. Като последица от тези атаки извънземните се отдръпнали от всякакви контакти с вас и разбираемо са били много разгневени. 

Така, че аз смятам тези извънземни за един от трите вида, които са враждебно настроени към вас и докато другите два са по-заети с техните собствени проблеми, един от които студената война за доминиране над вашата планета - вашите стари „приятели и партньори“ се подготвят да завземат изцяло за себе си властта над вашите суровини и човешкото ви ДНК. В момента все още им липсват някои технически възможности и сили, които са им необходими за да
 постигнат директно целите си. Въпреки това, ние очакваме враждебни действия срещу вас в следващите няколко години или десетилетия. 


Въпрос: Другите извънземни нищо ли няма да предприемат срещу тези военни действия? По-специфично, трябва да има нещо на Земята за по-високоразвитите видове.

Отговор:  Тук грешите. Специфично, за по-високоразвитите видове вашата съдба няма почти никакво значение. Вие сте животни за тях. Животни в много голяма лаборатория. Разбираемо, едно чуждо нашествие на планетата ви би объркало техните планове, но не мисля че те биха приели конфронтация с други видове заради това. Много от тях биха потърсили друга планета за изследвания или биха изучавали от разстояние вашето поведение, вашето осъзнаване, тъй като кризисните ситуации биха представлявали интерес за техните проучвания. 

Когато вие, хората, наблюдавате един мравуняк, и друг човек дойде и стъпи на мравуняка, какво правите? Продължавате по пътя си, или търсите друг мравуняк за да наблюдавате мравките в кризисни условия. Но би ли защитил някой от вас тези мравки - дори и да е много по-силен от този, който ги е настъпил? Не. Трябва да опитате да си представите гледната точка на по-висшите същества. Вие сте мравки. Не очаквайте помощ от тях. 

Разбира се, ние също бихме помолили за помощ, когато стане ясно, че старите ви пратньори ви предават. Някои от държавните ръководители на човечеството са наясно с нашето съществуване - отчасти благодарение на стари религиозни основи. Например, в столицата има гигантска постройка, частично подземна, която е изцяло посветена на нашия вид и има директен достъп до асасньорна шахта водеща към подземна система от тунели. В тази сграда са се случвали и продължават да се случват срещи между нас и хората. 

Ние сме предавали информация за вас през последните няколко години; според това, което знам, ще се държим настрана от конфликта, доколкото можем. Трябва да се научите да разрешавате вашите собствени проблеми сами, или да станете достатъчно интелигентни, за да не създавате повече подобни ситуации. Какво ще се случи и кой евентуално ще застане на ваша страна – само времето ще покаже. Наистина не искам да давам никакви индикации за това. 


Въпрос: Имам 5 фотографии, които претендират да показват НЛО. Може ли да ги погледнете и да ми кажете на кои от тях наистина има НЛО?

Отговор:  Мога да опитам. Днес ми задавате много въпроси, и не мога на всички да отговоря безпогрешно. Не надценявайте познанията ми. Не съм специалист по технология и конструиране на извънземни летателни апарати. Има само някои технически детайли и особености в истинските НЛО, с помощта на които те могат да се различат от естествените природни феномени или човешките фалшификации. Вие понякога фалшифицирате оригинални кораби, затова не е толкова лесно, да бъде идентифициран подобен обект с абсолютна сигурност. Ще опитам. Покажете ми снимките. 

(Коментар от Оле К.: Тя разгледа снимките за няколко секунди и след това извади 1-ва, 3-та и 5-та)

Тези три снимки тук са очевидни фалшификации или грешни идентификации. В една от снимките виждам, че истински НЛО апарат е бил адаптиран към по-малък модел. Липсват му някои важни технически и физически характеристики. Общо казано, една снимка е толкова по-фалшива, колкото са по-ясни очертанията и цветовете, защото един левитиращ кораб би трябвало да е скрит в изменено поле, което дори изкривява цветовете или формите според насочеността си. 

Може да прозвучи странно, но неясните и спектрално-светлинните снимки е най-вероятно да са автентични. Между другото, този обект лети над водата. Ако това беше оригинален кораб, щяхме да виждаме или отражение, или издатина на повърхността. След като повърхността е гладка, очевидно това не е оригинален кораб. 

По мое мнение, на никоя от тези три снимки няма оригинален НЛО апарат. На тази снимка например не виждам летателен обект в полет; изглежда ми повече като лек рефлекс в обикновена оптична камера. Наистина трябва да сте достатъчно интелигентни, за да не се лъжете с подобни обърквания. Когато мнозинството от вас дълго време преследва фалшификации и измами, предполагаемо ще откриете твърде късно, какво наистина се е случвало пред очите ви във вашата атмосфера.

 
Снимка 2: Албиош, Франция, 1974
Тази снимка тук изглежда оригинална, или поне показва необходимите характеристики. На пръв поглед бих я причислила към извънземните които са посещавали планетата ви през последните 35 години. Обектът е металически и във формата на диск, със сигурност има изменени цвят и форма заради ефекта на полето. Четирите бели и много дълги „процеса: отдолу на кораба изобразяват квази-гравитационна манипулация на светлината – т.е. универсалното силово поле е изкривено в посоката на симулираната гравитация.

Всъщност, не е оригинална светлина (наистина няма светлини, когато виждате „светещи“ НЛО), а специално силно заредено поле, което се манифестира в пространството, което материята обитава като квази-светлина. Причината за активацията на тази специална силно-енергийна система в атмосферата не ми е напълно ясна; възможно е това да е някакво изследване или повлияване на околната среда. Във всеки случай, много е непредпазливо от страна на тези извънземни да позволят подобно фотографиране на технологията си. Е, предполагам че повечето от вас чисто и просто не разбират нищо, а тези, които разбират, няма да кажат нищо на масите.

 
Снимка 4: Петит Рачен, Белгия, 1990
Това всъщност е въздушен обект; по никакъв начин не може да е извънземен. Триъгълни въздушни обекти в полет не са използвани от извънземните, или поне не в тази си форма. Тази източена форма е човешко произведение. Това е един от вашите тайни военни проекти, които сте строили с помощта на неусъвършенстваните извънземни технологии - технологии, които са ви били подадени от извънземните през 1960-те и 1970те. 

Общо казано, формата на черупката на един истински извънземен кораб няма значение, защото вътре в полето няма външни сили, които да имат ефект върху нея; генерално, корабите имат кръгла форма и са строени без твърди ръбове - като диск или цилиндър - така, че полето да може да обтича кораба по-лесно. Вашите проекти обаче изискват заедно с извънземното двигателно поле да има и обикновен двигател затова те винаги са триъгълни и с подобни линии за да могат да бъдат управлявани на подобен примитивен принцип. 

В примера тук корабът се движи основно с помощта на полето. Виждате ли изкривяването и квази-светлината във въртящите се цилиндри? Това е безпогрешна индикация за автентичността на снимката. Но защо тук има, ще попитате, 4 цилиндъра? Това е необикновено - даже интервалът изглежда грешен. Оцветяването е много тъмно и вътрешното оптично изкривяване е ясно забележимо. Най-вероятно е реконструкция на оригинално НЛО, правена от вашите учени. 

Тъй като извънземните са спрели да ви подават информация след последвалите несъгласия, учените ви са опитвали да възстановят системата без фактически да имат идея колко е опасно това, което правят. Тази възстановка не прави системата по-добра, а само по-нестабилна. Двата предни цилиндъра са твърде близко един до друг и накрая биха се сблъскали. Цветът посочва висока остатъчна радиация; вероятно е случай в който висши елементи са използвани за преместването. Във всеки случай е много опасно да се остане без защита, без покритие в областта на полето. Човекът, който е правил снимката, има ли някакви следи от изгаряне или радиация?


Въпрос: Не знам. Откъде идват тези военни НЛО? От САЩ ли?

Отговор:  Да. Мисля че основно това е истина. От западния континент. 


Въпрос: Защо тогава те летят над гъстонаселени райони в Европа? Снимката е правена в Белгия. Това няма резон. Може ли да дадете обяснение?

Отговор: Защо САМО аз съм способна да обясня странните човешки приумици? Възможно е това да са тестове на дълги разстояния с електромагнетични камуфлажни системи. Старите врагове на Американската нация са от тази страна на света, и защо да не се провеждат тестове тук? В къщи са имали достатъчно време да тестват корабите си напред-назад. Може би са привлекли твърде много внимание там. С някои от тези нестабилни полеви структури - както и показва снимката ви - смятам за недотам вероятно този кораб да е способен да прелети такова разстояние през океана. Възможно е да има изпитателна станция на вашия континент. За съжаление, не знам нищо повече за това.

 
Въпрос: Много от читателите на първото интервю зададоха въпроса как е бил осъществен оригиналният ви контакт с E.Ф. Вече знам историята от разказите ви, но може ли да я повторите отново за това интервю? 

Отговор: Разбира се. Сега, историята започва преди около 2 ваши земни години тук, в Швеция. От младостта си съм силно заинтересувана от вашия вид и вашето поведение; вече съм изучавала вашата литература толкова добре, колкото е възможно. (Еестествено, в моята родина не е лесно да се сдобиеш с човешки книги, но тъй като семейството ми е високопоставено, имах възможност да събера някои материали и понякога даже да разговарям със себеподобни, които вече са били в контакт с вас). Бях много любопитна относно вас и веднага щом ми беше разрешено да изляза на повърхността, опитах незабавно да събера още информация; преди всичко, беше ми експресно забранено да инициирам директен контакт с човеци заради позицията ми през това време, а и не съществуваше необходимост да го правя.

Беше през вашата 1988 година, когато бях поела на север оттук, към отдалечените гори на областта, където е входът към моя свят и търсех някои биологични образци, които ние използваме за да наблюдаваме екологичното замърсяване и разрушението на вашите флора и фауна - статистически от вашия собствен вид. По това време вече бях на обратния път към входа - и между другото ние можем да се ориентираме още по-лесно чрез сетивата си според Земното магнитно поле - и така, бях вече в областта на голямото езеро, когато за моя изненада видях постройка в гората. 

В тази постройка усетих човешко съзнание/осъзнаване. Това беше E.Ф. Всъщност, нямах разрешение за контакт с други видове, и заради това се бях научила да прилагам повече от успешно възможностите си за мимикрия до този момент – дори с големи групи от вашия вид (никога не бях срещала човешко същество, докато съм сама). Сега, нека го наречем примитивно любопитство; исках да говоря с човека в тази постройка и почуках на вратата. E. отвори вратата и започнахме интересен разговор. 

Неговият език не беше много лесен по това време за мен, но не е толкова трудно да се научи нов език, когато можеш да разчиташ информацията в съзнанието/осъзнаването на отсрещния събеседник. Просто му казах, че идвам от чужда държава на изток. Разбира се, тогава той не разпозна каква съм аз; беше тотално убеден, че говори със същество от собствения си вид, макар че виждаше само една мимикрия. 

След като задачата ми имаше за цел изучаване на местния терен, което трябваше да продължи няколко дни, през това време аз го посетих три пъти и все в
 човешки вид. Първо говорихме основно за съвсем обикновени неща; по-късно засегнахме и религия, и физика. Той изглеждаше впечатлен от моите познания, а аз от своя страна бях впечатлена с неговите чисти мисли и неговите - необичайно за човешко същество – добре подредени структура на личността и собствени мнения. Вие наистина много обичате да се поддавате на обществени мнения от сорта „рептилиите са лоши“ и прочее. 

Завъртях разговора в тази посока и E.Ф. каза нещо от сорта, че вярва в извънземните, и че те не са на всяка цена лоши, а по всяка вероятност са просто различни от неговия собствен вид. Това ми достави удоволствие. В този период от време, разбира се, аз не можех да говоря с него конкретно за моите познания, защото той нямаше да ми повярва – щеше да ме помисли за шегобиец. Тогава ми се зароди съвсем, съвсем необикновената идея (за моя вид) да му покажа истинската си същност – нещо, което и сторих по време на четвъртия ни разговор в постройката. 

Всъщност, той беше предопределен за контакт: той беше широкоскроен, честен, интелигентен, без религиозни вярвания; живееше сам и изолиран, и никой нямаше да му повярва, ако решеше да направи историята публично достояние. Дръзнах да предприема тази крачка, но след това имах сериозни съмнения за разумността на това мое действие, особено когато той реагира...много...насилствено. 

Успя да се овладее след известно време и най-после можехме да говорим конкретно за определени неща. Сега вече той нямаше друг избор, освен да ми повярва. Това беше началото на поредица от срещи, които тогава се случваха в горите, но по-късно продължиха в неговия отдалечен дом. Най-накрая той ме свърза с вас...и по тази причина сега ние седим тук за пореден път и говорим за неща, на които вероятно никой от вашето човешко общество няма да повярва.


Въпрос: Вие казахте, че не сте имали разрешение по това време да влизате в контакт с човешки същества. А сега имате ли разрешение да говорите с E.Ф. и с мен за всички тези неща, и да правите научните обяснения публично достояние?

Отговор: Да. Трудно е да се обясни, и да се разбере. Нека кажем, че аз се намирам в позиция да си издействам това разрешение без да се налага да имам предвид последствията. В тази позиция аз съм имунизирана срещу определени ограничения. Нека гледаме на нещата по този начин. Да. 


Въпрос: Ако други хора също пожелаят да влязат в контакт с вас, имат ли възможност да го сторят?

Отговор:  Не. Ние избягваме контакт с вас и действаме на повърхността само в отдалечени райони и дори там използваме техниките за прикриване и мимикрия в случай че срещнем някакви хора. Това, че сега говоря с вас, не значи че други биха последвали примера ми. Подразбира се, че така вие бихте опитали да намерите вход към моя свят и да проникнете в него. Това обаче по-скоро би довело до неприятни последствия за нахлуващите. На повърхността нямате почти никакви шансове да ни разпознаете. Дори не можете да контактувате с нас директно – ние трябва да контактуваме с вас, така както аз сторих с E.Ф. А и тези контакти не са някакво правило, а много редки изключения. 


Въпрос: Можете ли да опишете вашата подземна страна?
 
Отговор: Мога да опитам, но със сигурност няма да ви кажа къде се намира тя. Родината ми се намира в едно от нашите по-малки подземни селища на изток от тук. Ще ви дам някакви цифри, за да се ориентирате по-добре. Само минутка...Трябва да опитам да конвертирам тези цифри поне приблизително към вашите мерни единици. Това е кухина с формата на купол на разстояние около 4300 метра под повърхността на Земята. Кухината е заселена като колония преди около 3000 години; голяма част от куполната структура е изкуствено интегрирана в скалата и формата е ремоделирана в един елегантно разпределен и много плосък купол с овален повърхностен план. 

Диаметърът на този купол е около два и половина километра според вашите мерни единици. Височината му е около 220 метра. Под тази най-висока точка във всяка колония има специална постройка със сивобял цвят - нещо като поддържаща колона, която държи мрежовата структура на купола. Тази постройка е най-високата, най-голямата и най-старата в целия купол, защото тя винаги е първата (междувременно, разбира се, е имало времена, през които е била преустроявана). Тази постройка има специално име и специално религиозно значение. Имаме само една такава колона; по-големите колонии имат и повече колони според конструкцията на тавана.

Една от главните колонии във вътрешна Азия има например 9 такива колони, но е и над 25 км като размер. Централната постройка е и център на религията, но също и център за климатичен контрол, център за режима и регулирането на осветителната система. В нашата локация имаме всичко на всичко 5 големи изкуствени светлинни източника, които генерират вашите UV светлина и топлина чрез гравитационни сили. Въздушните шахти и светлинните системи от повърхността минавата през тези колони и естествено са много здраво контролирани. 

Между другото, имаме 3 въздушни шахти и 2 асансьорни системи там, и даже тунелна връзка с другата главна колония, която се намира приблизително 500 км на югоизток. Една от асансьорните шахти води към пещера близо до повърхността, а другата води към един от нашите летателни докове - спомняте си цилиндричните кораби - който е естествено прикрит и близко до повърхността зад едно скалисто планинско възвишение. В нормални условия там има три кораба – това е малка база. 

Другите постройки на колонията в по-голямата си част са концентрично разположени в овални кръгове около главната поддържаща колона, и са без изключения много по-плоски, обикновено между 3 и 20 метра на височина. Формата на постройките също е куполна. Цветът зависи от разположението в кръга и разстоянието от главната колона. На север от колоната има една допълнителна, много голяма и много ниска кръгла постройка. Тя нарушава концентричната система на колонията с необичайния си диаметър от 250 метра. 

Това е изкуствената слънчева зона, в която са разположени специално осветени коридори и стаи. В тези помещения има много мощна UV светлина и те се използват за затопляне на нашата кръв. Има даже медицинско отделение и зала за конференции. Извън външния кръг на колонията има зони, обитавани от животни - знаете, ние ТРЯБВА да консумираме плът като хранително вещество - и градини, в които се отглеждат растения и гъби; има също топла и студена течаща вода от подземни източници. 

Енергийната станция се намира към ръба на колонията. Станцията се се захранва от термоядрен синтез и снабдява цялата колония и „слънцата“ с енергия. Моята група от „семейства“ живее на четвъртия кръг постройки от централната колона. Толкова засега за това кратко време. За да ви опиша всички постройки и предназначенията им би значело да отида твъде далече. Трудно е да ви описвам такива неща, защото това е съвсем различна култура от тази, която сте свикнали да възприемате в живота си на повърхността. Наистина трябва да видите с очите си, за да повярвате. 


Въпрос: Аз ще мога ли да видя това някога?

Отговор: Кой знае, може би. Времето носи нови възможности.

 
Въпрос: Колко същества от вашия вид живеят в тази колония? 

Отговор: Около 900.

 
Въпрос: Това е краят на интервюто. Имате ли някакво финално послание за читателите му? 

Отговор: Да. Много съм изненадана от изобилието от коментари; разбира се, също така съм разочарована от религиозните ми изобразявания като враг, които са дълбоко заседнали  в умовете ви. Би трябвало да се научите да се разграничавате от остарелите вярвания и да не се задържате под контрола на някой или нещо, което е изчезнало преди 5000 години. Вие сте, преди всичко, свободни духове. Това са финалните ми думи.


(край)
Автор: Джими Бергман, Швеция
© Всички права запазени 
Публикувано 26 декември, 2004
Превод: Ина Караджова
Източник: luisprada.com



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .