Банер
0_2f89a_b76a58be_XL.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Челна десетка на лъжите в кревата ІІ
Написано от Румяна Алексиева   
Вторник, 27 Март 2007 00:00
от 6 до 10

В предишен материал ви разкрихме петте най-разпространени лъжи между партньорите в интимните им отношения. С това обаче “голямото надлъгване” не е изчерпано. За какво още се “премятат” влюбените, ни разкрива втората петорка от топ 10 на креватните лъжи.
Лъжа № 6: Той: “Правих секс с нея, но не ми хареса”.
Това означава: “Само без сцени, моля те”.
Въпреки че сцена на ревност все пак е уместна. Нали сексът без симпатия се случва само във времето на юношеската хипер-сексуалност или с проститутка. А средната “възрастна” афера продължава около 2 месеца или - в други мерни единици - около 6 пъти. Ако те са правили ТОВА, значи нещо все пак го е привличало.
Какво да се направи? Рецепти, за съжаление, няма. Но пък можем да си направим изводи.
Лъжа № 7: Тя: “Размерът няма значение”.
Това означава:”Защо да обиждам добрия човек?”
И наистина е така, нали той не е виновен за нищо.
Какво да се направи? Да се измисли убедителна причина, за да можете да се срещнете с него още веднъж.
Лъжа № 8: Тя: “Ти си едно нищо в леглото”
Това означава: “Връщам ти за всичките си страдания”
Разгорещени от кавгата, много жени “удрят под кръста” и казват на мъжете, че са недоволни от мъжките им способности. Колкото и да се извинявате след това, мъжете няма да ви простят. Мъжете също могат да кажат: “Ти не ме привличаш като жена”, но за разлика от тях слабият пол може или да прости, или да отмъсти (т.е. да си намери любовник) и да забрави.
Какво да се направи? По-добре използвайте репликите:”Държиш се като магаре” или “Провали целия ми живот”.
Лъжа № 9: Тя: “Аз ти изневерих”
Това означава:” Не знам как още да те обидя”
Според статистиката, всяка трета жена, разделяйки се с мъжа си, му признава, че е изневерявала. Дори и в действителност да не е - само и само, за да го унизи и оскърби.
Какво да се направи? Да си държим езика зад зъбите. Ако ни се прииска да се сдобрим или поне да имаме прилични отношения след развода, именно тези думи ще попречат на бившия да се държи добре с нас.
Лъжа № 10: Той: “Правиш страхотен орален секс”
Това означава: ”Искам още”
Какво да се направи? Честно казано, не знаем. А той се държи добре и е мил през последните дни....!Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2020 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .