Банер
ПЕРУН.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Силите на Светлината и силите на Мрака
Написано от Маг Селена   
Петък, 20 Април 2012 07:34
ПОЛОЖИТЕЛНИ ГРУПИ

Галактическата Конфедерация 

Също така се нарича Галактическата Конфедерация (Федерация). Това е Конфедерацията на Съюза на положителни цивилизации в рамките на тази Галактика, като Плеядианци, Сирианци и Арктурианците...Нейните лидери са Възнесените Владици, същества, които живеят в просветено състояние на съзнанието. "Командата Ащар" е раздел на Галактическата Конфедерация, основната му функция е да освободи планетата Земя от хватката на тъмните сили.

Те имат много кораби-майки в околоземната орбита, които са с тахионни мембрани, като по този начин са неоткриваеми за всички оптични и радарни системи на Кабал. Те са възпрепятствали много пъти ядрената война на Земята. Също така те са възпрепятствали много земетресения на Земята чрез стабилизирането на тектоничните плочи. Основната им мотивация е да споделят щастието и Любовта, която те са постигнали, в резултат на своето духовно израстване, за което населението на Земята няма същия късмет.

Налице е силна дезинформационна кампания срещу Галактическата Конфедерация, която започна действията си в средата на 90-те години, като Кабал осъзна, че Галактическата Федерация е сериозна заплаха за новите му планове на Нов Световен Ред. Много от контактьорите на Земята са били подложени на интензивно мозъчно програмиране "Монарх" и в действителност "Ащар Командата" е била използвана за да бъде отключваща дума за активиране на остра отрицателна нагласа. 

Тази програма също така доведе до загуба на връзката на ченълерите с Конфедерацията и те се насочиха за информация към астралните черупки. Това послужи за пълно опровергаване на канализиранията като надежден източник за получаване на висоизмерна информация. Днес има много малко надеждни канали, но това не променя факта, че Галактическата Конфедерация е много надеждна и силна, която ще съдейства само, ако ченълерите са се представили кои са по време на първото съприкосновение с нея. 
 

Съпротивително движение

Това е група на борци за свобода, които живеят в подземни жилища в горната част на земната кора. Те имат
 постоянен физически контакт с подземните Плеядински бази в Хималаите и на остров Бора-Бора. Техният представителзаи официален обществен контакт е "Кобра".

С помощта от Конфедерацията, те ще съгласуват действията си да изчистят всички останали Рептилски сили от тази Слънчева Система. Малко след 2000 година, те са изчистили всички подземни Рептилски бази в тежки битки. След това са изтеглили вниманието си към изчистването на най-черните бюджетни военни програми и технологии, с което са се справили успешно.

След това те са пуснали техни агенти вътре в армията и тайните агенции, за да помогнат на положителните военни групи с плана им, който ще бъде осъществен сега. Основната мотивация на съпротивителното движение е да помогне за освобождаването на планетата, така че те да могат да спрат да живеят в пещерите и да се преминат към по-перспективни мисии на други места в Галактиката.
 

Положителните военни 

Това е най-силната положителна група на повърхността на планетата. Те са разработили план за планетарно освобождение с невидимата помощ на съпротивителното движение. Около три четвърти от военните са съгласни с този план и това е достатъчно критична маса за него, за да стане реалност. Дрейк е техният обществен представител.

По-голямата част от тази група не е наясно с "невидимата приятелска ръка" на Съпротивата. Някои от тези по-високи позиции са добре запознати с техния устойчив контакт, но няма да го признаят, тъй като това все още е класифицирана информация.

Тази е нецентрализирана група, без лидер и основната им мотивация е да се възстанови суверенитета и свободата за човешкото население, особено в САЩ. 


Тамплиерите 

Също така се нарича "Фракция-2", а понякога и "Белите шапки". Тази група, произхожда от старите европейски благородства, които са били почти унищожени от Ротшилдови. Те имат силна база във властта на САЩ (ВМС), Великобритания и континентална Европа. Публичният им контакт е чрез Господ Блакхийт. В момента те са много дейни с участието си за създаването на новата 134 национален Алианс на финансовата система. Те си сътрудничат с положителната военна група. Тяхната основна цел е да свалят Федералния резерв и да унищожат Ротшилд - стария си враг.

Те не бива да се бъркат с ционистките тамплиерни групи, които са част от фракцията на Ротшилд, въпреки че има някои Ротшилдови агенти, проникнали вътре в положителната група на тамплиерите.


СМЕСЕНИ ГРУПИ

Обществото на "Белият Дракон"

Тази група представлява интересите на някои от старите китайски царските родословия, подкрепени с много групи по бойни изкуства от цял свят. Тяхното лице за контакт е Бенджамин Фулфорд. Основната им мотивация е да свалят Кабал, но мотивите им не са напълно чисти, тъй като те виждат своята роля в новото общество след края на събитието като прекалено доминираща и контролища. 

Те също имат силен финансов интерес към средствата, които ще бъдат освободени след свалянето на Кабал. Всъщност съпротивата имаше някои проблеми с тях през февруари на тайните преговори за нова финансова система и това е довело до някои закъснения в графика за събитието.
 

Гностическите Илюминатите

Група, произхожда от старото руско благородство, като всъщност е била част от Кабал преди няколко поколения. След като Ротшилд унищожава династията Романови, тази група прекъсва отношенията си с Кабал и решава да се бори с Ротшилд, въпреки че те все още използват същата символика на Илюминатите и част от тяхната идеология. 

Тяхната цел е да унищожат Ротшилд, като си отмъстят за това, което се е случило с Романови. Те имат силни контакти в Русия и в престъпния подземен свят на Източна Европа престъпна подземен и  са в контакт с Тамплиерите. Техният говорител е Александър Романов. Те са силно инфилтрирани с агенти на Ротшилд и тази група ще бъде драстично преструктурирана и изчистена след събитието.


НЕГАТИВНИТЕ ГРУПИ

Ротшилдовата фракция 

Тя е контролиралd Европа, високите финанси на Федералния резерв и най-масовите медии. Техният лидер е Яков де Ротшилд и с неговите търговски връзки на Хенри Кисинджър, те влияят на Рокфелер фракцията. Чрез Дейвид де Ротшилд и неговия брак с Олимпия Aлдобрандини, те влияят на йезуитската фракция. "Черното" благородството на Европа (с изключение на Италия) принадлежи към тази фракция. 

Те са предимно от Ригелианският тъмен господарски произход, като в Атлантида са били отговорни за потопа. Основната им мотивация е да управляват света, но по настоящем мотивацията им е да запазят поне някаква част от парите си, да се опита да запазят контрола върху медиите, за възможно най-дълго време и да не бъдат арестуван.


Рокфелерова фракция 

Тя контролирали САЩ, нефта, фармацевтиката, производството на храни и част от военните. Това са тайните нацисти в САЩ, поради което се наричат ​​Илюминази (Illuminazi). Техният истински лидер е Дейвид Рокфелер (живее в малкият си апартамент на улица 65-та Източна, в Ню Йорк, почти 100 години!), с Фолксфюрер Джордж Буш-старши и стратегическия си съветник Хайнц Кисинджър. 

Те предимно са жестоки господари, които имаха много Рептилски роби в Галактическата Империя, и искаха да повторят същото на Земята. Така, че тяхната основна мотивация тук е да създадат чрез диктатура един свят от робско общество. Сега основната им мотивация е да избягат в тяхните малки Бахамски острови с една от най-малките раници за да не бъдат арестувани.
 

Йезуитската фракция 

Тази фракция е била много мощна, докато началото на 1800, когато е била поета от фракцията на Ротшилд. Около
 10% от йезуитите, принадлежат към тази фракция, наред с някои кардинали, черния папата (Адолфо Никола), бялия папата (Йозеф Ратцингер) и черните благородни семейства на Италия . Тази група е била създадена в 325 годината, от Съвета в Никея, където Константин е създал християнския култ, за да унищожи гностичните мистерии (гностичното християнство). 

Тя продължава да процъфтява като Светата Инквизиция и все още силно инфилтрира много католически организации. Нейната основна сфера на влияние е Южна Америка и Африка. Основната им мотивация е духовен контрол и потисничество на човечеството. Сега основният им мотив е просто да останат живи. След събитието, ще има голямо прочистване на всички основни религии, тъй като те ще бъдат приведени в съответствие с истината.


Публикувано от "Кобра"
Източник: 2012portal.blogspot.com
Превод: © Н.Т.Н-Селена Суварна Вишудха


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .