Банер
Makosh.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ВОДАТА В ЧОВЕШКИЯ ОРГАНИЗЪМ
Написано от Петя Петкова   
Понеделник, 30 Юли 2007 00:00
Водата е основна съставка на нашето тяло и заема 70% от обема му. Най-голямо съдържание на вода имат мозъчните течности – 99%, и кръвната плазма – 93%. Човек с телесно тегло 54 кг има около 5 литра кръв, 2 литра лимфа и 28 литра тъканна течност. Без вода човек може за преживее не повече от 8 денонощия, след което настъпват самоотравяне и смърт. Водата е по-важна от храната. Загубата на 1/10 част от водата в организма е опасна, а на 1/5 – фатална за жизнените процеси. Всяка клетка се нуждае от постоянен приток на течности, идващи от кръвта. Отпадъчните продукти се изхвърлят с помощта на течности. Дори кислородът се поема от влажните бели дробове. Храната не може да се асимилира без вода. Организмът се нуждае от 1 литър вода за слузна секреция, от 8 до 12,5 литра за нормално храносмилане и от 265 куб. см за изхвърляне само на 1 грам отпадъчни продукти. Водата служи за смазка на ставите и сухожилията и осигурява на тялото при горещини охлаждане чрез изпотяване.

Стареенето на тялото, набръчкването на кожата и дегенерацията на тъканите са свързани с намаляването на количеството вода в организма. За да запазим по-дълго младостта е необходимо да приемаме по 2,5-3,0 литра течности на ден. Най-добра е изворната вода. Тя е енергийно богата и без химични замърсявания. Важно е да се поемат плодови и зеленчукови сокове, тъй като те съдържат "жива", т.е. биологично активна вода. Добре е да се поема вода всеки час – това е борба с бръчките и стареенето на кожата. Водата, която пием трябва да е близка до телената температура.

Магнитната вода е онази, върху която се въздейства с магнит. Тя става биологично по-ефективна и стимулира обмяната на веществата. Приемането на магнитна вода повишава диурезата, отделянето на пясък и камъни от бъбреците. С магнитна вода се стимулират растежът и плодородието на растенията.


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2018 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .