Банер
0_2f8aa_c10834db_XL.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

РАЗВОДЪТ
Написано от Маг Селена   
Неделя, 06 Май 2007 00:00
Съпрузите трябва да осъзнаят, че не си казват „сбогом“ за последен път, че вероятно ще се срещнат отново в този си живот и със сигурност в бъдещите си животи.

Живеем във време, когато вероятно поне половината от всички бракове завършват с развод, като тази цифра не включва многобройните „съжителства“, които не се наричат брак от съвременното общество.

Разводът всъщност е само юридически процес. Но във висшите нива на живот този акт не се признава. В действителност няма такова нещо като развод. Брачната двойка може да се разведе на физическо ниво, но никога във висшите нива, защото тя е вечно свързана с човека, с кого той е осъществен.

 

Следователно разводът е човешко понятие. Всичко на физическо ниво се управлява от законите на Вселената и един от тези закони е Законът за Равновесието. Затова във всеки развод трябва да има равновесие. Равновесието между съпругът и съпругата трябва да се съхрани, независимо от това какво юридическо споразумение ще се постигне на физическото ниво на Земята, независимо кой на пръв поглед печели или губи в бракоразводното дело.

 

Теглилката на справедливостта, с която си служат Владетелите на кармата, гарантира, че никой не печели или губи. Въпреки, че може да изглежда, че съпругът или съпругата печелят преимущество в момента, това неравновесие ще се компенсира в следващите им животи. Всъщност, ако кармата на един брак не е напълно изплатена, в предстоящите си животи ще се връщате отново и отново към нея. Ще се ожените/омъжите за този човек отново и пак ще трябва да се изправите пред урока на този брак.

 

Физическата ви форма може да бъде различна. Личностите ви може да не са същите. Но вечния дух в тялото ще бъде и той е душата, която е паметта на духа, а тя съдържа уроците на брака в миналото, настоящето и бъдещето. Осъдени сте да се върнете и да повторите всичко, което не завършвате в пълна хармония до най-високо ниво на съзнанието си.

 

Когато съпругът и съпругата са решили да се разведат, най-важното е този акт да се извърши с любов. Трябва да се направи с толкова любов, с колкото се е сключил бракът. При разводът трябва да има взаимно разбиране и споделяне, признание, че въпреки провала на брака им в този живот, са посяти семената за друг брак, в друг живот, вероятно при по-благоприятни обстоятелства. Съпрузите трябва да осъзнаят, че не си казват „сбогом“ за последен път, че вероятно ще се срещнат отново в този си живот и със сигурност в бъдещите си животи.


МАГ СЕЛЕНАДобавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2018 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .