Банер
veles-2.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ЧЕЛЕН ОПИТ В ЛЮБОВТА - Всеки трети български тийнейджър губел девствеността си с проститутка
Написано от Стоян Захариев   
Вторник, 10 Юли 2007 00:00

Междувременно Норвегия готви закон, с който ще може да вкарва до шест месеца в затвора клиенти на проститутки

ПроституткаВсеки трети български тинейджър е правил секс за първи път с проститутка, дрогиран по време на групова оргия или след дълго самозадоволяване с порнографски материали. Всеки трети младеж между 16 и 25 години пък има проблеми с ерекцията.

Изводите са направени на базата на 4000 реални потребители на първия уебсайт за онлайн консултации у нас, които са получавали помощ от специалистите през последните две години. Те бяха огласени от Ани Владимирова, психолог и основател на сайта.

В същото време тийнейджърите не влагат емоции в отношенията си, което допълнително променя отношението им към секса.

Това поведение е характерно не само за градовете, но и за селата. В по-малките населени места младежите намират проститутки сред ромите или възпитаничките на интернатите, са установили специалистите.

Според Владимирова проблемът се крие в липсата на адекватна комуникация в семейството и подмяната на стойностите в съвременното общество.

Хората вече много спокойно и открито да говорят за секс, но в същото време 60-70% от мъжете и жените у нас не са удовлетворени от сексуалния си живот.

Обикновено проблемите в секса зависят от характера и социалния живот на човека

Проблемите с ерекцията при мъжете във възрастта 25-40 години се дължат или на неуспешните първи опити, или на по-големи очаквания.

Ранното започване на сексуален живот при мъжете (по неофициални данни вече има случаи на 11-12-годишни) води до сериозни проблеми в бъдеще не само по отношение на ерекцията, но и чисто психоматични. Това подчерта доц. Филип Куманов, завеждащ отделението по ендокринно-полови заболявания в Клиниката по еднокринология и герентология на Александровска болница.

При много малък процент от мъжете те са на базата на органично заболяване. Според доц. Куманов виаграта е лекарство, което може да помогне и в много млади години, за да се преодолее психическата бариера.

Много важна е ролята на родителите - да се говори открито за секса и половите контакти. Не бива да се разчита на информацията, която тийнейджърите получават от интернет. Много често децата не само не могат да намерят общ език с родителите си, но дори не ги уважават и се срамуват от тях, показват наблюденията на специалистите.

Тази липса на респект ги лишава от признаването на общоприетите ценности, необходими да води човек нормален сексуален и емоционален живот, смятат психолозите.

Другата основна причина е копирането на един по-различен, пазарен ценностен модел - "да си купиш всичко, което поискаш". Достъпността на дрогата, порнографските материали и платената любов допълнително спомагат за промяната на поведението сред младежите.

От еректилна дисфункция (мъжете не могат да получат ерекция или да я задържат достатъчно дълго време) страдат и около 20% от представителите на силния пол между 40 и 60-годишна възраст, сочат данните на специалистите.

Това състояние е по-характерно за мъжете на отговорни постове, за тези, които имат по-големи очаквания от секса, за по-взискателните към себе си и за перфекционистите, показват наблюденията.

IT специалистите са другата основна прослойка, при която често има сексуални проблеми. Причината за това е виртуалното задоволяване и пренасищането на сетивата, твърдят психолозите.

Всеки пети българин между 40 и 60 г. има проблеми със сексуалната функция и активност. По света 152 млн. мъже страдат от еректилна дисфункция (проблеми с ерекцията).

Според някои специалисти мъжките сексуални проблеми нямат нищо общо с размерите на сутиена или талията у нежните им половинки. Нещо повече, по-често те нямат нищо общо с жената изобщо.

Междувременно Норвегия готви закон, с който ще може да вкарва до шест месеца в затвора клиенти на проститутки.

Норвегия няма да е свободна зона за сводници и трафиктанти на хора, заяви министърът на правосъдието Кнут Стурбергет и допълни, че целта на правителството е да спре проституцията в страната.

Ако престъплението е свързано и с трафик, присъдите ще са по-дълги - от шест месеца. Самият закон ще бъде предложен за обсъждане в парламента в средата на 2008 г.

В момента в Норвегия проституцията е разрешена, но сводничеството е незаконно. Авторите на предложението смятат, че има смисъл да се накажат хората, които ползват услугите на проститутките, за да се спре това явление.



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .