Банер
b58016476631f063c076cec6592a4019.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Човек-дърво в Индонезия!
Написано от Катерина Найденова   
Вторник, 27 Ноември 2007 00:00
След множество тестове специалистът от Университета в Мериленд заключил, че причината за болестта е вирус хумани-папилома.
човек дърво, дърво човек Индонезийски рибар се е разболял от непознат досега вид болест, от която по тялото му се появяват израстъци, заради които изглежда като дърво.

35-годишният Дид предизвика ужас сред медицинските специалисти от цял свят, тъй като от ръцете и краката му започнали да растат корени.

В интервю за британския "Телеграф" иднонезиецът разкрива, че докато бил тийнейджър, външният му вид бил нормален и не е имал абсолютно никакви здравословни проблеми.

Всичко обаче почнало след наглед безобидни болки в коляното.

По тялото му бързо започнали да се появяват странни израстъци и брадавици, заради които оттогава не може да живее нормално.

Дид бил освободен от работа, съпругата му го напуснала , а единствената му утеха са двете им деца, които отглежда в страшна нищета.

Заради ужасното си положение, мъжът се принудил да показва за пари тялото си пред публика заедно с други хора с различни деформации.

Дид бил отчаян и заради твърдението на местните лекари, че за състоянието му няма лек.

Вижте и чуйте...

Искрица надежда се появила, когато от случая се заинтересувал американският дерматолог Антъни Гаспари, който смята, че е открил изцеление за странната болест.

След множество тестове специалистът от Университета в Мериленд заключил, че причината за болестта е вирус хумани-папилома.

Тялото на Дид обаче предизвикало генетични промени, които променили реакцията към него.

Освен това индонезиецът има толкова малък брой еритроцити в кръвта , че Гаспари започнал да се съмнява дали това не е някаква форма на СПИН.
Тестовете обаче били категорични, че няма такова нещо.

Според американеца вирусът е в състояние, в което може "да вземе за заложник цялата клетъчна структура и кожата на Дид" и да й "нареди" да произвежда огромни количества субстанция, която е довела до появата на израстъците по тялото му. 

Лекарят участвал в заснемането на документален филм от "Дискавъри Чанъл" за болестта на Дид и вярва, че здравословното състояние на човека може много да се подобри, ако се учеличи дневната доза със синтетичен витамин А, за който се знае, че забавя разтежа на брадавиците, които са причинени от инфекции с вируса хумани-папилома.

"И след лечението няма да има напълно нормално тяло, но брадавиците би трябвало да изчезнат, след което ще може да използва поне ръцете си.

За период от три до шест месеца брадавиците трябва да станат много по-малки. Ако постигнем това, остатъците могат да бъдат отстранени и по хирургичен път", смята Гаспари.

Медикът искал да отведе Дид със себе си в САЩ, за да продължи изследванията, но се страхува да не се появят "административни проблеми", когато се наложи да преминат митницата.

"В живота си не съм виждал подобно нещо", е заключението на д-р Гаспари

 Момчил КръстевДобавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2018 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .