Банер
koreni.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Древните хора са създавани в лаборатории
Написано от Kora   
Сряда, 07 Февруари 2007 00:00

Нови, сензационни разкрития са направили руски учени под рководството на Е.Мулдашев в Египет, Сирия и Ливан, потвърждащи съществуването на паралелни светове. Мулдашев твърди, че древните не само са използвали енергия от тези светове, но са се занимавали и с генна инженерия на високо ниво, въздействайки върху ДНК. След египетската експедиция през 2002 г. професорът разказа, че е напълно допустимо наистина тамошните хора да са умеели да сглобяват човешко тяло от части, дори да сменят глави. Този извод е направен въз основа на анализа на настенните рисунки в Долината на Фараоните.

Четирите генома

Ученият твърди, че съвременните генетици грешат, като не отчитат, че тялото на всеки жив организъм се състои от 4 тела и носи 4 генома - материален, воден, етерен и геном на времето. ”Бяхме принудени да направим такова заключение след изучаването на тибетския Град на Боговете, който може да се нарече Матрица на Живота на Земята. Съвременната генетика работи само с материалния геном - ДНК, въпреки че днешните научни данни показват, че той съдържа не повече от 2–10% от цялата генна информация. – казва Мулдашев. Той допуска, че древните генетици са въздействали върху енергийния геном с енергия, присъща на животните. В много египетски храмове е показано, как древен гигант вкарва микропипетка в яйцеклетка, т.е. въздейства върху материалния геном. Но още по-често се срещат изображения на съдове, в които има глави или други части на тялото. Руският учен допуска, че това е въздействие върху водния геном или генно информатизиране на вода. Колкото до енергийните геноми на времето (етерния и времевия), има много сцени, на които е отразено въздействието върху тях. От рисунките се вижда, че това се осъществява с помощта на... енергии, присъщи на едни или други животни. Особенно често в тези поточни линии за сглобяване на човешко тяло от различни части присъства змия - символ на пречистващата енергия Кундалини.” – споделя Е. Мулдашев. Предполага се, че за постигането на положителен резултат е било много важно да се пречистят енергийните геноми на тялото. Днес това не можем да направим, защото сме изгубили третото си око.

Гигантите са използвали хората като генен материал

Мулдашев нарича храмовете на Египет „генно-инженерен полигон”. Смята,

Дали не са търсели и такъв начин за възпроизводство на човешкия род? Ако е така, то защо са се отказали? Може би следващите експедиции ще отговорят и на тези въпроси.



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .