Банер
ПЕРУН.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Камъните „Ика” от Перу
Написано от Стоян Захариев   
Петък, 23 Февруари 2007 00:00
Камъните „Ика” от Перу
по crystalinks.com

Камъните „Ика”, наричани от мнозина една от най-големите енигми на нашето съвремие, представляват колекция от андезитни камъни, на които има гравирани сцени с динозаври, както и изображения, представящи напреднали технологии. Възрастта им се определя на повече от 13 милиона години, което напълно противоречи на нашето съвременно разбиране за произхода на човека на Земята, което представлява истинско предизвикателство за научните среди и поставя под въпрос дори теорията на Дарвин.

Човек наблюдава небето с телескоп Човек наблюдава небето с телескоп
Група от 4 камъка показват заемните полукълба на които има изображение на континентални маси, които днес са част на митологията. Група от 4 камъка показват заемните полукълба на които има изображение на континентални маси, които днес са част на митологията.

Тези около 15 000 на брой камъни са открити в крайбрежната област на безлюдният град Ика в Перу, намиращ се на около 300 километра от столицата Лима.

Историята на тези мистериозни камъни започва през 60-те години на миналия век, когато фермер открива многобройни купчини от странни камъни. Той бързо бива заинтригуван от изображенията по тях и решава да ги продава на туристи като сувенир, което от своя страна му донася много известност, след като новината за тези камъни бързо се разнася сред научно-археологическите среди. Множество археолози бързо пристигат в Перу, за да изследват тези открития.

Правителството на Перу също проявило интерес към тези камъни, от по-различни съображения. Тъй като в Перу търсачите на контрабандни археологически находки изобилствали, то не искало да си създава повече проблеми с откриването на тези камъни. То накарало фермера, които открил камъните, публично да напише, че те не са автентични, а са изработени от него, опитвайки се по този начин да потули уникалното откритие. През 1966 година, местен доктор на име Хавиер Кабрера започва да колекционира камъните и става основният им купувач от бедния фермер.

Една част от камъните привлякло особено вниманието на д-р Камбера и група археолози. Те открили по тях странни изображения на земната повърхност, някои от които много наподобяват съвременната форма на някои континенти. Впечатляващо, учените геолози, посредством компютърни модели открили, че изображенията на тези континентални форми напълно съвпадат с положението на земните континентални плочи от преди 13 милиона години.

Тогава, несъмнено трябва да запитаме, кои са били тези хора преди 13 милиона години, притежаващи тези способности и познания да изобразяват с такава точност положението на континентите? Още по-интересен е фактът, че на много от камъните може да се видят сцени като човек, яздещ динозавър, операции с Цезарово сечение, човек наблюдаващ звезди с телескоп, както много други.

Разбиранията на съвременната наука твърдят, че първите хуманоиди са се появили преди около 4.5 милиона години, което е в пълно противоречие с откритието на камъните „Ика”. Това представлява сериозно предизвикателство за научните среди и съвременните ни разбирания за произхода на човека.Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2018 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .