Банер
ПЕРУН.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ПОЛТЪРГАЙСТ МОЖЕ И ДА ВИ ИЗНАСИЛИ
Написано от Маг Селена   
Вторник, 02 Януари 2007 00:00

Те могат да бъдат веселяци, но могат да бъдат и жестоки, агресивни вредители


- Селена, искам да те попитам дали в твоята практика си срещала някога явлението полтъргайст? Можеш ли да ни разкажеш нещо повече за него!

- Интересен въпрос, както е интересно и самото явление. Нека първо обясня какво значи полтъргайст? Това е старо-немска дума, която означава “шумен или палав дух”. При феномена полтъргайст става въпрос за проявлението на същества от друго измерение, най-често те идват от низшия астрален свят.

Произходът им е най-различен

и разнороден. Така например, във всеки дом има така наречените домашни духове. Именно те, ако бъдат раздразнени от хората, започват да буйстват, като лудуването им се изразява в почукване, отваряне на врати или прозорци, задвижване на най-различни предмети във въздуха, разхвърляне на обекти навсякъде из дома или пък тяхното внезапно изчезване в невидимото. Има също така и полтъргайсти, които се дължат на елементалите, т.е. природните духове. Най-често срещаните полтъргайсти обаче са създавани от деца, и тийнейджъри, ненавършили още осемнадесет години. Тяхната енергия е хаотична и необуздана и това е една от причините за появата на полтъргайст в нечий дом. Също така предпоставка за появата на полтъргайст могат да бъдат призоваването на духове от отвъдното, както и неовладяната енергия на злобни, завистливи и отмъстителни хора. Полтъргайстите могат да бъдат веселяци, но могат да бъдат и жестоки, агресивни вредители. Агресивните могат да нападнат човек или животно и да го убият. А що се отнася до това дали съм имала в практиката си такива случаи ще кажа - да, разбира се. Преди пет години в офиса ми дойде един виден софийски бизнесмен. Ще го нарека г-н Х. Той бил пълен атеист, но ... до момента, в който

животът му се обърнал в ад

и то в собствения му дом. Човекът беше висок, едър и здрав българин, но беше изключително изтощен, блед, недоспал и напълно изтормозен. Седна унило на стола срещу мен и каза:”Не идвам за ясновидство, идвам да Ви разкажа какво става у дома, защото вече съм пред тотален психически срив и абсолютно безсилен да се справя с проблема, който ме сполетя. Към Вас ме насочи една Ваша клиентка, на която сте помогнала да си реши там едни проблеми. От три месеца аз наистина живея в ада. Когато вечер се прибирам от работа и отварям вратата на апартамента си, изведнъж от пода се вдигат пантофите ми и като, че ли някой ги удря право в лицето ми. Тръгвам да седна на фотьойла да гледам телевизия, но някой “невидим” веднага го дръпва и аз падам на земята. Искам да си включа телевизора, но дистанционното се вдига във въздуха и се премества на незнайно място в другата стая. Колкото и да го търся не мога да го открия. Оставям часовника си на тоалетката преди да си легна да спя, а на сутринта не го намирам никъде в дома си. А

най-кошмарното ми изживяване

пък се случва често преди да си легна да спя. Изведнъж чувам дрънчене на кофа, а в последствие виждам кофата над леглото си пълна с вода, и се изля право върху мен. Ако се размина пък с това нещо, то като си легна започва едно страшно тропане и местене на предмети, местя се с цялото легло. Един път пък преживях истински ужас, защото видях как срещу мен лети един нож, право към гърдите ми. И всичкото това ми се случва само и единствено в къщи, щом прекрача прага на апартамента си, навън вече всичко е наред. Госпожо Селена, моля Ви кажете ми какво е това нещо и мога ли да се избавя от него!” Видях, че г-н Х. има син, който беше на петнадесет години, казах му го. Мъжът на минутата извади от джоба си снимка, на която беше синът му заедно с майка си. Взех снимката в ръката си и започнах да говоря на бизнесмена. Разказах му, че между сина и майката съществува така наречения Едипов комплекс, т.е синът беше издигнал майка си в кумир, обичаше я не само като майка, но и като жена, бранеше я и не позволяваше на никого да се докосва до нея. Ревнуваше майка си от собствения си баща. Казах, че синът му е крайно озлобен, защото има недъг. Но за сметка на това, имаше висок капацитет на енергийното поле и в крайна сметка беше създал мощен и силно зловреден полтъргайст в къщи. И то въз основа на негативните си нагласи - злоба, омраза, ревност, завист и ненавист. Човекът ме гледаше в недоумение! Все пак събра сили да ме попита има ли някакъв начин всичкото това да спре?! Заедно с маг Живин му обяснихме как да се държи със сина и съпругата си, като същевременно беше направен и ритуал за отстраняването на полтъргайста. Проблемът беше разрешен, макар и с малко повече усилия.
- Всичко това, което ми разказваш е много интересно, но ти каза, че полтъргайст може да се образува и при призоваването на духове на умрели хора от отвъдното. Такъв случай имала ли си?

- Да, разбира се! И за него ще ти разкажа. Наскоро при мен беше дошла г-жа Стефчева, беше на 60 години. Приятна, ведра, но видимо разтревожена. Седна и започна да ми разказва. Преди една година починал съпругът й и от тогава животът й се преобърнал. Една вечер, когато си била легнала да спи изведнъж в стаята й се появила някаква светлина, като огнено кълбо. Постояла известно време и както била се появила по същия начин и изчезнала. Непосредствено след това жената започнала да чува странни звуци в дома си като от изсипване на чакъл.

Започнали да се разнасят и странни шепоти,

започнали да се чуват някакви разговори на група хора. Не щеш ли една вечер, както се любувала на гледката отвън, някой “невидим” я погалил нежно по главата и я целунал по бузата. Тези всичките явления започнали да се повтарят много често, започнали дори да се местят и най-различни домакински принадлежности и предмети из къщата. Жената мислела, че това всичкото го прави духът на нейният починал съпруг. Но нещата по едно време станали по груби и различни. Някой “невидим” започнал да я натиска да си легне на леглото, като в същото време се опитвал да я обладае, т.е. изнасили. Това същото същество започнало да разхвърля къщата й, да тропа по масата, прозорците, вратите. Много често щракало копчето за осветлението и дълго време я държало на тъмно в дома й. Започнало да й къса и дрехите. Г-жа Стефчева мислеше, че е обсебена, но уви това не беше така. Попитах я дали не е ходила някъде при медиум да викат духове! Тя отговори:”А-а, да забравих да Ви кажа, че всичко започна след като ходих при една неизвестна никому Ваша колежка, с която действително викахме духа на съпруга ми!” В този случай реших да се намеси и маг Живин. Той направи специално замерване, при което се констатира, че нашата клиентка е много добър медиум, но неосъзнат. При сеанса, който са правили с въпросната “наша колежка” е бил направен енергиен пробив от отвъдното на клиентката ни и се е появил полтъргайст, предизвикан от зловреден дух - приживе най-вероятно изнасилвач. Разбира се, че и на нея помогнахме и все още продължаваме да работим с изчистващи ритуали.

- Селена, не мислиш ли, че това са страховити неща и на някой нервите не биха издържали, ако наистина се сблъска с подобни явления?

- Сещам се и за един такъв случай. При мен в кабинета ми беше дошла г-жа Якимова, много приятна и сладкодумна жена. Попитах я с какво мога да й бъда полезна. Тя отговори, че желае да й върнем с маг Живин душата и ауричното поле, защото те били унищожени от една, също неизвестна никому “екстрасенска”, която решила да я обучава да стане ясновидка, медиум, лечителка и магьосница. Въпросната “учителка-екстрасенска” й заповядала да вземе една химикалка и направо да призове еди кой си дух от отвъдното, а той щял да й отговори като ръката й сама започне да пише. Тук искам да обясня, че това явление се нарича контактьорство. Г-жа Якимова се подчинила механично и изведнъж ръката й наистина започнала да се движи и да изписва неясни букви и някакви драсканици. “Уроците” на “великата учителка” продължавали, г-жа Якимова започнала да изписва много добре думите и то в цели почти смислени изречения. Всичкото това, разбира се, според думите на “учителката” правел духът. В един момент обаче, продължава разказа си г-жа Якимова,

този дух започнал да й говори мръсни цинизми

и най-различни унизителни, и обидни думи “вътре в мозъка”. В един момент тя решила да отиде отново при “учителката си”, за да разбере все пак какво става, но била нахокана и изгонена от нея. Оттук нататък жената започнала да прави припадъци, да си говори често сама независимо от това къде и пред кого се намира, да се търкаля като прасе в прахта и калта, да занемарява хигиената си, да се вдървява тялото й (пояснявам, че това са кататонните състояние при психично болните хора). Видях, че когато г-жа Якимова е отишла при въпросната “учителка”, не е била наред с хормоналния баланс, защото просто е навлязла в критическата възраст. Това обикновено нарушава ауричното поле, като във въпросната възраст човек става свръхчувствителен и психически доста лабилен. Дори може да прояви и окултни способности! В случая обаче г-жа Якимова е получила психично разстройство с диагноза шизофрения. Обясних й за какво става дума и я насочих за лечение към психиатъра, с който работя доста отдавна. Сега се чувства много по-добре и вече никой не й говори цинизми “в мозъка”. Ето защо заиграването с духовете на мъртвите не е за предпочитане. Преди да посегне някой към практикуването на окултизма първо трябва да се запознае много добре с всички тънкости на материята, за да не попада в подобни ужасни ситуации.



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .