Банер
11159479_1431582307144449_5697124142955877164_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Галактически кодекс
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 23 Април 2012 09:57

Планетата Земя е последната планета, окупирана от Тъмните сили в тази Вселена, последната останка от галактическите войни, водени в галактиката в течение на милиони години.

Докато Галактиката е освобождавана от хватката на Тъмните сили, Силите на Светлината еволюират от военни сили, създадени от спешната нужда да бъдат защитени основните свободи на съзнателните същества, към хармонично галактическо и космическо общество. Тъй като съществата в Галактическата конфедерация са еволюирали духовно и са направили изравняването си и обединяването си с Издигнатите Майстори, те са открили вътрешен кодекс, който регулира всички взаимоотношения между съществата от Светлина и техните отношения към Тъмните Сили и окупираните планети.

Този кодекс е наречен Галактически кодекс и представлява правната основа за всички действия на Конфедерацията в тази и други галактики. Този Кодекс не е твърдо установена система от външни правила, а систематизиран код на вътрешна етика за всички души от Светлина, който всички същества от Светлина приемат със свободната си воля, защото той отразява тяхната вътрешна истина.

Сега ще изложим Галактическия Кодекс във форма, лесна за разбиране от едно средно пробудено същество в човешкото общество. 


Част I: Законът на Божествената Благодат

Всяко съзнателно същество има неотменимо и безусловно право на положителен житейски опит.

За да обясним Част I, се нуждаем от разбирането, че страданието и болката нямат стойност в просветленото Галактическо общество, освободено от влиянията на Тъмните сили и други аспекти на космическите аномалии.
 Придаването на значение на болката, страданието и жертвата като аспекти на израстването, е част от програмирането от Тъмните Сили, правено с цел да пороби по-лесно населението на окупираните планети.

Безусловният положителен житейски опит на всяко съзнателно същество в освободената вселена е гарантиран от вътрешната връзка на всяко живо същество с Източника и подсилен от властта над материята на Издигнатите Майстори, която им позволява да помагат на всички живи същества в техните стремления към Източника и да им предоставят необходимото за живот. Животът никога не е бил предвиждан като тежък труд и борба, а като път на радост и творчество.

Различните раздели на Част I регулират живота в освободената вселена и всички взаимоотношения между съществата от Светлина, така че никога да не се случват конфликти. Нека обясним тези раздели:


Част I/ 1: Всяко съзнателно същество има неотменимо и безусловно право на физическо и духовно изобилие.

Този раздел гарантира положителен житейски опит за всяко същество в освободената вселена. Издигнатите Майстори предоставят всичко необходимо за живот и за физическо, и духовно благоденствие, и красота, използвайки силата, която имат над материята в освободената вселена.


Част I/ 2: Всяко съзнателно същество има неотменимо и безусловно право на Възнесение.

Тази част обяснява как Издигнатите Майстори използват напредналото си разбиране за духовните технологии на Възнесението, и като прилагат Електрическия Огън на пречистването, подпомагат всички същества, които свободно избират Възнесението.

Част I/3: Всяко съзнателно същество има неотменимо и безусловно право да се съединява с други същества в съответствие с неговата/нейната позиция в Мандалата на Духовното Семейство.

Тази част е инструмент за регулиране на всички взаимоотношения в Духовното Семейство. Тя гарантира съединяването на същества от противоположен поляритет (души-близнаци, души-партньори) и баланса на останалите същества независимо от етапа на тяхното развитие и външните условия.

Част I/ 4: Всяко съзнателно същество има неотменимо и безусловно право на достъп до цялата информация.

Този раздел гарантира, че всички същества получават всички части информация, от които се нуждаят, за да разберат ролята си във вселената, да добият по-широка перспектива за еволюцията и всичко друго, от което се нуждаят за да вземат решения, да израстват и да просперират. Цялата тази информация е предоставяна от Издигнатите Майстори или други същества, които надзирават еволюцията на различни раси и цивилизации.

Част I/ 5: Всяко съзнателно същество има неотменимо и безусловно право на свобода.

Този раздел гарантира, че всяко същество има неограничен потенциал за израстване и житейски опит. Тъй като всички същества в освободената вселена създават само позитивизъм, тяхната свобода никога не влиза в противоречие със свободата на други същества.


Част II : Закон за Разделяне на Конфликтните Страни

Всяко съзнателно същество има неотменимо и безусловно право да бъде отделяно и предпазвано от негативните действия на други съзнателни същества.

Тази част регулира условията в тези части на вселената, които са били току-що освободени от влиянието на Тъмните Сили, но които все още не са били приети в Конфедерацията. Тя изисква Силите на Светлината винаги да разделят участниците в конфликт, за да ги предпазят от нанасяне на вреда едни на други. Тогава Силите на Светлината помагат, докато конфликтът бъде разрешен. Тази част често се използва за приключване на войни и други въоръжени конфликти.


Част III : Закон за Равновесието

Всяко съзнателно същество, което е избрало да живее и действа срещу принципите на Галактическия Кодекс и отказва, или не е способно да ги приеме сега, и да коригира последиците от миналите си действия, ще бъде отведено на Централното Слънце, реструктурирано на основни елементални есенции и ще започне отначало нов цикъл на еволюция.

Тази част регулира взаимоотношенията между Силите на Светлината и Тъмните Сили. Когато са победени, на съществата, принадлежащи към Тъмните Сили, им се дава възможност да приемат Галактическия Кодекс, да направят най-доброто, което могат, за да поправят грешките си и да живеят позитивно впоследствие. Ако приемат, са опростени и се присъединяват към Конфедерацията. Ако не могат или не желаят да приемат, те са отвеждани на Централното Слънце, личностите и духовните им същности са реструктурирани в Електрическия Огън и божествената им искра започва нов цикъл еволюция.


Част IV : Закон за Намесата

Галактическата Конфедерация има неотменимо и безусловно право да се намесва във всички ситуации, където Галактическият Кодекс е нарушен, независимо от местните закони.
 
Тази част описва полицата на Силите на Светлината спрямо окупираните планети. Конфедерацията си запазва правото да се намесва във  всички области, цивилизации, планети или слънчеви системи, където Галактическият Кодекс е нарушаван. Тя има правото да постъпва така, независимо от позицията на местните цивилизации за тази намеса. Тя винаги има право да използва всички мирни средства за образование и регулация. Ако е нарушена критична част от принципите на Галактическия Кодекс, конфедерацията има право да употреби военни сили. Специален случай са планетите под директна окупация на Тъмните сили.

Тъмните сили обикновено държат местното население като заложник, за да забавят прогреса на Силите на Светлината. На Земята те заплашват с ядрена война, ако Силите на Светлината се намесят. Това е главната причина, поради която Силите на Светлината все още не са освободили тази планета (а не така споменаваните «ние-няма-да-се-намесим-защото-уважаваме-свободната-ви-воля», «ние-само-наблюдаваме-докато-страданието-продължава» безсмислици). Както във всяка ситуация със заложници, това изисква доста умели преговори и тактически подходи. Ситуацията вече е към разрешаване и планетата Земя ще бъде освободена скоро.

Част IV/1: Всяко съзнателно същество има неотменимо и безусловно право да се свърже с Галактическата Конфедерация в случай на нужда и Галактическата Конфедерация има правото да помогне, независимо от местните закони.

Този раздел дава правна основа за намеса и помощ на всички заложници на Тъмните Сили. Силите на Светлината винаги правят най-доброто, което могат, за да помогнат и да подобрят условията на живот за всички съзнателни същества, дори на Земята. Ситуацията на планетата Земя просто показва колко много повече сила е имала тъмнината над Светлината на тази планета. За щастие, това се променя сега.

Част IV/2: Галактическата конфедерация има неотменимо и безусловно право да прилага Галактическия Кодекс и
 да завладява областите, където Галактическия Кодекс е нарушен, с военни сили, ако е необходимо.

Този раздел дава правна основа за освобождаване на окупираните планети с използване на военни сили. Военните сили на Конфедерацията премахват или помагат в премахването на представителите на Тъмните Сили и освобождават заложниците. След това други сили от Конфедерацията насочват процеса на приемане на планетата в Конфедерацията като инструктират местното население.

Може би някои земни обитатели чувстват, че Конфедерацията няма право да се намесва и че човечеството има правото да реши проблемите си самостоятелно. Това просто не е истина. Многото войни на планетата и постоянното насилие над основните човешки права са доказали, че човечеството не е способно да се справи със собствената си ситуация, и че е много по-добре да получи мъдри защитници в случая.

Конфедерацията ще помогне в замяната на сегашните майстори на марионетките (Тъмните Сили), които човечеството е поканило в стари времена в Атлантида. След това Галактическият Кодекс най-сетне ще се превърне в универсален етичен код в цялата вселена и няма да има повече тъмнина.


От Кобра,
4 април, 2012
Превод: Ина Караджова
Източник: 2012portal.blogspot.ca



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .