Банер
0_2f8ab_6773793a_XL.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Затъмненията през ноември 2012
Написано от Маг Селена   
Сряда, 14 Ноември 2012 15:23

Архангел Метатрон чрез Джеймс Тиберон

Поздрави, Възлюбени! Аз съм Метатрон, Владетел на Светлината. И така ще говорим за енергиите по отношение на вас. Ще говорим за прозореца на затъмненията във вашето линейно време през ноември 2012. 

Енергията през оставащото време на 2012 година ще е изключително мощна. Важно е да запазите баланса си. Десетки хиляди енергийни съвкупности бомбандират Земята и човечеството усеща ефектите. Те са с Божествена цел и въпреки че е период на изключителна интензивност, той е нужен и в действителност е много благоприятен и напълно необходим за Възнесението. 

Това, което всъщност се случава във вашето настояще, е продължаване на изчистващите процеси и премахване на дисбаланса. Това е издигането и всички сили на планетата, всички елементи – земя, въздух, огън и вода – са съществена част от него. Така че това са Небесно космически енергии, които ги задвижват. Навлизането на Божествената Женска енергия тече изключително силно в момента и подпомага това, което е необходимо да се пречисти.

Навлизането на Женска енергия започва своя максимален поток с пълното слънчево затъмнение и ще се задържи най-оптимално до настоящето лунно затъмнение на 28 ноември.

Това ще донесе баланс за предшестващото Възнесение на 12-12-12. Това е една много значителна фаза; една ера завършва и започва нова фаза – такава на баланс. Баланс, който благоприятства Земята и човечеството. Всъщност планетарният баланс в такъв момент повлиява всяка една жива душа да намери равновесие в себе си. 

Затъмненията носят така наречената Женска Енергия към нейното по-голямо съотношение. Въпреки това не възприемайте тези енергии като насочени само към единия „пол“ или аспект на човечеството. Защото в Божествен аспект вие не сте нито от мъжки, нито от женски пол. Половете са аспект на полярността и на дуалността. За да сме по-ясни, половото разделение не се проявява в по-висшите измерения. Важно е това да се обмисли и разбере. 

Целта на планетата на този етап е перфектния баланс на това, което във вашата дуалност обозначавате като Божествено Женско начало и Божествено Мъжко начало. Тогава, когато тези енергии са равностойни една на друга, настъпва балансиране на планетата, което позволява уравновесяването необходимо за Новата Земя. 

Равното съотношение на новата матрица дава възможност за по-лесен път на всеки един човек за намирането на баланса вътре в себе си. Защото без този баланс израстването към пълна цялостност не би могло да се осъществи. 

Настоящите енергии на планетата са много интензивни. И тяхната интензивност ще нарастне до Възнесението на 12-12-12 и възраждането на 21-12-12. Но бъдете с ясното разбиране, че докато енергиите са силни, настоящите астрологически ефекти от затъмненията, ретроградните планети и метеоритите всъщност предлагат невероятна възможност за израстване, пречистване и прераждане. Това е време за яснота на намеренията и проявленията на благородни идеали. Ние ви подтикваме да използвате това време. Насърчаваме ви да сте любезни със себе си, да съзерцавате живота си, енергията си, баланса си и посоката ви напред. Мили хора, всичко е съвършено, всичко е на мястото си и чрез това познание разберете, че се намирате в Божествена благодат. Но вие сте тези, които трябва да създадат движението напред. 

Прозорците на затъмненията през ноември 2012 са планувани и облагодетелствани, за да ви подпомогнат. Вярно е, че тежестта се увеличава и че имате голям товар на сегашното си равнище – индивидуално и колективно. Тези събития, тези енергии са замислени да ви обединят един с друг, да отворят възможностите ви за навлизане дълбоко навътре. Сценарият свързан с вас осигурява невероятни възможности за дълбоко преустройство. 

Използвайте енергията на тези затъмнения, за да вземете под внимание, да отчетете и да поставите намеренията/стремежите си. Вътре в тези енергии живителните сили са силно концентрирани и дават възможност на благородните мисли бързо да се проявят. 

2012 е година, в която всеки един месец донасяше по едно ново изпитание, но вие вече почти сте на финала. Планетарното Прераждане е близо. И ние ви казваме, че 2013 ще е с намалена интензивност на енергията от гледна точка на това, което може да се дефинира като астрологични влияния. 

Аз съм Метатрон и споделям с вас тези Истини. Вие сте възлюбени.

И така е това...


Превод: Карина Кристоф
Архангел Метатрон чрез Джеймс Тиберон
ВНИМАНИЕ: © Настоящото послание на Архангел Метатрон предадено чрез Джеймс Тиберон е защищено с авторско право. То може да се разпространява единствено под тази му форма и превод като се посочва уебсайта, където е оригинала му.
Източник: www.Earth-Keeper.com


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .