Така се разпадат семейства, нарушава се брачния ритъм, раждат се болни деца или изобщо не се раждат, тотално се прекъсва родовата линия.
УВАЖАЕМИ ПОТРЕБИТЕЛИ, ТОЗИ МАТЕРИАЛ БЕШЕ ИЗОПАЧЕН И ЗНАЧИТЕЛНО ИЗРЯЗАН ПРИ ПУБЛИКУВАНЕТО МУ ВЪВ В-К „ВРАЧКА“, С ЦЕЛ ЗЛЕПОСТАВЯНЕТО МИ!!! Затова реших да го публикувам в оригиналният му вид, като маркирам изопачените думи в него, както и известното съкращение!!!!! Първият ми зададен въпрос, който беше публикуван във в-к „Врачка“ изглежда ето по този начин: „- Маг Селена, този път много ми се иска да поговорим за неуспеха, А НЕ ЗА УСПЕХИТЕ ВИ. Вие лично имали ли сте неуспехи в работата?“ А ОРИГИНАЛНИЯТ Е ЕТО ТОЧНО ТАКА (просто четете по-надолу и сравнявайте малките, но твърде съществени и изключително компрометиращи разлики!!!)
- Маг Селена, този път много ми се иска да поговорим за неуспеха, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ГОВОРЯТ ЗА УСПЕХИТЕ СИ В ДАРБИТЕ, А НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА НЕУСПЕХИТЕ СИ. Вие лично имала ли сте неуспехи В ПОПРИЩЕТО, В КОЕТО РАБОТИТЕ? - Страхотна тема! Дали съм имала неуспехи в работата ми чрез упражняваната дарба от мен?! Да, и сега ще Ви разкажа за един такъв. Точно днес имах посещение от две дами – майка и дъщеря, които идват най-редовно при мен в отстояние на поне 10 години време. Ще започна с дъщерята, всъщност това, което ще чуете е просто ужасяващо. Защо ли?! Слушайте внимателно ... Дъщерята няма брак, но има дете. Бащата не го е припознал, станало е така, както казах преди още то да се роди. Тя, младата дама, беше притеснена преди две и половина години, че детенцето не говори. По онова време бях казала, че когато то влезе в четвъртата си година, ще започне да говори. Така и станало, но никак не говорело добре. Та дъщерята искаше да узнае как да постъпи по-нататък и да разбере дали детето ще има някакво подобрение. Попитах я дали го е водила на изследвания някакви? Не, не беше го водила. Стояла и е чакала да проговори, но като е видяла, че в продължение на една година не говори нищо сносно – беж при мене. Детето беше агресивно, описах й в детайли как реагира, когато не се удовлетворяват желанията му – видях как я то рита, плюе, удря през ръцете, но за майката това било нормално, видите ли. Обясних й най-подробно, че детето е с проблемно поведение, което говори за някакво психично разстройство. Казах й, че баща му също страда от подобно, младата дама се съгласи с мен, че наистина е така, но не смятала, че сина й има същия псипроблем. Това било според нея просто детско поведение. Предложих й да го заведе на електроенцефалографско изследване, за да се види каква е функцията на мозъчните вълни. Преди пет години време на брат й беше установено епиогнище при същите лекари, към които я насочих да отиде със синчето си. Тя възкликна възмутена, че „тия били измамници“, защото не установили на бащата на нейната приятелка раковото заболяване в мозъка. Тук й обяснявам, че при ЕЕГ-то се констатират отклоненията във функционалните изменения на мозъчната дейност, а не се регистрират туморни образования. Това се прави при скенерно изследване и преди всичко чрез ядрено-магнитен резонанс. Тя се втрещи и мен ме прониза видението, че след като нейната озлобена приятелка си е изказала недоволството от въпросните лекари, лечението на брат й е било незабавно преустановено и сега той има много сериозно влошаване с грандмали, т.е големи епилептични гърчове. Попитах младата дама: „Защо сте спрели лечението на брат Ви?!“ Отговора беше: „Ами тази моя приятелка ни заведе с майка при една лечителка-маг, която установила, че баща й има много страшна черна магия. Лечителката ни каза, че й брат ми има такава и го лекува доста време, като ни каза веднага да спрем да го тровим с тия лекарства.“ - И какво е станало по-нататък, маг Селена? Защо млъкнахте?! Оздравял ли е този мъж, какво е станало с брата на младата дама?! Говорете ... - Тъжна е тази история, затова млъкнах, тъжна и ... глупава. Ами въпросната лечителка полекувала, полекувала бащата на онази нейната приятелка, докато той не получил поредния припадък. Дошла „Бърза помощ“, незабавно го вкарали в болницата, сложили го на скенер и се установило, че има голямо туморно образование. Късно било за каквото и да е лечение, и след два дни човека починал. Но ... нито майката на младата дама, нито пък тя, си извадили поука от случая. Те продължили да посещават „магесата“ и не подновили изобщо лечението на момчето, защото тя била наредила така. Та ... брата на младата дама сега е със силно влошено състояние, защото епилепсията е напреднала. А сега ми кажете Вие дали това е мой неуспех?! (плаче). (това изречение беше изрязано във в-к „Врачка“) - Маг Селена, Вие се разстроихте! - Не, не съм се разстроила! Просто страдам от подобен род постъпки, неразбиране, заблуди, измами, незнание ... просто ума ми не побира как може да има подобен род хора, които изобщо не са наясно за какво точно иде реч?! А що се отнася до синчето на младата дама видях, че то има проблеми с бактериална инфекция на третата сливица, поради което не чуваше добре и не можеше да говори правилно естествено. Насочих я към подходящите лекари и съответни изследвания. Сега вече съм сигурна, че ще ме послуша и ще вземе сериозни мерки. - А какво стана с майката на тази млада дама? Нейният проблем какъв беше? Тази жена идва от .около 10 години време при мен, вече Ви казах. Тя по мое настояване заведе сина си при психиатър, където му бяха направени електроенцефалографските изследвания на мозъчните ритми. Но оттам нататък вече Ви разказах какво се е случило.
Майката се е подчинила на прищевките и желанията на необразованата си дъщеря и болен син, водени от дълбокото невежество и безумие на приятелката на дъщерята. Била е подведена и впоследствие докарана до просешка тояга, защото и тя ходила да й развалят куп черни магии при същата „магеса“, която била много силна.
Попитах тази жена не е ли доволна от мен, та ходи и при други колеги? Тя се разрида с глас и каза: “Не, маг Селена, вярвам само на Вас, но аз съм глупава, проста и наивна жена, подлъгах се и сега съм на това дередже. Досега каквото сте ми казала всичко е излязло истина. Вие преди четири години ме предупредихте да не ходя при други врачки и лечителки, ама аз не Ви послушах и сглупих,сега затова съм пак тук. Помогнете ми, моля Ви!“ Какво да я правя?! Обясних й, че над нея, както и над съпруга й и двете й деца действа кармична програма за унищожение. Разясних и буквално в детайли какво означава тази програма, дадох и молитвени покаяния чрез които да работи върху изчистването на унищожителната програма. -
(долният пасаж беше изрязан във в-к „Врачка“) - Във Вашите статии Вие маг Селена бяхте писала доста неща за кармата, но и аз не съм на ясно в какво точно се състои кармичната програма за унищожение? Обяснете ми. - Ще разкажа за случая на тази майка и дъщеря й, за по-нагледно и разбираемо. Тази жена и нейният съпруг не бяха желани деца от родителите им. Какви са последиците?! Ами жената преди да се омъжи за настоящият си съпруг е имала връзка с друг мъж, който е бил женен и вече е имал две деца. Тя забременява от него и се омъжва бременна, като баща на дъщеря й става настоящия й съпруг. Жената не си прекъсва връзката с бащата на дъщеря си и забременява втори път от него. Ражда син, този който е с епилепсията. Какво става с истинския съпруг на тази жена ли?! Ами предстои му смърт, защото е потънал в дълбока и нелечима депресия, и се е отказал сам от живота си. Дъщерята и сина на тази майка също не са желани деца. Впоследствие дъщеря й забременява и ражда момче с психичен проблем, за тях Ви разказах в начало, то също не е желано дете. В момента дъщерята има връзка с женен мъж, който има две деца и ще я изостави съвсем скоро. Както виждате историята се повтаря. Така се разпадат семейства, нарушава се брачния ритъм, раждат се болни деца или изобщо не се раждат, тотално се прекъсва родовата линия. Това е един унищожителен процес, който може да бъде спрян единствено с покаяния, смирение в себе си, търпение и приемане на съдбата. Има и други начини за излизане от този кармичен проблем, но това вече е моя строга професионална тайна, която разкривам единствено и лично на пострадали и нуждаещи се хора от подобна помощ. Това е.
Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
|