Банер
IMGP2847-copy.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

НА ВЪРХА НА ОКУЛТНОТО ПОПРИЩЕ
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 23 Юли 2007 00:00
Тези, които ме разбират и проявяват усърдно разум, винаги се справят в ужасяващата ситуация и поемат по съвършено различен и нов път, като започват да ги спохождат просто невероятни успехи на всички равнища.
Маг Селена е популярна и утвърдена ясновидка и специалист по въпросите на кармичната психология. Тя е третата по величина ясновидка в България след Ванга и Вера Кочовска. Нейните способности са доказани и по научен път чрез съответните специални изследвания в областта на медицината. Засега няма други феномени с доказани и официално регистрирани ясновидски способности.

- Маг Селена, учудвам се на умението ви да съчетаете окултните си знания в едно с познанието за духовното в човека! Бихте ли разказали как успявате да помагате така завидно на хората?

- Трудно е това, което се опитвам да правя. Трудно е, защото повечето хора не познават себе си, не се обичат помежду си, не разбират естеството на нещата, свързани с живота, поради което стигат не само до вътрешни дилеми, ами и до сериозно влошаване в личните им взаимоотношения с близките им, както и с всичко заобикалящо ги. Тук не става въпрос само за техния личен, човешки живот, а за цялостния живот във Вселената и прогресивните зависимости в него. Този живот, който е под всякаква форма, видима и невидима, живот, който засяга всичките царства (минерално, растително, животинско, човешко, Божествено). Аз много детайлно разяснявам на хората, изпаднали в жестоки беди, как могат сами да победят себе си, как могат да коригират грешките си, като им соча дори и как биха могли да стигнат до разбирането за правилния избор, изпълващ техния житейски Път. Пояснявам им откъде точно идва проблемът, който ги е съсипал, как биха могли сами да си го разрешат, какви са взаимозависимостите и последиците в негативната ситуация, която ги е хвърлила в упадъка, до който са стигнали. Разкривам им какво се крие в подсъзнателните им процеси и реакции, за които те дори и не подозират и в повечето случаи остават изумени от факта, че съм стигнала до глъбините на душата и сърцето им. Обикновено плачат и си признават, че това, което им казвам, е точно така. Не им давам „готови рецепти“ как да „жигосат“ чрез омразата си, породена от наслоената обида в тях, чрез някоя уж „бяла магия“ човека, който ги е наранил, независимо от това по какъв начин е станало нараняването. Но им давам изходна позиция как сами могат да преодолеят обидата, с която изчезва и настоящият им проблем. Тези, които ме разбират и проявяват усърдно разум, винаги се справят в ужасяващата ситуация и поемат по съвършено различен и нов път, като започват да ги спохождат просто невероятни успехи на всички равнища. Това е тайната ми! Нямам друга. И трябва да ви кажа, че злощастните събития от еднородно естество никога повече не се завръщат в живота им, защото кармата им ги е елиминирала окончателно.

- Това ли е единствената ви тайна, маг Селена, на голям ерудит и авторитет в окултното поприще?! Не коригирате ли лично вие кармите на хората, не променяте ли техните съдби в положителен аспект лично?

- Определено тайните се крият в човека, никъде другаде, в човека като личност, защото той движи съдбата си, той твори кармата си. И двете са присъщности, характерни единствено нему, и след като той е сътворец Божи, никой друг не е в състояние да му помогне – единствено и само той може да си помогне. Стига да му бъде дадена добра позиция и яснота за споходилото го нещастие. Оставете настрани глупавите брътвежи на най-различни псевдоокултисти, които „твърдят“, че коригират карми, това е пълна шарлатания, измама и въвеждане на страдащата личност в тотална заблуда, така щото да й бъдат изцедени и последните стотинки от джоба. Нагледала съм се и съм се наслушала на всякакъв род измислици, категоризации, квалификации и тям подобни от рода на: „Елате при мен, аз съм изобретила „уникален холистичен метод“, чрез който ще ви излекувам от всичко, цялостно, един път и завинаги, щото вдигам умрели от леглото. Аз ще ви изчистя кармата един път и завинаги (обикновено изчистват джобовете на пострадалата жертва), аз ще ви реша всички проблеми до един, щото имам „отворени канали“ директно към Бога!“ Такива „знаещи добротворци“ просто решават преди всичко сдобиването си с огромни суми пари, спечелени от духовно слепи хора, изпълнени с отчаяние от неяснотата, в която живеят. Нещото, с което бих могла да им помогна в пълния смисъл на думата, е именно в това – да им дам яснота относно споходилото ги нещастие, да ги извадя от летаргията на дълбокото им заблуждение, да ги докарам до ръба на просветлението, чрез което те сами ще си решат проблема – бързо, екстремно, правилно и точно. Лошото е, че при мен страдащите хора идват като при крайна инстанция, защото най-различните „магьоснически величия“ не са им помогнали с абсолютно нищо. Идват при мен, когато нещастието вече е добило невиждани размери и е много тежко усложнено от
броденето при псевдоокултисти, които са ги съсипали още повече. Но ... изход винаги се намира, винаги има такъв!


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2023 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .