Банер
РОД.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Англо-саксонската мисия
Написано от Маг Селена   
Събота, 31 Декември 2011 13:31

(интервю със свидетел - транскрибция)

Бил Райан (БР): Бих искал да Ви благодаря, че се наемате да споделите тази изключително важна информация, както ми съобщихте в кратката си бележка. Нашата задача в Проект Камелот е именно да ви помогнем да стигнете до хората, които са достатъчно осъзнати, за да разберат, какво казвате, защо то е важно и да го съотнесат с информацията, с която те разполагат.

Най-напред бих искал да се представите, бихте ли могли да кажете няколко думи за себе си, за Вашето минало, савсем общо, само онова, което намирате за уместно да споделите, за да обясните, как се озовахте в позицията на човек, който стига до този вид информация.

СВИДЕТЕЛ (С): Да, добре, информацията, която вече споделих с Вас, не смятам, че е потресаваща. Мисля, че това са неща, които вече много хора би трябвало да са разбрали, имайки предвид обема информация, който вече се намира на интернет.

Уникалното в моята информация е, че тя е от първа ръка и се дава безплатно на всички, които искат да я използват и да се информират. Струва ми се, че това е моята позиция по въпроса.

Що се отнася до мене, аз прекарах много време в армията, после заемах висока позиция в Лондонското Сити и в тези две институции се запознах отблизо с някои секретни факти и събития, предизвикани под прикритие и в интерес на група хора - не мога да кажа, че това е нация или обществена група, защото със сигурност не са - но със сигурност са затворена група, която следва тесни интереси, от които произтичат поредица събития.

Поглеждайки назад сега, ясно виждам, че действията им са напълно успешни. И чуствам, от моята позиция на човек, който знае някои неща, че времето на тези хора изтича.

Сроковете, за които ще разкажа, са ... наистина, всеки исторически период си има начало и край и тези хора много добре го знаят.

Времето, в което живеем сега, е критично, всички говорят за това. Наясно съм с това. Но информацията, която донесох, може да осветли някои едва очертаващи се въпроси.

Що се отнася до нейната достоверност, мога само да Ви уверя, че това, което ще кажа, е истина, въпреки че мнозина ще мислят, че е само мнение. И в това няма нищо лошо, но за мен това е реалност и аз споделям именно този реален опит.

Б: Да, би било добре, ако можете да отделите информацията, която сте получили от първа ръка, когато физически сте се срещали с тези хора, и другата информация, която е стигнала до вас по косвен път, макар и да сте напълно сигурен в нея.

С: Да, аз също мисля, че това е важно. Тези неща трябва да бъдат ясни. разбира се, винаги има и субективен елемент. Всичко би могло да се нарече субективно, но от друга страна, аз съм свидетел. Надявам се, че хората ще могат да прозрат през моите субективни чуства и да видят същината на това, което се случва.


Б: Сега, можете ли да опишете по-подробно тази група, за която говорите. Имат ли тези хора име, с което назовават себе си? Хората, които четат интервюто, биха ли могли да ги разпознаят, ако съпоставят информацията?

С: Аз самият се затруднявам да опиша тези хора. Аз ги наричам "бандата на братята", а също и "над-правителство". Мога да ги нарека и с други имена, някои обидни и те го заслужават. (смее се) Но мисля, че най-добрият начин, така че хората да получат правилна представа, е да се наричат "правителство над правителството", защото имено това е тяхната роля.


Б: Тук за англичаните ли говорите или за международната общност?

С: Срещата, за която ще разкажа, беше изцяло английска и някои от участниците бяха широко известни личности, които хората веднага биха разпознали. На читателите, които не са от Великобритания, ще им се наложи да си направят съответните проучвания. Но те са всенародно известни, някои от тях.


Б: Тези хора политици ли са? Или са от аристикратичната класа, така да се каже?

С: Да, има известен брой аристократи, някои от тях от много висока класа. На тази среща един от присъстващите беше висш политик. Двама други бяха на най-високи постове съответно в полицията и в армията. И двамата са от национална известност и двамата са съветници на настоящото правителство - в момента.


Б: И доколкото тук се появява политически елемент, то той и двете ли партии касае?

С: Не, тези висши политически елементи принадлежат към дясното крило, към Консервативната партия.


Б: Окей... За сведение на американската публика, това би било еквивалентно на Републиканците.

С: Да.


Б: Значи.... това е един вътрешен кръг от хора, който  функционира подобно на тайното правителство в Америка - както мнозина американски читатели биха го разбрали. Вие говорите за политици зад сцената, които все още са много влиятелни, имат връзки с полицията, с армията. А имат ли връзки в американската армия?

С: Да.


Б: Добре...

С: Една важна военна фигура, която се е оттеглила, но служи като съветник в сегашното правителство.


Б: Добре... Дали имате сведения или сте дочули за някакво участие на църковните среди или Ватикана или някои други религии? Споменаваше ли се нещо по този въпрос в техните стратегически планове?

С: Не. Нищо такова, но аз зная, че Английската Църква, специално, има пръст във всичко, което се случва, абсолютно...


Б: И вие знаете за това, защото знаете за тесните връзки между високопоставени служители на църквата и тази група, която сте срещнали в Лондонското Сити?

С: Абсолютно. Няма нужда да гледате с лупа, за да го видите. То е съвсем явно.


Б. Окей. По същество това масонство ли е?

С: Напълно. Няма съмнение. Всеки минава през масонското сито, през масонския процес и след това се уреждат срещи.

Това е нещо, което хората трябва да разберат. Има много нива на Масонство. Повечето масони изобщо нищо не подозират, мислят, че си вършат работата и получават в замяна предимствата на "клуба". Но това се върши на много нива. Някои ги наричат "степени" или нещо такова. Но всъщност е въпрос на "Кой кой е". Тоест - на кого може да се гласува доверие, кой с кого да се запознае, кой има власт, кой се очаква да придобие още власт...

И тези хора се привличат едни други и се събират, защото те всички имат една кауза. Но тя не е точно масонската кауза, нали. Подобна е, но не е съвсем същата.


Б: Можете ли да обявите това по-ясно?

С: Ами мисля, че най-добре може да се обясни така: Масонството, както аз го виждам, е само превозно средство за тези хора. То им позволява да се съберат на едно място тайно, при затворени врати, да се опознаят, да се чустват сигурни и спокойни, че казаното на тези срещи си остава на тези срещи. Затова го има този масонски елемент, но накрая нещата отиват на съвсем друга плоскост като цяло.

Срещата, за която говоря, аз дори не смятам, че тези хора са от особено високо ниво - високо спрямо мен по онова време - но те обсъждаха неща, които вече бяха съгласувани, планирани и разпоредени. Те всъщност се бяха събрали, за да обменят информация, да проверят, как вървят нещата, и какво да се направи, за да върви всичко по план.


Б: Значи всичко вече е било решено на среща на по-високо ниво, това ли искате да кажете?

С: Това беше очевидно. От това, което чух, те не бяха хора, които взимат решения. Те бяха по-скоро изпълнителен отряд. Бяха хора, които трябваше да се събират от време на време, за да обсъдят, какво трябва да се направи, какво е направено и какво е трябвало да се направи. После те се разотиват и вършат, каквото им е наредено на тези срещи.


Б: Добре. И вие бяхте само на една среща, така ли?

С: Само на една.


Б: И в качеството на какъв?

С: Чиста случайност! Мислех, че това е редовно събрание за тримесечието, понеже видях имейла, на който имаше списък имена и моето беше сред тях. Но по това време, поради високата позиция, която заемах в Ситито, мислех, че е в реда на нещата да бъда включен в списъка.

Когато отидох на събранието, съставът не беше същия като преди, което е доста необичайно, но не и учудващо. Аз се отзовах на това събрание , но то не беше това, което очаквах. Струва ми се, че бях поканен поради позицията, която заемах и защото те ме смятаха за един от тях.


Б: Значи Вие бяхте включен в списъка, понеже те вече Ви познаваха. Смятали са ви за вътрешен човек.

С: Абсолютно.. Да, те ме смятаха за свой човек. За изпълнител. Аз бях един от тези, които на своето ниво, изпълняваха разпоредбите.


Б: Разбирам.

С: И за такъв ме считаха. Мнозина ме познаваха вече от доста време, даже и най- висшите фигури сред тях. Бяхме на ти, така да се каже. Редовно ме канеха на всякакви чествания и събирания и прочее, където се запознах с някои от тях, а с други даже станахме близки.

И тъй, атмосферата беше неформална, доста професионална, нищо извън реда на нещата, въпреки че по едно време взех да схващам, каква е идеята и какви решения вземаха и прочее, но аз се опитвах да ги игнорирам в общи линии. Изглеждаше необичайно, но нещо в  мене отказваше да разбере, какво става.


Б: Искате да кажете, че хората на това конкретно събрание, за което говорим, Ви бяха познати, повечето от тях, и Вие сте били преди на други срещи с тях, но тази беше по-различна, понеше беше на друго място и с друга цел, макар и делегатите да бяха по същество същата група? Това ли искате да кажете?

С: Не, не съвсем. Повечето от участниците ми бяха познати, но не всички. Участниците бяха към 25-30 души. Държаха се доста свободно, хората се опознаваха, представяха се един на друг, както е прието да се прави. Нямаше нищо необичайно. Едва когато започнаха да обсъждат темата на събирането, учудването ми взе да нараства.


Б: Имаше ли формалности като кръгла маса, бележници и чаши с вода например?

С: Нищо подобно. Никой не взимаше бележки. Беше истинска среща при затворени врати, хората се надприказваха, някои държаха речи, изказваха мнения, повдигаха въпроси....

И междувременно описваха, както аз бих я нарекъл "програмата", която бяха приели и която за тяхно разочарование не се изпълняваше. А също и какво е трябвало да се случи според тази програма, което,  обаче, не се е случило и какви действия да се предприемат, за да се случи.

И тук ситуацията започна да става доста сюрреалистична - никога не бях попадал в подобна компания, сред хора, които да говорят по този начин.

Така, групата, която най-добре познавах, са хора, работещи в Ситито, те членуват в различни добре познати финансови съвети, някои от тях доста разнородни, но всички те принадлежат към една и съща организация. Това са хора, които не привличат вниманието, повечето хора не ги познават. Но аз ги познавам, познавам ги по физиономия, познавам ги и по име. Зная и с какво се занимават.

Изненадата дойде от другите хора, които присъстваха. Особено трима от тях. Имаше и други хора от подобен ранг, които не познавах, но трима от тях бяха особено важни.


Б: Добре, а кога точно се състоя срещата? Нека да я датираме.

С: Добре, говорим за 2005. Беше след изборите през Май - когато Блеър беше преизбран. Тази среща определно беше някъде през Юни същата година.


Б: Съгласен ли сте да определим дата Юни?

С: Да, Юни 2005.


Б: Добре. А сега можете ли да ни кажете, какво по-точно се обсъждаше на тази среща?

С: Както споменах, аз бях твърде изненадан от броя на участниците. Дискусията се въртеше около някои събития, които тогава се случваха в света, така че сериозно бе засегнат въпросът за националната сигурност. Впрочем един от тези трима ключови участници държи този пост, в момента е на този пост.

Темата на деня тогава беше Ирак. Ирак беше в дневния ред, но изненадващо много се говореше и за Иран.И което ме учуди най-много, беше споменаването, откритото обсъждане - и това са хора, които си говорят съвсем спокойно, без да спорят или викат - спокойното обсъждане на Израел, който не желаел да нападне и да подтикне Иран към въоръжени действия. Това вече ме накара да усетя студени тръпки.

И изглеждаше, че израелското правителство беше обвързано с това, което се случва и имаше роля, която се диктуваше извън Израел. Една година по-късно, Израел нападна бази на Хезбула в Ливан, които бяха поддържани от Иран.

И следващото нещо, което се обсъждаше и за което си спомням много ясно беше нежеланието на Япония да създаде хаос във финансовия сектор на Китай.

Аз наистина не можех да разбера защо говореха за това и защо беше важно. Можах само да разбера, че изглежда японското правителство или онези в Япония имат нареждане да направят нещо, което трябва да спре или да забави Китай да стане финансова сила.

Беше споменато, че Китай отбелязва твърде бърз растеж, и че главният печеливш от този растеж е китайската армия, която се модернизира главно с парите, които идват от световния пазар.

И тук вече,....и аз не мога да остана безразличен, Бил, когато говоря за това, защото си спомням, че в този момент започнах да се чуствам много зле и уплашен, слушайки за какво се говори.

Аз бях един от незначителните участници в това събиране и усещах, как тревогата се надига в мен. Всички тези неща не се "съобщаваха", те вече бяха известни на всички.

След това последва съвсем открит разговор за използването на биологични оръжия, кога и къде биха се използвали, сроковете за това. Впрочем сроковете винаги се оказваха ключови.

Последваха още разговори около Иран, как да бъде въвлечен във военен конфликт с цел да се предизвика очаквания отговор на Китай.

Съществуваше ясното намерение да бъде подведен Иран в посока към въоръжен конфликт със Запада, а Китай да се притече на помощ на Иран. В този
процес или Китай или Иран ще използват някакв вид тактическо ядрено оръжие.

При все това, както споменах, тези хора не взимаха решенията. Те дискутираха неща, които вече бяха планирани, те само споделяха информация. И докато течаха тези разговори, стана ясно, че основната тема на това събрание беше, кога точно ще се пукне балона - кога ще се случат нещата.

Имаше и други теми, които се въртяха около финанси, ресурси, защита на капитали, контрол на ресурси и вкарване на капитали. Бих могъл да направя преглед на тези теми, ако желаеш?


Б: Да, бих желал да се впуснем в колкото може повече подробности, моля.

С: Добре, Е, както споменах по-рано, те искаха или Китай, или Иран да понесат вината за началото на ядрения конфликт, за да могат да оправдаят следващата стъпка.

Впрочем, вече казах, и това е направо куриозно, и недоказуемо. Но моята информация от това събрание, както и от други източници, със сигурност сочи, че иранците наистина имат тактическо ядрено оръжие, към настоящия момент. Те не го разработват. Те вече го притежават.


Б: Говори се, че може би са го получили от руснаците, Вие какво мислите за това?

С: Аз мисля, че е от Китай.


Б: От Китай, добре...

С: Понеже те използват Китайска технология в ракетитните си системи. Взимат също и от Русия, но главно земя-въздух, оръжия за защита. Тактическите ракетни системи - тази технология главно идва от Китай.


Б: Вие имате ли някакъв личен опит в тази насока, от вашия военен опит?

С: Да, имам.


Б: Добре, значи на това събрание, където сте чули тази информация, Вие сте могли да я чуете, понеже сте носили военна униформа, имали сте военен опит и сте могли да разберете стратегически и тактически, за какво става дума.

С: О, напълно. Бих могъл даже да се намеся и да ги поправям на места, понеже бъркаха терминологията, но те просто се изразяваха, както можеха.


Б: Разбирам.

С:  Да, в действителност имам сериозни познания що се отнася до тези видове оръжия като цяло.


Б: Разбира се. Добре, да се върнем на въпроса, Вие отбелязахте, че макар и да звучи невероятно, Вие сте напълно убеден, че още тогава Иран са имали ядрени оръжия.

С: Да, и ако мога да добавя тук, Бил, преди да съм забравил,... смешното е, че в разговора даже не се споменаваше, че Иран има такива оръжия. Въобще не ставаше въпрос дали ги има или няма. Разговора течеше сякаш беше ясно, че вече ги има.


Б: Ясно. Аз не искам да Ви отклонявам от темата, но тук може да се направи аналогия с Ирак, където правителството и военните, независимо дали знаеха или не истината, определено уверявяха обществеността, че военната мощ на Ирак е много по-голяма. Възможно ли е тук да е имало същата заблуда или смятате, че те наистина са знаели?

С: Сравнението с Ирак идва естествено. Но в този контекст това би ни подвело.

По време на Ирано-Иракската война, Ирак получаваше подкрепа главно от Запада. И разбира се, към Запада можем да включим и Израел, така че вероятността Ирак да са получили оръжие, което не са произвели сами, е изключително малка.

Другата страна на монетата е Иран. Иран винаги е получавал подкрепа от Китай и по-късно от руснаците, и от някои други страни. Военният пазар е доста отворен, така че тук можем да включим даже французите, които твърде свободно изнасят оръжия, където могат.


Б: Да.

С: Даже в нарушение на международни конвенции. Но тук се отива по-далече.Тук говорим за страна, която доста добре се използва от друга страна по време на революционния процес - като тя се възприема от западните държави като враг, а също и от държавите в Персийския Залив.


Б: Имате предвид Иран използван от Китай?

С: Да, от Китай. Те, разбира се, взаимно се използват. Икономиката на Китай се развива експлозивно. Не зная, дали е стигнала връхната си точка или не, но тук не говорим за това. Но като се има предвид количеството и нивото на техническа експертиза, която Иран получава от Китайската военна индустрия - изглежда недопустимо в този пакет да не са били включени и ядрени оръжия. Дали те са под пряк контрол на Иранската Революционна гвардия или се управляват съвместно от Иран и Китай, можем само да гадаем.

Но да се върнем на това, което казах преди, че на това събрание, беше напълно прието  - и то съвсем ясно - че Иран ИМА такива оръжия, дори не се спомена за друга алтернатива.


Б: Разбирам. И това, което искахте да засегнете, е как това сътрудничество между Иран и Китай ще бъде използвано като начин да се засегне Китай - тъй като Китай е главната цел, нали така?

С: Да, така е. Китай е главния прицел някъде от 70-те години насам, поне - и отново, тази информация идва чрез посредници, така че не мога да ви дам доказателства от първа ръка - но със сигурност винаги е бил Китай. Винаги е бил Китай, Китай е голямата цел в този план.


Б: Хм..

С: Китай е този, когото преследват в мoмента и всичко е въпрос на как точно да се намесят и да разиграят сценария - определено ще има война, Бил, ще има война - не знам как точно ще се осъществи и как ще го продадат на населението на Запад?

Начинът, по който ще го предствят на хората е, като използват Иран като примамка, като го накарат да използва ядрено оръжие, за да предизвикат отговор.


Б: И ако мотивацията за това е да се примами Китай към военни действия, то с каква цел?

С: Китай тогава се очаква да се включи в подкрепа на Иран, много бързо. Става въпрос за т.н. "Път към Йерусалим". Не е за учудване, че Китай си имат свой собствен Път към Йерусалим, така да се каже, понеже там е, където се намира петролът - тяхната артерия - и там тяхната сила може да се  уголеми много повече, откокото е сега.


Б: На мен не ми стана ясно какво имате предвид под Йерусалим. Това метафора ли беше, говорейки за Иран??

С: Да, беше метафора. Въпреки че преди не съм ви споменавал, те горворят за "пътя към Ерусалим" като нещо обичайно. Хора като Б. Натаняху го използват много. Обама го е споменавал. Китайският президент също, мисля. Ху Жинтау се казва той. Те всъщност използват тази метафора.


Б: Не знаех за това.

С: Да, наистина. Този път минава от там. Дали минава през Техеран еднопосочно? Или пък минава отново през Техеран, но и в другата посока?


Б:  Значи, използва се като метафора за желана цел, нещо, което е постигнато или придобито.

С: Точно така.


Б: Добре, значи както казвате, има дългосрочен план, който е очертан преди много време, и той е, така да се сложат фигурите на световната сцена, че да избухне война с Китай. Това е, което казвате.

С: Да в общи линии. Правилно сте схванал. Това са серия от събития и много от тях вече са станали. И отново подчертавам дебело, че сроковете тук са от изключително значение.


Б: Какво вече се е случило, какво има още да стане и какъв е евентуалният изход, който те очакват?

С: Ами планът е така да се подпали фитила на Близкия Изток, че досегашният конфликт ще изглежда като детска игра.
Ще се използват ядрени оръжия и, отново, това ще е с цел да се въдвори атмосфера на страх и хаос не само на Запад, но и в целия свят и да се установи, както споменах, тоталитарно Западно правителство, но за да стане това, Китай трябва да се отстрани, политически и социално.


Б: Тоест те удрят с един куршум два заека. Ще използват ситуацията. за да създадат Световно правителство, както мнозина го наричат на Интернет, но то няма да включва Китай. Говорите за Западна коалиция срещу тази нова заплаха.

С: Западните държави, но също и Япония.


Б: А Русия? Къде стои Русия?

С: Мисля, че Русия също има роля, но нямам доказателства. По една или друга причина Русия много не се показва, но имам чуството, че сегашното руско правителство е ръка за ръка с управляващите на Запад.


Б: Значи казвате, че на това събрание, в което участвахте, Русия не се споменаваше като важен играч?

С: Абсолютно не. Единствено се споменаваше във връзка с идеята да се създаде повсеместен хаос в света. Това значи в последствие да се използват биологични оръжия, да има широк недостиг на храни, което ще засегне по-слабите страни в света, последвано от масов глад и болести.
Единствено Русия бе спомената по повод, който не мога да обясня, може би някой друг може. Аз съм си блъскал главата без резултат. Та на това събрание бе казано: да се предизвика нападение от страна на Китай върху Източна Русия. Не мога да давам оценки за това, както и защо бе споменато.
 

Б: Добре. Нека се върнем на това, което говорехме преди минута, с един куршум - два заека. Едната цел тук е да се създаде коалиция от западни страни с тоталитарно кризисно управление със засилен контрол. И другата цел е да се подпали тази война, която ще предизвика тотален хаос и навярно огромен брой хора да загинат.

С: Да


Б: Китайския народ? Или всички хора на планетата? Да не би това да е част от плана за намаляване на населението на Земята? Какво точно казаха?

С: Ами говореше се за използване на биологични агенти, подобни на грип, които ще се разпространят светкавично. На тази среща специално не беше споменато, но аз зная от други източници, че тези вируси ще атакуват генетично избирателно, не всички. Как точно ще се постигне това,... не зная, аз не съм специалист по генетика. Мога само да допусна, че по някакв начин ще са свързани с ДНК.
Б: Мда...
С: И различията в ДНК. Тези разлики са идентифицирани и вирусите могат да се разработят така, че да убиват хора и то доста бързо.
Б: И значи твърдите, че вирусите са генетично насочени, така ли да разбирам?
С: Да.
Б: Генетично атакуващи определени раси или още по-специфично ?
С: Раси, определени раси. Говорят за изтребване на една цяла част от човечеството, генетично.
Б: Наистина ли? Това споменаха ли го на тази среща?
С: Не точно така. Това са мои думи, но беше споменато, това е, което си спомням и интерпретирам.
Б: ОК
С: Определено имаше такива внушения.


Б: Става дума за това, Китай да бъде отстранен от играта, понеже е една неудобно голяма група, която не се вписва в глобалния план или целта е да се използва това като претекст да се разреди цялото население на планетата, включително и в западните страни.

С: Да, това е добър въпрос и доколкото аз мога да видя, е хипотетичен. Отново, не мога точно да отговоря, но моето лично мнение е, че определено става дума за намаляване на населението, за да се смали до контролируемо за световното правителство число, иначе не биха постигнали контрола, който искат.

Буквално ми се гади да говоря за това сега, наистина. Ужасно противно е, че те биха стигнали дотам, че да извършат такова нещо, че даже се е говорило за такова нещо. Ще намалят населението до ниво, което те смятат за управляемо.


Б: Можете ли да посочите някаква по-конкретна цифра, проценти или каквото и да е?
С: Да, говорят за наполовина.
Б: Сериозно? Това са много хора.
С: Да, така е.


Б: Така...Това значи повече отколкото са китайците, което отговаря на въпроса ми.

С: Да речем при ядрен конфликт - а такъв ще има в ограничени рамки - ще се стигне до примирие. За това се спомена. Те очакват бързо примирие, но не и преди да са избити вече милиони, принципно в Близкия Изток. Така, че говорим навярно за Израел, Населението на Израел да се принесе в жертва. Също страни като Сирия, Ливан, може би Ирак, Определено Иран, нали разбирате, градовете и атомните централи и т.н. И после примирие преди да пламне напълно.


Б: Примирие...? Извинете, прекъснах ви, продължете...

С: Прилича на някаква игра на покер, където вече знаят какви са картите. Те знаят какво ще се случи. Те са сигурни, че сценарият им ще успее и че ще завърши с примирие. И тъй, ще имаме примирие и точно по време на това примирие нещата ще започнат да се случват...


Б: Знаете ли как точно?

С: Да, това е моментът, когато ще се пуснат в действие биологични оръжия.


Б: Ооо...

С: Тогава ще се създадат условия за използване на биологични оръжия. Можете да си представите света в този момент, след ядрена война, или даже ограничен ядрен конфликт, в хаос, финансов колапс, навсякъде идват на власт тоталитарни режими.


Б: И разрушена инфраструктура...

Б: Хората ще живеят в тотален страх и паника - това ще последва. И това влиза в сценария... и за това беше говорено и аз мога да вляза в детайли, затова, как хората ще станат напълно контролируеми и никой няма да смее да се опълчи, понеже сигурността на всеки ще е в ръцете на онези, които най-добре могат да я защитят.

И в тази хаотична обстановка след ядрен конфликт ще бъдат пуснати биологичните оръжия, така че няма да има нито структура, нито предпазна система, която да противостои на това биологично изтребване.

И тук трябва да се спомене за онези, които не са наясно, че биологичните оръжия са точно толкова ефективни, както и ядрените, просто отнемат малко повече време - това е всичко.


Б: Да, така е. Кажете ми сега, това разпространение на биологични оръжия след примирието тайно ли ще бъде, като например хората започват да се разбволяват масово и никой не знае как и откъде, или това е открито използване на оръжие?

С: Не мисля, че ще е открито, защото китайците ще се разболеят от грип! Значи, ще има световна грипна епидемия и някои страни като Китай - понеже за Китай стана дума - ще бъдат засегнати най-много.


Б: Аха. Ако вие бяхте китайски военнокомандващ, какво бихте предприели в такав ситуация? Навярно бихте отвърнали на удара.

С: Да, разбира се. Но ответният удар на китайските военни сили няма да  е такъв, какъвто би бил на Запад. Видовете оръжия, които Западът може  да използва много бързо, далеч надхвърля технологичните възможности на китайската армия в момента - въпреки че те стават по-добри с всеки изминал ден.

Но когато говоря за Китай, имам предвид Китайската Освободителна Армия, Народната армия, която може да се свика доста бързо и тогава говорим за масово придвижване на войски към зони, където могат да влязат в битка с противника.

И така ще се започне с конвенционална война, после много бързо ще премине в ядрена, като или Иран, или Китай ще бъдат провокирани първи, понеже те няма да бъдат в състояние да се защитят срещу конвенционалните оръжия на Запада, ако първи не използват ядрена сила.


Б: И тъй Китай ще бъдат принудени да започнат атака.

С: Да, няма да имат друг избор...всички други възможности за контраатака ще им бъдат отнети много бързо и те няма да имат време да се съвземат.


Б: Добре, но Вие споменахте, че такава ситуация, когато Китай ще е провокиран да използва ядрено оръжие, може да има преди примирието.

С: Мисля, че трябва да се разглежда ситуацията на етапи. Значи, говорим за един вид конвенционална война, която в последствие налага използването на ядрени оръжия или от Китай, или от Иран.


Б: Аха...

С: По-вероятно е да е Иран, да не отиваме по-далече. После говорим за размяна на удари и след това за примирие, преди да се стигне до нещо, което вече излиза извън рамките на определен географски район.


Б: Как точно изглежда тази ситуация? Глобална ли е? Например, ядрени оръжия на американска територия, в Европа и т.н.?

С: Не, световна ядрена война не се споменаваше.


Б: Добре.

С: Беше чисто географски Близкия Изток.


Б: Окей, значи някои хора биха нарекли това Армагедон, войната от пророчествата.

С: Да, това е вярно. Тези, които следят тези теми, знаят, че ще дойде време да се случат тези неща. Но може би не по начина, който са очаквали. Защото не знам как да го кажа по-ясно - хората ще бъдат поставени в ситуация на такава паника и страх, че сами ще пожелаят силно управление навсякъде.

То няма да се нарича тоталитарно правителство, ще бъдат военни правителства редом с цивилните, но последните ще са про форма. Армията ще дирижира положението, както сега генерал управлява в Афганистан, а преди това в Ирак. Главнокомандващият на войската завзема сцената.

Така, че представете си подобно положение, където имаме военно правителство, което командва и така наречено избрано правителство почти в оставка. Военното правителство ще осигурява сигурността на хората в тези страни , които тепърва ще бъдат засегнати от този геноцид.


Б: Добре, а какви са сроковете за тези събития?

С: Доколкото знам... 18 месеца. Определено преди 2012...


Б: Окей....

С: Или около 2012, някъде по това време.


Б: Тук някои от читателите биха си задали въпроса: добре, този план е обсъждан през 2005. Как можем да знаем, дали е още в действие, дали пък
нещата не са взели друг обрат, дали не са го загърбили или да са направили остър завой? Какво Ви кара да сте убеден,  че планът е още актуален?

С: Поради събитията, които се случиха през 2005. Мисля, че това е най-адекватния начин да се тълкуват. Финансовият колапс вече се случи. Всъщност изобщо не беше колапс. Беше централизация на финансовата власт. Ето това се случи. Поне със сигурност в САЩ.Абсолютно сигурно и в Обединеното Кралство. Също така и в Германия и Франция. Така че всички основни играчи в Западния свят централизираха финансовите си авоари.


Б: За това говори ли се на онази среща?

С: Да, всъщност зае доста голяма част от срещата. Не забравяйте, къде се състоя срещата - в Лондонското сити. Ситито е финансовия център на света, без съмнение.


Б: Искате да кажете, че всички тези неща са част от плана?

С: Да, точно. А също така и всички останали подготвителни мерки за този конфликт.


Б: Какво например, за какво намеквате?

С: Например, говорим за важни фигури, които излизат на сцената. Нека дадем тук един пример,  мнозинството англичани нямат и представа, че охранителните фирми държат на щат някъде около 500 000 души, цифра доста по-голяма от числеността на армията. Британската армия е много по-малобройна, тя наброява само няколко стотин хиляди. Става дума за половин милион души, работещи като частна охрана.

Е, до 2005 г за това нямаше никакви ограничения и изисквания. Нямаше лицензиран тренинг, нямаше критерии. А зад кулисите съществуваше Указът за частната охрана от 2001г - това е нещо, което хората трябва да узнаят, особено живеещите във Великобритания.

Този указ постановява, че всеки, който работи за частна охранителна фирма, трябва да премине през определено обучение. Изисква се също да бъдат криминално проверени. Има известен резон в това, разбира се.

При тези полицейски проверки всичко излиза наяве. Не става дума само дали си регистриран като криминален престъпник. Повярвайте, при тези полицейски проверки се стига много по-далече. И след това има тренинг. Обучението е главно, как да се овладява конфликт: какво да се прави, как да се контролира. И впоследствие биват обучени, как да прилагат сила, контролирано. От там се тръгва.


Б: Следователно Вие говорите за овладяване на гражданско неподчинение и прочее.
 
С: Точно така. Вземете за пример протестите от 2003 г, след нападението на Ирак, които се състояха тук във Великобритания и в Западна Европа, а също и в САЩ, но най-вече в Западна Европа. Беше почти масово въстание против нападението на Ирак. Това няма да се допусне повторно. Никога.

Но хората от този бизнес трябва да имат законно основание  и понеже те ще защитават имущество, те все още ще са в правото си да си вършат работата. И даже сега в момента Асоциацията на частния охранителен бизнес търси да получи още повече правомощия, освен тези, които вече получи. Те вече бяха опълномощени да оперират легално в цивилни ситуации, сега се стремят да получат полицейски права.

И не е само частния охранителен бизнес, тук влизат и т.н. цивилни обществени служители, като служителите по обществените паркинги, кварталните патрули към полицията и прочее, получават права, които са несъразмерно големи спрямо техните отговорности. Говорим за право на арест, право за задържане и прочее в този дух. И това ще стане.


Б: Знаете ли, дали тези тенденции важат и за други Западни страни?

С: Да, тези неща вече са факт и в други Западни страни, като Франция и Германия, където съществуват няколко полицейски сили, работещи в сътрудничество. Вече не е само една полицейска сила, която можеш да идентифицираш, ето, това е полицията. Има и други агенции и те всички имат подобни правомощия.


Б: Преди да навлезем в тази тема, говорехме за срокове и аз Ви питах, как бихте отговорили на въпроса, кое Ви кара да сте убеден, че този план все още е на дневен ред, след като срещата се е състояла преди четири години.

С: Почти пет всъщност.


Б: Да. почти пет.

С: Да. Всичко, което мога да кажа, Бил, е, нека се вземе предвид всичко, което споменах и ако то ви говори нещо, можете да проверите сами, ако искате.


Б: Да.

С: Не всичко е засекретено. Не е възможно да се скрие всичко, така че като се сглобят частите на пъзела, се вижда, че информацията е твърде достоверна.


Б: Да, трябва да призная, че изглежда достоверна, което е доста отрезвяващо. Съвсем в началото на нашия разговор Вие споменахте, че те са в надпревара с времето от тяхна гледна точка. Какво имахте предвид?

С: През следващите няколко години ще се случат много неща и всички ще са свързани с борбата за власт. Някои от тях, честно казано, и аз самият не разбирам. Но това, което разбирам е, че се водят усилени преговори за властта и принципно тези, които са държали властта за стотици, дори хиляди години, искат да задържат тази власт. И за да успеят, ще бъдат предизвикани серия от събития, които ще осигурят именно това. Всичко, за което досега говорихме, навярно е само първата част.

И тъй, ние ще тръгнем на  война, а след това...и  тук вече не мога да дам прогноза за датата... ще има геофизично явление на планетата, което ще засегне цялото население.

Така, по това време ние всички вече ще сме преживели ядрена и биологична война. Населението на планетата, ако това се случи, вече ще е драстично намаляло. Когато настъпи това геофизично явление, останалото население навярно ще бъде отново намалено на половина. И вече тези, които са оживели след всичко това, ще определят, кой ще владее света през следващата ера.

Така, че тук става дума за ерата след катаклизма. Кой ще поеме властта? Кой ще държи контрол? Ето за това става дума. И затова за тях е толкова важно, тези събития да се случат в точно определен срок. В противен случай те ще изгубят.


Б: Окей. Нека за малко аз се престоря на адвокат на дявола, а Вие ми отговаряйте от позицията на Вашия сериозен военен опит и познания. Защо е нужно световно тоталитарно правителство, защо е нужен терора и т.н. , когато ще има геофизично явление, което още повече ще разруши инфраструктурата, ще доведе до много жертви и извънредна ситуация в целия свят, земетресения, цунами и кой знае още какво. Само това би било напълно достатъчно, за да се въдвори военен режим в повечето страни и тогава тези фракции лесно биха си присвоили властта. Кому е нужен тук военния сценарий? Не става съвсем ясно.

С: Мисля. че трябва да се гледа от съвсем друга перспектива. След катаклизъм няма да има никаква или съвсем малко инфраструктура. А ако такава липсва, тя трябва да се изгради отново. Ще трябва да се създаде структура, която с по-голяма сигурност да издържи това, което следва да дойде. Така, че след събитието, тя да стъпи бързо на крака и да се задържи на власт и то същата власт, която е имала преди това.


Б: Следователно войната е оправдание, та преди катаклизма да се  подсилят критичните места на инфраструктурата, която в цивилно време не би била така силна. Така ли да разбирам?

С: Именно. Тук навлизам в област, където мога само да давам субективно мнение, както всеки друг, но вътрешното ми усещане е, и то е съвсем интуитивно, че сега е моментът за тях да организират силите си и да заемат позиция. и единственият начин да го направят е като създадат условия за това, тоест конфликт.

Нека погледнем назад в историята. Всяка война е постигнала някаква цел. Редом с човешкото страдание, което причинява, войната винаги постига целта си. И целта е винаги в интерес на победителя.

Така, че като се замислим за този тоталитарен режим, който аз мисля ,че е вече установен... искам да кажа, че вече няма демокрация, никой не може да твърди обратното. Това вече е решено през главата на хората.

Ние нямаме думата, както някога. Хората наистина нямат значение. Само ТЕ имат значение и това е тяхното единствено съображение. Аз съм сигурен, че ако се вгледате в начина на мислене на някой от тях, ще разберете, какво се опитват да направят и защо искат да имат контрол и да запазят властта си накрая, след като оцелеят след катастрофата.


Б: Имате ли някаква представа кога ще се случи това? Сведенията  Ви навеждат на мисълта, че те очакват да се случи през 2012. Така ли е?

С: Не, нещата не се въртят около 21 декември 2012. Не зная, какво ще се случи на 21 декември 2012.

Силно подозирам, че ще е нещо друго, нещо добро за всички. Наистина не зная. Но определено по това време ще сме във война, която ще продължи за неопределено време. Но става дума за годините след 2012, когато ще се случи този геофизичен катаклизъм. Аз лично смятам, че навярно ще е по време на моя живот.


Б: Окей. Нека да обобщя набързо: значи имаме ядрен конфликт и примирие, а след това биологично оръжие...казвате, че това ще приключи с такъв хаос, че ще е нужно цяло поколение да изгради отново разрушеното. И през целия този период ще е необходим тоталитарен режим, който да ръководи тези процеси. И някъде по това време ще се състои геофизичния катаклизъм, за който те се подготвят отсега. Така ли е?

С: Да, така е. Точно така.


Б: Мислите ли, че те са наясно с датите? Или смятате. че те очакват тези неща да се случат "по някое време"?

С: Мисля, че те имат добра представа, кога какво ще се случи. Аз не зная кога. Все пак имам силното чувство, че ще е в рамките на моя живот, да речем, през следващите двайсетина години. Дори може да се стесни между сега и следващите 10 години. Или пет години.


Б: Хм.

С: Знаете ли, аз наистина не зная. Ще ми се да знаех. Какво не бих дал, за да узная, но вече сме навлезли в този период на геофизически катаклизъм, като се има предвид, че предишният е станал преди около 11 500 години, а цикълът е точно 11 500 години. Тоест точно сега идва ред пак да се случи.


Б: Да.

С: До каква степен ще засегне света, можем само да гадаем, но съм сигурен, че има планове за евакуация в случай на такова събитие, което е широко известно сред тези кръгове.  Те разбират, че това ще се случи, определено са сигурни в това. Може и да имат дори срокове и дати и по всичко изглежда, че е така. Не е възможно да не знаят, все пак най-добрите умове в света работят за тях. Така че те знаят всички подробности, но аз лично - не.


Б: На онова събрание говореше ли се за това?

С: Не, не и открито. Нека да обобщя за какво се говори на онова събрание:
Иран ще бъде нападнат, по възможност до 18 месеца. Китай ще се притече на помощ на Иран, за да защити собствените си интереси.

Ще бъдат използвани ядрени оръжия, или от Иран, или от Китай, като Израел ще провокира първия удар. По-голямата част от Близкия изток ще се превърне в развалини. Милиони ще загинат за кратко време. И по някаква причина, не мога да кажа защо, Китай ще навлезе със сила в части от Русия, за да разшири границите си след примирието. След това срещу Китай ще бъдат използвани биологични оръжия. Китай ще "заболее от грип".

По мое разбиране съществува някакъв съюз с недоброжелателни извънземни за последните 50 години, в който страна са Великобритания, САЩ и други Западни сили, включително Япония.

И отново, когато говорим за враждебни извънземни, то е в смисъл на тайни проекти и размяна на технологии, която тече вече от доста време. Така че те са определно ангажирани, макар да не мога напълно да си го обясня.

Също така зная, че има още повече про-хуманни и алтруистични извънземни, които работят против тази програма и някак успяват да поддържат баланса без да се намесват пряко. И отново казвам, аз самият не мога напъло да си го обясня, но имам ясно интуитивно чуство, че всичко това е в ход, а има и други аспекти от моя опит, които ме доведоха до това заключение - но това е друга история.

И тъй, става дума за това, че Западните сили си търсят "идеалната война" - и те правят това през целия 20 век чак до наше време, понеже тази директива датира доста отдавна. Така, че говорим за десетилетия или даже векове, през което време тази програма е била в действие.

Също така мисля, че е много важно да се отбележи асоциирането на тази програма  с едно друго название - "АНГЛО-САКСОНСКА МИСИЯ", което дочух няколко пъти. Това е важно да се добави, защото може да говори нещо на някои хора, а не мисля, че съм го споменавал досега.


Б: И аз съм чувал тази фраза. Не, че искам да противореча тук, но забележката която имам е - и всъщност, както започвам да разбирам от казаното от Вас и то е смразяващо кръвта - че операцията се нарича Англо-саксонска мисия, понеже става дума за заличаване на китайската нация с цел след катаклизма при възстановяването на цивилизацията, именно англо-саксонците да бъдат онези, които ще наследят Новата Земя, и никой друг. Прав ли съм?

С: Дали това е така, наистина не зная, но бих се съгласил с Вас. Поне през 20 век, и даже преди това, през 19 и 18 век, историята на света  е била ръководена главно от Запада и от Северното полукълбо. Другите са опитвали, но не са успявали.

И спокойно може да се каже, че Първата и Втората световна война не са случайно избухнали, а организирани войни. Напълно съм сигурен в това. Използвали са ги като трамплин, за да стигнат дотук. Всеки историк би могъл да потвърди, че ако  онова не беше станало, то и това не би станало. Не бихме имали едни САЩ, които да станат световна супер сила за много кратко време.  Те се превърнаха в супер сила в рамките на 4 години война. И накрая приключиха с ядрено оръжие. Мисля, че хората трябва да вкарат това в умовете си. Западът се превърна в доминираща сила в света, това е безспорен факт.


Б: Ако погледнем назад ретроспективно, виждаме нещо като дългосрочна стратегия, обхващаща  няколко поколения, макар че е трудно да се види ясно замисъла.

С: Такава е човешката природа, наистина. Ние си живеем живота със семействата и близките си и правим,  каквото можем. Не много често подаваме глава над оградата да видим какво всъщност става наоколо. Не сме много добри в това, така си е.

Аз самият съм добър пример. Бил съм въвлечен в толкова много неща, но си траех наведен над работата си и не гледах, какво става, навярно подсъзнателно отхвърлях това което виждах, докато един ден не се наложи да направя нещо по въпроса.


Б: Да. Само искам да отбележа, че навярно е много трудно да се живее с такъв личен опит, където сте бил част от тези разговори и сте знаел, че това не са само някакви фантазии, че тези хора наистина говорят и си подхвърлят шеги за тези неща.

С: Да, така е, беше доста неформално, искам да кажа, те не чувстваха никакво неудобство да говорят за това.

Как бих могъл да ги опиша по-добре? Хората, за които говоря, са хора, които упражняват власт. Те внушават страх. Те изискват подчинение и за бога, как го получават! И впрочем те казват, че те диктуват на така наречените законно избрани правителства, които имаме, в Парламента, във Вашингтон, Берлин или Париж. Тези хора имат тази власт и даже повече, какво още да кажа?

Сигурно и на други се е случвало да  контактуват с хора като тях. В тях няма и капка съчуствие. Те не откликват на каквато и да е духовна топлота. Те са хладнокръвни, студени и пресметливи. Ако трябва да използвам един метафоричен израз, буквално "и маслото не би се разтопило в устите им".


Б: Много хора спекулират, че на някакво ниво, може би не на това ниво, на което са хората, с които Вие се срещате, но на някакво ниво, в това задкулисно правителство, което оркестрира този план, стои извънземен, не-човешки разум.

И един от аргументите за това е, че се изисква огромно дългосрочно мислене и стратегическо пресмятане, за да се планира за толкова много поколения напред, и че само една извънредно висока интелигентност би могла да играе тази игра на шах в такъв огромен мащаб. Така, че някои хора, включително и аз, смятаме, че зад това стои някакъв извънземен разум.

С: Да, така е. И моето усещане е, че този разум е изключително логичен, напълно лишен от емпатия, от любов, грижа, разбиране или съчуствие. Те са хладнокръвни и логични свръх всяка логика, на която ние сме нормално способни.Те далеч надхвърлят това - те са свръх интелигентни. Това са хора, които могат да дадат отговор на необикновено трудни въпроси без да им трепне окото. Това са много, много умни хора, но само в смисъла на една изключително силна логика.


Б: Какво могат да направят обикновните хора? Как могат да отреагират? Какво трябва да мислят? Вие лично смятате ли, че всичко това е неизбежно, че сме обречени по някакв начин?

С: Не, съвсем не. Аз самият често съм мислил за това, Бил. Това, което ще кажа, е мое лично мнение: ние ще издържим. Но за да издържи всеки от нас по отделно, трябва да престанем да работим за тях. Това е, трябва да спрем да работим за тях. Трябва да спрем да действаме с насилие против тях, защото така те  печелят. Те точно това искат да стане, така ще имат оправдание за действията си. Те се подхранват от страха и насилието, което е реакция на страха.

Това ще е като манна небесна за тях. Те точно това искат!

Необходима е реакция на ненасилие: чисто и просто да не работим за тях. Ще дам един пример, Бил. Има един човек, който е напълно пренебрегнат от историята. Той е французин, името му е Жан Жоре (Jean Jaurès). Винаги съм се учудвал, защо този невероятен човек не е на страниците на учебниците по история. Той е много добре известен в някои кръгове във Франция, но не е широко познат.

Той е предсказал Първата световна война. Той е агитирал Националното Работническо Движение да НЕ се подчинява на кралското семейство и аристокрацията, ако прочетеш за него, ще се убедиш сам. Само няколко месеца преди да избухне войната, преди атентата срещу Фердинанд в Сърбия, Жоре е убит в едно френско кафе. Убиват го. Застрелян е и с него си отива и това движение.

Още преди Първата Световна той прозира, какво всъщност става. Вижда, че аристократите и кралските фамилии на Европа разиграват битки помежду си. Знаел е, че Франция и Германия, Обединеното Кралство са все индустриализирани нации. И разбира, че след като са индустриализирани, то следващата война ще е индустриална и ще загинат милиони хора.

Той сформира движение, което някои наричат комунистическо. Това е Международното Работническо Движение и то няма нищо общо с политиката. Неговата идея е била, обикновеният човек да не прави нищо, просто да не отива на война, да си седи вкъщи и така те не биха могли да си водят войните.

Аз лично вярвам, че ако се тръгне по пътя на ненасилието и хората станат по-осъзнати, тогава тези властимащи много бързо биха загубили властта си. Те се хранят с власт. Те се хранят със страх. И ако им се отнемат тези атрибути, те стават безсилни. Те се нуждаят от нас, за да изпълняваме техните цели. Те не са в състояние да направят нищо сами, макар и безспорно да са страшно опасни, те не могат да бъдат такива сами по себе си.

И това е моето послание, просто да отворим очи, да се огледаме около себе си, да надигнем глава над оградата, без да ни е страх, без да се боим, да поемем дълбоко дъх, хубаво да погледнем, какво става и тогава хората ще осъзнаят: "Аха, ясно, ето накъде отива работата.. едва ли нещо може да се направи..." Но всъщност може!

Както казах, важното е да не се реагира с насилие.  И ако се намирате на пост, където тези хора имат нужда от вас, просто не работете за тях. Лишете ги от своя труд, защото те се нуждаят от армия за целите си. Не става дума само за военните. Говорим за всеки цивилен гражданин на планетата. Просто кажете: "Не, това не е нашата кауза, това не е, което искаме да правим!"

Направете своя избор! Звучи куриозно просто. Аз смятам, че е просто да се направи и е напълно в нашите възможности като човешки същества, живеещи съзнателен живот, дишащи хора, които изпитват състрадание един към друг. Защото, ако не го направим, те ще продължат напред и накрая ще осъществят целите си.


Б: Вие, с Вашия военен опит, какво мислите, дали има достатъчно хора в армията, които си казват: Вижте какво, аз не съм тук заради това и няма да го направя. Или смятате, че те се хващат на всичките тези доводи, които им се скълъпяват на момента?

С: В повечето случаи армиите на Запад са наемни. Това е професионална войска, която се гордее със своя професионализъм. Гордее се да се сражава на страната на хората, които са избрали правителството, което от своя страна ги праща да вършат работа. Много трудно е да се отговори на този въпрос. И, разбира се, тези войски са превъзходно обучени и вярват, напълно вярват, както и аз вярвах, когато бях в армията, че работят за правилната кауза.

Ако стане ясно за хората от тези професии -  и става дума не само за армията, но и за гражданска защита, полицията, всички, които са в охранителния бизнес, всички тези хора. Ако се надигнат достатъчно много гласове, тогава онези военни, които не са с някакъв висок ранг и нямат парче от пая, ще се събудят много бързо, както и всички останали хора.

Но трябва да не се забравя, че западните държави имат професионални армии и е трудно да се обясни  на тези момичета и момчета, че те не се бият срещу лошите.


Б: Да, сигурно. Нека сега да Ви задам друг въпрос. Имаше ли някакви намеци за "безопасни или по-малко опасни места"? Съвсем във физическия смисъл.

С: Не, никакви.


Б: Може би нещо такова например, че южното полукълбо е окей, че северното ще е проблематично? Нищо такова ли не се спомена?

С: Не, не и на онова събрание. За това изобщо не се спомена.


Б: Окей. Имам сега друг въпрос и той е много важен за хората, които са на такава вълна, както и за мен лично: защо доброжелателните извънземни, за които съм сигурен, че съществуват, не се застъпят и да кажат: Окей, хора, ние обикновено не се месим , обаче вие прекалихте, положението става сериозно и ние няма да го допуснем. Това не е ли възможно? Защо те са толкова дистанцирани?

С: Момент, нека първо сложим нещата на място. "Тези доброжелателни извънземни" - аз не ги наричам извънземни....Аз вярвам, че тези хора сме ние и те са нас.


Б: Добре.

С: Те са тук от много по-дълго време, отколкото сегашния режим. Сегашният режим, този основан на сила режим, някои ги наричат рептили и аз нямам проблем да ги наричам така, защото те са точно това - студенокръвни. Те са тук от дълго време, много по-дълго от нас и те са тези, които са направили човечеството такова, каквото е днес.

Да се намесят? Та аз мисля, че те са се месили през цялото време, по всякакви начини. Но ние говорим тук за много високо духовно развити същества, тъй като човешката раса е много духовно еволюирала - може би затова ние се връщаме тук на тази планета толкова често.

Но тези хора, които са нас и ние сме тях, както споменах, не виждат времето по същия начин, както ние го разбираме тук във физическия свят. За тях тези 11 500 години са миг. Те са нищо. И те вече знаят резултата от играта. Те вярват, както и аз вярвам, че сегашният властимащ режим, който иска да владее цялата Земя и всичко на нея, няма да спечели. Да, сега е неговото време, но то скоро изтича.


Б: Какво Ви два основание да мислите така? Това е много важно за хората, които ще четат това интервю, някои ще бъдат шокирани от информацията, която представяте и ще си мислят:  "О Боже, ние наистина сме обречени."

С: Да, така е, но ако погледнете само от чисто физическа гледна точка. Това не значи, че ние всички сме суисидално настроени или нещо такова. Ние всички обичаме живота си и искаме да го запазим, всеки от нас. Всеки обича живота и иска да го изживее напълно и по най-добрия начин.
Но в момента сме възпрепятствани от този режим, който се крепи на страха, всичко се върти около страха.

А най-големият ни физически страх е страхът от смъртта и това е най-силната власт, която имат над нас - този страх те могат да засилват и да намаляват - и това правят през цялото време. Не мога да се сетя за момент в историята, когато да не са го използвали, когато да не е използван страх, на който ние да реагираме съответно. Изглежда съвсем естествено. Но какво би станало, ако ние престанем да се чустваме по този начин и кажем: "Е, това е само страх, може да се преодолее..." Това би ни доближило да истинската ни същност.

Мисля, че все още не са много хората, които знаят, кои всъщност са те самите. Хората се идентифицират със своето физическо съществувание, което е изцяло базирано на страха и е циклично и те не могат и не могат да се измъкнат. Очевидно е, че трябва да се намери изход от ситуацията.

Аз лично вярвам, що се отнася до изместването - аз го наричам изместване, защото вярвам, че именно това ще се случи; земната кора ще се измести с около 30 градуса, около 1700 до 2000 мили (2700 - 3200 км) на юг и това ще предизвика огромни катаклизми, чиито последици ще траят много дълго занапред. Но човешката раса няма да бъде заличена. Ние все още ще сме тук. Въпросът е, кои ще бъдем след като всичко свърши. Това е въпросът и за тях, за този режим. Затова сега правят, каквото правят, защото искат да запазят контртол и след това.

И тъй, ако има намеса, то тя ще бъде едва тогава, намесата от страна на "доброжелателните" извънземни. Хората, които са нашето истинско аз, тогава може се намесят, но не зная със сигурност. Имам силно интуитивно чувство, че тогава ще е моментът, но сега, в настоящия момент, ситуацията не е много подходяща за намеса. Не и сега.

Те не смятат, че моментът е подходящ. А и в края на краищата животът е много малка част от това, което в действителност сме; бихте ли отдавали голямо значение, ако знаете, че само вървите от една врата към друга, която отново води у дома?

Така, че всичко това трябва да се вземе предвид, а аз съм сигурен, че има хора, които биха изказали тези мисли много по-добре от мене. Аз изразявам само моята лична гледна точка и моето лично интуитивно предчуствие за това, което предстои. Аз казвам, може би, но дълбоко в себе си съм сигурен, че тези неща ще се случат, а също болката, през която ще преминем, за да стигнем до точката, когато този режим  ще падне от власт.

Хората ще се събудят, ще разберат, какво става около тях и наистина ще прозрат, ще издигнат съзнанието си така, както никога преди, тогава всичко изведнъж ще си дойде на мястото. И тогава властта на тези хора ще падне от раменете им като наметало и ще се види ясно, какво всъщност представляват.


Б: Това е много вдъхновяваща мисъл. Вие лично как мислите... Нека да определя няколко алтернативи: че войната няма да се състои изобщо, че целият план просто ще се разпадне? Или че планът ще се разпадне след войната, но преди катаклизма? Или че планът ще се разпадне след катаклизма и Бог знае кой ще наследи Земята?

С: Да, това е много добър въпрос. Нека вземем предвид две неща: първото е непоколебимата решителност на този режим, решимостта им да постигнат целта си. Те са отчаяни. Те хвърлят всичките си сили в това. Те създават сценарии, предизвикват събития, приключват събития, неуморно, нон стоп, не можем да си поемем дъх.

И когато се появи пауза, когато хората започват да се поотпускат, нещо друго изниква, за да ни държи в лапите на страха, създаден от тях. Твърде мощна е силата, която имат, невероятно мощна и не бива да се подценява. Това е сила, която изкарва от строя добрите и честни хора и ги вкарва в гроба без време поради стрес и тревога. Въпросът е да се отдръпнем от това и да го погледнем отстрани.

Ако се намерят достатъчно хора, които да издигнат нивото си на осъзнатост и да видят, какво става, тогава всички ще надигнат глави. Аз мисля, че са
нужни само един-двама души, които да вдигнат глава и да кажат: "Аха, всичко е ясно." -  и всички други ще се присъединят. Тогава ще се появят такива навсякъде по света, в много страни, просто едно ново усещане, по-добро от преди. Стига само някои индивиди да осъзнаят силата си, кои в действителност са.

И нищо мистично няма тук, нищо култово или религиозно. Тук иде реч само за човешкото съзнание, което ние всички преживяваме и споделяме и знанието, че именно то, съзнанието, е онова нещо, което всички ние несъмнено споделяме - но то понастоящем е подтиснато. И ние трябва да да надмогнем тези подтискащи сили, за да разберем, кои сме. Когато това стане, всичко друго ще последва съвсем естествено и този режим, колкото и да е той опасен - и тук отново искам да подчертая дебело, че това са ужасно опасни хора, извънредно опасни - тяхната власт ще изчезне.

 
Б: Това е много близо до нещата, за които говори Дейвид Айк. Много подобно на това, за което говори Д-р Бил Дигъл, а и ние обсъждахме неведнъж.

С: Да, така е.

Че на планетата става повишаване на нивото на съзнанието, но те отчаяно се опитват да сложат похлупака и да ускорят собствените си планове, за да могат да сложат железния юмрук на контрола. Може да стане по-зле преди да стане по-добре, но накрая те ще загубят, защото съзнанието трансцендира отвъд силата и военната мощ, и цялото стратегическо планиране, което могат да направят. Въпросът е това колективно съзнание  да продължи да се разширява, както и, изглежда, става.

И това интервю, което правим сега, трябва да допринесе за това. Не става дума да се сплашват хората и да ги накараме да се изпокрият в бункери със запаси от храна. По-скоро искаме да кажем:  "Слушайте, нещата могат да не са такива, каквито са, ако ние сме толкова силни и толкова смели, колкото можем да бъдем и ако осъзнаем силата си." И ако достатъчно много от нас осъзнаят това, не е задължително да се тръгне натам.Б: Това е точно така.  Това е и моето послание. Напълно съзнавам, че нищо ново не казвам, но, както и Вие казахте, това трябва да се повтаря. Хората трябва да разберат, че надежда има и че нещата могат и да не са такива, каквито са. Би могло да е различно от самото начало. Би могло всичко да е много , много по-добре.


С: Трябва да се преодолее страха, страхът е този, който спира хората. Не е нужно да си психиатър или психолог - те се занимават само с разума. Няма нужда да си религиозен водач или спиритуалист, за да ти стане ясно, защото ние всички го носим вътре в себе си. То е в същността ни. Така че е нужно само да погледнеш навътре в себе си и да постигнеш мир със самия себе си; тогава ще разбереш, какво става и че то е погрешно. И така с всеки ....докато се разпространи навсякъде.  

Даже и тези, които са подвластни на този режим на страха, няма да могат да устоят, защото това би ги обърнало срещу тях самите, срещу тяхната същност. И това е чудесно; за това съществува целият този свят, затова е цялата тази опитност. И тогава този период,  последните няколко хиляди години ще останат само ...не даже и лош спомен...а по-скоро нещо като - "е да, научихме нещо, взехме си бележка". Нали? И ще се постараем никога повече да не  се случва и тези индивиди, всяващи страх, да нямат никаква почва тук.

Да, аз мисля, че тези дни са близо, ако всичко се случи навреме, а времето е много чувствителна тема за този така базиран на времето режим, докато човешкото съзнание не е така обвързано с времето, поради самата физическа природа на Земята.Тя върши нещата в определено време - като сезоните, например - пролет, лято, есен, зима. Промяната, която се задава, е просто като един нов сезон.

Това, което ще се случи, е геофизична промяна, нов сезон и едно осъзнато човечество би могло да го вмести в плановете и стремежите си, и да го доведе до добър край.

Вие споменахте за безопасни места, на които хората да отидат. Наистина не зная. Но що се отнася лично до мене, аз зная, къде ще бъда и това място е точно, където съм сега. Дали е безопасно или не, няма значение, ще съм там, където съм сега и аз съм напълно спокоен за това.


Б: Да, така е. Когато хората ни питат, къде да отидат, ние винаги обясняваме, че отговорът би бил различен за всеки в зависимост от обстоятелства, които никой друг не знае, освен те самите.
Някои хора ще трябва да останат, където са, на други може да се наложи да пътуват, понеже, например, трябва да се срещнат с някого или да направят нещо на някое друго място. Наистина зависи от толкова много фактори, не е само въпрос, дали е безобасно и къде да се укрием. А по-скоро въпросът е:  Как да дадем най-доброто от себе си и как да извършим това, за което сме тук. И това е индивидуално при всеки един от нас.

С:  Абсолютбно. Аз мисля, че колкото по-добре хората разбират това, толкова повече изчезва страхът. Когато не живеем в страх, няма повече да се страхуваме от неща, които преди са ни плашили, като индивиди или като групи от хора. Просто страхът няма да го има. Това, разбира се, не значи, че няма да имаме никакви тревоги, няма да има болка и прочее. Но въпреки всичко, страхът, който изпитваме днес, физическият страх от несигурността и непредсказуемото, този страх ще си отиде. Ще се разкрие нашата истинска природа, а аз мисля, че човешката раса е чудесна.


Б: Да, има една чудесна мисъл, която ние често споменаваме. Има един чудесен филм. От 1984 г, филм на Джеф Бриджис, наречен Старман. Старман е извънземен посетител, който идва тук с мирна мисия и се опитва да разбере човечеството, понеже се оказва в особена ситуация. И се опитва да се върне в родината си. Към края на филма той казва: Вие сте най-добри, когато нещата са най-зле.

Никога няма да забравя тази фраза. Тя разкрива едно чудно качество на човешката раса - способността да надживява проблемите и да изявява най-доброто от себе си именно в най-трудни ситуации. Разбира се в армията такива ситуации са често срещани, когато под неимоверно напрежение хората показват невероятен героизъм. Именно тази наша реакция на напрежението ни прави чудесни същества.

С: Да, това е по-забележимо в армията, защото се докладва за него. Човешкото съзнание и човешкото съществуване в този физически свят, са изключително издържливи. Добре е да се отбележи, че понякога ни изглежда, че сме в морално несъгласие за някои неща, но всъщност не е така. Просто хората са различни и това, мисля, е друго чудесно нещо, защото дискусиите може да продължават вечно, а това е фантастично. Диалогът ни един с друг ни помага да опознаем самите себе си толкова по-добре.

Но мисля, че ние се издигаме над различията и ги преодоляваме. надхвърляме представите си за морална правота и прочее. Озоваваме се на съвсем друго ниво, когато се случи нещо, което изпитва нашата устойчивост до краен предел. Тогава всеки от нас е способен да извърши чудеса, а сега изглежда вероятно, много вероятно, да сме пред прага на нещо, което ще изпита нашата устойчивост до крайност.

Отново ще подчертая, че играем срещу много опасен противник, извънредно опасни хора, невероятно могъщи хора, а знам също, и че не много от нас са имали личен опит с този вид сила и власт, и начина, по който се проявява и влияе на хората...в състояние е, да те разболее до такава степен, че да се сгромолясаш. Или да те накара да се присъединиш към тях, да им станеш слуга и да си съгласен с всичко, което правят, защото хората, които работят за тях и залагат на тях - а те са доста голям брой хора - са невероятно послушни и сервилни. Те изобщо не са от типа "свободен дух". Разбирате ли, те са покорени, завладяни от тях.

Може би това е нещо, за което хората трябва да внимават, за тази власт, която те имат над тях в момента, това е нещо, което още сякаш не се оценява напълно. Хората се опитват да надмогнат ограниченията, да разберат какво става и успяват да получат едва някакви късчета информация, но тези късчета един ден ще имат огромно значение.

Обаче да се предприемат каквито и да е действия срещу тях, би било твърде безуспешно. Аз вече имам този опит и мисля, че още много други хора са имали същия. Така че точно поради тази причина ние сме длъжни да разкрием, кои са те, длъжни сме да вземем думата и да сме безстрашни. Защото страхът стои в основата на всичко това.


Б: Има и нещо друго за тези хора, за което говорихме по-рано в нашия разговор преди няколко дни - тези хора са върховно арогантни, Вие сте го преживели лично, Джордж Грийн също го описа при първата ни среща преди около година и осем месеца. Тогава той каза: "Те смятат, че са спечелили. И вече нищо не ги смущава. Даже не си правят труда да запушват устата на алтернативната медия.  И наистина. И без това няма никакво значение вече. Какво значение може да имат няколко гласове? Планът все едно ще бъде изпълнен. Няма никакво значение, какво ще кажем аз или Вие."

С: Да, аз напълно се присъединявам към това, което казва Джордж Грийн. Той даже го е казал много по-точно от мене, защото те са точно такива. Те са невероятно арогатни. Редом с другите им характеристики, тази арогантност е твърде осезаема. И те са напълно уверени в действията си, напълно спокойни. Те не се спотайват или промъкват тихомълком. Това са твърде открити хора, някои от тях даже известни личности.


Б: Добре. Има ли нещо, което сме пропуснали? Има ли нещо, което искахме да кажем, но нямахме шанс да го направим? А може би нещо, което Вие искате да добавите, за което даже не съм Ви питал?

С: Винаги има, какво още да се каже, струва ми се, защото съм наясно, че хората имат нужда от едно прилично ниво на правдоподобност, а това е много трудно. Всичко, което мога да кажа е, че зная за този план от началото на 70-те, бях твърде млад, за да го осмисля тогава. Даже тогава ми изглеждаше като нещо твърде вълнуващо, когато узнах за съществуването на "Англо-Саксонската Мисия".

Относно подробностите, които са ми известни, особено имена на хора, какво точно е казано и къде съм бил по това време, чувствам, че ако ги спомена, бих нарушил Закона за класифицирана информация, на който съм все още подвластен в много отношения. Имам пред вид военната тайна. Но когато става дума за цивилни обстоятелства, тогава съм напълно спокоен да говоря. Бих искал да можех да опиша и други събития, за които Вие знаете, и то по такъв начин, че хората да ме разберат много по-добре. Така че да узнаят, откъде идвам, къде съм бил и какво съм преживял. Така биха могли много по-добре да осмислят фактите.

Струва ми се, обаче, че това, което се каза, е достатъчно да даде повод, ако някой иска, да се порови и да направи своите разкрития. И ако от това изскочи нещо значително, което може да се потвърди и от други свидетели, то би било чудесно. Би било добре, защото, нали знаете, доказателствата... аз зная, че те са ключови, а нямаме "веществени доказателства". Аз съм само една личност, която свидетелства за неща, станали преди пет години, принципно,но зад това стои една много по-голяма история, която Вие знаете, но трябва да сме извънредно предпазливи, докъде можем да стигнем с разкритията.


Б: Разбира се, има много хора, които имат достъп до същата информация, както и Вие. Това са неща, които се знаят от хиляди служители във финансовия и военния сектор, както и в политиката. Широко известно е. На много малък процент от населението на света, но все пак е достатъчно широко известно.

С: Да, така е, абсолютно.


Б: Винаги сме окуражавали хората, които имат някакъв реален опит или даже информация от втора ръка във връзка с тези неща, да излязат и да говорят, защото колкото са повече, толкова по-гарантирана е сигурността им. Колкото повече хора имат куража като Вас да говорят открито, толкова по-добре ще бъдат чути и разбрани и цялата тази кауза ще нараства като търкаляща се снежна топка. Топката вече се търкаля, още е много малка, но е тръгнала да набъбва.

С: О да, така е, така е. Ще дойде време, когато ще бъдат назовани имена, щом има достатъчно подкрепа от населението, и тези хора ще бъдат подведени под отговорност. Така че, щом имаме достатъчно улики и доказателства, тези хора могат да бъдат съответно предизвикани и тогава ще видим една много по-различна история, тръгвайки от това, което хората като мен ви разкриват сега. Всичко ще стане по-реално, много по-реално. Ние можем да го направим. Можем да накараме хората да го направят.


Б: Да, така е. Това е много, много важно. Бих искал да завърша с думите: благодаря Ви за смелостта, благодаря Ви и за куража.

С: И аз много благодаря, Бил.


Източник: projectcamelotportal.comДобавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2021 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .