Банер
ВЕЛЕС.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Тече мащабно пренареждане на властта в Азия
Написано от Маг Селена   
Четвъртък, 09 Февруари 2012 15:34

Мащабно пренареждане на баланса на силите тече в Азия през седмицата и дните последвали смъртта на севернокорейския лидер Ким Чен Ир, твърди азиатското разузнаване.  

Най-големите промени са в Япония, където започнаха арести на висши чиновници, политици и висши полицейски служители. Според източници от японските тайни служби един от най-видните арестанти е бившият министър на икономиката и финансите Хеизо Такенака, който бе задържан и в момента е подложен на кръстосан разпит. Те твърдят, че Такенака пее като канарче. 

Ако тази информация от източници от най-високи постове в Япония е вярна, Такенака трябва да обясни защо е предал контрола върху японските търговски банки на чуждестранни олигарси, сред които са семействата Рокфелер и Буш. Източниците съобщават още, че ситуацията на Корейския полуостров върви към най-голямата промяна след Корейската война през 1950 г. 

Както винаги, е трудно да се коментира какво се случва в Северна Корея поради информационното затъмнение, което покрива тази част от полуострова. Въпреки това крайно десни японски източници, както и севернокорейски агент в Япония твърдят, че Ким Чен Ир е бил убит преди две години от шведска проститутка, която му е дала отрова, която причинява инсулт. 

Оттогава в Северна Корея управлява партията, използваща за прах в очите на хората двама двойници на севернокорейския лидер. Сега и двамата са убити, а партията е решила да обяви началото на новия режим начело с Ким Чен Ун. Двата от източниците дори твърдят, че Ким Чен Ун всъщност е дете на японката Мегуми Йокота, която на 13 години е била отвлечена и откарана в Северна Корея. Като доказателство те представят факта, че Йокота е придружавала Ким, докато той се е обучавал в Швейцария. 

Този източник е узнал от множество севернокорейски шпиони и севернокорейската оперна певица, че Йокота сега е старши агент, но иска да се завърне в Япония. Може би скоро ще има повече информация от Северна Корея, която да осветли дали това е истина или не.

Както бе споменато миналата седмица, източници от фамилията Ротшилд твърдят, че Северна и Южна Корея ще се обединят, като Северна Корея ще поеме водещата роля в новия политически режим. В замяна на това на полуострова ще бъде създадена Ротшилдска централна банка, след което там ще последва бурно развитие. Освен това от САЩ там ще бъдат транспортирани около един милион бегълци от предишния режим. 

Американските военни пък ще бъдат помолени да напуснат полуострова. Знак за тези мащабни промени е обявеното през тази седмица от японския премиер Йошихико Нода споразумение с Китай двете страни да търгуват помежду си, изполвайки своите валути. В момента около 60 процента от японско-китайската търговия се осъществява чрез щатския долар. 

Твърди се, че лидери на стария японски режим, сред които и бившите премиери Йасухиро Накасоне и Юничиро Коидзуми се борят да запазят властовите си позиции сред масовите арести. Източниците твърдят още, че болшинството от арестуваните политици са обвинени в незаконна злоупотреба с фондовете на Националната банка на Япония за лична облага.

Случващото се в Азия ще има опустошителен ефект върху Европа и САЩ на Нова година. Европейците все още не
 могат да открият инвеститори от останалата част на света, които да купуват техните правителствени облигации. Именно това бе причината лихвите по италианския дълг да останат на нестабилното равнище от 7 на сто въпреки обявеното инжектиране на 489 милиарда евро от Европейската централна банка. 

Очаква се ситуцията в големите европейски и американски банки да стане критична в края на януари, когато въпросните институции ще започнат да си откриват сметки една в друга. Източници от ЦРУ, които са наясно със ситуацията, твърдят, че Ситибанк, Дойчебанк, Бенк ъф Америка, Голдман Сакс и Джей Пи Морган може и да не оцелеят. Те също така твърдят, че Голдман Сакс се ръководи от Рокфелер. 

Това, което е сигурно е, че има огромна пропаст между отделните фамилии, които държат банките, които от своя страна пък са собственици на Федералния резерв. В тези хора все още се крие арогантност, която е непозната за обикновения човек. Техните планове все още не включват кроткото им оттегляне. 

Все пак източник от Обществото на "Белия Дракон" споделя, че Джордж Буш Старши вече не е техният лидер и тяхната група подкрепя плановете на Обществото на "Белия Дракон" да прекратят бедността и унищожаването на околната среда. Те се противопоставят на династичното управление на кръвните линии и обещават огромни размирици в Европа и Северна Америка през следващото лято, когато топлото време ще позволи по-силни масови демонстрации. 

През 2012 г. Обществото на Белия Дракон предлага изкореняване на бедността и прекратяване на унищожаването на околната среда, последвано от голямо световно празненство. Освен това тази група предлага да се сложи „край на света” на 21 декември, 2012 г. 

След това те смятат да „рестартират” света на 25 декември, 2012, но преименувайки датата на 1 януари, 2012 в Нулевата година. 

Борбата за свалянето на стария престъпен елит трябва да завърши с победата на човечеството, но това, разбира се, зависи само от нас. Човечеството може да се освободи само чрез колективното решение да го стори.  


Бенджамин Фулфорд,
26 декември, 2011
Източник: benjaminfulford.net
Превод: Петър Чергаров


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .