Банер
10922548_1607587916119366_6379954884693221898_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Заповеди за арест и задържане срещу Централните банки от Г7 - 3 част
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 07 Май 2012 14:03
 (продължение)

ДУ: Точно така. Писах подробно за това във Финансовата тирания. Това е една невероятна история, а хората определено срещат трудности със споделянето й, защото не искат останалите да им кажат, че са се побъркали. Можеш ли да ни кажеш как виждаш всичко това в перспектива? 

НК: Много хора са заспали, и не осъзнават какво наистина включва този план. Лесно е да се разбере защо  - защото, когато веднъж чуеш за него, не можеш да изпиташ друго, освен ужас. Психологически е претоварващо да се разбере, че светът е управляван от луциферски култ, чиито цели са точно толкова дяволски, колкото всяка аналогия от библията, която може да се намери, от гледната точка на всеки извън техните собствени среди.

Много хора са свикнали да се справят с неразрешимия, безличен страх като изпадат в състояние на отричане. Те не искат да се изправят срещу него, защото имат необходимостта да продължат да функционират в ежедневния си живот, в работата, в семейството, да възпитават деца и да са щастливи. 

Те не само, че умишлено обръщат взор на другата страна, Дейвид, но даже нападат хората, които им казват истината. Правят го, за да предпазят крехката си връзка с мира и стабилността на света, в който са искали да вярват. 

ДУ: Така е. И как виждаш хората да се измъкнат от това? Как могат те да разберат, че не са луди, и че всички вече се събуждат и реализират същите неща по същото време? 

НК: Това, което те не могат да реализират, е, че техните възгледи за света и живота са създадени за тях от медиите, образователната система и представителите на властта. Всички тези представители на властта са внимателно инфилтрирани и ръководени от Федералния резерв – така както ти ефективно си го описал във Финансовата тирания. 

ДУ: Благодаря.

НК: Те са били учени да купуват, купуват, купуват – вярвайки, че продуктите ще ги направят щастливи. А тези продукти са само една патерица, която те използват като наркомани, за да избягнат срещата с неприятната истина за обстоятелстватаq в които живеят. 

Аналогията с "Вълшебникът от Оз" е много точна, Дейвид. Лъжата е толкова обширна, толкова всеобхватна, че всичко, което мислим, че знаем за света е само една илюзия – и тук наистина съществува Мъжът зад Завесата. 

Дори хората, които са наясно с теориите на конспирацията, имат склонност да виждат само отделни парчета от пъзела. 

Има толкова много дезинформация, че по-голямата част от познанието ни е под въпрос, и много често има малко повече стойност и от обикновения фолклор. 

ДУ: Мисля че знам накъде биеш, но това е много дръзко изявление, Нийл. Какво би нарекъл „обикновен фолклор“ в контекста на Движението за Истина? 

НК: Вероятно най-добрият пример е идеята, че „всеки е вътре“ – всеки в правителството, финансовия свят, военните, корпоративния свят и медиите. 

Това е много полезно заблуждение, защото е направило почти невъзможно, за когото и да било в техните собствени среди да се обърне срещу тях – и да бъде уважаван от обществеността заради това си действие. 

ДУ: Благодаря. Казвал съм го много пъти. Невероятно е да се види как хората се придържат към този „фолклор“, както ти го нарече. 

Сюзън Линдор, бивш агент на ЦРУ, съобщи и напълно разясни, че 11 септември е бил вътрешна работа. Тя е била топ разузнавач сред иракчаните точно преди Войната в залива.  Тя отчаяно е опитвала да доведе ситуацията до мирна развръзка – но й е било заповядано да саботира преговорите. Дадени са й също много предупреждения и сигнали за 11 септември, още преди това наистина да се случи, и в крайна сметка е вкарана в затвора заради отказа й да се подчини на техните планове. 

Няма начин това, което е казала, да е полезно на хората, които така отчаяно се мъчат да го запазят в тайна. 

И да, дори само тези три инициала, прикрепени към името й, са вероятно главната причина историята й изобщо не е популярна до този момент.

НК: Веднага щом чуят определени имена или звания, те крясват „Демон"! и се втурват да грабват вилите, и факлите. 

ДУ: Точно така. И все пак, повечето от тези хора искат просто да работят, да отглеждат деца и да се радват на
 уважаван живот, точно както ти каза. Те не искат да подкрепят някаква група от кръвожадни банкери, чиято единствена преданост е към тях самите. 

НК: Рискуваш много, като казваш това, Дейвид. Мога да кажа от първа ръка, че много хора ти благодарят за това. Бенджамин Фулфорд е друго ключово изключение от правилото. 

Виждал съм какъв огън си привличал, застъпвайки се за тези неща, и той не е никак приятен. Както и да е, разбирам защо хората идват в блога ти и те обвиняват на поразия, Дейвид. 

Ти разкриваш нещо, което застрашава техните възгледи за света. Те не искат това да бъде истина, но всичко се нарежда точно в тази посока. 

Тогава, ако това Е истина, то отчаяно се нуждае от решение. Много по-лесно е за хората да атакуват вестоносците, отколкото да се фокусират върху това, как да станат част от решението. 

Както и да е, нашето най-силно оръжие е да казваме Истината. Когато достатъчно хора я знаят, ще стане абсолютно невъзможно за тези планове да продължават. Някои от писмата с нападки срещу теб са дело на наемници на Кабал, който отчаяно се опитва да отклони ставащото в посока, удобна за неговото дело. 

ДУ: Да, аз бих се съгласил. Ако можеш да повярваш, че тази група наистина съществува, и има много доказателства за това, би било абсолютно задължително да го направят.  Един от най-често срещаните коментари, които наблюдавам е, че хората искат това незабавно да бъде разрешено. Те очакват да им дам точни дати за това, кога ще се случат нещата. Тогава, ако тези дати не се сбъднат, хората се гневят и обвиняват. Какво да кажеш на тези хора? Знам, че до сега е имало поне 2-3 силни времеви отрязъка, които са били предсказани и не са се сбъднали. 

НК: Извън въпрос е, че всичко продължава по-дълго, отколкото се надявахме. Извинявам се за това. Обаче не можем просто да се движим ей така, заради движението. Трябва да сме сигурни, че всичко е на мястото си. 

Нашият човек Нелу в Индонезия беше брилянтен в представянето на индонезийците. Той работи усилено да сложи нещата на мястото им. Бедният човек няма време дори за сън, но осъзнава, че това е за семейството му, за нацията му. 

До този момент, и това включва днешния ден, трябва да кажа, че индонезийското правителство се държи на силни позиции, които не са отслабени ни най-малко – въпреки обещанията и заканите на Старите Федерални. 

Това, което все още не разбирам, е защо Младите Федерални не пуснат Старите просто да пасат. Защо им позволяват да продължават да заемат място, когато това само затруднява техния, на Младите, живот? 

Те искат 5-6 милиарда хора на тази планета мъртви. Това е истина – мъртви. Ние, като глобално общество, не можем просто да стоим и да гледаме това да се случва. Нещо трябва да бъде направено. 

ДУ: Щастлив съм да бъда част от тези усилия. Вече съм ти предоставил тази публична платформа, за да публикуваш обвиненията срещу всички 12 банки от Федералния резерв в САЩ. 

Работил съм със сънища в течение на 20 години и смятам насоките, които се получават чрез тях, за невероятно точни. Резултатите от тази работа могат да бъдат видяни из целия ми уеб сайт. 

Всъщност, ако не бях имал толкова много сънища, буквално заставящи ме да продължавам., никога не бих се заел с всичко това. 

Както и ти, и аз знаем, мой приятел загина при подозрителни обстоятелства близо до къщата ми, няколко дни след като ти ми предостави материалите за публикация. Беше ми нужно известно време, за да се възстановя от шока достатъчно, за да продължа да искам да върша всичко това – но сега съм готов.

Сега, от името на вашия съюз, аз публикувам заповеди за задържане срещу Франция, Италия, Белгия, Холандия, Япония, Европейската Централна Банка и Банката за Интернационални Спогодби. Нийл, как така всичко стигна дотук? 

НК: Първо на първо, Дейвид, ужасно съжалявам за загубата ти. Както знаеш, във всяка война има жертви. Това не прави скръбта ти по-малка, сигурен съм, но в ситуация като тази, не можем да предовратим всички загуби. 

Много хора са дали животите си в тази борба за освобождение на човечеството от финансовата тирания. И много повече рискуват живота си всеки ден за тази свобода.  Когато съединим точките, всичко опира до банкерите. Богатствата на всеки – във физическо злато – са били конфиксувани и скрити, за да може да бъде създадена глобална, изкуствена валута – без никакво покритие освен „кредит на доверие“. 

Сега е времето да променим играта. Аз съм в уникална позиция, защото Азитските държави ми дадоха права да се разпореждам с тези сметки.  Работя от името на много по-голям съюз, който ме е уверил, че приема много сериозно  тези стъпки, които ние предприемаме – и ще ги използва като основа за борба срещу общия ни враг. 

ДУ: Тези държави обаче, които си изброил, със сигурност не могат да представляват пълния размер на кражбите, които са били извършени от тези сметки. 

НК: Може би сме пропуснали една-две държави, но сме покрили основните антагонисти, които фактически са грабили сметките през последните 60 и няколко години. 

ДУ: Така, че това е вашето голямо, финално действие, след като сте направили всичко необходимо? 

НК: Естествено има още много, Дейвид, но колко могат да направят двама-трима души? Ние работим денонощно и работата продължава да се увеличава. Мислех, че ще сме свършили с всичко през следващите 10 дни, а моето пътешествие беше отложено. Не мога да дам рационално обяснение защо то беше отложено, и оставям на другите да мислят върху него. Те почти разрушиха всичко, което бяхме направили до този момент. Миналата нощ започнах да мисля за завеждане на дела срещу държавите, които сме пропуснали. Реших, че ако те са участвали в това, трябва да поемат част от отговорността – но само нациите, които са смятани за част от G5 или G7. 

ДУ: Само да изясним, G5 са Франция, Германия, Япония, Великобритания и САЩ. G7 включва също Италия и Канада. Така, че ти твърдиш, че те всички са включени в тези кражби? 

НК: Да, всички са въвлечени в различна степен. Не включихме Канада, но включихме Холандия и Белгия – въз основа на това кой фактически извършва кражбите от сметките.
Заговорниците фактически са изключили всяка втора държава, вкл. собствениците на посочените сметки, от правото да се разпореждат с тях. 

Те сякаш са заговорничили да подлъжат нациите да съберат златото си на едно-две места, така че да могат да го използват като основа да печатат повече пари винаги, когато си поискат – отнемайки възможността на някой друг да прави същото.

Подредете пъзела, и ще видите, че те дори са създали Международния Валутен Фонд, Световната Банка и Банката за Интернационални Спогодби, за да подкрепят схемата си. Това са RICO действия. 

ДУ: Нека да дадем дефиниция на RICO, за да знаят хората за какво говорим.

http://en.wikipedia.org/wiki/RICO - на английски
http://www.bg-finansi.info/krimi16.html - на български

RICO Актът е федерален закон на Съединените Щати, който предвижда засилени криминални наказания за
 деяния, извършени като част от съществуваща криминална организация. 

RICO се фокусира специално върху изнудването и рекетирането и позволява шефовете на мафията да бъдат съдени за престъпления, които са заповядали да бъдат направени от други, или в които са участвали косвено. Този закон затваря пропуск, който би позволил на някой да каже на друг, например да извърши убийство, и да бъде освободен, защото не е извършил фактически самото убийство. 

RICO е бил въведен в действие от секция 901 (а) от Organized Crime Control Act oт1970 (Pub.L. 91-452, 84 Stat. 922, издаден на 15 Октомври 1970). RICO е кодиран като  Chapter 96 of Title 18 of the United States Code, 18 U.S.C. § 1961–1968.

Докато неговото първоначално предназначение е било да действа срещу Мафията и срещу всички останали, които активно са се ангажирали в организираната престъпност, той е бил прилаган и за много по-широки цели.

Спекулира се, че името и акронимът са били избрани като скрита отпратка към филма "Малкият Цезар", в който един от героите е известният гангстер Рико. Оригиналният съставител на закона, Дж. Робърт Бъркли отказва да потвърди или да отрече това. 

ДУ: Така значи, сега вие легално имате права над тези сметки от Аманах, който представлява собствениците/депозиторите? 

НК: Да, имаме – и ще започнем да представляваме тези депозитори. Главните съкилийници вече са избягали и е време за всички да бъдат освободени от оковите си. 

ДУ: Какво очаквате да получите от това? 

НК: Разкриване, преди всичко. Всеки трябва да разбере как са работили те.  Те са пазили парите за себе си, и са изключвали всички останали, дори реалните собственици, за повече от 60 години насам. Това е откровена кражба. Време да се възстанови това, което принадлежи на другите, и да се види каква вреда е нанесена на системите ни. 

Второ, трябва да поправим това, което се нуждае от поправки, колкото се може по-скоро. 
Трето, много хуманитарни проекти по света ще спрат да изливат средствата си в джобовете на частните предприемачи, и вместо това наистина ще правят онова, за което са били създадени. Има много още неща, мога дълго да ги изброявам. 

ДУ: Наистина ли очаквате всичко това да се срути с гръм и трясък? 10-15% от нашата публика е много саркастична за това и не може да повярва на нищо, което казваме, преди то наистина да се случи. 

НК: Ако правната система на Адмиралтейския закон си свърши работата, всичко ще се срути – и това ще бъде ново начало за всички. За някои, това ще бъде за кратък миг от времето. За други вече ще е твърде късно. За множеството от хора, които имат време, това директно ще прокара пътя им към едно чудесно бъдеще. 

ДУ: Имате ли още нещо да кажете, преди да приключим?

НК: Да, Дейвид, едно последно изречение. Имаме всички съглашения и пълномощни в ръцете си – не само тези от Аманах. Ще ги донесем, ако е необходимо, в Адмиралтейския съд.  Би било лудост, за който и да било от Федералния Резерв изобщо да опита да се бори срещу това. Всяка документация, която те се опитат да изфабрикуват, би имала стойност колкото обвивката на дъвка. 

Те са се вкарали в капан чрез собствената си система – без изход за бягство. Отнело е много, много години докато това стигне кулминацията си, но ето че вече свободата е съвсем близо до нас. 

Желая ви всичко най-добро. Ще продължа да се боря и да се уверявам, че правосъдието ще възтържествува. 

ДУ: Ще се радваме да стане така, Нийл. А лично аз нямам търпение да се върна към писането за летящи чинии. 

НК: (смее се) Довиждане засега, Дейвид.

ДУ: До следващия път! 

*   *   *   *   *   *   *  
ПИСМО ДО ЕВЕЛИН ВИДМЕР-ШЛУМПФ, ПРЕЗИДЕНТ НА ШВЕЙЦАРСКАТА КОНФЕДЕРАЦИЯ
На вниманието на: 
Евелин Видмер Шлумпф
Президент
Швейцарска Конфедерация 
Президентски дворец, Берн 
Швейцария

Скъпа Мадам Президент, 
До вниманието ни беше донесено, че членове на старата гвардия на Федералната Резервна Система се намират в Швейцария, правейки опити да присвоят Международните Колатерални Комбинирани Сметки. 

Тези хора нямат фактически права над тези сметки. Те злоупотребяват с позициите си на влияние в опитите си да продължат да използват за лична облага комбинираните богатства на света. Те извършват това с целта да постигнат световна доминация – чрез глобален икономически контрол. 

Аз, долуподписаният, съм назначен от собствениците – които са предоставили на Нийл Франсис Кийнан, Кийт Франсис Скот и едно друго лице, пълен контрол и власт над същите тези сметки, които престъпниците от Федералния Резерв се опитват да източат и откраднат. 
Нашият мандат изисква да защитим тези сметки от всички, които биха ги атакували или откраднали. 

Ясно е, че е имало откровени източвания и кражби от тези сметки още от момента на създаването им. 

От името на собствениците на тези сметки, които са гарантирани от Швейцарската Конфедерация чрез кабинета на Министъра на Правосъдието на Швейцария, ние изискваме кабинетът на Министъра да вземе необходимите мерки за пълен одит и ревизия на тези сметки. 

Вземайки предвид, че UBS-AG банка отказва достъпа на мандатите, които притежават тези сметки, ние изискваме незабавен одит и ревизия на тези сметки – и да не бъде позволяван достъп до тях, докато не завърши този одит. 

Време е за Швейцарската Конфедерация да направи това, което е нужно, за да спази поетите международни отговорности и задължения. 

Швейцарската Конфедерация гарантира сигурността на тези сметки във връзка с международните спогодби, които са били подписани от нея. 

В интерес на запазването на вашите собствени юридически отговорности, така както са приети и потвърдени според Мездународните спогодби, ние изискваме Международните Колатерални Комбинирани сметки да бъдат
 напълно одитирани. 

Също така изискваме всяка употреба на тези сметки да бъде анализирана, за да се определи дали е в съответствие с правните изисквания. Това е единственият начин, по който можем да определим какво е било откраднато – и от кого. 

Ние сме готови, имаме желание и сме способни да предоставим всички кодове за достъп от собствениците на сметките, за да може да се направи пълен одит и ревизия на последните. 
Искаме целият свят да знае, че сме отправили това искане към вас. Затова писмото е отворено и достъпно за глобална публикация. 

Искрено вас, 
Нийл Франсис Кийнан,
 Подпис:  

Упълномощен надзорник на Сукарно Тръст 
или Международен Колатерал Комбиниран тръст
CC: Мишелин Калми-Рей 
*   *   *   *   *   *   *

(край) 
 Автор: Дейвид Уилкок
Източник: divinecosmos.com
Превод: Ина Караджова

Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....

Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .