Банер
13.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Урок по Галактическа История
Написано от Маг Селена   
Вторник, 08 Май 2012 15:17

Договорните споразумения между Драко-Хидра, рептилиите и тъмни групи за програмирането на Земята

Драко-Хидра рептилиите са правили споразумения с тъмните групи в замяна на контрол над човечеството. Тези споразумения са: 

1. Позволили са на тъмните групи и семействата им да просперират и да си живеят живота като важни играчи в собствените им тайни кодирани общества. Под кодирани се има предвид визуални сигнали, ръкостискания, знаци и изображения, които само членовете на обществата разпознават помежду си. 

2. Съгласие да си поделят Земята - рептилите да си основат градове и тъмните групи също.
 
3. Най-важното споразумение - да имат достъп до чиста вода и чист въздух. 

Важно е да се знае, че ако който и да е член на тъмна група или секретно общество наруши споразуменията, и той, и семейството му биват елиминирани, или поставени в рептилска клетка за храна. 

Драко-Хидра рептилиите работят с тъмните групи чрез телепатичен умствен контрол, също така ги манипулират използвайки електрошокове, тъй като много от членовете на групите вече имат имплантирани чипове, които лесно могат да бъдат задействани, за да ги държат в подчинение и на разположение. 

Важно е да се знае, че има определени негативни портали като райони на гражданско неподчинение, политически размирици, военни учения, например в Близкия изток, Югоизточна Азия и други региони, които в течение на времето са все по-насищани с негативни енергийни импулси от различни надземни и подземни рептилски бази. Но основните инструменти и излъчватели в тези бази са вече елиминирани благодарение на последните акции на делта отрядите от Процион и Андромеда преди един месец. 

Човечеството погрешно вярва, че е причина за гражданските войни и политическите конфликти на Земята. Реално те нямат общо с хората, а са предизвиквани от високо-секретните агенди на тъмните групи на Кабал - илюминатите. Плановете им са да обезлюдят Земята като намалят популацията от милиарди на милиони, за да могат по-добре да контролират останките от човечеството. 

Тъй като обаче Драко-Хидра рептилиите вече са премахнати от Земята, това, което е останало са човешките "контрольори" - тъмните групи. Те в момента враждуват помежду си за ролята на "топ-контрольор". Имат разни технологии, с които могат да влияят на човечеството, но като човеци не разполагат с мощния телепатичен умствен контрол, който са имали рептилите. 

Така, тъмните групи сега са разпиляни на по-малки групички и все още се надяват да запазят секретността си, но
 няма да могат да я поддържат още дълго. Различни членове излизат от тях и ги разкриват, рискувайки животите си, за да може истината да стане достояние на хората. Тъмните групи вече нямат способността да елиминират тези издайници и така бавно губят контрол над тайните си кодове, пазени през вековете. 

Много от членовете на тъмните групи нямат представа, че са били лъгани за истинските цели и действия на групите. Те са били заблуждавани, че са служили на човечеството. 

Когато истината излезе на бял свят, членовете на тъмните групи ще бъдат изненадани да научат, че това, в което са вярвали векове наред, е било просто да служат на "злите" богове, така да се каже. 

Помнете, че това не са "богове". Тези рептилии са само ниско-вибрационни, 4-измерни същества - с различни естествени възможности и по-висши технически познания от хората на Земята.


Андромедианския съвет чрез Толек
Превод: Ина Караджова
kauilapele.wordpress.com


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .