Банер
0_2f8ab_6773793a_XL.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Характерът на мъжа се познава по подаръците, които прави.
Написано от Румяна Алексиева   
Сряда, 04 Април 2007 00:00
Ако все още не сте сигурна, че познавате достатъчно добре любимия мъж, ето ви един жокер в навечерието на вашия празник – 8 март: обърнете внимание на подаръка, който той ще ви направи, за да научите още нещо за него.
Първи тип: “ограничен”
Към този тип се отнасят мъжете, които правят безвкусни, евтини и безсмислени подаръци, по-скоро за отбиване на номера. Тук попадат рамки за снимки, сувенири, евтини вази и др.
По правило тези мъже са с ограничени финансови възможност или страдат от пълно отсъствие на естетически вкус, което не ги прави особено привлекателни.
Втори тип: “умерен”
Тези мъже обикновено подаряват парфюми. Ако парфюмът е хубав и марков, то вие имате отношения със сериозен човек. Този човек не обича промените и живее по разписание. Да сте омъжена за него означава да водите обезпечен в материално отношение живот, без излишни емоции, тъй като най-голяма част от времето си той ще отделя на работата.
Трети тип: “прагматик”
Вашият любим е прагматик, ако вместо подарък ви даде пари. Като ви казва: “Купи си това, което искаш”, той искрено вярва, че дава израз на отношението си към вас по възможно най-добрия начин. Не е изключено този мъж да продължи да бъде щедър и след като сте се омъжила за него, но в много случаи прагматиците ще искат отчет за похарчените пари. За жените, които не са свикнали да се отчитат, съжителството с такъв “счетоводител” може да се превърне в проблем.
Четвърти тип: “консерватор”
Той няма да ви сваля звезди и винаги ще бъде предсказуем: цветя и кутия шоколадови бонбони. Подходящ за спокоен, предвидим живот. Това, в дългосрочна перспектива, означава, че вие ще се занимавате с “женските” неща – тенджери, прахосмукачка, деца и пр., докато той спокойно ще си гледа на дивана поредния футболен мач.
Пети тип: “романтик”
Вечеря в ресторант, цветя, бижу...Този тип мъже наистина искат да създадат на любимите си жени чувството, че са единствени, неповторими, неотразими, ценени и обичани. Единственият проблем е, че неговата емоционалност може да ви изиграе лоша шега. Това просто означава, че съществува вероятност да не сте попаднала на най-верния мъж в света.
Шести тип: “естет”
Билети за концерт, книга, музикален диск...Ако получите нещо подобно за празника, то вие сте попаднала на един чувствителен човек, с дълбок вътрешен свят. Този тип мъже са интелигентни и обичат да се задълбочават. Въпреки това обаче, при тях съществува известен риск от непостоянство в поведението и отношенията. Преди да се предадете на магията от общуването с подобен тип личност, се убедете, че ценностната му система е здраво установена.


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2021 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .