Банер
unnamed.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ПОЗНАНИЯТА НА ДРЕВНИТЕ ШУМЕРИ
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 02 Юли 2007 00:00
По-стара от тази на Гърците, по-стара от тази на Майте, по-стара от тази на Инките, по-стара от тази на Египтяните. Най-старата цивилизация в историята. Богинята ИнанаАко внезапно се появи заплаха от друг вид, от друга планета?
Често, обсебени от омраза, забравяме колко са единни членовете на човечеството. Вероятно ни трябва външна заплаха, за да съзрем общите ни граници. Световните ни различия ще изчезнат, ако се изправим пред извънземна заплаха, идваща извън този свят.

Космосът е неизбежно предизвикателство за всички напреднали нации. САЩ ще направи първата крачка и ще даде пример на останалите.

"През идващото десетилетие на 1990г, ще изградим космическата станция "Свобода," а пред следващият век ще се завърнем на Луната, ще се завърнем в бъдещето и този път ще останем. Ще се впуснем в пътешествие до друга планета. "

Мисия до Марс с хора на борда. "Завръщане в бъдещето." Зад този израз може да се крие повече, от комбинация на думи. Космическа база на Марс? В бъдещето или в миналото? Има доказателства, за база на Марс, съществувала в древността.

И по-зашеметяващото е, че може да е активизирана отново точно пред очите ни. Възможно ли е онова, което нашата цивилизация открива тепърва за нас самите, нашето начало, нашата планета, нашият край на вселената, дори небесата... да е драма, наречена "Пресъздаване на Битието" Дали откриваме нови неща или такива, познати на най-ранните цивилизации?

Последните десетилетия на 20 век, човешките познания нараснаха главоломно.
Напредъка ни във всички сфери на науката и технологиите не се измерва с векове или десетилетия, а в години. Дори в месеци.

Изглежда, че новите знания превъзхождат всичко постигнато от човека в миналото. Човекът е издържал Тъмните векове, Средновековието, достигнал е века на просветлението, преживял е индустриалната революция, влязъл е в ерата на високите технологии, ерата на генното инженерство, ерата на космическите полети.


Астронавти, приземяващи се като орли в миналото са наричани Анунаки, онези, които слизат от небето на Земята. Възможността модерната наука да наваксва древните знания води до първия случай във войната на световете. Случай, забравен за над 5500 години.

Във Вавилонската версия на библейската история, хората от Вавилон строяли кула, която щяла да достигне небето. И Шем, космическа ракета, трябвало да бъде монтирана по посока на върховният им бог. Но другите градове не смятали за забавни тези усилия в космическа насока. Яве слязъл да види града и кулата, строяща се от хората.

И каза:
Това е само началото на постиженията им.
А за в бъдеще нищо няма да им бъде невъзможно, каквото и да решат да направят!
Да слезем и да размесим езика им,
така че да не се разбират помежду си!

Битието, глава 11.


Колко всъщност са знаели те? А колко знаем ние за тях? Благодарение на археологията знаем, че първата велика цивилизация се е развила преди около 6000 години. По-стара от тази на Гърците, по-стара от тази на Майте, по-стара от тази на Инките, по-стара от тази на Египтяните. Най-старата цивилизация в историята. Хората дали началото се наричат Шумери, на името на земята им, Шума, намираща се в долината между реките Тигър и Ефрат, днешен Ирак.

Битието нарича тази земя Шиния. Много години писанията за древните царства в старите ръкописи се смятат за мит и се игнорират. Сега знаем за исторически записи, които са истински и се отнасят за много напреднали цивилизации. Сега влизаме в храм, който е на възраст 6000 години. Храм, съществувал в град, наречен Ерех, който до преди 150 години познавахме само от Библията, библейската книга на сътворението.Има посветен храм на богиня, наречена Инана, позната по-късно и като Ищар. Тук статуята леко е повредена. Божествеността й се отбелязва със символи. Държи стъкленица с жива вода. Като декорация, тя е обградена, вероятно само символично със символ, който някои определят като преплетени змии. В онези дни това е бил символ на науката. Други откриват очертанията на египетски анкх, който е символ на живота и сътворението. Също така е символ на генетична манипулация на ДНК.

Дейността на богинята включва и други сфери, като например летене. Тя е била астронавт преди шест хиляди години. В древна Месопотамия, тайните на космическите познания са изучавани и внимателно разгадавани от жреци астрономи. Често пазели познанията си върху цилиндри.

Тази плоча е отпечатък от цилиндър на възраст чети години. Изобразява Бог Енлил, дарил на човечеството началото на модерната култура. Бог планети слънчева системаИнтересното е, че в горният край, като фон е изобразена цялата слънчева система, със слънцето в центъра и всички познати нам планети, в правилна подредба и правилни размери. Плюс още една планета, непозната за сега на модерната наука, но която се търси активно, защото наистина съществува, за което астрономите съдят по древните познания. Небесата разкриват славата Божия, и просторът известява делото на ръцете Му.

Август, хиляда девет стотин седемдесет и седма година американската проба Вояджер II поема на пътешествие, което след няколко години ще го отведе до най-отдалечените планети на Слънчевата ни система. Това, което открива Вояджер съвпада с онова от древните познания. За пръв път човек наистина вижда Уран. И изглежда точно така, както Шумерите са я описали преди шест хиляди години. Въпреки, че са нямали телескопи, Шумерите са описали Уран като Маш Сиг, което значи светло зеленикава. Шумерите също са обяснили защо Уран е наклонена. Уран е получила удар в ранните си години. Сблъсък с нещо, голямо колкото Земята, пътуващо със скорост четирсет хиляди мили в час може да е причината.


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2021 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .