Банер
МАТЕРЬ СВА..jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Поляк излезе от кома след 19 години
Написано от Ивайло Иванов-IYI   
Неделя, 03 Юни 2007 00:00
Последните спомени на Ян Гжебски са от времето на комунизма, събудил се в различен свят Кадър от филма 'Сбогом, Ленин'В съвсем нов свят се озовал поляк, който излязъл от кома след 19 години, съобщава чешкото електронно издание iDnes.cz.

Ян Гжебски, железничар от малкото градче Джалдово, се събудил в напълно различна среда от това, което си спомнял в сивите комунистически дни, когато изпаднал в кома, пише изданието.

"Не мога да повярвам на това, което видях. Спомням си, че по рафтовете на магазините имаше само оцет. За бензина имаше ограничения. Сега ме заболяха очите от гледане", споделя Гжебски първите си впечатления пред медиите.

"Има от пиле мляко. Хората са някак си по-пъстри. Още си спомням комунистите, а сега разбирам, че имаме дясно правителство. Всичко е различно", допълва полякът.

Случилото се твърде много прилича на филмов сюжет.

Всъщност подобен филм вече има. В лентата на режисьора Волфганг Бекер "Сбогом, Ленин" учителката Кристиане Кернер изпада в кома малко преди рухването на режима в ГДР.

Когато тя отново идва в съзнание след няколко месеца бурните събития са променили Берлин до неузнаваемост.

Нейният син Алекс опитва да й спести шока, като й прожектира монтирани тв програми, търси буркани със стари етикети, които пълни с нови продукти, а за рождения й ден дори организира посещение на бивши колеги на майка си, които й поднасят подарък "от партийното ръководство" под звуците на пионерски песнички.



IYI



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .