Банер
В ВАЛЬХАЛЛУ.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Защо изневеряват мъжете?
Написано от Стоян Захариев   
Вторник, 12 Юни 2007 00:00
Шест причини, които те изтъкват най-често.
Лоша работаМъжът и изневярата са такъв тандем в общественото възприятие, че дори и статистиката за това, че половете кръшкат почти наравно, не е в състояние да промени наложените клишета: “Никога не вярвай на мъж” или “Всички мъже кръшкат”.
И въпреки че, статически погледнато, това не е вярно, защото – в крайна сметка – всичко зависи от “надстройката” (или т.нар. “горен етаж”) на човека, сценария: “Жена ми не ме разбира” се разиграва от мъжете пред техните любовници векове наред, с неизчерпаемо вдъхновение и минимални разлики в репликите и мизансцена.
Защо мъжете търсят ласките на чужди жени? Ето квинтесенцията на техните топ шест оправдания. О, пардон – причини! Без (много) коментар!
1. Тя не е това, което беше
Точно като прародителя Адам, мъжът не може да устои на изкушението на забранения плод, особено ако съпругата му е престанала да се старае да изглежда изкусителна за него. Когато жената стане физически мързелива, натрупа килограми или просто престане да обръща внимание на вида си, мъжът й ще започне да се оглежда за нещо по-привлекателно – дори и ако самият той вече е “застаряващ мърльо с шкембе”. Какво да се прави – двоен стандарт, но това е положението.
2. Никой не обича мърморани
Вероятно нищо друго не може да запрати по-бързо един мъж в чужди обятия от една вечно мърмореща съпруга. Пред тази, която “изпива мозъка”, една “разбираща” жена е истинска глътка живот.
3. Тръпката на адреналина
Много мъже, които изневеряват, влизат във връзка със своето най-примитивно “аз”. Те си играят с огъня, това ги поставя в опасност, а опасността води до възбуда.
4. Обвинявайте историята
Често женените мъже, които изневеряват, не могат да кажат защо го правят. Те просто се оказват завладени от импулса да разнообразят рутината с нещо ново. Това е примитивния инстинкт, който датира от древно-историческата им роля на ловци – само че днес те преследват друг “дивеч” – жени.
5. Става въпрос за биология, бейби
Може би за жените ще е трудно да преглътнат това, но изглежда, че нуждата на мъжа да се пъхне под чужда пола, се корени в гените му. Един мъж е моногамен не по природа, а само защото е осъзнал, че любовта и приятелството са по-важни от нагона. Както казахме в началото – въпрос на “надстройка”.
6. Та това е просто секс
За много мъже сексът и любовта са две напълно различни неща. Те наистина вярват, че могат много да обичат съпругата си и да правят секс с друга жена, без едното да пречи на другото. Това е (д)ефект на мозъчната им дейност, който им дава привилегията да кръшкат без угризения. Ако един мъж изпитва вина след изневяра, то това не е заради секса (разбирай: “извършения грях”), а за евентуалните последици – в случай, че съпругата разбере. За това вече е измислен термин: “морално сбъркан”, ако ще и да е “биологически оправдан”.


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .