Банер
nBxrDDvmNF4.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

МАЛКАТА ТАЙНА ЗА НЕУДАЧНИЦИТЕ
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 08 Октомври 2007 00:00
Винаги стойте по-далеч от неудачниците, защото ще станете като тях. "По-добре е да загубиш с умния, отколкото да спечелиш с глупака!". Тази фраза много точно отразява един от главните принципи на успеха в живота. Никой не ни вреди повече, отколкото неудачниците!

Разбира се, не става дума за тези, които са изпаднали в беда. Да помогнеш на близкия човек да преодолее несгодите, да му протегнеш ръка, да му дадеш едно рамо – какво може да е по-естествено! Но кажете, няма ли сред вашите приятели „перманентни” неудачници? Такива, на които винаги и във всичко „ не им върви”? Тях не ги приемат на добра работа, а ако ги приемат, обезателно ще ги изгонят поради „съкращение”, те никога нямат пари, винаги нещо ги боли, семейния живот не им върви, децата само ги огорчават... Ето, такива хора са носители на „вируса на неудачника” и се явяват за околните основната спирачка.

Защо? Ами много просто: "вирусът на неудачника" – това е вътрешна нагласа, която пречи на човек да поеме отговорност за своя живот. Винаги все някой е виновен за неговите беди: хора, обстоятелства, съдба. И тръгва неудачника по приятели – познати, оплаква се от живота, внушавайки на околните, че око не днес, то утре и тях ще ги постигне същата зла участ. Всички ние в една или друга степен се поддаваме на внушение, така че, тази „хипноза” не отива напразно. А колко време и сили ни отнема застояването, на което изслушваме тези оплаквания?!

В общи линии всичко е ясно: трябва да пъдим по-далеч от себе си неудачниците! Все едно няма да можете да им помогнете, а непременно ще влошите собствения живот и съдба с тяхна „помощ”.
Разбира се, да се решите на такава стъпка не е лесно. Колко разговори са се водили за това как богатството променя човек, как често състоятелни хора забравят старите приятели, променят си вкусовете и привичките... Но това е цената, която всеки, който иска да преуспее, трябва да плати на висшите сили, за да спечели, запази и умножи богатството си!

Тези, които съзнателно или несъзнателно се избавят от „от ненужните връзки, ненужната дружба”, продължават да процъфтяват и да увеличават потенциала си. А тези, които са се зацепили за отмиращи отношения, рано или късно се връщат „в своя кръг”...Фортуна като че ли казва на човек: „След като ти не цениш моите дарове, стремиш се да се върнеш в предишната среда, от която ти разреших да се откъснеш, – нека да бъде по твоему!" И постепенно (а понякога буквално за миг), си взема обратно всички добрини.

И така, направете "преглед на личния състав": определете с какви хора или неодушевени предмети в живота ви настава хаос с негативна енергия и разрушенията. Как да се направи? Ще ви помогне специален тест.


Вземи писалка, напиши на листче името на тествания човек, спомни си поведението му и се постарай да отговориш на следните въпроси:

Какво е отношението му към живота? Смята ли се той за "щастливец", "удачник" или, обратно, постоянно се оплаква, че "не му върви"?

Какви са отношенията му с парите? Стигат ли му парите от заплата до заплата, или редовно търси стотачка до получаване?

Той за какво мечтае, какво би искал да има? И най-важното, често ли се сбъдват желанията му, изпълнила ли се е макар и една негова мечта?

Държи ли на думата си? Изпълнява ли си обещанията в уговорения срок, или те кара постоянно да му напомняш за поетото обещание?

Цени ли своето и чуждото време? Точно навреме ли пристига на определената среща или постоянно закъснява? Често ли отлага приемането на решение или завършването на работа?

Като свършите с един човек, преминавате към следващия – и така, до докато направите „досиета” на всички, които ви заобикалят. След това разделете листчетата в две купчинки –тези, които носят положителен заряд и „негативистите”. Разбира се, че вниманието ви ще бъде насочено към тези, които умеят да ценят своето и чуждото време, държат на думата си, преценяват загубите си, и постигат желаното.

А тези, които не могат да се разпореждат със своето време и пари, не умеят да оценят благосклонността на съдбата, която му е позволила да живее в това неспокойно, но страшно интересно време и прекарва живота си в оплаквания и мечти, трябва да бъдем по-далеч от него! Дружбата с него, е игра на една вратичка: те изсмукват вашите сили, енергия, успех, като не дават нищо в замяна.

А как да постъпим, ако нашите близки – майка, баща, братя, сестри, баба и дядо, са заредени с негативен заряд? Изходът е един: до колкото е възможно, да избягваме с тях ежедневния контакт. Свалете от себе си последната риза, и отидете да живеете отделно от източника на негативна енергия. Ако е необходимо поддържайте ги материално, но не ги допускайте близо до вас. При среща или по телефона говорете само за положителни неща, не удължавайте разговора или посещението си.

Когато имате средства, често изпращайте възрастните си роднини на почивка зад граница: по-старото поколение най-добре от всички помага да се избавите от неудачите при продължително общуване със състоятелни и успели хора!

Ако половинката ви се е родила под нещастна звезда, направете решителна крачка: напуснете дома и поживейте известно време отделно. Разберете съвета правилно: не става дума за развод! Обратно, временния ход за „свободно плаване”, ще ви позволи без пречки да реализирате потенциала си, да се издигнете едно стъпало нагоре. Получавайки нови възможности, ще съумеете да помогнете на съпруга (съпругата), да се избави от неуспеха!

А какво би станало, ако с „вируса на неудачника” е заразен вашия син или дъщеря? Да се откажете да общувате с тях? Ето тук ситуацията е обратна: както уверяват биоенерготерапевтите, полето на детето още не се е оформило напълно. До 15 годишна възраст е „прикрито” от полето на единия от родителите, така че от него вашето чедо получава негативна или позитивна енергия.

Затова детето да се избави от вируса на неудачника е по-лесно, отколкото възрастния. Ако имате близък специалист по биоенергетика, на когото напълно се доверявате, помолете го да „изключи” детето от неблагополучния родител и да го „прикрепи” към успешния: детето веднага ще приеме от него кода на „успеха”.

Във всеки случай ако вие сте успешен човек и късметлия, постарайте се повече да общувате с детето, въведете го в кръг на възрастни свои приятели на които им върви (ако започнете да подтиквате неудачното дете в компания на успешни връстници, то това ще влоши ситуацията: децата не прощават на аутсайдерите). А ако нямате такива познати, запишете се заедно с децата в конноспортна секция, посещаване на басейн, или добър фитнес клуб: атмосферата там е изпълнена с енергията на успеха, там не виреят вирусите на неуспеха!

Какво да направите, ако в портрета на неудачника познаете себе си? Преди всичко престанете да товарите околните със своите проблеми, помнете: в дадения случай спасяването на давещия се, е в ръцете на самия давещ се. И да се избавите от „вируса на неудачника”, можете само вие.

Преди всичко трябва да измените вътрешната си насоченост. Това не е много лесно, възможно е, да не минете без помощта на добър психолог. И все пак, вие можете да започнете тази полезна работа! Помнете и си повтаряйте всяка свободна минута: за всичко, което се случва с мен, съм отговорен само. Всяка неудача е урок, който трябва да усвоите, за да се измъкнете от редицата на аутсайдерите.

Бедността е необходима за да преразгледате отношението си към парите, към работата. Не върви личния живот? Значи е време да разберете какви грешки правите в общуването с хората от противоположния пол. Началството ви „притиска”? Изяснете си защо позволявате така да постъпват с вас. И така нататък.

Второто условие е "оздравяването", укрепването на жизнения тонус. Това може да се направи с въздействието на сауна! Особено ако вземете на въоръжение специална методика.

И така, седем недели подред вземете със себе си термос с топла вода, отивайте сутрин във финландска баня (тази с влажната пара не става за нашата цел!). През тези дни не трябва да закусвате: парете се на гладно!

Нагласете нивото на топлината в парилката на 70° С, бързо се изплакнете под топлия душ, и като избършете тялото си с кърпа, отидете в парилката. Първото влизане трябва да е кратко: веднага щом се изпотите, отидете в предбанника и постойте пет – десет минути загърнат в чаршаф и пийте по малко топла водичка.

Втория път може да се напарите малко по-дълго: десет – двадесет минути, а след това около пет минути се обливайте с контрастен душ – минута хладка вода, минута – топла и така нататък.

Третото и четвъртото отиване продължете до двадесет минути с прекъсване по десет минути, а след четвъртото отиване като излезете от парилката, веднага скочете в басейна с хладната вода (желателно е водата в него да не бъде повече от 10 °С!), потопете се във водата с главата, излезте на „брега” и отидете бегом под душа. Много е важно стоейки под душа, да си представите, че хладката вода отмива и отнася със себе си вашия неуспех.

След като очистите и възстановите биополето си, направете последния, завършващ щрих: заредете се с успех. Навярно сте забелязали, че съществуват места, в които просто физически се усеща богатството, изобилие и успех. Обикновено това са скъпите магазини, солидните кинотеатри и уютните ресторантчета с добра репутация. Ето, в такива места трябва да се отправи желаещия да се зареди с енергия за процъфтяване.

От всяка заплата отделяйте една седма и отивайте в скъп магазин: ходете, гледайте, мерете скъпи неща, повтаряйки си, че скоро ще купите това нещо, а ето онова, не ви харесва, него не го искате!

Чувствайте се богат човек, който е забравил вкъщи платинените си кредитни карти. Но! Никога не се връщайте от скъп магазин с празни ръце: купете си макар и връзки за обувки, четка за зъби от „Версаче”, главното е, покупката да бъде маркова и красива и да струва няколко пъти по-скъпо от тези връзки или четка, които обикновено купувате. С такива покупки започва вашия нов живот, пълен с успех и изобилие!


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2021 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .