Банер
11034258_1632561560288668_1818958233398285330_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

SOS - 1 част
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 25 Май 2009 16:09

На планетата Земя се води глобална война, за която болшинството от човечеството дори и не подозира.


Факторът ХЗа нея не пишат по вестниците, не съобщават по радиото и телевизията, не бият камбани и не вият сирени, но от това тази война не става по-малко реална и по-малко опасна.

Генералите на тази официално не обявена на човечеството война не стоят на никакви командни пунктове, челни позиции или фронтове, защото в тази война такива няма. В нея не участват армии, не се водят битки и не се използват оръжия от познатите на човечеството, но последствията от нея не са по-малко жестоки и опасни, защото това е война за овладяване съзнанието на хората и в нея са впрегнати оръжия и оръжейни системи, за които човечеството изобщо не подозира и дори не може да повярва, че съществуват.

Тази война се ръководи от хора, отдавна загубили божествените заложби на човешки същества, които никога няма да се покажат открито, докато не постигнат крайната си цел. Те заедно със същества от други светове, с които са влязли в договорни отношения от средата на 50-те и началото на 60-те години на 20ти век , продавайки интересите на цялото човечество, сформират така наречения "Х" команден фактор, имащ за крайна цел поставянето на човечеството под пълен контрол. Днес все по-голяма част от будното човечество ги познава под титлата СВЕТОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО - въдворител на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД в съвременния свят.

Тази групировка, разполагайки с колосални материални и финансови средства е впримчила като в стоманен юмрук армии от висококачествени учени, специалисти, идеолози, пропагандатори, политици, религиозни дейци, сформирани под тяхно ръководство неправителствени организации, за постигането на своите свръх сатанински цели ,без дори повечето от тези хора да се усещат за какво отдават своя професионален талант. В тази гигантска адска машина са впрегнати в услуга всички медии, каквито са Мегаинформационните комплекси и по-голямата част от световните средства за масова обработка съзнанието на хората.

За тях работят могъщи институти и лаборатории, финансирани с огромни субсидии от така наречения "черен бюджет", които са разработили техника и технологии със свръх възможности за въздействие и поразяване, които съвременният интелигентен човек би възприел като фантасмагории или измислици, но те са реалност, съществуваща и действаща по различни точки на земното кълбо, експерименталните поседици, от въздействието, на които върху климата, почвата и водата са потресаващи. Свидетелство за това са последвалите драстични промени в климата и експоненциално нарастналите природни бедствия и катаклизми, особенно в последното десетилетие на 20 век, когато експериментите със създадените вече нови оръжия и оръжейни системи за гео-физично въздействие върху планетата, особено зачестиха.

Практичеси свръх сатанинския план за управление, контрол и доминиране над човечеството от страна на шепа самообявили се едва ли не за богове хора, води началото си от столетия. Твърди се, че сформираните тайни общества поддържат контакти, както на телепатично, така и на физическо ниво със същества от други светове, за които по информация, данена от самите тях се знае, че те са тук, за да консумират и използват човечеството. Всъщност контактите в най-ново време водят началото си от края на 19 век, когато немски окултисти влизат отначало в телепатичен а в последствие и в пряк контакт с извънземни същества от Съэвеэдие "Телец", живеещи на планетите "Суми" и "Ер", въртящи се около звездата "Алдебаран" и расата на Грейовете - Сивите, пришълци от планетата РИГЕЛ, съюзници от войнствената империя на Съзвездие " Орион."

Контактите са осъществени от контактьори на немските тайни окултни общества" ТУЛЕ "и "ВРИЛ", които по- късно - през 30те и 40те години на 20ти век ще финансират и първите високо-технологични разработки в областта на авиационната техника, нямащи нищо общо със съществуващата авиационна техника и технология, познати по това време. Това е моментът, от който времето започва да работи за нацистка Германия, която успява да изпревари значително съюзниците в най-важните сфери на военната техника - авиационната и морската. Тогава са построени първите летателни апарати от типа "летяща чиния", известни като "Фуу файтъри" от серията "Хонибу" - I и II, представляващи електро-гравитационни дискове, развиващи фантастичната за това време (пък и за сега) скорост от 3600 до 6000 км / час. Военноморския флот на Германия беше снабден с подводници - Субмарини от типа "V80",с Валтеров двигател и достигащи скорост 26 възела / около 50 км/ч. при максимална скорост за обикновените подводници - 9 възела /, нещо немислимо като реалност по онова време, чиято технология и до ден днешен остава неизвестна.

През 1938 -39 година Германия започва да разработва своя тайна база под ледовете на континента Антарктида под наименованието "Нова Швабия".Там,според някои оцеляли документи и преки свидетели е откарано огромно количество оборудване- машини и съоръжения, релсови пътища, специални фрези за прорязване на тунели в ледовете, бойна техпика и радиолокационно оборудване.

Според някои строго секретни документи на "Третия Райх", пленени от съюзниците, Нова Швабия имала 600 000 квадратни км. площ и е обявена за неприкосновена германска територия през 1937 г. Твърди се, че в края на войната там са откарани всички подводни лодки, последен модел от горепосочения образец, както и летящите дискове от типа "Ханевю", от които до тогава имало произведени общо 16 броя.

Не е фантастикаПрез 1941 година немците установяват контакт с южно-американското племе Угха Монгулала, което ги помолило за защита от прищълците, които според техния вожд Татунки Нара са на планетата от преди 15 000 години.Те отвели немците в местност, не далече от селището Унтер - Акакор, където им показали изоставен от пришълците кораб, който имал формата на диск, с диаметър около 25 меттра.

Още през същата година в Германия са разработени чертежите, а първия опитен модел на летателен апарат от този вид е завършен през м. юни 1942 година. Разработката е направена в 4- то опитно конструкторско бюро на СС. През месец ноември 1943 година започва и серийно производство на космически кораб, тип "Хонибу - 1" , притежаващ следните технически характеристики :

- Диаметър - 26,3 м.
- Скорост - 6 000 км/ч./ максимално разчетена - 21 000 км/ч./.
- Максимална продължителност на полета - 55 часа.
- Приспособеност за полети в космическото пространство - 100%.

Първият действащ космически кораб, тип " летяща чиния " е произведен в началото 1944 година. Този изключително бърз и маневрен летателен апарат, снабден с протонни оръдия и антигравитационен двигател, ползващ свободната енергия на Вселената, е разработен от Техническата академия на Луфтвафе под ръководството на конструктора Виктор Шаубергер. Технологията, по която е разработен двигателя, известен сред професионалните кръгове като Тахионаторът на Туле е разработка на малко известния учен, изобретател и конструктор Ханс Колер.

Има сведения, че с такъв кораб е осъществено пътешествие до Луната и Марс, или с други думи, истинската космическа ера за човечеството, водещо се в тайните исторически хроники на планетата като петата - Арийска раса, води началото си от това време.

На управляващите кръгове на съюзниците дори и през ум не им е минавало тогава с каква технологична мощ е разполагала нацистка Германия. За всичко това те ще разберат едва по-късно - в края на войната, когато на победителите става ясно, че шансът от превантивния удар по заводите за производство на тежка вода, за германската атомна бомба, пректически е спасил светът от унищожение.

След края на войната тези изключителни технологични разработки, заедно със специалиститие, разбира се попадат в САЩ, благодарение на което там успяват да развият ядрената технология, както и космическите си програми, стратирали в средата на 60те години.

САЩ е фактически втората държава в съвременния свят, осъществила контакт с извънземните расата на Грейовете, но и при тях този контакт поема по същата спирала на развитие, преследваща единствената цел - установяване на тотално господство над човечеството.

Хронологията на събитията, касаещи прякото ангажиране и обвързване на САЩ в Глобалната, космическа, конспиративна програма на войнствената империя от Орион, известни на Земята под тривиалното име "Тъмните сили", води началото си от началото на 30-те години.

През 1933 година американското правителство начело с президента Франклин Делано Рузвелт подписва споразумение с Грейовете, обозначени в споразумението като групата"Кs".


Според американския изследовател Алфред Бьялеков, американската администрация предприела този ход в отговор на това, че нацистка Германия вече имат договорни отношения с друга извънземна цивилизация от планетата Алдебаран - Съзвездие "Телец".
Реалното включване на САЩ в голямата космическа игра води началото си от 1947 година, след катастрофата на НЛО - космически кораб с четирима астронавти на борда от планета РИГЕЛ - Съзвездие "Орион". Катастрофата е станала в покрайнините на градчето Розуел, където по това време се намира "509- та" бомбардировъчна ескадрила на американските ВВС със самолети "В-29", способни да носят ядрен товар.

Обектът катастрофира в ранчото на фермер през нощта на 2 юли 1947 година, поради лоши метеорологични условия. Намерен е след 7-8 дни търсене на специални части на Пентагона при изключителни мерки за сигурност. Около обекта разпръснати са намерени телата на 4 членния екипаж, намиращи се във фаза на разложение и нахапани от гризачи. Корабът заедно с телата са откарани със специален самолет във Военно въздушна база "Райт Патерсън "за изследване.

За катастрофата в Розуел докладват на президента Хари Труман, че намерените отломки принадлежат на разузнавателен кораб от извънземен произход с малък радиус на действие.

Един от четирите извънземни, загинали при катастрофата на НЛО на 02.07.1947г. в Розуел. Фотографията е направена от барон Николас ван Поппен по заръка на секретните служби на САЩ. Съществото е наречено "EBE" - Extraterestrial Biological Entities.

В резултат на този потресаващ инцидент през месец декември 1947 година се създава специален отдел към ВВС на САЩ, който стартира строго секретен проект за разследване на подобни случаи с кодово наименование "Знак". В проекта влизат водещи американски учени по това време. Той се ръководи от разузнавателните служби на ВВС в авиобаза "Райт Патерсън" - щат Охайо. Междувременно проект "Знак" е закрит и е заменен от нов проект с кодово наименование "ГНЯВ".

Първият документ от военните по повод НЛО вижда бял свят на 30 юли 1947 година. Той е издаден от техническите служби на ВВС от базата "Райт Патерсън", с които фактически се потвърждава съществуването на "летящите чинии " и чрез който се задава въпроса: От къде идват те? Експертите от ВВС на САЩ правят следните заключения:

1."Летящите чинии" съвсем не са измислица, те не могат да бъдат обяснени с неправилно интерпретирани природни явления. Нещо наистина лети.

2. Липсата на искания за информация от страна на високопоставените кръгове подкрепя идеята, че става въпрос за секретен проект, за чието съществуване са известени президентът и приближените му.

3. Какъвто и да е произходът на тези обекти, ето какво може да се каже за външния им вид:

- обектите имат метална повърхност:

- когато оставят след себе си диря, тя е леко оцветена в синкаво-кафеникаво и прилича на газовете, отделяни от ракетен мотор:

- обектите имат кръгла, или поне елипсовидна форма, плоски отдолу и леко изпъкнати в горната част. Размерите им са нещо сродно между тези на "С-54 "и "Костелейшън":

- в някои доклади се споменава и за две издутини, разположени в задната част, симетрично спрямо оста на полета:
- съобщава се до девет обекта, които летят заедно, със скорост винаги по-висока от 300 възела / 500 км/ч /;

- дисковете леко се поклащат хоризонтално, когато се движат в група,сякаш извършват вълнообразни движения: "

През м.август на най-високо ниво се взема решение да бъде сформирано специално подразделение, което да се занимава само с проблемите на пришълците.Управлението трябвало да има специални права и пълномощия.

Летяща чинияЦРУ се създава на 24. 09. 1947 година, с указ на президента Хари Труман, първоначално като Централна разузнавателна група, имаща за задача да се занимава само с въпросите, свързани с присъствието на извънземните на планетата. В приетия по-късно Закон за националната безопасност, тази група започнала да се нарича ЦРУ, а създадения след това Съвет за Национална Безопаснот /СНБ/ е с цел да следи работата на секретните служби, занимаващи се с проблема " НЛО - ИЗЦ".

През 1948 година ЦРУ стартира свой собствен, строго секретен проект за изследване на НЛО с кодово наименование "Робертсън", по името на шефа на отдела, който го ръководи. Изглежда в контекста на този проект ЦРУ чрез свои агенти уби Джеймс Форестал, който не беше съгласен с премълчаването на информацията за НЛО и извънземните и се канеше публично да обяви проблема в американския конгрес. В комисия "Робертсън" влизат:

1. д-р Робертсън - председател, експерт по оръжейни системи.
2. д-р Самюъл Гудсмит - атомен физик.
3. д-р Торнтън Пейдж - астрофизик.
4. д-р Лойд Бъркнър - геофизик.

По-нататък към групата са включени д-р Джей Алън Хайнек - астроном и ракетния специалист Фредерик Дюран. Тази група направи своя работна среща от 14 до 17 февруари 1953 година, на която присъствали и голям брой сътрудници и служители на ЦРУ и рзузнавателните служби на ВВС. На тази среща се взема решение да се изготвят документални и анимационни филми за НЛО, осмиващи и дискредитиращи проблема. Поръчките за филмите са дадени на фирмата "Уолт Дисни".

През 1949 година в близост до градчето Атцтека, не далече от Розуел катастрофира втори летателен апарат с астронавти на борда. Катастрофата става в резултат на авария, получена вследствие облъчване на обекта с радар на американските ВВС. Този път един от астронавтите е хванат жив и откаран при изключителни мерки за сигурност, предполага се в Лос Аламос. Съществото се описва като рептилоиден хуманоид, приличащо и на насекомите по анатомичен строеж. То било наречено "ИБС" - Извънземна Биологична Същност.

"ИБС" живее четири години и умира през 1952 година като преди това установява връзка със свойте чрез телепатичен контакт, като за тази цел използвал шестстенен кристал, който светел като екран. От контакта станало ясно, че "ИБС" принадлежи на друга ИЗЦ, идваща от друга звездна система.

След катастрофата в Розуел президентът Труман постоянно държи връзка по проблемите с присъствието на пришълците, не само със съюзниците на САЩ, но и със СССР. Това е направено с превантивна цел на самозащита, при опасност от масирана интервенция от страна на пришълците, застрашаваща съществуването на човечеството.


На пресконференция, проведена на 4 април 1950 година, в качеството си на върховен главнокомандващ армията на САЩ, Труман заяви:

"Аз мога да ви уверя, че летящите чинии, освен че съществуват, не са създадени от нито една държава на земното кълбо..."

На 04.11. 1951 година той със специално разпореждане създава супер секретната National Security Agency/ NSA/, имаща задача да се занимава с дешифриране езика на извънземните, а така също да установява пряк контакт с тях. Тези операции стартират под кодово наименование "СИГМА". Друга задача на NSА е всячески да прикрива присъствието на пришълците на Земята.

NSA, дори е имала възможност да поддържа връзка с извънезмните бази на Луната, както и с други извънземни космически обекти, намиращи се в орбита. Специалният режим на NSA и позволява да не попада под ударите на никакви закони.

Днес NSA получава 75% от всички средства, отпускани за разузнавателните служби в САЩ.

(следва)

Стамен Стаменов
из "Човечество, събуди се!"


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2021 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .