Банер
643414d05daa1ae5ae5b089f4bcbfbfa.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

SOS - 2 част
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 25 Май 2009 16:51

Документална снимка на Летящите над капитолия извънземниПрез лятото на 1952 година - на 20 юли във Вашингтон се разиграва, може би най-голямото предизвикателство с НЛО в най-новата история на човечеството. Било привечер, когато над Капитолия и Белия Дом прелитат на не голяма височина цяла ескадрила НЛО, конфигурирани в правилна геометрична форма.

Интервентите направили този впечатлителен нальот точно над главите на американската администрация в отговор на хвърлената ръкавица по време на дебат в Белия Дом, че "ето виждате ли, щом като НЛО ги има и са тук, защо не прелетят над Капитолия".... и те наистина прелетели, при това без да се бавят.

В отговор на това, само четири дни по-късно, лично от президента до Пентагона е издадена следната заповед:

"На основание разпореждане на президента Министерството на отбраната заповядва: да бъдат сваляни всички НЛО, ако не се подчинят на изискването да се приземят..."

Президенската смяна в Белия Дом в началото на 1953 година с идването на власт на републиканката администрация начело с ген. Дуайт Айзенхауер води до ускоряване на строго секретните проекти, касаещи задкулистните връзки на САЩ с представителите на Грейовете.

Президентът Айзенхауер и Нелсън Рокфелер разработват план по създаванено на секретна организация с абсолютни пълномощия по проблемите на пришълците. Със секретно президентско разпореждане NSC 5412/1 Айзенхауер създава Постоянен комитет, наречен "Mjestics 12" / "MJ-12"/ за надзор и координация на всички секретни акции, свързани с проблемите на пришълците, а Нелсън Рокфелер е назначен за председател на Консултативния комитет по въпросите на правителствените организации, в който влизали високопоставени чиновници и учени.

Официално този комитет е бил подчинен на Департамента по здравеопазването, просветата и социалното обезпечаване. Първоначално за членове на "Мажестик -12" са избрани:

1. адмирал Роско Хилънкетър - работил в разузнавателните служби на ВМФ на САЩ по време на Втората световна война.Той е първият директор на ЦРУ и изключително предан на президента.

2. Джеймс Форестал - Министър на отбраната по време на инцидента в Розуел, ползващ се с изключителното доверие на президента. След ранната му смърт през 1949 г. е заменен от генерал Уолтър Смит..

3. д-р Ванивар Буш - шеф на Служба за научни изследвания и развитие

- OSRD, професор в Масачузетския технологичен университет. 4. ген. Хойт Ванденбърг - Ръководител на Военната секретна организация - "G2", в последствие стана втори директор на Централното разузнаване - "DC1", а от 1948 г. е началник щаб на ВВС.

5. д-р Детлеф Бронк - бивш президент на университета "Джон Хопкинс", а по-късно президент на университета "Рокфелер" в Ню Йорк.

6.Гордън Грей - ръководител на Комисия за психологически и стратегически операции на ЦРУ, богат адвокат и бизнесмен, бивш служител на тайните служби по време на войната.

7. Джером Хънсекър - ръководител на НАСА (включен по-късно).

8. ген. Роберт Монтегю - шеф на Военно - въздушна база.

9.Доналд Мензел - астроном, астрофизик, един от най-големите експерти по криптоанализа. Познат на обществото като най-заклет противник на НЛО.

10. д-р Лойд Бъркнър - член на Комисията "Робертсън" и секретар на Комисията за изследване и развитие

11. ген. Натан Туининг - командир на поделения на ВВС.

12. Сидни Сойърс - секретар на Националния съвет за сигурност.

По данни на Уилиам Купър - специалист по НЛО изследвания в състава на "МJ - 12" по-късно, на конкретно освободено място са били включени Джон Фостер Дъллес - държавен секретар, Алан Дълес - директор на ЦРУ, Чарлз Уилсън - министър на отбраната, Артур Редфорд - началник на ген.щаб и Едгар Хувър - директор на ФБР.

През ноември 1953 година американските асрономи засичат в Близкия космос голямо количество обекти, приближаващи Земята. Отначало те помислили, че това са астероиди, но много скоро разбрали, че това са управляеми космически обекти. Тези астрономи работели по проект "СИГМА" с цел прехващането на корабите на пришълците и установяване на контакт с тях.

Достигайки Земята обектите заели много висока орбита над екватора. Това били няколко грамадни кораба. С помощта на радиоконтакти и използване на двоичен код, разработен по проект" ПЛАТО" се отдава възможност да се организира приземяване на корабите. Тогава е установен и първия официален контакт " лице в лице " с извънземните. Проект" ПЛАТО" имал задча да установи дипломатически отношения с пришълците. По негова линия ВВС на САЩ, след 1949 създават плътна радио-локационна система с помощта на която 13 пъти тогава били засечени огромни космически кораби в Близкия космос.

НЛОГрупата извънземни от тази флотилия, нямали нищо общо с Грейовете. Те били представители на Съзвездие "Плеяди". Същества, имащи чисто човешка структура - високи окло два метра, с руси дълги коси и големи сини очи.

Плеядинците предложили на САЩ безкористна помощ за ускоряване на духовното развите на човечеството, но в отговор САЩ поискали технологии и оръжия, така както постъпили и с Грейовете. В резултат на това последвало предупреждение веднага да се започне с ликвидиране на всички ядрени оръжия и да се пристъпи към екологично спасяване на планетата!

Предупреждението към американската администрация било във връзка с голямата опасност от самоунищожение на цивилизацията, както и за голямата опасност от екологична катастрофа на Земята.


Към предупреждението на плеядинците САЩ се отнесли с особенна подозрителност,защото според тях премахването на ядрените оръжия щяло да ги направи безпомощни пред извънземното вмешателство и категорично отказали тяхната помощ.Тогава правителството стиганло до извода, че приемането на подобни условия биха застрашили националната сигурност и биха сериозно попречили върху реализирането на глобаните им интереси.


Плеядинците направили и второ - категороично настояване за унищожаване на всички ядрени оръжия, което също било отхвърлено.
На 24 октомври 1954 година, гражданинът на САЩ Дик Милър получава покана да посети НЛО в някаква гориста местност на щата Орегон. Срещата наистина се състояла, но този път гостите били от съзвездие "Алфа Центавър". Те поканили Милър на борда на кораба, където той се срещнал и провел среща с командира на кораба.


Посетителите му разказали за гибелта на Атлантидаи за това, че тя е била член на Галактическата Конфедерация до загиването й, нещо, което съвременната цивилизация още не е постигнала, а категорично следва същия път на самоунищожение:

..."Земята беше член на Конфедерацията, до катастрофата на Атлантида и сега може да влезне в нейния състав.В последните години ние установихме кон- такт с ваши ръководители от някои държави. За съжаление трябва да отбележим, че вашите власт имащи, или не вярват, че народите от Земята са достъчно зрели за такъв род прогрес, или от користни подбуди не искат да дадат на хората да почувстват новопридобитата свобода Ние не можем да заставяме вашите ръководители да следват нашите съвети, затова ние се обръщаме направо към отделни граждани..."

На фона на всичко това в САЩ се стартира широкомащабна кампания по категорично отричане присъствието на НЛО на Земята, базирана върху два железни принципа - секретност и лъжа!

Под палката на тези два принципа играят всички - правителствата, църквата, окултните общества и т.н. в името на националната сигурност на САЩ. В прикриването на фактите участват всички секретни организации, създадени във връзка с проблема "НЛО - ИЗЦ" като "МJ 12", "PI-40", отрядите "Делта", "Обществото на Джейсън", всички разузнавателни служби на американската армия и флота, Следственият отдел на Министерството на отбраната, ЦРУ, АНБ и т.н.

Следвайки твърдо наложената от "Мажестик -12" и Тайното общество линия , в САЩ и по целия свят са издадени "научни" и популярни статии, създаващи около проблема "НЛО - Извънземните цивилизации", атмосфера на ирония и сарказъм. /кампания, продължаваща и до ден днешен/. Независимо от това, обаче фактите показват, че периодът 1952 -53 година е свързан с най-много катастрофи на НЛО по цял свят. Материали, пряко изнесени от администрацията на Айзенхауер, посочват десет катастрофи: четири в щата Аризона, две в Тексас, една Ню Мексико, една в Монтана и една в Южна Африка. Били пленени 26 мъртви пришълци и четирима живи.

Следвайки хронологията на събитията, изключително важна дата се явява 20 февруари 1954 година, когато е осъществена първата официална среща между президента на САЩ, Дуайт Айзенхауер с представителите на извънземната раса от едно Съзвездие "Плеяди".

Пет космически кораба от различен тип се приземили на Военно въздушната база "Едуардс", независимо от опитите на американските военни да ги свалят. Айзенхауер е бил поканен на един от корабите на пришълците, където се състоял разговор на английски език. Външно пришълците по нищо не се различавали от земните хора. Те предали на Айзенхауер, че искат да започнат осъществяване на програма по възпитаване на земляните като първо им се разкаже как е устроен техния свят. Айзенхауер изразил загриженост, че хората от Земята не са готови за подобни неща и че има опасност на планетата да настъпи паника. Срещата завършила с демонстрация на летателните възможности на кораба, който в един момент станал невидим.

Според един от най-известните в света изследованели на проблема НЛО Бил Купър, в своя доклад "The secret Goverment" (Тайното првителство) групата извънземните от Плеядите предложили на човечеството изключителна помощ за неговото духовно развитие и спасяването на планетата Земя от екологична катастрофа. Плеядинците посъветвали човечеството да спре взаимното си изтребване, замърсямането на планетата и безжалостната експлоатация на естествените ресурси на Земята. Те настоявали за установяването на хармоничен начин на живот с майката природа.

През месец юли 1954 година, вследствие на тази среща, президентът Айзенхауер проведе в Белия Дом съвещание с групата "Majestic 12". Срещата постави началото на строго секретен проект "Аквариус", чиято цел е събиране и обработка на всякаква научно-техническа, медицинска и разузнавателна информация с цел стартиране на нов етап от развитието на земната наука, техника и технология.

Междувременно на военновъздушна база "Холоман" е извършено ново кацане на няколко кораба постоянно кръжещи около Земята.Този път това били представителите на групата извънземни от Съзвездие "Орион", известни като "дългоносите сиви", които са високи 7-8 фута / около 2,40 м. /, имащи антропоморфен вид, но генетично приличащи на насекомите. Те идват от системата на Червената звезда "Бетелгойзе" - Съзвездие "Орион", която според тях умирала и те потърсили спасение на планетата Зем, където пребивават от преди 15 000 години.

На тази среща било постигнато първото споразумение, според което САЩ се ангажират да предоставят територия на грейовете за построяването на бази, и да си затварят очите относно експериментите, които "гостите" щели да провеждат с планетата и човечеството, срещу предоставяне на технологии от извънземен произход. Базите са построени под индианските резервати, на границата на щатите Юта, Колорадо, Ню Мексико и Аризона. За построяването им е сформирано специално подразделение за охрана под кодово название "Delta Force", а за сторежа, оборудването и обзавеждането са привлечени фирми като "Rent Corporation" General Electric", "AT&T", "Stanford Research Institute", "Bachtel Corporation". Всичките тясно свързани с ЦРУ.

Единствената възможност за финансирането на тези подземни бази била чрез организиране на нелегален износ на наркотици. Бил Купър / изключително вещ специалист по проблема/, изказва предположение, че в разработката на проекта по разпространението на наркотици взел участие Джордж Буш - баща, както и висшестоящи членове от управителния съвет на "Zapta Oil "в Тексас . "Zapata Oil " по това време провеждала експерименти с нови технологии в морските кораби. Може да се предполага, че наркотиците са били изпращани по различни места на света.

"Де факто" периода 1954 - 1959 година за САЩ представлява подготвителното време чрез отдаване на територия, построяване на специални бази и лаборатории и сформирането на съвместни научно-технически екипи с извънземните. Тогава се сформира и международното, Тайно общество - Билдербергери, което прие в свой ръце въпроса, свързан с надзора и координацията на действията по съхраняване на информацията и строго спазване на тайната за присъствието на Извънземните на Земята.

Този период е фактическото начало на разгърналата се по-късно с бурни темпове Научно-техническа революция на човечеството.

От този момент нататък стартират като лавина свръх - секретните разработки във всички области на военната техника, но най- вече в авиационно космическата. От тогава водят началото си и проектите по разработката на самолетите Логхиийд - "U-2" , Логхийд "SR - 71 Black Bird," свръх високо технологичната програма "Стелт" и естествено, разработките на екзотичните летателни апарати, ползващи свободната енергия на Вселената.

Ролята на главен координатор по всички тайни проекти, свързани с Извънземните, както вече става ясно поема групата на Билдербергерите, в която вземат участие над сто представители на вишите финансови и промишлени кръгове, политически, профсъюзни, църковни и военни лидери, учени и журналисти от Европа и Северна Америка. Щаб квартирата им се намира в Женева, а още от основаването си това тайно общество сформира и Тайното световно правителство, под чийто контрол и управление днес попада почти целия свят.

НарушителПрез 1955 година, на "МJ- 12" става известно, че извънземните са започнали брутално да нарушават клаузите на договарката от 1954 година. Потвърдило се и подозрението, че пришълците не са предали на "МJ- 12" основните си намерения и цели относно контактите си с хората и похищението им. Било доказано, че на живи организми, животни и хора са провеждани експерименти и опити далеч излизащи извън рамките на споразумението.

Оказало се, че Грейовете ползвали живи части от човешки тела за поддържане на живота си. Било разкрито, че те експлоатират голямо количество хора, превърнати в роби и в суров материал за изземане на органи. Към тях имало и подозрения, че те поддържат връзки и със СССР, което по- късно се потвърдило.

В резултат на това правителството на САЩ предприема редица мерки пришълците да бъдат спряни с военни средства, дори ако има възможност те да бъдат изгонени от САЩ и от Земята. Всички опити в това отношение, обаче претърпели пълен неуспех, поради явна неравнопоставеност на силите.Оръжието на американците било слабо ефективно спрямо оръжито на пришълците, за това "М!-12" приема решение за продължаване на дружествените отношения с Грейовете до тогава, до като не се изобретят нови технологии, позволяващи разработката на ефективни оръжия, с които реално да може да им се противостои. Смятало се е да се предложи на СССР и другите държави, обединяване на усилията в името на спасяването на човечството. Тогава бяха разработени плановете за създаване на два класа оръжие - конвенционални и ядрени. В резултат на това стартират проектите "Джошуа" и "Ескалибур".

"Джошуа" това е оръжие, пленено от немците по времето на Втората Световна Война, способно да пробива броня с дебелина десет сантиметра от два километра разстояние.  Оръжието е разработено въз основа на ниско-честотни звукови колебания. Планирало се да бъде използвано срещу летателните апарти и лъчевото оръжие на извънземните.

"Ескалибур" - това е вид оръжие, доставяно до целта с ракети. Височина на полета до 10 000 метра, отклонение от целта - 50 метра, поразяване на земни цели с дълбочина до 1000 метра. Оръжието е с мощност един мегатон на ядрена глава и било предназначено за унищожаване на подземните бази и бункери на пришълците. Междувременно през 1956г. САЩ и СССР осъществяват операция под заглавие "Deep Freeze" за акустиране на континента Антарктида с цел унищожаване на базови лагери на извънземните там. В операцията участват 3000 човека, 200 самолета, 12 кораба и 300 автомашини. За резултатите от операцията няма точна информация.

Сътрудничеството между САЩ и СССР по отошение на придобилия вече глобален проблем от първостепенна важност за човечеството и цивилизацията - "Интервенция на планета отвън", продължава и по проектите "Алтернатива "1,2 и 3. По линия на тези проекти, представителите на двете свръхсили ежегодно се срещат на специални подводни лодки под ледовете на Арктика.

На тези срещи в частност е било взето и решението за отстраняване на общите врагове, които могли да завземат Земята. Протоколите от заседанията на тези срещи се пазят във Вашингтон, Москва и Женева - щаб квартирите на проекта "Алтернатива". От тези факти излиза, че Съединените Щати и Съветския Съюз са били условно противници, а в действителност, както ще разберем и по -натам, те най-тясно са си сътрудничили в почти всички сфери на науката, техниката и технологийте. Сътрудничество, обединило ги в името на противодействието срещу външния фактор.

"Де факто" излиза, че Студената война и надпреварата във въоражаването са представлявали паравана, зад който огромните финансови и материални средства, изсмуквани от обществата са били впрегнати в осъществяването на тези тайни проекти и програми.

Идването на власт на демократическата партия начело с Джон Кенеди до този момент изобщо не нарушава програмите, но при Кенеди се засилват и гражданските проекти по овладяване на Космоса. В своята реч по случай встъпването си в длъжност като президент на САЩ, Кенеди отправи апел към американския народ до края на 60те години американците да изпратят човек на Луната. /Ясно е, че Кенеди като не член на Тайната група, изобщо не е знаел, че "де факто" първото кацане на Луната, е осъществено още през 1959 година с помощта на кораби на Грейовете/.

Апелът на Кенеди беше ловко използван от заинтересованите лица за прехвърлянето на огромни финансови средства, отклонени от явните проекти и приляти в тайните.. Същото нещо, но под друга форма се правеше и в Съветския Съюз, в резултат на което на 22 май 1962 година е осъществено и съвместно, скрито кацане на Марс по линия на тайните проекти, където е регистрирано атмосфера с температура 4 градуса по Целзий и налягане 704 милибара. Някъде в тайните сейфове и до днес се пазят първите предавания от Марс на английски и руски език.

Астронавтите предават: "Ние сме на Марс и имаме въздух". Има заснет, дори и филм, който е бил строго засекретен . Този факт, обаче не успява да остане скрит, защото кацането на Марс е било регистрирано и заснето от английския астроном Сър Уилиам Балентайм с помощта на телескопа "Jordell-Bank." Лентата на филма, заснет от Балентайм е разшифрована значително по-късно с помощта на декодер на НАСА.

Сър Балентайм загива при странни обстоятелства в автомобилна катастрофа на 06.02.1977 г.Заповедта за неговото физическо унищожаване е дадена от съветско-американския Директивен комитет, създаден по линия на проект "Алтернатива - 3".

Стамен Стаменов
из "Човечество, събуди се!"


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .