Банер
1536688_876453355711666_3156722124647366143_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Космическият ред
Написано от Маг Селена   
Сряда, 17 Октомври 2012 13:47

Мисията и предназначението на човечеството

Доста се стараем да не повтаряме съветите, дадени в предишната ни книга 2012 г. Измененията на Земята и бъдещето на човечеството повече, отколкото е необходимо. Част от следващата информация обаче ще бъде разширение на казаното във въпросния по-ранен труд.
 
Предназначението на всички души е да израстват и да еволюират в осъзнаването. От перспективата на душата, всеки опит е възможност за учене. Уроците не са добри или лоши, но осигуряват контраст. Когато еволюира, душата изпитва все по-малко желание за болезнени уроци. В началото те като че ли са неизбежна част от пътуването. По-младата душа се лута напред-назад между приемането на болката като необходима част от живота и съпротивлението срещу нея. Такава душа ще опита да се бори с болката с надеждата най-сетне да я превъзмогне.

След като дадена душа научи всичко за различните форми на болка и свързаните с нея уроци, фокусът се премества към запознаването с просветлението. Първото, което осъзнава по-старата душа, е, че пътят към просветлението минава през служене на другите. Като се фокусира върху нуждите на другите (без да изключва и собствените си нужди), душата излиза от прекалената загриженост единствено за себе си и започва да осъзнава, че другите са повече или по-малко като нея.

Колелото на превъплъщенията е дадено на човечеството от Божественото Съзнание, за да осигури на душите толкова време, колкото им е необходимо, за да си научат уроците. Ако не беше ентропното състояние на по-нисшите светове, водещо до краткотрайността на физическия живот, душите просто щяха да остават в сегашното си преживяване, докато бъде завършено. Обаче опасностите на трета плътност, включително болестите, злополуките и дегенерирането на телесните тъкани, водят до необходимостта душите да се превъплъщават в ситуации, подобни на онези, които са оставили в предишния си живот.

Превъплъщаването с цел довършване на уроци, започнати в предишни животи, не е същото като да бъдеш наказан заради грехове от миналото. Вярата, че душите трябва да изкупят в този живот кармата, създадена в минал, е погрешна. Душите обаче често избират да се върнат в противоположна на предходната си роля, за да научат всичко, което може да се научи за определени взаимоотношения. Добър пример са взаимоотношенията между потисник и потиснат или жертва и извършител.

Възможно е в един живот душата да вреди на другите с пълна безчувственост и незачитане на никой друг освен себе си, а в следващия да избере ролята на жертва, за да почувства от собствен опит какво е да бъдеш потискан.

Щом научат всичко, което желаят от тези роли, душите преминават към други уроци и не създават повече в живота си ситуации, които ги привързват към предишните роли.
 
Едни уроци се учат от отделни индивиди, а други по-скоро са за групово преживяване. Когато извънземна раса идва на Земята и я превзема насилствено или саботира придобивките на човечеството, или се намесва по друг начин в човешките дела, става дума за групов урок на душите. На едно ниво човечеството може да играе ролята на жертва, а другата раса (да речем тъмните драконианци) - на агресора или извършителя.

Щом достатъчен брой души не желае повече да учи урока за превръщането в групова жертва, ще се случи нещо, което да предотврати агресия от нахлуваща раса. Разбира се, не е нужно да летите в Космоса, за да видите как изглежда това. Току-що казаното се демонстрира чудесно от нахлуването на европейците сред местното население на Северна и Южна Америка и на Австралия.

Възможно е някои от жертвите да са били агресори в предишен живот или да бъдат агресори в бъдещ живот. В отделни случаи жертвите може да са се съгласили да играят тази роля, за да дадат урок по любов и състрадание на нашествениците (ако смятат, че нашествениците са готови да смекчат войнствената си позиция). Важно е жертвите и агресорите да не бъдат осъждани. Това не означава, че трябва да извинявате действията на агресорите. Целта на казаното е просто да ви подтикне да потърсите по-дълбоките уроци на душата, криещи се зад такива действия.

Душите, които са в капана на егото, може да играят тези роли отново и отново, живот след живот, цивилизация след цивилизация, докато се уморят от играта и решат да минат нататък. Такъв е случаят този път. Сътрудниците на Светлината са уморени от игрите на война, бедност, мизерия, потисничество, контрол, доминиране и други подобни. Те са готови да създадат нова Златна епоха на мир, благоденствие и сътрудничество.

Сега самата Земя е готова да премине към следващото ниво на съществуване. Това означава, че няма повече да подкрепя съзнанието на трета плътност. Съществата ще се въплъщават на нея, за да учат различни уроци. Те ще се учат да строят осъзнати общности, да поемат отговорността за околната среда, да отглеждат храна в сътрудничество, да създават нови транспортни системи и всички други дейности, за които вече стана дума в тази книга.
 
Човечеството не е само на тази планета. Освен просветлените животни, като делфини, китове и някои други, има много същества на различни нива, готови да помагат в процеса на пробуждане. По-долу даваме информация за ролите на различни същности при пробуждането на човечеството


Земните духове и елементалите

Непосредствено над физическия план съществува етерна сфера, описана в някои от вашите визионерни картини.
 Може би сте посещавали този вариант на Земята във вашите сънища или сте имали видения. Възможно е да сте ги отхвърлили като дело на превъзбудено въображение, но те са реални. Като деца някои от вас са виждали феи и други творения, но са ви казвали, че не са реални и скоро сте ги изоставяли.

В горната част на четвърта и в долната част на пета плътност все още съществува дуалност, но е много по-фина, отколкото в трета плътност. Въпреки това има позитивно и негативно ориентирани същества в сферите непосредствено над физическия земен план. Ако замълчите и се вслушате задълбочено в естествения свят, възможно е да успеете да общувате с тях. Израстването и еволюирането в крайна сметка ще ви позволят да взаимодействате пряко с тях.

Съществата във Вътрешната Земя (гноми, елфи, духове и т. н.) могат да бъдат призовани на повърхността, за да взаимодействат с вас, или вие може да бъдете пренесени във вътрешната Земя до техните домове, както предпочитате. Много от вашите митове са посветени на тези същности, като едни от тях са точни, а други - изкривени. Няма да навлизаме в подробни обяснения кой кой е във вътрешната Земя, но ще кажем само, че вашето намерение да общувате с тях ще ги привлече при вас. Те отговарят на онези Сътрудници на Светлината, които обичат Земята и искат да предпазят природата от опустошенията на т. нар. „прогрес". Под това разбираме невъздържаното строителство, безразборното изсичане на гори и съсипване на растения, и крещящото неуважение към растения и животни, изразено в изхвърлянето на отпадни води или замърсители.

Ако сте добри към Земята и прекарвате време сред растенията и животните, вие не само ще развиете телепатични способности и ще бъдете в състояние да водите вътрешни разговори с Божиите творения, но ще започнете да виждате природните духове, първо с вътрешното си зрение и в крайна сметка - с външните си очи.

Като се издигате във вибрация и физическите ви очи започнат да се променят, може да виждате искри и шарки във въздуха. После може да започнете да виждате мърдане и движение с периферното си зрение. И не защото зрението ви се е влошило; това е движението на елементали, природни духове и други подобни.

Възможно е доброжелателните и любящи духове на някоя гора да ви подканят с жест да се приближите и вие да изберете Да седнете сред тях и просто да усетите присъствието им. Или може да медитирате, докато сте в състояние да ги виждате така ясно, както виждате другите човешки същества.

Често тези същества искат застъпници на своя начин на живот. Възможно е, например, да настояват да спрете съсипването на жизненото им пространство от гигантски булдозери, предназначени да „разчистят" достатъчно горска площ, на която да бъде издигната поредната верига магазини за консуматорите на едно излязло извън контрол общество. Макар да не ви привлича особено вариантът да влизате в пререкания заради противопоставянето ви срещу безконтролното строителство, вашите приятели природни духове може да ви тласнат да защитавате някаква част от Земята.

Природните духове и елементалите могат да ви научат как да разчитате природни събития, като времето, листата, потоците и т. н. Възможно е да изберете да водите простичък живот в гората. Без помощта на тези красиви същества, животът ви там би могъл да бъде изпълнен с трудности. Но ако работите заедно с тях, може да получавате предупреждения за предстоящи бури или да ви показват къде има скрита храна и т. н. Възможно е дори да успеят да пропъдят вредителите от градината ви.

Говорете с природните духове за зеленчуци и цветя. Те ще ви кажат как да се грижите за вашите растения. По същия начин тотемите (духовете на животни) ще ви научат как да се спогаждате с четириногите си приятели (или шест- или осем-краките насекоми).
 
Бързо ще установите, че целият природен свят ви е приятел, а не нещо, което трябва да бъде подчинено и покорено. Когато целият свят ви е приятел, няма нещо, което да не може да направите, ако от него ще има полза цялото.


Ангелите, Архангелите и Възнесените Учители

Над един милион помощници от небесните планове са на разположение на хората в този момент. Както знаете, трябва да ги помолите за помощта им и да бъдете отворени и възприемчиви за тяхното водачество. Ще използваме отново аналогията с блатото, за да илюстрираме ролята на небесните духове-водачи.

Планетата Земя може да бъде оприличена на блато, пълно с плаващи пясъци. Повечето хора на Земята потъват в него и размахват лудо ръце и крака в отчаяни опити да се измъкнат.
 
Същества от по-висши светове стоят на брега с въже в ръка и дават указания на хората как да хванат въжето и да се измъкнат на безопасно място. Тези същества не само обучават на метода за измъкване, но и изпращат много любов, състрадание и насърчение. С други думи, те са едновременно треньорите и привържениците, повдигащи духа на затъващите, за да им дадат сили да се борят.

Някои от борещите се хора умоляват ангелите, архангелите и възнесените учители да скочат вътре при тях, за да могат да ги повдигнат, вместо сами да хванат въжето. Те не си дават сметка, че ако скочат при тях, небесните същества също ще бъдат уловени в плаващите пясъци.

Освен това е напълно възможно един от уроците на душата на борещите се в блатото хора да е свързан с това да се научат как да се измъкнат с помощта на въжето до безопасно място. Дори ако небесните същества можеха да скочат безопасно в блатото и да спасят хората, това би ги лишило от необходимо преживяване на душата.

Тази аналогия може да бъде илюстрирана дори още по-кратко с популярната дзен фраза: „Дай на човека риба и той ще се нахрани веднъж. Научи го да лови риба и той ще има какво да яде през целия си живот."

Друг важен аспект на помощта от по-висшите сфери е свързан с факта, че тя невинаги се явява във формата, в която мислите, че ще се яви. Да разгледаме историята за човека, който се давел при едно наводнение. Той се „научил" да се доверява на Бог (според собствената си представа за Бог) и затова отклонил предложението да бъде спасен от лодка с гребци, хеликоптер и пътнически кораб, като извикал: „Продължавайте нататък. Мен Господ ще ме спаси." Когато се удавил, той се ядосал много на Бог. „Как можа да ме оставиш да се удавя? Каза, че ще ме спасиш?" Бог отвърнал спокойно: „Изпратих ти лодка, хеликоптер и пътнически кораб. Какво още ти е нужно?"

Макар повечето от вас да познават тези притчи, както и много други такива от вашите свещени текстове и вдъхновяващи разкази, все още се изкушавате да се връщате отново към стари системи от вярвания за начина, по който според вас по-висшите същества би трябвало да ви помагат.

Любим за мнозина от вас израз, който чуваме непрестанно, е: „Борих се достатъчно дълго. Вземи това от мен." Когато една душа стигне до този момент, лечението е почти завършено. Може да не е нужно нищо повече от още малко предаване на егото. Оголена до пълна празнота, борещата се душа притихва и става възприемчива. След като е изчерпала всички привидни лекове, единственият лек, който не е видяла преди, а именно безмълвната готовност, тогава се спуска над нея и най-после я издига над егото.

Небесните помощници идват, когато умът е спокоен и сърцето приема. Те идват лекичко, напомняйки ви това, което сте забравили - че сте вечно невинни, свободни и неограничени и просто сънувате разделение, страх и самота. Напомнят ви, че схващането на егото за аз-а е илюзия и е безсмислено да посвещавате целия си живот в търсене на одобрението на другите или да опитвате да се вкопчите в малкото материални вещи, които си мислите, че имате, да не би някой да ви ги отмъкне.

Ангелите, архангелите и възнесените учители обучават посредством демонстриране. По време на малобройните си превъплъщения на Земята, когато са съумявали да си спомнят своето величие, докато са в тяло, те носят мъдрост, която се предава от поколение на поколение и, макар често да се изкривява по пътя, част от нея оцелява. Това са историите от вашите свещени текстове, всяка от които съдържа по няколко зърна от първоначалния опит въпреки големите изкривявания.

Те учат, че всичко е Едно и че вие можете да си припомни те вашето Единство. Учат, че, щом те могат да го направят, значи можете да го направите и вие. Не твърдят, че това е лесно и не ви „хранят" с напудрени, приятно пухкави думи без покритие. Ако срещнете канал, работещ със същества, които само приказват без реално съдържание, значи тези духове не са просветлени.

Просветлените същности в небесните сфери не само ви вдъхновяват; те ви окриляват и насърчават да мислите сами и, ако е необходимо, да вървите срещу общоприетото. Учат, че е допустимо да се разбунтувате, стига това да не се дължи на не-изразен гняв и осъждане. Изпълнени с любов и състрадание, те прилагат съпротива без насилие (когато са въплътени на Земята), което съвсем не е едно и също с пасивност.

Небесните помощници бързат да напомнят на своите ученици на Земята, че са равни на възнесените учители във всяко отношение. Ангелите и Архангелите не превъзхождат привързаните към Земята души. В крайна сметка, нещата на небето не са по-добри, отколкото на Земята, но може би на тях им е по-лесно да бъдат центрирани, защото не се сблъскват с постоянните предизвикателства, съществуващи на Земята. Те изпитват огромно уважение към човешките души. Смятат, че е проява на смелост да избереш да се въплътиш в този свят.

Ние, в по-висшите сфери, никога не сме имали физическо тяло на място с по-ниска плътност и макар да притежаваме големи познания и мъдрост за Вселената и еволюцията на душите, не можем да живеем вашия живот вместо вас. Главната ни функция е да ви дадем голямата картина, за да ви бъде по-лесно да се освободите от всекидневните илюзии на живота на Земята.

Посредством комуникацията с нашите многобройни канали, ние спомагаме за сближаването ви с членове на вашето разширено семейство души и с други, с които сте съвместими. Събрани заедно, душите от вашето семейство на Земята представляват могъща сила, способна да създаде прекрасна нова изява на Божественото.

През идните години на Земята мнозина от вас ще открият членове на своето семейство души, въплътени в човешка форма. Разбира се, вие също така ще бъдете водени свише от онези членове, които са предпочели да не идват на Земята. В крайна сметка вашето космическо семейство и вашето земно семейство ще бъдат видени като Едно и вие никога повече няма да усетите самота.

Много от вас питат: „Как да общувам с моите водачи-ангели, архангели и възнесени учители? Как да разбера дали наистина са те?"

Този и други канали учат на различни методи за отваряне на каналите за комуникиране, но всъщност е съвсем просто да говорите с вашите водачи (обърнете внимание, че не казахме „лесно", тъй като вие опитвате да минете през честотната преграда, а това все още е малко трудно).

Започнете с просто призоваване: „Сега призовавам силата и присъствието на (името на съществото). Ела, любими (име). Разкрий ми твоята мъдрост. Благодаря, любими (име)."
 
После дишайте дълбоко, отпуснете се и прояснете ума си, за да постигнете открито, приемащо състояние. Първоначално може да не забележите нищо необичайно, но ако продължавате да изпълнявате това, в крайна сметка ще разпознаете формата на отговора. Той може да дойде като ясно чуване, т.е. като гласове, които чувате в главата си. Или може да дойде като енергия, по чиито особености ще разберете, че не става дума само за собствения ви по-висш аз. Понякога енергията слиза в по-висшия ум като нови идеи, които възникват внезапно в съзнанието ви.

Колкото повече практикувате, толкова по-голям шанс имате да успеете да осъществите комуникация с вашите духове-водачи и по-точно - да осъзнаете присъствието им. За тях не е проблем да осъзнаят вашето присъствие, защото те са извън завесата. Посланията им обаче се изкривяват, докато преминават през бариерите между тяхното и вашето измерение.
 
Когато ние, Основателите, избираме канал, вземаме предвид вероятността посланието да бъде изкривено така, че основният замисъл и предназначение да се запазят. По принцип избираме души с научна ориентация и духовен опит, които търсят начин да интегрират духовната и научната сфера. Ангелите, архангелите и възнесените учители имат разнообразни критерии, когато избират души за свои канали. Много от „избраните" избират да не бъдат избрани и призивът към тях остава нечут, затова се избират други потенциални канали.

Има приблизително 10 000 човешки канала за небесните светове плюс още няколко хиляди за различни извънземни групи, включително Галактическата Конфедерация. Освен това има други около 100 000 човека, които не канализират активно информация от по-висшите сфери, но са вдъхновени от ангели („докоснати от ангел", както биха го нарекли популярните ви медии). И накрая, съществува голяма група (почти един милиард души), която вярва в ангели, но няма директен опит.

Ние, Основателите, имаме 22 канала, живеещи в момента на Земята. Не всички ни наричат с това име. Някои ни наричат „Богове Творци" или „Наблюдатели", или с друго име. Името не е от значение, нито нивото на вибрация, в крайна сметка. Концепцията за нивата е удобна за съзнателния ви ум, защото ви дава възможност да категоризирате и ви помага да отличавате, но в крайна сметка нивата ще станат неуместни.

Качеството на енергията е най-важната част на контактуващите небесни същества. Ако не усещате високото качество на любов, състрадание и служене, тогава бъдете сигурни, че в действителност не общувате с небесни същества. Много души от четвърта плътност от други светове ще претендират, че са небесни същества, за да си намерят публика или да работят по-пряко с човечеството. С достатъчна практика в призоваването на по-висши същества ще се научите да разпознавате кога имате работа със самозванци.

Не говорим това, за да ви плашим, а само за да ви помогнем да различавате. В нашата предишна книга и първата книга на този канал той дава списък с критерии, помагащ да определите дали говорещото с вас същество наистина е от небесните сфери. Препоръчваме да се свържете с канала за допълнителна информация по различаването.

Една от точките в списъка е изключително важна за нас, защото е свързана с най-голямото ни предизвикателство при Работата с вас, а именно - свободната воля. Желаещите да осъществят контакт с вас същества наясно ли са със свободната воля и уважават ли я? Стремят ли се да ви окрилят да вземате сами решенията си и да мислите самостоятелно, а не да ви дават лесни отговори?

Ако установите, че ставате зависими от отговорите на дух-водач, тогава нещо не е наред. Разбира се, ние в по-висшите светове ще споделяме мъдростта, но същевременно ще ви насърчаваме да я прилагате във вашето всекидневие и да проучвате всичко казано от нас.
 
Моля да ни извините за краткия преглед на вашата отговорност да практикувате различаване.


Общуване с извънземни

Няма да отделяме много време на тази тема, защото е разгледана подробно в първите две книги на този канал
 (2012 г. Измененията на Земята и бъдещето на човечеството и Живот на предела). Затова пък ще ви информираме за настоящата ситуация с извънземните, които взаимодействат в момента със Земята.

Броят на зетите на Земята намаля драстично от 1995 г. насам, защото повечето от тях изпълниха мисията си и се преместиха на други светове. Оставащите бяха посъветвани да преминат в четвърта плътност, защото в противен случай няма да могат да останат тук, когато Земята премине през порталите и се установи окончателно в четвърта плътност.
 
На тъмните драконианци беше позволено да влияят на съвсем малка част от човечеството, защото контролираните от драконианците души имат кармични взаимоотношения с тях или са толкова затънали в страх и гняв, че все още имат нужда от подходящи огледала за своите емоции. На драконианците не им е позволено да поробват Сътрудниците на Светлината или каквато и да е душа, която наистина желае мир и свобода. Всеки път когато опитат да превземат вашия свят или да въведат опасна нова технология, Галактическата Конфедерация се намесва и поставя частично под карантина операциите им.

Тъмните сирианци намаляват бързо, защото повечето от тях се пробуждат с помощта на светлите сирианци и други групи.

Тъмните орионци все още са доминиращата група на Земята и представляват най-голям риск за добруването на човечеството, защото воинският им агресивен манталитет все още се смята от мнозина за „човешка природа". Затова повечето души не си дават сметка, че са контролирани. Тъмните орионци са обвити в потайност на върха на своята пирамида и съставляват около 80% от тъмните илюминати и около 75% от човечеството (което означава, че ДНК на тъмните орионци преобладава при около три четвърти от хората).

Мнозинството тъмни орионци ще напуснат Земята между 2012 и 2030 г., заедно с някои от плеядианците и сирианците, които не са готови да преминат към просветлена четвърта плътност.

Останалите извънземни групи (венерианци, арктурианци, поларианци, тау сети, есасани (известни също като хатори), антарианци и, разбира се, андромедианци) съставляват по-малко от 10% от човечеството. Имайте предвид, че говорим за преобладаване на ДНК. Ако например една душа е 5% плеядианец, 4% орионец и 3% сирианец, обикновено се смята, че е плеядианец.

Отново ви предупреждаваме да не се увлечете по състава на вашата ДНК. Повечето от вас, които четете това, сте еклектични души, били из цялата Вселена. Това означава, че е възможно да сте със 100 или повече ДНК конфигурации от космическите си пътувания из галактиката. Вашата т. нар. „отпадъчна" ДНК съдържа извънземните вериги, които учените ви не разбират. Ако хванеха извънземни души от онези различни светове и изследваха тяхната ДНК, щяха да открият реалното предназначение на „отпадъчната" ДНК, защото извънземните вериги щяха да отговарят почти точно на съответстващите им човешки вериги в „отпадъчната" ДНК.


Участие на извънземни в човешките дела по време на прехода

Както стана дума, на Земята ще дойде време (вероятно съвсем скоро, до няколко години), когато определени извънземни групи ще могат да общуват с хората доста открито. Много от вас питаха кога ще стане това и ние се задоволявахме със стандартния отговор „Човечеството не е готово за масово посещение".

Три са причините да даваме този отговор. Първата е свободната воля. Повечето от вас все още имат нужда да вземат сами решенията си, без да разчитат на извънземна намеса. Ако вярвате, че приятелски настроените извънземни ще решат всичките ви проблеми, може би ще бъдете по-малко мотивирани да намерите вашите отговори и по този начин да израснете като душа.

В много части на вашия свят съществува деликатно равновесие в смисъл, че някои събития, накланящи везните в едната или другата посока, могат да предизвикат значителни травми и нестабилност. Така например, основните ви религии не са готови за масово посещение от извънземни и вероятно ще ни третират като спасители, които трябва да бъдат почитани, или като дяволи, които трябва да бъдат победени.

Втората причина, която неведнъж вече разглеждахме доста задълбочено, е политиката за ненамеса. Това, разбира се, е тясно свързано с дадените по-горе причини. Поклонението или страхът са сред вероятните сценарии, ако не се придържаме към програма за ненамеса и пренебрегнем свободната воля и уроците на душите ви.

И така, доктрината за ненамеса, заедно с факта, че по-голямата част от човечеството не е готова за взаимодействие с нас или други групи от по-висши измерения, работещи със Земята, означава, че човечеството трябва да еволюира още, преди да можем да се движим свободно сред вас.

Третата причина не е свързана с вас, а с нас. За нас, като същества от висока вибрация, е важно да поддържаме благоприятна за нас среда. Природата на по-нисшите светове е такава, че ако дойдем на Земята и взаимодействаме с вас, дори ние може да станем подвластни на по-ниските честоти. Това се случи със сирианците от седма плътност по времето на древен Египет и Израел (например падението на бога Йехова, който започна времето си на Земята като сирианец от седма плътност и бързо падна до човек от трета плътност).

По-висшите същества, които идват на Земята периодично, обикновено не остават дълго и бързо се оттеглят във високопланинските региони или се скриват в пещери до приключване на времето им на Земята. Такъв пример е Бабаджи, йогата, донесъл Крия йога на Земята. Той материализира поне десет различни тела и ги поддържа само толкова дълго, колкото да донесе ново учение или да предаде мъдрост на няколко индивида, преди да си тръгне отново.
 
Както вече стана дума, на онези от вас, които чакат космическите кораби да ги вземат и да ги отведат от планетата, за да не трябва да се сблъскват с трудностите около промените на Земята, може да им се наложи да чакат дълго. Макар да не можем да изключим напълно евакуирането от време на време на някой, считан важен за вашето добруване, ние няма да ви лишим от нужен на душата ви опит, като ви измъкнем оттам при първия признак за проблем.

Вие сте избрали да дойдете тук, за да се учите, да израствате и да помагате на другите при преминаването през земните промени. Ще ви бъдат дадени силата и мъдростта, необходими за тези сурови времена. Не е лесно да се превъплътиш на Земята. Наясно сме с това и сме изпълнени със състрадание заради трудностите, през които преминавате. Молим ви да проявите търпение, като знаете, че до преходите през порталите вече почти не остана време и те ще ускорят вашите крачки и в крайна сметка ще зарадват сърцето ви.
 
Във вашия свят вече се осъществяват значими промени и макар той все още да изглежда доста негативен, повечето от това, на което ставате свидетели, е необходима част от пречистването преди новата Златна Епоха.


Превръщане в Галактически Граждани

В продължение на милиони години Земята е била под „карантина" от останалата част на галактиката, за което вече стана дума. Както е описано в по-ранни книги, някои от позитивните и негативните групи на небето са водили война помежду си за контрола над хората на Земята. Главният урок за душата на позитивните групи е да се научат как да надмогнат дуалността. Като правят негативните групи свои врагове, нещо, което трябва да бъде насилствено преодоляно, те свалят вибрацията си, така че принципно да отговаря на негативната енергия на онези, които възприемат като врагове, и така допринасят за понататъшното развитие на драмата на двойствеността.

Повечето от вас носят в каузалното си тяло спомени от участието си във войните на небето. Доколкото сега разпознавате по-висшата истина отвъд дуалността, сега сте в състояние да не се въвличате в драмата на светлината срещу тъмнината. Като изпращате любов и състрадание еднакво и на светлите, и на тъмните фракции, без абсолютно никакво осъждане, вие наистина превъзмогвате кармата и колелото на превъплъщенията.

Всеки ден ви изкушават, вашите медии и т. нар. „властимащи", да се поляризирате (да вземате страна) по проблемите, пред които е изправен вашият свят. Ако се чувствате водени от някаква кауза, за която да говорите, или да пътувате, печелейки подкрепа за някой политически кандидат, или да работите срещу сондажите за нефт в пустинята и т. н., тогава непременно го направете, но не позволявайте да бъдете въвлечени емоционално в драмата. Не правете грешката да започнете да гледате на хората с различно от вашето мнение като на врагове, дори да излъчват много тъмно енергийно поле.

Докато работите за настъпване на промените, изпращайте любов и състрадание на всички, които като че ли ви се противопоставят. Винаги поставяйте под въпрос вашите мотиви зад действията, предназначени да се противопоставят на тъмните сили. Защо правите това, което правите? Има ли някакви скрити намерения? Дали така не опитвате да компенсирате някаква минала грешка? Така например, едно е да бъдеш загрижен за Земята и да насърчаваш отговорното й стопанисване, и съвсем друго - да се бориш гневно срещу мултинационални корпоративни замърсители.

В крайна сметка ще постигнете много по-голям резултат с вашата кауза, ако е представена с истинска любов и искреност, вместо като отмъщение или със стремеж да докажете на всяка цена собствената си правота.

Когато минете отвъд двойствеността, вие осъзнавате мястото си в космическия ред на нещата. Приемате в сърцето си вашето космическо семейство, както на Земята, така и на звездите. Първоначално общуването ви със съществата отвъд честотната бариера на Земята ще бъде телепатично, но в крайна сметка бариерата ще се разпадне и вашите извънземни братя и сестри отново ще бъдат сред вас.

Има няколко групи, очакващи да приветстват Земята обратно в братска връзка със звездни съюзи. Съветите на Плеядите и Лира/Вега, където се поставя началото на човечеството, очакват отдавна мига да ви приветстват с добре дошли у дома. Съветите на Алцион и Алдебаран продължават да изпращат свои представители на Земята, тъй като знаят, че някой ден в недалечно бъдеще, в техните съвети ще има земни хора.

Тъй като Земята се възнася и новите технологии имат възможност да процъфтяват, по-висши технологии от звездите ще бъдат дадени свободно на човечеството.

Ще дойде край на бариерите между страни, националности, религии, социални групи и раси. Човечеството ще се обедини в Една свята цел - да приветства и поддържа живота, независимо къде или какъв е. Предимство ще се дава на развитието на самоосъзнаването и насърчаването на растежа на душата, без това да става за сметка на когото и да било.
 
Ние, в по-висшите сфери, чакаме да се съберем отново с нашето семейство на Земята и знаем, че това ще стане съвсем скоро.


Автор: Сал Ракели,
Откъс от книгата "Земята се пробужда. Пророчества 2012-2030 г."


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2018 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .