Банер
В ВАЛЬХАЛЛУ.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Новата Мечта за Планетата
Написано от Маг Селена   
Събота, 27 Октомври 2012 16:45
"Във всеки от вас е скрита Божествената Искра.
Призовете я, за да запали отново пламъкът в душите ви.
Насърчете я да почувства копнежа на вашето сърце за пътя ви към дома.
- Адама"


Отново изпращам своя сърдечен поздрав към сърцето ви. Доставя ми удоволствие да поговоря отново с вас. Темата, която сте избрали този път е особено ценна за моето сърце. Бих искал да подчертая за всички наши читатели колко е важно, особено за Работниците на Светлината на тази планета,  всеки да започне да създава в Сърцето и Душата си картината на Новия Свят, в който искате да бъдете. Ако вашето искрено желание е да се преодолеят рутинните условия на съвременния живот на повърхността на Земята и преминаване към просветлен щастлив образ на живота, то вие трябва незабавно да освободите старата парадигма, която така дълго ви държи в робство и страдание.

Вие сте чували старата пословица  „Ако няма перспектива, хората загиват.“ Този древен израз има изключително значение и същевременно стои на кръстопътя, на който се намира понастоящем човечеството и планетата. Ние, жиеещите в Телос и други подземни градове, в дълго време съхранявахме за вас видение на този Нов Свят. Според Божествения закон, хората, които живеят на повърхността на Земята, трябва да дадат своя принос. Дойде времето, в което вие трябва да мечтаете ежедневно за това съвършено съзнателно и да правите своя избор в полза на новия свят във всички ваши надежди, мисли, чувства, мечти. 

В началото на предишния век възлюбения Майстор Сен Жермен с голяма решителност и преданост се обърнал към Бога и Галактическата Федерация на Светлината за могъщо ръководство. Той помолил "Пламъкът на Свободата" да бъде още веднъж пуснат на Земята.
 
Най-после, след дълги размисли и многочислени срещи с различните съвети на Божествеността, Галактическата Федерация на вашата слънчева система и няколкото планетарни съвета, разрешението бе дадено. Свобода - един от многочислените атрибути на "виолетовия пламък на преображението".

Без завръщането на този пламък на повърхността на Земята, човечеството нямаше да има възможност на свободен избор за еволюцията в сегашното му състояние. 

В течение на дълго време до настоящия момент Пламъкът на Свободата и съпровождащите го знания и мъдрост били отнети от населението на повърхността на Земята. Тази загуба на свобода позволи да се въведат ограничения, които вие изпитвате по време на своите превъплъщения. Загубата на пламъка бе една от основните причини за страданията на човечеството. Той бе отстранен от повърхността на Земята по време на окончателното затопляне на Атлантида вследствие кармата на човечеството и злоупотребата с този свещен пламък.

Моля ви да почувствате в сърцата си любовта на Сен Жермен към човечеството и да изпитате благодарност за неуморната му отдаденост и служене на всички вас. За да се гарантира тази инструкция на човечеството, трябваше да предостави пред Божеството енергията на своите постижения и перлите от короната на славата му като залог в случай, че човечеството отново злоупотреби с този пламък. Той така ви обича, че е готов да поема този риск.

На вас остава решението да създадете тази нова мечта.


Какво ще стане в резултат от вашето творчество?

Скъпи мои, дайте своя принос, творейки активно Новата Мечта за Планетата. Представете си типа общество, в
 което желаете да живеете. Сега, когато е освободен факелът на свободата, ваша е отговорността, ваш е изборът да създадете един нов свят, който желаете да обитавате. Започнете да създавате в мечтите си представата за земен рай и как трябва да изглежда. Придържайте се към точност и конкректност, и без колебание включвайте в представите си всички чудесни подробности. Всички вие сте Бого-сътворци. Сега Земята се движи към съвършено ново измерение. За вас се създава нов свят, ако пожелаете да го приемете, но той още не е напълно завършен и не е изцяло конкретизиран. Той очаква вашия творчески принос.

Всеки от вас има свое собствено разбиране, по-различно от другите. Когато всички започнете да създавате тази мечта, енергиите ви ще се смесят и ще образуват новата забележителна реалност на планетата ни. Много е важно да не оставяте осъществяването на тази задача изцяло на съществата от Царството на Светлината и на нас, обитателите на Телос под Земята. Изключително важно е да участвате в този процес като съ-творци. В противен случай вие няма да бъдете пълни господари и ще продължите да изпитвате ограничения в живота си.

Ние ви молим ежедневно да отделяте известно време в своите медитации и писмени материали в описание на своето разбиране за Земен Рай. Определете какво означава това за вас и започнете да го формирате в мечтите си. Мечтайте за Новата Земя в своите нощни съновидения, а също и в часовете на бодърстване. Въображението - това е творческата искра, подхранваща вашето самоизразяване. То ви свързва със света на творенията, с пластичната им реалност.

Колкото по-подробни са вашите мечти, толкова по-точно ще се реализират в живота. Проявете толкова творчество, колкото пожелаете. Колкото по-реалистично е вашето видение, колкото повече енергия вложите в мечтите си и колкото по-силно се съедините в сърцето си с тези енергии, толкова по-скоро тези видения за Земен Рай ще се проявят на Земята. Много от вас все още са твърде нехайни. Някои от вас се надяват, че ще дойдат звездните братя и населението от вътрешността на Земята и ще сътворят чудеса за вас.

Ако ние направим това, то на какво ще се научите вие? Бъдете уверени, че това няма да стане. Да, ние дойдохме, за да ви помогнем на вас и на планетата, но и вие трябва да допринесете за това. Вие трябва да направите избор в полза на еволюцията на своето съзнание и сами да проявите все по-високи и по-високи нива на майсторство. В противен случай няма да имаме друг избор, освен да останете в света на невидимото. 

Земен Рай - това е същността на действителността от пето измерение. В четвърто измерение животът е много по-лек, отколкото в трето. Четвърто измерение е много по-светло и гъвкаво, но още не е пълната реалност на Земен Рай. Предлагаме ви да започнете с това, което вие разбирате под действителност в пето измерение, даже ако не сте напълно уверени, в какво се състои то. Направете всичко, което е по вашите сили и скоро съзнанието ви ще се отвори за по-пълно възприятие. Осъзнатите мечти ще подпомагат развитието на мисълта, чиято еволюция, ако вие позволите, ще ви доведе в Новото Измерение. Най-важното е - да започне процеса. Майката Земя е създала свои мечти. Сега тя моли човечеството да помечтае заедно с Нея, всеки да си представи всички промени, за които е  жадувал. 
 

Задайте си следните въпроси:
 
Какъв живот искам да имам? Какво правителство ми е необходимо? В какво тяло искам да живея и как искам да изглеждам? Какъв вид търговия желаете да има на планетата ви? Желаете ли все още да се възползват парите като средство за стокообмен или желаете друг вид бартерна система? Можете ли да измислите нещо  такова, което никога на никого не е идвало наум, като нов великолепен начин за търговия и стокообмен? Как си представяте вашите взаимоотношения в бъдеще?  Каква ще стане Земята? Какъв да бъде климата на Земята? На какво да приличат животните и какво да бъде тяхното ново поведение в отношенията с хората? Няма граници в разгръщане на видението. Може да ви бъде много забавно, създавайки свои собствени ментални филми.
 
Вашето въображение е огромно хранилище за всички места, където вие сте били някога, за многочислените светове, които сте посетили в периоди от време.

Нищо от това, което можете да си представите не е илюзия. За повечето от вас тези образи ще са спомени от минал опит, подреден надълбоко, а понякога и не съвсем подреден. 
 
Сортирайте тези мислени образи и ги използвайте всички или част от тях за създаване на собствена картина на новата реалност. Достигнете до своите най-съкровени желания и до забравените спомени за отдавна преминалите времена и светове. Отворете съзнанието си в цялата му пълнота за себе си и образите ще дойдат при вас. Докоснете се до вашето дълбоко АЗ и към вас ще потекат идеи и образи.


Канализирано от Адама,
чрез Аурелия Луиза Джоунс,
Превод: Лиляна Димова
Източник: "Телос" (книга 2)


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .