Банер
ЛЕЛ.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Витамини за очите
Написано от Стоян Захариев   
Вторник, 27 Февруари 2007 00:00
От какви витамини се нуждаят хората с отслабено зрение и заболявания на очите? Кой трябва да приема витамини за очите?

• Всички, които страдат от късогледство и далекогледство, хората, които наближават или вече са прекрачили 40-годишна възраст. Именно през този период настъпват възрастовите изменения на кръвоносните съдове на целия организъм, в това число и на очите.
• Хората с варикозно разширение на вените. Предразположеността към образуването на тромби е извънредно опасна за ретината на очите.
• Пациентите с глаукома и катаракта. Витамините са способни да възпрепятстват развитието на тези заболявания в ранните стадии.
• Хората със захарен диабет, който неминуемо поразява органите на зрението.

Всички капки за очи с витамини са прилагат само по предписание на лекуващия специалист-офталмолог. Витаминните капки се поставят по специална схема и не трябва да се използват постоянно.
Всички те стимулират обмяната на веществата и забавят (някои дори предотвратяват) растежа на всяка катаракта: старческа, диабетична, травматична.
Някои случаи е най-добре да се използват капки за очи, чиито зрителни функции са отслабнали при вечерно осветление - начало на процеса, водещ до кокоша слепота.
Пролетното и лятно цъфтене на растенията създават много проблеми и тревоги на хората с алергии. На тях също се препоръчва да използват капки за очи.
Какви обаче трябва да бъдат тези, които са най-подходящи, трябва да прецени специалист.


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .